Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

2.TAKIM 347. ETAP**[/B][/COLOR]

Akrep33 ( 62 ///%)
Seldom ( 81,6///%)
hedef52 ( 64,0/64,5/-0,5/-0,78 %)
selennnnn ( 62,0/61.8/0.2/%)
siyahbeyaz06(73,0///%)
Ambuyanbu (75,6/74.9/0,7/0,93%)
nurceng(62.4/62.1/0.3/%
liymonatta(55/ / / % ) yeni üye, hedef kilosu: 49[/COLOR]

2. TAKIM ORTALAMASI:

Yuzdemi hesaplamaniz mumkun mu? Simdiden tesekkurler.

Ben 54 e dustum kızlar ona gore hesaplayın

Takımından memnun deilsen bizim takıma geç

takım değiştirmek oluyormu bilmiyorum ama gurup kapanmadan ayrılmak ayıp olur gibime geliyor.o guruba gireli zaten 2 hafta oldu.orda yazmaya direk başlamıştım.diyete başlıyalıda 3 ayı geçti.değişiklik olsun destek olsun diye yazmaya başladım.daha önce 2kere dukana katıldım ama uzun süre dayanamadım.ben akdenizli olduğum için bana uymadı.sonra verdiğimden daha çok alınca diyetisyene gitim ve işte destek içinde buradayım

Teşk. Ederiz... beslenme şeklimize çok ters tabi dukan genelde et ağırlıklı diye biliyorum

Teşk. Ederiz... beslenme şeklimize çok ters tabi dukan genelde et ağırlıklı diye biliyorum

dukan yapıp zayıflayanlara saygım sonsuz.çünkü bu onların secimi.ama ben kendimce 2 kere denedim.ama başaramadım.yani gerçekten denedim ne derlerse yedim.içim almasada yedim sabır gösterdim ama ne kilo giti nede bende mide kaldı.sonunda bıraktım ve 70 lerden 82,5 lere çıktım.benim için sonucu kötü oldu.proteyin asılı diyetlerin işleme tarzını biliyorum.kilonun nasıl gitiğinide biliyorum.ancakbana uymadı.diyetin kişi için sürdürülebilirliğine inanıyorum.eğer diyet kişi için sürdürülebilir deyilse insanı bıktırıp pes ettiriyor

Ben sabitim kızlar..
Seldomda kötü dönem geçiriyor, gelmezse anlayışlı olalım, bildirimde bulunmadı deriz..

Hedefcim listemizle ilgilenirmisin güzelim, 14. takımın listesinde eksik var, oraylada ilgilenirsen çok memnun olurum, bu hafta umutincisinın şi var sanırım, donbula emanet ettim takımı ama o da daha çok yeni..
Seni yine yoralım bu hafta, hakkını helal et olurmu tatlım

Günaydın arkadaşlar nasılsınız Cuma günü bugün kendimi çok yorgun hissediyorum.
Dün akşam biraz kaçırdım ya yediklerimiz zaten midemde rahatsızlık var geri gitti yediklerim. Şimdi de halsizim.
Sabah Çay, 2 yeşil 2 siyah zeytin bi çatal kadar peynir bir çay k. tereyağ yedim..

Hepinize kolay gelsin... Dün akşam çok güzel spor yaptım michaels ile sonra 250 tane ip atladım birde twist diye bir alet vat onunla 5 dk çalıştım arkadaşlar...

Dün elimde ing. hikaye kitabı vardı onu bitirdim. Birde romanım var işte Geride kalan sırlar ona devam ediyorum..

Sizler neler yaptınız??

selam arkadaşlar listeleri toparlayalım bakalım.
ben gene 7den sonra yemiyorum tek yaptığım bu. bi de öğünlerime gönlüme göre yemişsem arada bişey yemiyorum bu şekilde hiiiç diyet modunda olmuyorum ve gayet de mutluyum.

2.TAKIM 347. ETAP**

Akrep33 ( 62 /62,0/0/0,0%)
Seldom ( 81,6///%)bildirimde bulunmadı
selennnnn ( 62,0/61.8/0.2/%)
siyahbeyaz06(73,0///%)
nurceng(62.4/62.1/0.3/ 0,48)%
liymonatta(55,2/ 54/1,2 / 2,17% ) yeni üye, hedef kilosu: 49

2. TAKIM ORTALAMASI:

Son düzenleme:
2.TAKIM 347. ETAP**

Akrep33 ( 62 /62,0/0/0,0%)sabit
Seldom ( 81,6///%)bildirimde bulunmadı
selennnnn ( 62,0/61.8/0.2/0,32%)
siyahbeyaz06(73,0/73,0/0,00,0%) sabit
nurceng(62.4/62.1/0.3/ 0,48)%
liymonatta(55,2/ 54/1,2 / 2,17% ) yeni üye, hedef kilosu: 49

2. TAKIM ORTALAMASI:0,39 %

0,585 hesapladım ben??

herkese hayirli cumalar.hedefcim korktugum gibi oldu kilom ayniymis.haftaya almis olucam heralde.cocuklar evde gelen giden 15 tatil bitsin artik

ing hikaye bitirmek ne güzel darısı bana ben daha tenslerdeyim bu hafta yeniden başlıyorum ing yds girecem bakalım bu sefer kaç alacam

ing hikaye bitirmek ne güzel darısı bana ben daha tenslerdeyim bu hafta yeniden başlıyorum ing yds girecem bakalım bu sefer kaç alacam

Dominoes serilerini sevdim hem sıkmıyor insanı tavsiye ederim.. Bizim kütüpanede epey serilr var ordan alıp okuyorum bnde düşünüyorum ama yds ye bilmiyorum çalışabilirmiyim sınav için..

Dominoes serilerini sevdim hem sıkmıyor insanı tavsiye ederim.. Bizim kütüpanede epey serilr var ordan alıp okuyorum bnde düşünüyorum ama yds ye bilmiyorum çalışabilirmiyim sınav için..

he he ben de stage 2-3den mi başlasam valla hiç 5-6ya kafa yoramam.

kızlar çok fenayım yoğunluktan kafam dönüyo, şükür ki bitti herşey
sabah zengin bir kahvaltı yaptım ekmeksiz
öğlen dışarıdan döner söyledik e pide arasıydı ama arkadaşla yarısını paylaştım yanında ayran oldu.
arada çekirdek yedim.
akşama da yapabilirsem köfte ve sebze olacak
yürüyüş 20 dk.
malesef henüz kitap okumaya vakit olmadı

tumden asosyal olduk galiba.ben bugun ne bulduysam yedim oyuzden liste yok.yarinda akrabam tasiniyo ona yardima gidicem ordada kaciririm kesin.bu rejim isi bugunlerde beni sarmiyo valla.sonum hayir olsun

domates salatalık peynir zeytin 5/6 çatal patates kızartması
kahvaltı
öğle
2 kase şehriye tavuklu çorba
akşam
2 tane sac böreği ıspanaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…