canim degil spor yapmak ayagimda uyuttugum bebisimi yerine koymaya bile useniyorum.diyorumya ruh halim coktu.genede ilgilendigin icin sagol canim seni cok iyi gidiyosun Masaallah.benim devam etmem biraz zaman alicak gibi
İnşallah canım ama benim burada olmam sadece kendim için değil kardeşim 80 kilonun üzerinde ona motive olsun diye burdan öğrendiğim şeyleri onunla paylaşıyorum. Tabi ayrı şehirlerde olduğumuz için biraz zor oluyor ama olsun günlük telefonla takip ediyorum... Ben hedefime ulaşmak için epey çaba gösteriyorum arkadaşlar kurabiyerl falan getirmişler çok sevmeme rağmen hiç yemedim..Çevrene birde diyet yapıyorum demeyeceksin öyle olucna sen zaten kilolu değilsinki bunuda ye ne olacak bir taneden birşey olmaz... bunları söylüyorlar bu işte istikrar önemli..
uc gunde iki kilo alip rekora gidiyorum galiba.hedefcim canim hicbisey yapmak istemiyo inan okadar isim var oturdum mercimekli kofte yiyorum bir iki tane degil bir tabak yedim.dun kendime esimden gizli bir litre kola. gidip gelip onuda iciyorum.ben 77 de kalicam heralde bir seneye yaklasti bu kiloyla.yersen kalirsan laflarini duyar gibiyim ama galiba depresyona girdim.Allaha sukur herseyim var olmayanlarida dert etmem yeterki saglikli olalim derim ama bugunlerde geldiler bana.neysemya dert anlatip duruyorum.ama bir sure rejimi askiya aldim genede buralardayim
merhaba kızlar,
koca bir hafta durmaksızın yedim korkumdan tartılamadım bile...bu da geçecek inşallah..şubat ayı zor geçiyor benim için ama geçiyor nihayetinde..bir hafta daha uzaklardayım sonra inşallah motivasyonum çok yüksek bir şekilde dönerim...bu hafta mümkün olduğunca oruç tutmak istiyorum...bugün kü menüm;
iftar : 2 kase bol sebzeli az bulgurlu kısır
biberiyeli yeşilçay
ara : Biberiyeli yeşilçay
4 çatal un helvası
2 lt su
1 saat yürüyüş
bol yasin (cumartesi günü eşimin vefat yıldönümü dualarınıza katarsanız sevinirim. Adı oğuz )
merhaba kızlar,
koca bir hafta durmaksızın yedim korkumdan tartılamadım bile...bu da geçecek inşallah..şubat ayı zor geçiyor benim için ama geçiyor nihayetinde..bir hafta daha uzaklardayım sonra inşallah motivasyonum çok yüksek bir şekilde dönerim...bu hafta mümkün olduğunca oruç tutmak istiyorum...bugün kü menüm;
iftar : 2 kase bol sebzeli az bulgurlu kısır
biberiyeli yeşilçay
ara : biberiyeli yeşilçay
4 çatal un helvası
2 lt su
1 saat yürüyüş
bol yasin (cumartesi günü eşimin vefat yıldönümü dualarınıza katarsanız sevinirim. adı oğuz )
Çıkmam lazım son sayfayı okuyabildim ama söylemeden edemicem limonata sen harikasın canım ya, bana şevk verdin süpersin bebem maşallah sana
ambuuu lütfen hemen eczaneden omega3 al ve kullanmaya başla bugün..Budurumdan çıkmana ve kilo vermene neden olucak unutma şekerlik
Gunaydin arkadaslar. Gecmisi fazla okuyamadim. Misafirlerim gittiler. Esimin izni de bitince dahaha rahat sayfamiza girebilecegim.
Eee kizlar her sey yolunda mi?
Gunaydin arkadaslar. Gecmisi fazla okuyamadim. Misafirlerim gittiler. Esimin izni de bitince dahaha rahat sayfamiza girebilecegim.
Eee kizlar her sey yolunda mi?
Her akşam 8-9 arasında muhakkak spor yapıyorum arkadaşlar leslie ile fast 4 mil çok zevkli ...
Ama bacaklarım fena halde ağrıyor...
Buna rağmen hiç ara vermiyorum üstüne gidiyorum... üşenmiyorum...
Yemeklerim de aç kalmıyorum ama ekmeği kestim artık akşamları ve öğlen kesinlikle hiç yemiyorum...
Tatlı yemiyorum sadece sabah kahvaltısında bir çay kaşığı bal yiyorum...
Akşam yemeklerini biraz daha azaltmaya karar verdim ama bu kezde spor yaptıktan sonra çok cıkıyorum bakalım...
Bu sabah kahvaltimi saglam yaptim.
Bir rafadan yumurta, peynirli tereyagli tost, nane,maydanoz, bir kupa portakal suyu.
Menu sonrasi 100 kez zipliyorum 2 gundur. Bacaklarim nasil hamlamis, sabah zor kalkip yurudum.
Tatlim ilk etapta hizla verip mezun oldum ama sonra o kilolar hizla geri dondu. Su an agir aksak yavas gitsin kalici gitsin diyorum.afiyet olsun şekerim... kahvaltıdan sonra yapılan hareket güzel oluyor gerçekten bünyeyi çalıştırıyor...
ama günlük 1 saatlik sporunu da yap 100 tane atlamak yeterli olmayabilir... birde bu kadar kiloyu nasıl verdin 18 kilo az değil ne kadar sürdü merak ettim biraz bilgi verebilirmisin
kaptncim ben omega 3 yada herhangi bir vitamin aldigimda deli gibi acikiyorum.doktoruma sordum zaten sen icme kilon fazla balik tuket dedi.
dun aksam sitenin altini ustunu okudum biraz gaza geldim.pazara kadar bozmiycam INSAALLAH.pazar annemler geliyo pazartesi hala olucam Insaallah.bide bebek kurabiyesi yapicam hastaneye oyuzden kesin tadina bakarim diye dedim.
sabah uyaninca bircaykasigi corekotu yagi biraz pekmez.bir bardak ilik su.bunu her sabah iciyorum ama yazmayi unutuyorum.
sabahki menum bir kepek ekmek 5 zeytin roka domates
bakalim irade denen seye hicmi sahip degilim bu hafta anliycaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?