Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canim degil spor yapmak ayagimda uyuttugum bebisimi yerine koymaya bile useniyorum.diyorumya ruh halim coktu.genede ilgilendigin icin sagol canim seni cok iyi gidiyosun Masaallah.benim devam etmem biraz zaman alicak gibi

Bu ruh hali hepimizin başına zaman zaman eliyor canım.. en önemlisi kısa zamanda toparlanmak.. İnş. çabuk toparlarsın kendini bir kaç gün zorlasan gerisi gelir aslında...

evet ben de kesinlikle bunu fark ettim rejimdeyim dersen yesen de suç oluyor yemesen de. ama diyette olduğunu söylemez ve az yersen düşman çatlatıyorsun:)yiyenler kendini pisboğaz hissedior çünküm

ambu tamam diyet yapmayalım ben de askıya aldım şimdilik. ammaaaaa sen de benim gibi kendine bir saat sınırı koy. şu saatten sonra yemicem de

Kurabiyeye dayanamıyorum ben yaaaa oglum istedi dun yaptım gece kalktikca yedim napiyim aslinda ben iradeliyimdir ama bebek kuc UK k olunca emince kismiyorum buyuk oğlum emmemisti bu oyle degil onun icin kendimi fazla zorlamiyorum yoksa ilk doğumdan sonra 11kilo verdim ve eski kiloma dönmüştü m

Sabahki menum
3dilim köy ekmegi peynir tereyağı az cikolata cay yarim portakal bi
ara su
öğle 1tabak karnabahar ekmek
Ara belki kurabiye

merhaba arkadaşlar akşam yemeğinde ıspanak kavurma yaptım yumurta ve kıymalı bi tabak ondan yedim

birazda çay içiyorum şimdi canlar...

Hepimize Allah sabır versin birşeyler kısıtlandıkça insanın nasıl canı çekiyo bnm canım tatlı çekiyor çoook... Malum döneme girdim ama yemiyorum

merhaba kızlar,

koca bir hafta durmaksızın yedim korkumdan tartılamadım bile...bu da geçecek inşallah..şubat ayı zor geçiyor benim için ama geçiyor nihayetinde..bir hafta daha uzaklardayım sonra inşallah motivasyonum çok yüksek bir şekilde dönerim...bu hafta mümkün olduğunca oruç tutmak istiyorum...bugün kü menüm;

iftar : 2 kase bol sebzeli az bulgurlu kısır
biberiyeli yeşilçay

ara : biberiyeli yeşilçay
4 çatal un helvası

2 lt su

1 saat yürüyüş

bol yasin (cumartesi günü eşimin vefat yıldönümü dualarınıza katarsanız sevinirim. adı oğuz )

başın sağolsun...

Rabbim sabır ve dayanma gücü versin canım..Sözsana cumartesi yasin okuyup bağışlıyacam eşinin ruhuna inş.

Çıkmam lazım son sayfayı okuyabildim ama söylemeden edemicem limonata sen harikasın canım ya, bana şevk verdin süpersin bebem maşallah sana

ambuuu lütfen hemen eczaneden omega3 al ve kullanmaya başla bugün..Budurumdan çıkmana ve kilo vermene neden olucak unutma şekerlik

Teşekkür Ederim Akrep33

Gunaydin arkadaslar. Gecmisi fazla okuyamadim. Misafirlerim gittiler. Esimin izni de bitince dahaha rahat sayfamiza girebilecegim.

Eee kizlar her sey yolunda mi?

Gunaydin arkadaslar. Gecmisi fazla okuyamadim. Misafirlerim gittiler. Esimin izni de bitince dahaha rahat sayfamiza girebilecegim.

Eee kizlar her sey yolunda mi?

