tşk ler canım tavsiyelerin için
deneme
Bunları nerden buldun hedef52
Talım benimmmm ne demek affet şekerim olur böyle zamanla sen misafirine ve keyfine bak tabii kilo almadanKizlar hepinizi cok ozledim
Her sabah kahvaltimda peynir, zeytin, yumurta
Oglen badem veya ceviz yiyorum.
Aksam 1. Gun et sote pilav salata
2. Gun biber dolma corba salata
3. Gun karni yarik pilav, yogurtlu kabak salata
4. Gun tavuklu mantar, az pilav, kozde patlican salatasi 1 d. Ekmek
Yatili misafirlerim var. Ev kalabalik. Yarisi gece uyanik kalip oglene kadar uyuyor. Diger yarisi sabah dokuzda ayakta oluyor. Esim yillik izne cikti ve ancak sabahin 03:39 unda musait olabildim dusunun. Cok yoruluyorum ama sevdiklerimle beraberim ya mutluyum. Abimler ve annemler bizdeler. Kardesim gibi cok sevdigim yengem ile bile ilgilenemiyorum. 4 hafta once gelen misafirim hala bizde :)
Akrebim diyete devam ediyorum ama bu hafta fazla paylasim yapamadigim icin beni affeder misin?
Gerisi Allah kerim ????? ne demek :26:bugunku menum daha dogrusu simdiye kadarki diyim.birazdan anneme yemege gidiyoruz.kuzenler filan herkes var.artik yemek cay aksamda kalicam yarin kahvalti derken cok kacirmam Insaallah.
sabah bir yumurta ekmek 7 zeytin tere
oglen yogurtlu kereviz salatasi uc kasik manti
gerisi Allah Kerim
Akşam sonrası gördüklerimi çok yeni anne olduğun için görmezlikten geliyorum şekercikSeldomcum allah rahmet eylesin canım esini mi kaybettin allah sabır versin
bugünkü menum
sabah 1 yumurta ekmek domates peynir çay
ara humana
öğle 1.5 kase yayla çorbası ekmek
akşam 1tabak pirasa ekmek
Çay birde 1-2 Gofret ve eti puf malesef
Hem geç oldu hemde bu kadar şey yendi, pesssssssaksam yemegim biraz gec oldu ama genede olcuyu az tuttum.bir kase mercimek corbasi biraz tavuk pilav salata.pasta tabaginin ici kadar gullac.ama hic hareket edemedim kesin yarim kilo alirim.anamnmm ne kadar sosyalim girip duruyorum :))))))
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız?Bugün kızım da ben de keyifsiziz :/ hava da çok aydınlık aslında yürüyüş fena olmaz ama yediğimiz birşey dokundu sanırım bütün gece ishal kusma bulantı vardı..şimdi iyiyiz şükür ama halimiz mi yok keyfimiz mi yatıp duruyoruz...
Senin menüleride görelimmi kuzu ?dün akşam fazla kaçırdım bugün dikkat edecem yediklerime
Maaşallahmerhaba arkadaşlar bizimde iki gündür diğünümüz vardı ordaydım bu akşam düğün yemeği olacak
bilmiyorum naıl olur ama ben spor falan yaptım epey
45 dk plates 100 tane ip atladım ve 5 dk. koştum...
kolay gelsin...
Fit arkadaşlarım ...İnş.
Tatlım ılık süt ve tarçın ikilisi çok faydalı olur..süperkızlar dikkat ediyorum ama canım çok tatlı çekiyor regl imde :18::18: bir iki kaşık çikolata yedim
Kesiiinnn amaaa senin hiiç suçun yokdemin unuttum yazmayi adet oldum ve cok agrim var buhafta kesin fazla cikarim
Yukarıdaki yediklerinden olmasın tatlım fazla çıkman
Aç karnına olucak canım..Yatmadan önce içmende çok faydalı olur..Kızlar ballı sirkeli su yapıyorum bazı yerlerde zayıflamak için aç karına bazı yerlerde yemekren sonra sizce hangisi ??
yardımcı olur musunuz??
