Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Güzel bir karar olmuş canım senin için tebrik ediyorum..
Ambu ben de katılıyorum lütfen kesin kararlar al artık kilo verebilmek ve mutlu olabilmek adına.

Tatlım liste alımlarında kararı ortak alırsak sevinirim
Ben Canan Tan'ı okumuştum sanırım..
Tatlım diyabetik de olsa tatlı ve şekerli şeyle istemiyorum senden..
Önemli değil canım insanız sonuçta..
Ambu sen kilomu veriyosun yoksa almakmı istiyosun ha almak istiyosan yanlış yerdesin lütfen listene ve yemene dikkat et ve 1 Nisan için hedef istiyorum senden ve tabii hedefine ulaşmanı vee en önemlisi günde en az 1 saat spor görmek istiyorum listende
Bu akşam Tae Bo ile hareket yaptım gerçekten çok zordu...

hoşbulduk canım inş kurtulmak istiyorum göbeğimden (şimdi saklayabiliyorum ama yazın tişörtlerde bariz belli olacak) yaza kadar 10 kilo vermeliyim
Hoşgeldin canım
Hafta sonları burası sakin oluyor zaten.. Senin bebek yeni ya o yüzden uykusuzluk vardır tabii ama geçer kuzum yaa gün gelir tatlı bir anı olarak kalır bunlar sende Rabbim sağlık versin yetrki..

Teşekkür ederiz şekerim paylaşımın için. dediğin doğru kararında yemeli ve kararında spor yapmalıyız. ama muhakkak spor yapılmalı bnce... durduk yerede zayıflanmıyor tabi..
Tatlım senden liste istedim ama hani göremiyorum..Haftalık spor listesi yaparmısın şekerim? Görelim kim ne yapmış?
Diyabetik şeker yok cnım lütfen daha dikkatli olurmusun çok gözüme çarpıyor burdan
Sen başla devamı gelir canım yeterki başla.
hem cok yuruyen ogretmene hemde sana Masaallah hedefcim.
ben super oglen yemegimden sonra daha bir saat gecmisken ufak bir muz ve bes kayisi yedim.halen acimmmmm.banada tuhhhhhhh yuhhhhhh filan diyebiliriz

Ambu lütfen sana tuhh yuhh değil maşallah demek istiyoruz, lütfen kendine gel artık..

Arkadaşlar selam :)
Boyum 170 kilom 66 Hedefim:55
Tabi ben buraya katılmak isterken böyleydi :)
Şimdi aç karna 65 çıkıyorum ...
İnşallah daha çok veririm
Ayrıca kilo vermek için hedef koyalı 6 gün oldu ... :44:

Son düzenleme:
Kızlar selamlar
Kilom 63 boyum 1.65 Yarın itibariyle sigarayı bırakıp kilo vermeye başlamak istiyorum yeterince bünyemi mahvettim galiba beni de aranıza alır mısınız :)

Kızlar selamlar
Kilom 63 boyum 1.65 Yarın itibariyle sigarayı bırakıp kilo vermeye başlamak istiyorum yeterince bünyemi mahvettim galiba beni de aranıza alır mısınız :)
Ikiniz de hos geldiniz.

Bu sabah.1tk çörek otu yagi.elma sirkesi
Kahv. 1cb kefir.1/3armut
Ara.3 misir pirinc patlagi.1ucgen peynir
Ogle.1cb kefir.armut.zencefil
Ara.3 disk misir
Ara.2 disk misir.1ucgen peynir
Aks.3 yk pirinc.1yk yesil mercimek
1sb kefir
Nane.dereotu.semizotu
Ara.3/4 cb kefir.1/3 armut.zencefil
5000 adim yuruyus
2 yrsil cay

Canım bi arkadaşım amerikada doktora yapıyor..endokrinoloji alanı..aslında çocuk endokrin..oradan ürünler getirdi bana..çocuk hastalar için hazırlanmış diabetik ürünler..sütlü tatliyi da stevia ile yapıyorum..bu ara çok tatlı istiyorum böyle idare ediyorum..

Akrepcim tadlandiricim da ürünler de tamamen bitkisel ve varolan en zararsız ürünler..tr.de üretilen diabetik ürünleri kullanmıyorum..

O baş donduren öğretmenlerden biri benim..hiç durmaksizin dolaşırım sınıfta..hatta yazım veya etkinlikler için süre verdigimde ölçü sınıfta 3 tur atana kadar falandir :) çocuklar hiç yorulmazmisiniz derler ben de çiğ yumurta içtim falan diye iğrenç espriler yaparım :/ ama bi faydasını gormuyorum ayrı

haftalık spor listesi arkadaşlar bunu günlük oldurunuz ben günlük ve haftalık olarak toparlıycam

Kullanıcı nicki Gün Yaptığı Spor Süresi Kaç Kalori?
Örnek:
Liymonatta Pazartesi Leslie 60dk 800cal
Liymonatta Salı Plates 40dk 120cal böyle devam edin
Hergün girdiğinizde sporunuzu ekleyelim arkadaşlar....

Birde benim test pozitif çıktı tamda zamanında kilo veriyorken hamile kalmak

güzel bir menü ama keşke pirinç olmayaymış iyiymiş :26:

Olsun doğum sonrası verirsin inşallah

Wooww kalori takibi yaparak zayıflayayım diyordum ama sabah yediklerimi yazınca kendimden korktum 660 kalori almışım sabah sabah :2: fenaa dikkat etmem gerekecek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…