Hosgeldin canim
Bizler hala siskoyuz buralardayiz. Sen nasilsin canim

Her akşam 8-9 arasında muhakkak spor yapıyorum arkadaşlar leslie ile fast 4 mil çok zevkli ...
Ama bacaklarım fena halde ağrıyor...
Buna rağmen hiç ara vermiyorum üstüne gidiyorum... üşenmiyorum...
Yemeklerim de aç kalmıyorum ama ekmeği kestim artık akşamları ve öğlen kesinlikle hiç yemiyorum...
Tatlı yemiyorum sadece sabah kahvaltısında bir çay kaşığı bal yiyorum...
Akşam yemeklerini biraz daha azaltmaya karar verdim ama bu kezde spor yaptıktan sonra çok cıkıyorum bakalım...

Bu sabah kahvaltimi saglam yaptim.
Bir rafadan yumurta, peynirli tereyagli tost, nane,maydanoz, bir kupa portakal suyu.
Menu sonrasi 100 kez zipliyorum 2 gundur. Bacaklarim nasil hamlamis, sabah zor kalkip yurudum.

Aksam yemeginde ekmek yemiyosan ve yediden once yiyosan problem olmaz canim. Bende esimin vardiyasina gore zaman buldukca ebru ile plates yapicam evde hani su 21 gunde yag eriten videosunu. Simdilik menu sonrasi 100 kez zipliyorum.

Bu sabah kahvaltimi saglam yaptim.
Bir rafadan yumurta, peynirli tereyagli tost, nane,maydanoz, bir kupa portakal suyu.
Menu sonrasi 100 kez zipliyorum 2 gundur. Bacaklarim nasil hamlamis, sabah zor kalkip yurudum.

afiyet olsun şekerim... kahvaltıdan sonra yapılan hareket güzel oluyor gerçekten bünyeyi çalıştırıyor...
ama günlük 1 saatlik sporunu da yap 100 tane atlamak yeterli olmayabilir... birde bu kadar kiloyu nasıl verdin 18 kilo az değil ne kadar sürdü merak ettim biraz bilgi verebilirmisin

kaptncim ben omega 3 yada herhangi bir vitamin aldigimda deli gibi acikiyorum.doktoruma sordum zaten sen icme kilon fazla balik tuket dedi.
dun aksam sitenin altini ustunu okudum biraz gaza geldim.pazara kadar bozmiycam INSAALLAH.pazar annemler geliyo pazartesi hala olucam Insaallah.bide bebek kurabiyesi yapicam hastaneye oyuzden kesin tadina bakarim diye dedim.
sabah uyaninca bircaykasigi corekotu yagi biraz pekmez.bir bardak ilik su.bunu her sabah iciyorum ama yazmayi unutuyorum.
sabahki menum bir kepek ekmek 5 zeytin roka domates
bakalim irade denen seye hicmi sahip degilim bu hafta anliycaz

Tatlim ilk etapta hizla verip mezun oldum ama sonra o kilolar hizla geri dondu. Su an agir aksak yavas gitsin kalici gitsin diyorum.

Tatlim omega3 istah acmaz kilo aldirmaz l.

merhabalar
ben cocuklarla kosturup firiuorim.su seker olayini kafamda bitirsem cok guzel kilo vrrecegime eminim.ben daha once soylemis miydim 15 kilo ksdar vermistim.simdi su pis bogaximi sekere kilitleyemiyorum.yemicem ksrarliyim diyorum onume gelince bi cirpida fazlaca yiyiyp sonra da pisman oluyorum .sadece tadina bakmakla kalsam sorin olmicak.offff.Allah imyardim et lutfen.
kac aydir ayni kilodayim spora basladigimdan kilo almiyorum.incelme fark ediyor artik.bel oyuntum ortaya cikmaya basladi:) bel yokti gercekten dum duz du.
kilo veremeyince surekli dillendiriyordun.insanlar da bi sey saniyor.esim diyor ki evlendigimizfen beri diyettesin.haksiz degil.diyetteyim diyorum ama asla gereklerini yerine getirmiyorum.
Allahim yarfim et nolur.bi daha basarabilurim.bu kafar zayif olmadi iradem hic bir zaman.irade zayif ben sisko.
offf pofff.kendime cok kiziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…