Paylaşım için teşekkürler cnımhttp://www.youtube.com/results?search_query=leslie&sm=3 Leslie ile yürüyüş
http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8 Michaels ile 3 günde zayıflama faydası olur diye paylaşmak istedim
Sen spordan sorumlu bakanımız ol tatlım, ceza kes spor listesi oluştur olurmu?Kaçamak yok canım sakın. kendine kaçamak yapınca ceza ver 40 dk fazladan spor
Benden senn gibi durumlarda çok yiyorum. Ymek sanki kavuşamadığım sevgili gibi tabakta duruyoryiyince ohhh. sonrası pişmanlık tabi ama artık bu işi epey ciddiy aldım fazladan yeiğim her kaşık için fazla spor
Kesinnnnyok yok siskinliktir benimki :))))))
Rabbim yar ve yardımcın olsun canımAz önce kizimin hadsiz babası bana ne kadar aylık kazancim olduğunu, tapularimi, birikimimi bi de eş adayım varmı onu sordu?!?! Şoktayım :/ velayet icinmi soruyorsunuz dedim yok sana güvenim sonsuz da ailen zorlar belki dedikodu olmasın diye dedi!! Ben ne dedim?? Hicbirsey!!! Bu sabır mi eziklik mi aymazlik mı bu benmiyim?? Nedir bu yaaa
Günaydın arkadaşlar dün akşam bi spor yapmışım tüm vücudum ağrıdı
Ballı sirkeli su ile güne başladım
Sabah bir yumurta
biraz ekmek 1 zeytin biraz peynir yedim
iki bardakta iş yerinde çay içtim
Öğlen iş yerinde çorba içerim...
Akşamda 3 Adet Köfte Salata Belki çorba
Hafta sonlarını kaldırsınlar takvimdenhaftasonu gene yedim içtim geldim.
reglin ilk günleri ve haftasonu yemelerime karşın sabah fazla kilo almamış olmak bu sefer beni motive etti. demek ki geçen haftaki az yemeler iyi geldi bana.
Sabah: 1 dilim peynir
6 badem
100 kilodan fazla olan genç kız 45 kilo verdi güzellik kraliçesi seçildi...
http://www.sabah.com.tr/multimedya/...erdi-guzellik-kralicesi-secildi?albumId=46457
selam tontiniler.uzak kaldum.sehir disina cikmistim.dondum.
takipteyim.ben de her ogun yedikce yazacagim.unutuyorum sonraa.
nurceng beslenmen benimkine cok benziyor.eti puflar gofretler falan.yarin oruca basliyorum insallah.ara verince baslamasi zor oldu.ayrica kendime un ve seker orucu uygun gordum.ne kadar becerecegim bakalim:)
ambutanbu sen yemeye devam et.ilk 69,9 u ben gorcem.dugun var bu yaz.zayiflamam lazimmm..
sabah misafirlikte idik.sucuklu yumurta,zeytinyag,bir dlm ekmek,patates
ogle iki kaseyogurtlu tavuklu corba,1 elma
Kiloları yavaş yavaş vermek çok güzelspor yapmak daha da güzel...
Hedefin kilo vermek olsa süper olucakkizlar annemin israrlarina karsi rekor azimle yememeye calisiyorum.sabah bir yumurta ekmek peynir zeytin
arada bir kurabiye
oglen mercimek corbasi biraz sulu kofte ( bu yemiyen halim yani)
siyahbeyazcim buhafta cok azimliydim evin disinda olmak beni zorlasada genede hic almamaya calisicam.(artik hedefim vermek degil almamak oldu:))))) ) tartida gorusuruz canim
Çok güzelmiş, oturdum mesajları okiim diye ama şimdi burda bırakıp eliptik bisikletime binme iştahım geldi e az yarımsaat bineyim şunada askı olmaktan kurtulsun garibimhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=684986
kızlar yıkarıda bir başarı öyküsü var 40 günde 12 kilo çok ama azim süper, fittingo diye bir site öğrenmiş oldum sayesinde.
