Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menün güzel olmuş bnce... Arada da et türü şeyler yiyebilirsin akşamları

menemen denn başka doyurucu birşey göremedim menünde tatlım hep böyle yaparsan diyeti halin yaman

Arkadaşlar bende lahana kürüne başladım ( kaynatıp suyunu içiyosunuz hani )
Pazar günü tartılıcam...
Etkisi olduysa haber veririm

Bu gun 10000 adim yuruyus yaptim.
Araogunlardan birini atlamam gerekti.
Ve aksamki haslanms kepekli pirinc ve yesil mercimekte salcali ve az tereyagli sos ile adeta iskender kebap insa ettim.bolca otlarmi da yedim

Tesekkur ederim hedef52 bu guzel karsilaman icin.ins bende bu kilokardan kurtulutum sizlerin desteğiyle

Başarılarının devamını dilerim canım ama 40 dk. yeterli değil en azından gün içinde 1 saati bulmalı sporların ..

Tesekkur ederim sevgili liymonatta 47 dk yaptigim spor su anda benim icin yeterli.vucudum spora alisinca ins süreleri de arttiracagim.:) sevgiler.

kizlar sabah 6 :00 Itibari ile leslisenin kixi ile birlikte oldugu 47dk 4 fast milles walk yurusunu yaptim.ozellikle basen karin ve yan taraflarindan dertli olanlara tavsiye ederim.kosmacali yorucu ama bir iki gun yaptiktan sonra alisiyorsunuz.
2 bardak suyumu ictim ve kahvalti icin ahalinin uyanmasini bekliyorum.

Herkese hauirli bur gun diliyorum.

Ve aksamki haslanms kepekli pirinc ve yesil mercimekte salcali ve az tereyagli sos ile adeta iskender kebap insa ettim.bolca otlarmi da yedim

günaydın canım adımlarını sayan bir aletin var galiba

tebrikler canım benimde kalça,basen, göbek derdim var ah bir vakit bulsam da başlasam

benim bebeğim çok küçük ondan ayrı kaldığım vakitler kendimi suçlu hissediyorum.eve gidince hep onunla ilgileniyorum o uyuyunca temizlik yapıyorum başka bir şeye fırsat kalmıyor
dün anneannesi ile gezmeye gitmiş orda emziren anneye bakmış yavrum ben yanına gidince de hemen göğsüme sarıldı
(çok zormuş bebeğimi bırakıp işe gitmek)

merhaba arkadaşlar;

Benim kilom ilk tartıldığımda tok karna 55,7 idi

aç karına aynı gün 55,2 geldim

şimdi aç karına 53,3 geliyorum tok karına 55 ben anlamadım ki çok birşey de yemedim ben şimdi kilo vermişim ama sanki düşündüğüm kadar değil sizce bu durum nasıl...kendinizi hiç bu şekilde tarttınız mı

kızlar dünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim peynir
2 adet zeytim
2 dilim ekmek
1 bardak çay (2 küp şeker)

ara öğün
2 ceviz

öğlen
gözleme
1 dilim baklava(haftaya öğlen menüm değişecek)

akşam
bir kase tavuklu bezelye
8 kaşık bulgur pilavı(fazlaymış azaltacam)
1/2 kase yoğurt
bol tere

bol bol su içtim( kalori sepetinden baktım 1706 kalori almışım)
dayanamadım sabah tartıya çıktım güzel gelişmeler var ama cumaya saklıyorum o zaman söylicem size)
öpüyorum hepinizi güzel bir gün dilerim

tebrikler canım gerçekten iyi ama gözleme ve baklava bu işi bozmuş... Çok sevindim yeni gelişmelerine ben de tok karına 55 aç karına 53,3 çıkıyorum çok fark yok mu anlamadım bu işi kilo vermeden öncede tok karına 55,7 idim.

hmmmm leslienin videolarını bilyorum bi de kixi ile olanı bulayım iyi reklam ettin bak lesli yapasım geldibende de alt bölge problemli

günaydın canım adımlarını sayan bir aletin var galiba

evet adımsayar aldım 50 liraya. sağlık bakanlığı da aile hekimliklerinden dağıtıyor ama sadece obezlere veriyor. yürüyüşe teşvik etmek açısından iyi bişey bence

oyyyy yavrucuğum benim de bakıcımın evine emzikli kadın gelip kendi bebeğini emzirdiğinde bizimkiler ortalığı birbirine katmışlardı
spor için de vakit olacak inşallah, sen yeter ki uygun zamanı kolla. öğle araları yürüyordun sanki o ne oldu:44:

evet hem de defalarca...doğru olan aç karna tartılmak sonuçta. pek bişey yemedin ama çay su içmişsindir onlardır

