ambu senin keskin bir karar alman lazım. şunu yapmicam de ve yapma lütfen. küçükten başla öyle hamur yemicem şekerli de yemicem diye karar alma tutamıyorsun ama de ki en çok diyeti ne yüzünden bozuyorsun onu yemicem veya şu kadardan fazla yemicem...bir karar al bakalım.
ben 15 marta kadar şekerli ve beyaz unlu gıda tüketmiyorum. şekere sadece türk kahvesinde izin var o da günde bir, bir de köfteye ekmek katıldığı için köfteye ekmek koymak yasak değil ama sınırım 6 köfte (bak hiç acımasız değilim) bu karar bile büyük bir karar bence
Tatlım liste alımlarında kararı ortak alırsak sevinirim** 2.TAKIM 348. ETAP ***
Akrep33 (62,0///%)
Seldom ( 81,6/84,6/-3,00/ -3,68 %)
hedef52 ( 64,5/64,8/-0,3/-0,47 %)
selennnnn ( 61.8///%)
siyahbeyaz06(73,0///%)
Ambuyanbu (74.9/75.6//%)
nurceng(62.1/62.4/-0.3/% )
liymonatta( 54///% )
dimp (72,8/69/3,8/0,48/0,65%)345. etapta ayrılan üye geri döndü, fark dörde bölündü
2. takım ortalaması: %
dimp doğru mu , 3,8 mi verdin hay maşallah
Ben Canan Tan'ı okumuştum sanırım..Kendi rekorumu merak ediyorum acaba kaç gram verdim
Şimdi kızlar sadece kiloyla uğraşmıyoruz bizim grup kitap ve spor konusunda da paylaşımda bulunmak zorunda bu konularda ne yapıyorsunuz çoğumuz evli ve çocuklu galiba fırsat bulamıyor ama fırsatları yaratmak bizim elimizde tatlılar...
Ben şimdi yeni kitap aldım Canan TAN "yüreğim seni çok sevdi"
Birde "The Curse Of The Mummy"
Tatlım diyabetik de olsa tatlı ve şekerli şeyle istemiyorum senden..Sabah : 1 yumurta
4 zeytin
domates
yarım armut
1 dlm ekmek
biberiyeli yeşil çay
ara : 1 cikolatali gofret (diabetik)
Öğle : 8 yk kapuska
1 dlm ekmek
2 süs biberi
ara : 1 dlm portakal
1 yk nar
akşam : 6 yk kapuska
1 dlm ekmek
1 yk menemen
ayran
2 lt su
30 dk yürüyüş
bol yasin okuyorum bu ara
Önemli değil canım insanız sonuçta..of valla Kkafa nereye gitmiş benim anlamadım kızlar kendi yazdığıma kendim güldüm ama ben çarşamba sanıyorum şimdi hedef32 diyince jeton düştü kusura bakmayın ben tartılmadım bu sabah yarın sabah tartılıp söylesem... en son 4 gün önce tartılmıştım..
Ambu sen kilomu veriyosun yoksa almakmı istiyosun ha almak istiyosan yanlış yerdesin lütfen listene ve yemene dikkat et ve 1 Nisan için hedef istiyorum senden ve tabii hedefine ulaşmanı vee en önemlisi günde en az 1 saat spor görmek istiyorum listendehedef dogru soyluyosun.ana ben biraz yola girdim galiba.nerden ankadin bu listelerle dersen kendime salata yapiyorum.Insaallah hersey daha iyi olucak.
limonatacim bende ne kitap ne hareket yok malesef.kitaba vaktim spora enerjim yok
gelelim menuye arada sutlukahve bir kurabiye
oglen misafir vardi yarim simit biraz corek
aksam corba bir kabak dolmasi salata
kizlar bir saat sonra kayinvalidemde dogum gunu var oraya gidicez Insaallah bisey yemem
Bu akşam Tae Bo ile hareket yaptım gerçekten çok zordu...
Hoşgeldin canımhoşbulduk canım inş kurtulmak istiyorum göbeğimden (şimdi saklayabiliyorum ama yazın tişörtlerde bariz belli olacak) yaza kadar 10 kilo vermeliyim
Hafta sonları burası sakin oluyor zaten.. Senin bebek yeni ya o yüzden uykusuzluk vardır tabii ama geçer kuzum yaa gün gelir tatlı bir anı olarak kalır bunlar sende Rabbim sağlık versin yetrki..bugün sevgililer günü eşim ne yapacak acaba çok merak ediyorum
ben bebekten önce çok güzel süprizler yapardım eşime bayılırdı
bebekten sonra hiç birşey yapasım gelmiyor sadece uyumak istiyorum
paşam bu gece yine uyutmadı beni (düzenli uyumayı çok özledim)
arkadaşlar ben hafta sonu giremiyorum evde bilgisayar yok hafta içi düzenli girerim birde pazartesiden itibaren düzenli menümü yazarım (inş haftaya hedefim en az yarım kilo)
Tatlım senden liste istedim ama hani göremiyorum..Haftalık spor listesi yaparmısın şekerim? Görelim kim ne yapmış?Teşekkür ederiz şekerim paylaşımın için. dediğin doğru kararında yemeli ve kararında spor yapmalıyız. ama muhakkak spor yapılmalı bnce... durduk yerede zayıflanmıyor tabi..
