dünkü menümü yazayım baştan fazla beğenmedim ama yavaş yavaş oturacak
sabah
3 dilim peynir
2 adet zeytin
2 dilim ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
yarım adet domates
öğle
bir adet gözleme(çalıştığım okulda bu haftada yemek vermiyorlar mecburiyetten yedim)
16.00 gibi
1 portakal
1 havuç
akşam (19.00)
1 kase yayla çorbası
salata ve bir dilim ekmek
sizce nasıl arkadaşlar kalori sepeti com'dan kalorisini hesapladım 1200 kalori yapıyor
eşime akşma makarna yaptım ve ben yemedim bence iyi bir başlangıç
Bugün çok yoğundum özenli bir menüm yok ama idare eder..sadece duzensiz..
Sabah : 1 elma 1 çay bardagi süt
Ara : 2 sb patlamış mısır
öğle : 5 hurma+1 ceviz
tarçın zencefil zerdecal corekotu
4 yk yoğurt (karıştırdım hepsini, şekerim yüksek yine günde bir öğün bunu yiyorum)
Akşam : 5 yk menemen
1 tuzsuz+kepekli sandviç ekmeği
1.5 lt su
45 dk tempolu yürüyüş
kitap : sunset
hoşgeldin. ben de 32 yaşında 3 çocuk annesi (1+2 erkek 5 ve 2,5 yaşlar) kamu çalışanı balık etli bir türk kadınıyım. emzirme döneminde 73e kadar çıkan kilocuklarımın 68,5 dan bu tarafa olan kısmını 2. takım ile verdim. kilo gittiydi gitmeydiydi derken bu sabah itibariyle 5 kiloyu burada vermiş olduğumu gördümnice 5 kilolara
en önemlisi menü paylaşımı sen menünü ve yaptığın sporunu paylaş , boş vaktin oldukça da uğrarsın.
Başarılarının devamını dilerim canım ama 40 dk. yeterli değil en azından gün içinde 1 saati bulmalı sporların ..
Bu gun 10000 adim yuruyus yaptim.
Araogunlardan birini atlamam gerekti.
Ve aksamki haslanms kepekli pirinc ve yesil mercimekte salcali ve az tereyagli sos ile adeta iskender kebap insa ettim.bolca otlarmi da yedim
kizlar sabah 6 :00 Itibari ile leslisenin kixi ile birlikte oldugu 47dk 4 fast milles walk yurusunu yaptim.ozellikle basen karin ve yan taraflarindan dertli olanlara tavsiye ederim.kosmacali yorucu ama bir iki gun yaptiktan sonra alisiyorsunuz.
2 bardak suyumu ictim ve kahvalti icin ahalinin uyanmasini bekliyorum.
Herkese hauirli bur gun diliyorum.
kızlar dünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim peynir
2 adet zeytim
2 dilim ekmek
1 bardak çay (2 küp şeker)
ara öğün
2 ceviz
öğlen
gözleme
1 dilim baklava(haftaya öğlen menüm değişecek)
akşam
bir kase tavuklu bezelye
8 kaşık bulgur pilavı(fazlaymış azaltacam)
1/2 kase yoğurt
bol tere
bol bol su içtim( kalori sepetinden baktım 1706 kalori almışım)
dayanamadım sabah tartıya çıktım güzel gelişmeler var ama cumaya saklıyorum o zaman söylicem size)
öpüyorum hepinizi güzel bir gün dilerim
hmmmm leslienin videolarını bilyorum bi de kixi ile olanı bulayım iyi reklam ettin bak lesli yapasım geldikizlar sabah 6 :00 Itibari ile leslisenin kixi ile birlikte oldugu 47dk 4 fast milles walk yurusunu yaptim.ozellikle basen karin ve yan taraflarindan dertli olanlara tavsiye ederim.kosmacali yorucu ama bir iki gun yaptiktan sonra alisiyorsunuz.