Bu sabah azcık yedim ama öğlen gene yedim tostumu, toparlanmalıyım
Benim dr diyor ki bağırsakların yenilenme saati 23-02 arasidir o yüzden sirkeyi uyumadan önce icmelisiniz...bir de asla fermente kullanılmayacak...
hoşgeldin bende bende bende zayıf değil zarzayıf olacam
aksam yediklerim uc kofte biraz et salata yarim ayran.birazdan lahana suyumu icicem.herkese iyi aksamlar.bak MASAALLAH diyin nazar deyerse biseyler yerse sizden bilirim
Tatlım çayı limon ekleyerek şekersiz içebilirsin..:) arkadaşlar neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor diyet
ben herşeyi normal yapıyorum da şekersiz çay içemiyorum ama ne yapmalıyım
çayı da çok seviyorum
akrep33 takım liderimizteşk. ederim spor bakanı ilan ettiğiniz için artık koltuğuma kuruldum burdan kimse kaldıramaz beni
merhaba canlar...
şimdi bir ricam var sizden..akrepçim buradaysan sana yoksan halefine :) ben 2 hafta izin istiyorum..kendime biraz sanal yasağı uygulamak ve inzivaya çekilmek istiyorum...toparlanmak için biraz molaya ihtiyacım var...diyetim fena değil 3 gündür düzene girdi şükür..ruh halimin molaya ihtiyacı var...cuma günü eşimin mevlidi var onunla ilgilenmeliyim, yoksa buranın da gündemini bozuyorum..sonuçta insan sürekli kendi gündemini yaşıyor ve paylaşıyor..bu hal sevimsizleşmeden biraz mola lütfen..
sen de bendensin desene. ben yaklaşık 10 yıldır hem şekerli hem de şekersiz çay içebiliyorum...en son 3 yıl önce çaya şeker atmayı bıraktım ama hani diyorlar ya çay kaşığının ucuna şeker değse çaya girse o çayı içemiyorum diye bende hiç o olmadı. işyerinde içtiğim çaylara şeker katmasam bile dışarıda içtiğim çaylara 2 şeker katabiliyorum:) arkadaşlar neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor diyet
ben herşeyi normal yapıyorum da şekersiz çay içemiyorum ama ne yapmalıyım
çayı da çok seviyorum
evet evet spor bakanıakrep33 takım liderimizteşk. ederim spor bakanı ilan ettiğiniz için artık koltuğuma kuruldum burdan kimse kaldıramaz beni
hoşgeldin , ankara soğuktur gerçekten. benim evde eliptik bisiklet yokHafta sonu Ankarada'ydım, cidden berbat soğuktu, memleketime şükrettim..Şimdi eliptik bisikletime geçiyorum hanımlar.
ya bana kalsa ben izin vericem çünkü aynı ruh hallerini ben de çok yaşıyorum. ama akrepin dediği de mantıklı 2 hafta kilo bildir gitmerhaba canlar...
şimdi bir ricam var sizden..akrepçim buradaysan sana yoksan halefine :) ben 2 hafta izin istiyorum..kendime biraz sanal yasağı uygulamak ve inzivaya çekilmek istiyorum...toparlanmak için biraz molaya ihtiyacım var...diyetim fena değil 3 gündür düzene girdi şükür..ruh halimin molaya ihtiyacı var...cuma günü eşimin mevlidi var onunla ilgilenmeliyim, yoksa buranın da gündemini bozuyorum..sonuçta insan sürekli kendi gündemini yaşıyor ve paylaşıyor..bu hal sevimsizleşmeden biraz mola lütfen..
deneme
Bunları nerden buldun hedef52
fittingo.com orada var...valla güzel siteymiş.
fittingo.com orada var...valla güzel siteymiş.
tşk ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?