Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım hayırlı olsun..uğurlar getirsin inşallah..bizim gruba uğrayan hamile kalıyor...pek bereketliyiz :)
Tşk ler canım benim... Öyle oldu biraz yaa ..

Limonata hayırlı olsun canım benim allah sağlıklı sıhhatli bir çocuk versin
egzantirik hos geldin

Tşk ederim canım..
Amin inş. hayırlı olur..

tebrik ederim.surpriz bebek.hayirli olur insallah.

Tşk ederim..

hos geldiniz arkafaslar.ugur getirirsiniz insallah da kilo veririz bu haftaa.

Anamm hamilemisin sen şimdiii hayırlı olsun canım ama dikkat et dr a sormadan spor yapma ilk zamanlar tehlikelidir çünkü..

:)) evt öyle yaa. daha doktora gidemedim. Yeni öğrendim.. Spordan sonra karnım çok ağrıyordu.

maş. hem gözleme hem ekmek bunları nasıl yedin ki 1 öğün için çok fzlaca

Günaydın arkadaşlar
Ben kilo vermek için ilk adımı geçen hafta atmıştım ve bugün tartıldım ...
Başlangıçta : 66 kiloydum
Şimdi 64,5 kiloyum

Masallah diyorum.aynen boyle devam et.
Ben de persembe 64.8dim bu sabah 63, 8:)
Sudur belki ama 63u ozlemisim
Bu gun de menu iyi gidiyor.oglen 1kofte yedim fazladan.
1disk misiri azalttim.
Az once de kendime izin verdigim orta sekerli kahvemi ictim.
Spor yok malesef.ama en azindan 100 defa ziplamak lazim

Kizlar Konserve kavanozunda 3 parmak kadar boslyk kaldi.konservem tutmaz mi?

Hımm .. Ben leslie 3 Mile yapıyorum
Dün 5 Mile yaptım öldüm

Hımm .. Ben leslie 3 Mile yapıyorum
Dün 5 Mile yaptım öldüm

bende leslie ile fast 4 mil yapıyorum o diğerlerine göre daha eğlenceli ve fazla kalori yakıyor gibi geldi...

birde michaels jullian ve tae bo yapanlar var bunlarda yer hareketleri de var sırf yürüyüş yapmamak lazım haftanın bazı günleride bu hareketleri yaparak vucüdü şaşırtmak lazım..

Yaaa evet Cumartes pazar kahvaltı çıldırmacası oluyor bizim evde bütün haftanın acısını çıkarıyoruz galiba
Egxantrik kahvaltiyi kuvvetli yapin diyen kimse karbonhidrati yüklü alin demez.kuvvetli yapacaksan da ekmek ve tatli disinda yemelisin

merhaba arkadaşlar

menüm kötü mü?? değil aslında ama düzensiz ve anlamsız bir gün daha geçirdim...vermekten vazgeçtim bu ayı almadan bitirsem iyi hissedicem kendimi

Evet ben bir aralar yapmıştım tae bo ama o çok yoruyo yaa
Ben 30 dk dayanabilmiştim en fazla

herkese iyi aksamlar.bugun ne yedim ictim bende tam bilmiyorum.atistirmalarla gecti gunum.yarin hastaneye goturmek icin bebek kurabiyeleri yaptim.anammmm o seket hamuruyla susleme isi ne kadar oyaliyomus.ikindi ezaninda basladim yatsida hala yapiyodum.elli tane yaptim ama yuzelli gibi geldi bana.neysem alnimin akiyla bitirdim cok sukur ama rejim derseniz o biraz sikintili.neysem bebeler uyusada bende uyusammmmmmmm

kaptanımızın sana bi ceza uygulaması gerek gibi yoksa sen hiç diyete başlayamayacaksın gibi geldi. Ya çok yemeye düşkünsün ya da birşeylere canın sıkılyor sıkıntını yemek yiyerek kendini daha çok üzerek yapıyorsun gibi. Ama iradeli olduğunu hepimize kanıtlman gerekecek.:2:

Canım hoş geldin bende yeni dogum yaptım 2 aylık oglum var 2.cocugum ogretmenim. Izindeyim kaç kilosun ben 62.4

hoşbulduk canım bu sabah tartıldım 69,8 kiloyum.bebeğime 63 kilo ile hamile kaldım.doğumdan sonra 66 idim ama sütüm fazla olmadığı için ne bulursam yedim 72 ye kadar çıktım.bugünden itibaren eski kiloma hatta 60'a düşmek istiyorum.

günaydın arkadaşlar
ilk defa bir haftasnumu diyetime uyarak geçirdim, tek kaçamak bir köfte onu da telafi ettim.
Dün akşam çocuklarla ilgilnmekten son araöğünümü de yapamadım ama sonrasında oruca niyetleneceğim için sahurumu yapıp da yattım. oruçlar benim düzenimi bozar ya hadi hayırlsı belki sadece bu günlük tutarım, belki 4 gün tutarım

bravo. Bu karalılığının devamını bekliyoruz hedef32

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…