selam arkadaşlar listeleri toparlayalım bakalım.
ben gene 7den sonra yemiyorum tek yaptığım bu. bi de öğünlerime gönlüme göre yemişsem arada bişey yemiyorum bu şekilde hiiiç diyet modunda olmuyorum ve gayet de mutluyum.
anammmm kimse yok.bugunde deli gibi yedim.esimden bir saattir tatli istiyorum su gobegine bak yeme artik dedi.valla bu ara bana bisey oldu eskiden dese uzulurdum simdi sen genede al dedim almadi.neysem ben biraz biktim galiba hep yapip bozmaktan.uykusuzluktan.yorgunluktan.laf anlamayan insanlardan.istedigim gibi bir ev bulamamaktan.amann neysem yarin ola hayrola
-lymonatta en son sen geldiğinden diyet modunda bir sen varsın maşallah. ben de sana en fazla 2 ay ömür bişiyorum. 2 aya kilolarını verir gidersinçok doğru söylüyorsun azıcıktan bişey olmaz diye başlanılıyor sonra çok şey yeniliyor.
-ambu sana derhal başka mutluluk kaynakları bulmak lazım. sadece kilo vererek veya aksine yemek yiyerek mutlu olmaktan başka seçeneğin kalmamış. istediğin gibi ev bulamamak falan, bu bile canını sıkıyor ki ben de çok defa dellenip ev değiştirme kirada oturduğum evin orasına burasına bişey yaptırma, hadi yaptırmaktan vaz geçtim eşya satın alma hayallerine kapılıyorum. sanırm sen akrabanın taşınmasına yardım ettin evi çok düşünmeye başladın. derhal kafanı dağıtacak ve seni mutlu edecek bir uğraş bulmaya çalışmalısın.
-siyahbeyaz nurceng kurabiyeler kısırlarla bu iş olmuyor yaffffffff. napcaz yaaaaaa...ben de az önce lokantaya bi çorba diye gittim yanında 3 dilim pide yedim yanekahvaltıda da kazandibi yemiştim çğnküm gece eşim getirdi gece yemeyeip sabaha saklamıştım yürümeye de üşenmeye başladım. 30 dak yerine 15-20 dakikada dönüyorum.
uc gunde iki kilo alip rekora gidiyorum galiba.hedefcim canim hicbisey yapmak istemiyo inan okadar isim var oturdum mercimekli kofte yiyorum bir iki tane degil bir tabak yedim.dun kendime esimden gizli bir litre kola. gidip gelip onuda iciyorum.ben 77 de kalicam heralde bir seneye yaklasti bu kiloyla.yersen kalirsan laflarini duyar gibiyim ama galiba depresyona girdim.Allaha sukur herseyim var olmayanlarida dert etmem yeterki saglikli olalim derim ama bugunlerde geldiler bana.neysemya dert anlatip duruyorum.ama bir sure rejimi askiya aldim genede buralardayim
bu şekilde yaparak kendi verdiğin kararını uygulamıyorsun böylede olunca üzülüyor kendini artık sevmeme yoluna giriyor sanki kendine söz veridğinin tersine davranışta bulunmana yol açıyor bnce hemn bu dak. dan başlayarak yemeyi kes.. biraz su iç.. bi on dak. da olsa sporunu yap... yoksa sanki kilo verme rejimindeymişsin gibi oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?