Diyabetik şeker yok cnım lütfen daha dikkatli olurmusun çok gözüme çarpıyor burdanAkşam yemeğe misafirim var o yüzden menüyü yazıp kendimi sinirlayayim
sabah : 1 bardak süt
1 kase sütlü irmik tatlısı (diabetik)
Öğle : sebzeli omlet
biberiyeli yeşil çay
ara : 1 portakal
1 elma
akşam : 1 tabak baklali sarma
2 yk buharda biber kabak
2 dlm ekmek
cacık
Sen başla devamı gelir canım yeterki başla.kızlar maşallah diyin ayetel kürsü felak nas ne biliyorsanız okuyun dün öğleden beri diyetim iyi gidiyor
bugün öğlen 5000 adımı yaptım
tek sorun kitaplar, daha 1 sayfa bile okumadım ki perşembeye kadar 160 syf+ okumalıyım:18:
hem cok yuruyen ogretmene hemde sana Masaallah hedefcim.
ben super oglen yemegimden sonra daha bir saat gecmisken ufak bir muz ve bes kayisi yedim.halen acimmmmm.banada tuhhhhhhh yuhhhhhh filan diyebiliriz
Arkadaşlar selam :)
Boyum 170 kilom 66 Hedefim:55
Tabi ben buraya katılmak isterken böyleydi :)
Şimdi aç karna 65 çıkıyorum ...
İnşallah daha çok veririm
Ayrıca kilo vermek için hedef koyalı 6 gün oldu ... :44:
Ikiniz de hos geldiniz.Kızlar selamlar
Kilom 63 boyum 1.65 Yarın itibariyle sigarayı bırakıp kilo vermeye başlamak istiyorum yeterince bünyemi mahvettim galiba beni de aranıza alır mısınız :)
benimkiler de uyutmuyor. önceki gün geç yatıp biri 5,30da kalkmıştı. dün de o erken kalkan ateşlendi sürekli ateşini takip ettim sabah namazına gene kalktı:26: namazdan sonra uyutup ben de uydum bu sefer de erken yatıp erken kalkan abinin uyanma vakti geldi ve sağolsun hemen beni çağırdı
sevgileler günü kutlamasına bu yıl bir netlik getirdim ' geçen yıl ki gibi en sona kalmış çürümüş çiçeği alacağına hiç alma lütfen, hatta sen bu gün çiçek alma ama başka gün alabilirsin'' dedim umarım hayırlara vesile olur
ooooh beklentim yok kafam rahat
son zamanlarda listende diyebetik ürünler görüyorum, Tatlandırı ile kendin mi hazırlıyorsun, splenda mı kullanıyorsun?
nasıl yürüyorsa artık, tempolu olarak 45-50 dakika sürer...5 ders saatine yaysa, gene de sürekli kıpırdayan bir öğretmen inşallah branş öğretmenidir de sürekli aynı öğrencilerin başını dödürüp durmaz
Bu sabah.1tk çörek otu yagi.elma sirkesi
Kahv. 1cb kefir.1/3armut
Ara.3 misir pirinc patlagi.1ucgen peynir
Ogle.1cb kefir.armut.zencefil
Ara.3 disk misir
Ara.2 disk misir.1ucgen peynir
Aks.3 yk pirinc.1yk yesil mercimek
1sb kefir
Nane.dereotu.semizotu
Ara.3/4 cb kefir.1/3 armut.zencefil
5000 adim yuruyus
2 yrsil cay
haftalık spor listesi arkadaşlar bunu günlük oldurunuz ben günlük ve haftalık olarak toparlıycam
Kullanıcı nicki Gün Yaptığı Spor Süresi Kaç Kalori?
Örnek:
Liymonatta Pazartesi Leslie 60dk 800cal
Liymonatta Salı Plates 40dk 120cal böyle devam edin
Hergün girdiğinizde sporunuzu ekleyelim arkadaşlar....
Birde benim test pozitif çıktı tamda zamanında kilo veriyorken hamile kalmak
Olsun doğum sonrası verirsin inşallah
Öyle bakalım .. pek hazırlıksız yakalandım ummadığım anda... yıldız tilbeden bana gelsin...
Ama sporuma devam ederim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?