günaydın canım adımlarını sayan bir aletin var galiba
oyyyy yavrucuğum benim de bakıcımın evine emzikli kadın gelip kendi bebeğini emzirdiğinde bizimkiler ortalığı birbirine katmışlardıtebrikler canım benimde kalça,basen, göbek derdim var ah bir vakit bulsam da başlasam
benim bebeğim çok küçük ondan ayrı kaldığım vakitler kendimi suçlu hissediyorum.eve gidince hep onunla ilgileniyorum o uyuyunca temizlik yapıyorum başka bir şeye fırsat kalmıyor
dün anneannesi ile gezmeye gitmiş orda emziren anneye bakmış yavrum ben yanına gidince de hemen göğsüme sarıldı
(çok zormuş bebeğimi bırakıp işe gitmek)
evet hem de defalarca...doğru olan aç karna tartılmak sonuçta. pek bişey yemedin ama çay su içmişsindir onlardırmerhaba arkadaşlar;
Benim kilom ilk tartıldığımda tok karna 55,7 idi
aç karına aynı gün 55,2 geldim
şimdi aç karına 53,3 geliyorum tok karına 55 ben anlamadım ki çok birşey de yemedim ben şimdi kilo vermişim ama sanki düşündüğüm kadar değil sizce bu durum nasıl...kendinizi hiç bu şekilde tarttınız mı
hmmmm leslienin videolarını bilyorum bi de kixi ile olanı bulayım iyi reklam ettin bak lesli yapasım geldibende de alt bölge problemli
Ben aradım ama bulamadım o video yu adresini göndrebelirseniz bulunca çok iyi olur...
evet adımsayar aldım 50 liraya. sağlık bakanlığı da aile hekimliklerinden dağıtıyor ama sadece obezlere veriyor. yürüyüşe teşvik etmek açısından iyi bişey bence
günde 10000 adım tüm kilolardan kurtulmaya yarar..
oyyyy yavrucuğum benim de bakıcımın evine emzikli kadın gelip kendi bebeğini emzirdiğinde bizimkiler ortalığı birbirine katmışlardı
spor için de vakit olacak inşallah, sen yeter ki uygun zamanı kolla. öğle araları yürüyordun sanki o ne oldu:44:
evet hem de defalarca...doğru olan aç karna tartılmak sonuçta. pek bişey yemedin ama çay su içmişsindir onlardır
menemen denn başka doyurucu birşey göremedim menünde tatlım hep böyle yaparsan diyeti halin yaman
Arkadaşlar bende lahana kürüne başladım ( kaynatıp suyunu içiyosunuz hani )
Pazar günü tartılıcam...
Etkisi olduysa haber veririm
Bu gun 10000 adim yuruyus yaptim.
Araogunlardan birini atlamam gerekti.
Ve aksamki haslanms kepekli pirinc ve yesil mercimekte salcali ve az tereyagli sos ile adeta iskender kebap insa ettim.bolca otlarmi da yedim
kizlar sabah 6 :00 Itibari ile leslisenin kixi ile birlikte oldugu 47dk 4 fast milles walk yurusunu yaptim.ozellikle basen karin ve yan taraflarindan dertli olanlara tavsiye ederim.kosmacali yorucu ama bir iki gun yaptiktan sonra alisiyorsunuz.
tebrikler canım benimde kalça,basen, göbek derdim var ah bir vakit bulsam da başlasam
benim bebeğim çok küçük ondan ayrı kaldığım vakitler kendimi suçlu hissediyorum.eve gidince hep onunla ilgileniyorum o uyuyunca temizlik yapıyorum başka bir şeye fırsat kalmıyor
dün anneannesi ile gezmeye gitmiş orda emziren anneye bakmış yavrum ben yanına gidince de hemen göğsüme sarıldı
(çok zormuş bebeğimi bırakıp işe gitmek)
merhaba arkadaşlar;
Benim kilom ilk tartıldığımda tok karna 55,7 idi
aç karına aynı gün 55,2 geldim
şimdi aç karına 53,3 geliyorum tok karına 55 ben anlamadım ki çok birşey de yemedim ben şimdi kilo vermişim ama sanki düşündüğüm kadar değil sizce bu durum nasıl...kendinizi hiç bu şekilde tarttınız mı
sabah : yarım tost
yarım dilim kek
öğle : yarım lavaşla hazırlanmış peynir+domates+biber+maydanozdan oluşmuş dürüm
biberiyeli yeşilçay
ara : portakal
akşam : 2 kupa tavuklu yoğurt çorbası (tanesiz)
2 dilim kremalı börek (çok seviyorum es geçemem :) )
2 lt su
45 dk yürüyüş
kitap : komplo
sabah hep hamur işi gibi olmuş, birde kremalı börek nasıl oluyor ki merak ettimyoksa menün iyi aslında ama bu hamur işleri yerine başka birşeyler yemelisin
verdiğin linke baktım hedefcim ama hep light ürünler üzerine kurulu..bu sağlıksız değil mi? bir de sistemi anlamadım o verdiği 1. liste mesela bir hafta mı uygulanıyor? o bir hafta yenir mi yaaa?? walla beceriyorsan süpersin!!
tebrikler canım gerçekten iyi ama gözleme ve baklava bu işi bozmuş... Çok sevindim yeni gelişmelerine ben de tok karına 55 aç karına 53,3 çıkıyorum çok fark yok muanlamadım bu işi kilo vermeden öncede tok karına 55,7 idim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?