Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

arkadaşlar günaydın bugün diyete başlıyorum allahın izniyle
sabah tartıldım 69,8 kiloyum haftaya pazartesiye hedefim 68,8
sabahki menümü yazayım 3 dilim peynir
bir kaynamış yumurta
2 adet zeytin
2 dilim ekmek yarım adet domates
ara öğünümü evde unutmuşum bol bol su içiyorum bebişime süt için

Hayırlı olsun inş. istediğiniz kiloya ulaşırsınız ama dikkat edin emziriyorsanız bir diyetisyenle konuşarak kilo verin en azından Bir kereliğine de olsa diyetisyenle görüşün derim.

Hayırlı olsun inş. istediğiniz kiloya ulaşırsınız ama dikkat edin emziriyorsanız bir diyetisyenle konuşarak kilo verin en azından Bir kereliğine de olsa diyetisyenle görüşün derim.

sağol canım inş
seninde bebeğin hayırlı olsun allah sağlıkla doğmasını nasip etsin .çok sıkı diyet yapmıcam ekmeği kesicem market ürünlerini kestim.bol yeşillik yicem bol su içicem inş sütümede birşey olmaz

Tşk ler tatlım. Abur cubur ve ekemeği kesmek ve porsiyonları azaltmak yeterli oluyor biraz da sporla kalori yakıyorsun ...

Ben dogum oncesi 54 kiloyddm sonrasi 63-64 falan oldum su an 62 falanim 54e geri inmek istiyorum ama emziriyorum onun icin fazla kisamiyorum

Ben dogum oncesi 54 kiloyddm sonrasi 63-64 falan oldum su an 62 falanim 54e geri inmek istiyorum ama emziriyorum onun icin fazla kisamiyorum

Zaten emziren anneler kilo verirlermiş canım kafaya takma sadece abur cubur ve tatlılardan uzak dur.. Fazla kalorili yiyecekleri tercih etme derim.

herkeste öyle midir bilmiyorum ama ben emzirirken çok acıkırdım. akşam yerdim gece yatmadan bir daha yerdim.bence biraz ekmek ve şekerli şeylerden uzak durursan kiloların gider.benim fazla sütüm yoktu bebeğim önemli dedim hiç dikkat etmedim inş bundan sonra dikkat edicem yaza kadar eski kiloma dönerim.

michi iyi gidiyor
ben de kilo vermeye başladım
sen de başla bu hafta rekor kıralım
birinci olabilmemiz için en azından kilo vermeyenler almasın da...

ben de ben de öyle olmak istiyorum

ben de emzirirken kilo alanlardanım. rehvetten mi stresten mi evde o kadar işin gücün içinde yapacak bişey bulamayıp yemek yerdim. gene de mutlu olmazdım sonra bi daha yerdim. dikkat etmek en güzeli kaloriyi çok düşürmek kötü tabi de buralarda motive olup en azından hamur iş ve şekerli şey yememk hem bebek hem de anne için sağlıklı.

cumartesi 5000 adım 200 kalori
pazar 100 zıplama
pazartesi 5000 adım 200 kalori

Günaydın arkadaşlar
Ben kilo vermek için ilk adımı geçen hafta atmıştım ve bugün tartıldım ...
Başlangıçta : 66 kiloydum
Şimdi 64,5 kiloyum

masallah.supersin.hedefin dedigi gibi bu hafta birinci olalim kizlar..

ben de ben de emziriken 6 7 kilo aldim.hep abur cubur ve tatli krizlerim yuzunden..

arkadaşlar spor günlükleriniz nerede hedef yapmış günlüğünü

Liymonatta Cumartesi 45 dk leslie + 20 Dk yürüyüş =136+53 Cal
Pazar 60 Dk yürüyüş 130 Cal
cumartesi spor yapamadim
pazar 20 dk yuruyus 53 cal(senden kopya cektim)
pazartesi 30 dk aerobik step,30 dk pilates
internetten baktim ama tam bir kalori hesabi bulamadim.yanlis hatirlamiyorsam hoca aerobik step 140,pilates 220 kalori yaktirir demisti.aksam sorarim bugun spor var yasasiiinnnn.....

siyahbeyaz bu hafta bence sen de kilo verenler kervanında olursun
amaaaaa birinci hangimiz olacak o önemlibu hafta ben olucam inşallah

Bugün çok yoğundum özenli bir menüm yok ama idare eder..sadece duzensiz..

