Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben görene kadar o kocaman olacak ama yine de bir bebeğin sıcaklığı var içimde..
Allah hayirli omur versin.ben de ikiz yegenlerimi mayista 3 yasinfa olacak lar hala goremedim.onlar bize biz onlara gidemedik

Aha bebek:)
Doktor bana ilk 4ay kilo almana gerek yok demisti.dikkat edersin saglikli beslenirsin olur biter.booool boool yuyruyus ayyy leslie yapmaya devam et.
güzel bir menü ama keşke pirinç olmayaymış iyiymiş :26:
Pirinci gorunce ilkin ben fe şaşırdım. Motivasyonumu dinc tutacak liste diyetleri ardim.bir kac tane buldum.bu taylan kumeliden. Su atici liste.pirinc gluten icermedgi icinmis.kepekli pirinc yaxiyodu.

Wooww kalori takibi yaparak zayıflayayım diyordum ama sabah yediklerimi yazınca kendimden korktum 660 kalori almışım sabah sabah :2: fenaa dikkat etmem gerekecek galiba
Ne yedin ki.karatay mi yapiyosun?

Son düzenleme:
Hedefcim bu hafta kilo bildirimi yapmayı düşünmüyodm zaten :) Bide eskisi gibi düzzenli diyet yapamıyorum o yüzden öğünlerimide yazamadım.. Ama yeter artık bugn başlıyorm

Aslında klasik diyet mantığını uygulayayım dedim ama fenaymış "sabah krallar gibi ye öğlen orta halli gibi akşam fakirler gibi ye" sadece karbonatlı su içmeye başladım dün akşam itibariyle. Bir dönem Dukan diyeti ile 54 kiloya inmiştim yaparken cidden işe yarıyor ama koruyamadım 62'ye geri çıktım evlenmeden önce kendi kendime diyet yaptım zaten koşuşturmadan yemeye vakit bulamamıştım 57'ye indim evlendikten 6 sonra bir baktım 64 kg olmuşum o zaman karatay yaptım 1,5 ayda 57 kiloya düştüm karatayla ama yürüyüşümü falan düzenli yapıyordum ama onuda koruyamadım işte yine 63'lerdeyim o yüzden bu sefer öyle belirli bir diyet yapmamaya karar verdim posiyon küçültüp akşamları erken ve az yiyerek deneyeceğim. Çünkü diyeti ile istediğim kiloya inince koruyamıyorum ben

Yediklerimizin listesinide mi yazıyoruz buraya eyvah eyvah

1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Gözleme (571 kcal) 571 kcal
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal) 55 kcal
0.25 x 1 Yemek Kaşığı (30gr) Kaymak / Krema (%30 Yağlı) (86 kcal) 22 kcal
0.25 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal (55 kcal) 14 kcal
0.25 x 100gr Özbek Gün Kurusu (Güneşte Kurutulmuş Kayısı) (84 kcal) 21 kcal
0.50 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal) 28 kcal

Alınan Kalori Toplamı 710 kcal

canım hayırlı olsun..uğurlar getirsin inşallah..bizim gruba uğrayan hamile kalıyor...pek bereketliyiz :)

tebrik ederim.surpriz bebek.hayirli olur insallah.

Olsun doğum sonrası verirsin inşallah

hoş buldummm :)

hos geldiniz arkafaslar.ugur getirirsiniz insallah da kilo veririz bu haftaa.

8 9 gundur tartilmiyorum ya .oh be ne rahatmis diyorum:)gunde 4 5 kez tartilan ben boyle iyiyim.gerci simdi de hergun kemdimi olcuyorum.bir ara 1 ekimden simdiye kadar kac cm inceldim yazayim buraya.bu arada sporun da faydasi oldu.kolum iki haftada bir cm inceldi.bu onemli cunku hic incelmiyor ust kismim yaa.seldom bi ara elma sekeri.benzetmesi yapmisti yaa ayni durum ben dede var.koca gogus mide ve gobek.40 beden pantolona sigiyorum da ust taraf emzirmelerden dolayi aldi basini gidiyor.
bu arada sporla belim ortaya cikti az da olsa.dum duzdu ust kisim.olacak insallah.gecen gun esli protokol yemegi vardi ben iki sebepten katilamadim.biri cocuklsr ;gitmek istesem ewe gelen yardimcimiz bakardi aslinda,ikincisi giyecek hic bir kiyafetimin olmamas.evdekiler 40 beden sigamadim her an patlicalk gibiydim.gifipde 42 44beden de istemedigim seyler almak istemedim.neyse mayisa kadar on kilo hedef koyuyorum ve her yere yazip asiyorum..artik surekli rejimdesin laflari duymak istemiyorum.bu isi bitirmek ve yeni kiyafetler almak istiyorum.cunku yaklasik uc yildir ya hamile yada emziriyorum kiloluyum diye kiyafet almiyorum ayakkabi bile.bu yuxden alisveris kurdu var icimde.kilo verip hak edip yeni ciciler almak istiyorum.ayy neyse cenem dustu yine..

Arkadaşlar :2:
Bugün arkadaşlarımla dişarı çıktım ve chicken burger yedim
Neyse ki sonradan yürüdük ( gezdik yani :) )

limonatacim hayirli olsun bebisin Allah saglikla tamamina erdirsin.
seldomcum teyze olmak cok guzel Allah hayirli evlat etsinInsaallah.bende pazartesi ilk defa hala olucam.
yeni gelen arkadaslar hosgelmisler.
ben menu bildirip kotu ornek olmiyim simdi yarin Insaallah ((((

bugün ne sofra kurdum ne sofraya oturdum..ne yedim ne aç kaldım saçma sapan bir noktadayım...ama bu hafta iyi gidiyor sanki

Menu dunku ile ayni
Spor da 5000 adim 200 kalori
Kitap 20 sayfa

Öyle bakalım .. pek hazırlıksız yakalandım ummadığım anda... yıldız tilbeden bana gelsin...

Ama sporuma devam ederim galiba
Anamm hamilemisin sen şimdiii hayırlı olsun canım ama dikkat et dr a sormadan spor yapma ilk zamanlar tehlikelidir çünkü..

Gunaydin arkadaslar
Bi cumartesi gununden kaxasiz belasız ciktik elhamdulillah
Insallah bu gun de her anlamiyla iyi gecer
Bugun alisveris gunu

Ben de bir haftalik bile olsa hizli kilo vermek istiyorum
Ben de madalya almak istiyorum
Ben de birincilik hikayemi paylasmak istiyorum
Anammmmmmm
Ben de nisantasi cocuguyum:)

Kotu espirik icin kusura bakmayin sabah sabah konusasim tuttu

gunaydin aradaslar .benim icin ogle oldu gerci.sabah 7 de kalkti sipaciklarim.soyleee aksamdan sabaha kesintisiz uyumayi o kadar cok ozledim ki.bi de sabah ogleye kadar uyusam.bizim kucuk uyanmalarini 40 dk ya indirdi.gunduz iyi gece biseyler oluyor bunlara yahu.

neysem.az kacamakli bir pazar diliyorum sizlere ve kendime..

Günaydın arkadaşlar
Ben kilo vermek için ilk adımı geçen hafta atmıştım ve bugün tartıldım ...
Başlangıçta : 66 kiloydum
Şimdi 64,5 kiloyum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…