Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Süpersin canım lütfen bu modunda devam et..

Bugunku menum
sabah 3dilim köy ekmegi dilimer kucuk çay domates peynir
oglen sarma pogaca kabak tatlısı kurabiye hiiiic sormayın Üzgünüm cok actim
aksam 1kase kısır 2bardak ayran
ara yarım port a kal su ayran gece kalktikca su

İyi akşamlar arkadaşlar. Bugun güzel gitti benim için 850 kaori toplamda yemiim, öğlen sadece çorba içiyorum yemek de bi kaç çatal et türü şeylerden alıyorum. Size tavsiyem bi taneden birsey olmaz diye düşünmryin teyzem 20 kg a yakın verdi. Gözlemlediğimde onu herseyi dikkatli seçiyor ör. Yaprak sarmadını içinde pirinç vsr diye yrmedi bir tane bile...

Spor bugun yapamadım dün çok yormuşum kendimi kollarım ağrıyorfu, hem eve çok olmadı gireli. Ama misafirlikte olmsma ragmen çok kısıtlı yedim

bugun yediklerim
kahvalti hamur kizartmasi,iki kasik kisir
ara iki uc kurabiye
pgle aksami birlestirdik sinirsiz izgara balik
bir buyuk bardak rezene yesil cay karisimi
20 dk yurudum,parktaki aletlerle 10 dk kadar calistim

iyi akşamlar şekerler arkadaşların menülerine bakınca bazı abartılar gördüm...
Hepimiz dikkatli olalım arkadaşlar kurabiyeler kızartmalar belli bir müddet hayatımızda olmasın inş.
ben sabah geç kalktım yumurta haşlamasının üzerine yeşil soğanla salata yaptım nane biraz peynir bir dilim bir çay kaşığı ise bal yedim iki dilim tam buğday ekmeği ile

öğlen bir çay bardağı süt

akşam ise karnabahar çorbası yaptım..

Hepimize kolay gelsin...

ŞİMDİ SPOR ZAMANI, SONRA KİTAP OKUMA, SONRASINDA GÜZEL BİR FİLM....

kizlar eve geleli bir saat oldu.yorgunluktan oluyorum.cok sukur akrabamin evini yerlestirdik.ama eve gelince yemek yiyebildim.oda kayinvalidem kizartma yapmis hepsinden yedim cok actim.yarin herseye yeniden basliycam Insaallah.

anammmm kimse yok.bugunde deli gibi yedim.esimden bir saattir tatli istiyorum su gobegine bak yeme artik dedi.valla bu ara bana bisey oldu eskiden dese uzulurdum simdi sen genede al dedim almadi.neysem ben biraz biktim galiba hep yapip bozmaktan.uykusuzluktan.yorgunluktan.laf anlamayan insanlardan.istedigim gibi bir ev bulamamaktan.amann neysem yarin ola hayrola

Bugünde yarında hep hayr olsun canım inş.

Günaydın arkadaşlar ben yavaş yavaş kilolarımı veriyorum 53,700 olmuşum
hadi bakalım arkadaşlar ...

Spor hergün yapıyorum ve ekmek sadece kahvaltıda iki dilim yiyorum...

-lymonatta en son sen geldiğinden diyet modunda bir sen varsın maşallah. ben de sana en fazla 2 ay ömür bişiyorum. 2 aya kilolarını verir gidersinçok doğru söylüyorsun azıcıktan bişey olmaz diye başlanılıyor sonra çok şey yeniliyor.

-ambu sana derhal başka mutluluk kaynakları bulmak lazım. sadece kilo vererek veya aksine yemek yiyerek mutlu olmaktan başka seçeneğin kalmamış. istediğin gibi ev bulamamak falan, bu bile canını sıkıyor ki ben de çok defa dellenip ev değiştirme kirada oturduğum evin orasına burasına bişey yaptırma, hadi yaptırmaktan vaz geçtim eşya satın alma hayallerine kapılıyorum. sanırm sen akrabanın taşınmasına yardım ettin evi çok düşünmeye başladın. derhal kafanı dağıtacak ve seni mutlu edecek bir uğraş bulmaya çalışmalısın.
-siyahbeyaz nurceng kurabiyeler kısırlarla bu iş olmuyor yaffffffff. napcaz yaaaaaa...ben de az önce lokantaya bi çorba diye gittim yanında 3 dilim pide yedim yanekahvaltıda da kazandibi yemiştim çğnküm gece eşim getirdi gece yemeyeip sabaha saklamıştımyürümeye de üşenmeye başladım. 30 dak yerine 15-20 dakikada dönüyorum.

bu sabah: 2 yk elma sirkesi
1 haş. yumurta
yarım tavada yumurta
1 kazandibi (şu hazır plastik paketlerde olanlardan)
3 dilim portakal
yarım dilim ekmek

öğlen: 1 kase mercimek çorba
3 dilim pide
3g. kadar çukulata kahve

İnşallah canım ama benim burada olmam sadece kendim için değil kardeşim 80 kilonun üzerinde ona motive olsun diye burdan öğrendiğim şeyleri onunla paylaşıyorum. Tabi ayrı şehirlerde olduğumuz için biraz zor oluyor ama olsun günlük telefonla takip ediyorum... Ben hedefime ulaşmak için epey çaba gösteriyorum arkadaşlar kurabiyerl falan getirmişler çok sevmeme rağmen hiç yemedim..Çevrene birde diyet yapıyorum demeyeceksin öyle olucna sen zaten kilolu değilsinki bunuda ye ne olacak bir taneden birşey olmaz... bunları söylüyorlar bu işte istikrar önemli..

uc gunde iki kilo alip rekora gidiyorum galiba.hedefcim canim hicbisey yapmak istemiyo inan okadar isim var oturdum mercimekli kofte yiyorum bir iki tane degil bir tabak yedim.dun kendime esimden gizli bir litre kola. gidip gelip onuda iciyorum.ben 77 de kalicam heralde bir seneye yaklasti bu kiloyla.yersen kalirsan laflarini duyar gibiyim ama galiba depresyona girdim.Allaha sukur herseyim var olmayanlarida dert etmem yeterki saglikli olalim derim ama bugunlerde geldiler bana.neysemya dert anlatip duruyorum.ama bir sure rejimi askiya aldim genede buralardayim

Bu sabah limonlu ılık su ile başladım bir haşlanmış yumurta biraz peynir zeytin nane maydanoz hepsinden çok az
bir buçuk dilim buğdaylı ekmek..

Arada çay bir bardak kahve birde bir tane galeta yedim

öğlen ise kuru fasulye ama az yedim altı kaşık falan yarım galeta ile birlikte

bu şekilde yaparak kendi verdiğin kararını uygulamıyorsun böylede olunca üzülüyor kendini artık sevmeme yoluna giriyor sanki kendine söz veridğinin tersine davranışta bulunmana yol açıyor bnce hemn bu dak. dan başlayarak yemeyi kes.. biraz su iç.. bi on dak. da olsa sporunu yap... yoksa sanki kilo verme rejimindeymişsin gibi oluyor...

canim degil spor yapmak ayagimda uyuttugum bebisimi yerine koymaya bile useniyorum.diyorumya ruh halim coktu.genede ilgilendigin icin sagol canim seni cok iyi gidiyosun Masaallah.benim devam etmem biraz zaman alicak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…