Sabah : 1 elma 1 çay bardagi süt

Ara : 2 sb patlamış mısır

öğle : 5 hurma+1 ceviz
tarçın zencefil zerdecal corekotu
4 yk yoğurt (karıştırdım hepsini, şekerim yüksek yine günde bir öğün bunu yiyorum)

Akşam : 5 yk menemen
1 tuzsuz+kepekli sandviç ekmeği

1.5 lt su

45 dk tempolu yürüyüş

kitap : sunset

kaptanima
kaptanim ben girip okumama ragmen bisey yazamiyorum cunku yedigim seylerle diyetin alakasi yok.ben uzulunce sevinince disardayken hep yiyorum malesef.eger izin verirsen simdilik ayrilip havalar isininca geri donmek istiyorum.hava isininca dememim sebebi bebegi birakip havuza basliycam ve o beni cok motive edicek Insaallah.girip abuk sabuk menu yazmaktan daha mantikli geldi.Insaallah sende kabul edersin kaptanim

Akrep ne diyecek bakalim.
Acikcasi ben takimda boyle uzun sure bisey yapmadan durmani da gidip kilo alip gelmeni de istemiyorum.
Sagolsun akrep boyle bir durumda benim kendime ceki duzen vermemi saglamisti.
Bahire 70kusur kiloyla gitti 90la dondu hatta donemedi
Dimp gitti ha donucem diyo o tık tık kilo veten kiz kilo verememis anlasilan.
Hayirlisi...

hedefcim acikcasi sizden ayrilmak istemiyorum ama burda olusumun ne bana ne gruba bir faydasi yok.menulerimi sende biliyosun.ben yediklerimi yazarken utaniyorum ama suaralar ciddi kendimi tutamiyorum.okudugum seyler yada gordugum guzel kizlar beni hic etkilemez oldu.ne diyim bencede hayirlisi

Benim diyetim nasil gidiyor?
Aksama ne pisirsem diye dusunurken herseyi canim istiyordu.bu liste diyeti iyi geldi bana.akdama ne yaziyorsa onu yiyorsun.yiyemefigin şeyi ozluyorsun az da olsa yediginde muthis bi lezzet aliyorsun.
Kendime diyet menumu hazirlarken ev halkina disardan lahmacun pide soyledim.rsim yemek yiyip disari cikacakti o yuzden.
Kavurmali kadarli pide o kadaaaaaa guzel gozukuyordu ki... masallah barekallah dedim bol bol..allah sahibine bagislasin:) 2 lokma ile tadina bakmaadan olmaxdi ama.
Persembe gunu listem sonlaniyor.

Acaba senin motivasyon noktan benimkisi gibi "acidan kacis" mi.

anammm yediklerimi yazken ben inanamadim.tel calinca hepsi gitti.kisaca sabah kahvalti.oglen dortte iskembe cobasi.karisik pide.et.saat altida ceyrek ekmek sandvic.saat sekizde dort dilim kek iki bardak sut.ben kendime inanamiyorum sizin yorumunuzu dusunemiyorum.hedefcim ben bugun hala oldum cok mutluydum.kisaca ben uzuluncede sevinincede evde cok kalincada yani herzaman yiyorum.bide kilo verme surecim cok uzun zamandir suruyo bikkinlik geldi ama bu bir sebep degil.normal insan gibi bile yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…