Kilo vermiş halimle önceki halim tok karına nerdeyse aynı çıkınca şüpheye düştüm doğrusu...

herkese gunaydin.akrep kaptanim akibetim hakkinda yorum yapmadigi icin girmisken yaziyim dedim.yeni gelen arkadaslar hosgelmisler.Insaallah istedikleri kiloya ulasirlar.
benim dunum yogun gecti hastane evime yakin oldugundan misafirler bana geldi yatiya.simdi onlari yolculadim kahvaltimi ediyorum.dun sabah 4 dilim ekmekli kahvalti.arada sutlu kahve.aksamda iki kasik pilav biraz tavuk yedim.bu arada sadece bir kilo almisim buyuk basari benim icin

menemen denn başka doyurucu birşey göremedim menünde tatlım hep böyle yaparsan diyeti halin yaman

canım ben şubat ayını gözü kapalı es geçiyorum...hayat durdu şu ara o yüzden menülerim kalan herşeyim gibi saçma sapan..bazen açlıktan ölmemek için görev icabı, bazen hırsımı alır gibi resmen kusana kadar yiyorum..yoksa ben cici kızım menülerim de güzel olur genelde :/

Arkadaşlar bende lahana kürüne başladım ( kaynatıp suyunu içiyosunuz hani )
Pazar günü tartılıcam...
Etkisi olduysa haber veririm

ya onu nasıl içiyorsunuz ki, ben bir kere 3 gün deneyeyim toksin atmak için dedim anam kokudan tadına bakamadım ki :) bir de lahananın her tür yemeğine bayılırım normalde..ama o haşlanmış ve maydanozlu hali korkunçtu :/

verdiğin linke baktım hedefcim ama hep light ürünler üzerine kurulu..bu sağlıksız değil mi? bir de sistemi anlamadım o verdiği 1. liste mesela bir hafta mı uygulanıyor? o bir hafta yenir mi yaaa?? walla beceriyorsan süpersin!!

maşallah, ben evde beceremedim o yürüyüş işini çok sıkıldım :) öğle aralarında yürüyorum bir süredir hedeften görerek, bu seferde öğleden sonraki derslerde ayaklarım kopuyor resmen ama başka da çözüm bulamadım şimdilik..

benim ki 7 yaşında hala aynı şeyi yaşıyorum..çalışan anne sendromu :) hatta çarşambaları öğlene kadar boşum bu dönem evdeyim yani, bu sabah kızım anladı evde kalacağımı gitmicem diye tutturdu, gönderdim tabi ama içim bir huzursuz sanki onu okula gönderip keyif yapıyor gibi hissettim kendimi..yapıyorum o da bi gerçek walla :)

benim diyetisyen bir ay boyunca sabah aç akşam tok karnına tartılıp not almamı istemişti. aradaki fark 1 kg.dan fazla olmamalı demişti..eğer fazla olursa ertesi gün bir öğünü sadece 1 kase çorba ile geçirdim ama tabi senin durumun farklı...bir de kilonun oturması zaman alıyor bence hergün tartılıp demoralize olma :)

sabah : yarım tost
yarım dilim kek

öğle : yarım lavaşla hazırlanmış peynir+domates+biber+maydanozdan oluşmuş dürüm
biberiyeli yeşilçay

ara : portakal

akşam : 2 kupa tavuklu yoğurt çorbası (tanesiz)
2 dilim kremalı börek (çok seviyorum es geçemem :) )

2 lt su

45 dk yürüyüş

kitap : komplo

sabah hep hamur işi gibi olmuş, birde kremalı börek nasıl oluyor ki merak ettim yoksa menün iyi aslında ama bu hamur işleri yerine başka birşeyler yemelisin

sabah hep hamur işi gibi olmuş, birde kremalı börek nasıl oluyor ki merak ettim yoksa menün iyi aslında ama bu hamur işleri yerine başka birşeyler yemelisin

haklısın, mazeretim çok :) sabah kızımın kahvaltısından kalanları yedim, aslında canım istemedi ama yemiş olmak için yedim, öğleni salata ekmekle geçirmek niyetindeyim onu da dürüm olarak hallettim, akşama da kızıma börek yapcam e yemeyim mi öleyim mi :)

kremalı börek çoooooook kolay ama beklenmedik lezzette bir şey :) üç yufkayı üstüste hiçbirşey sürmeden koyuyoruz, en üste bir kutu çiğ kremayı sürüyoruz, şeritler kesip börek içini koyuyoruz, (kıymalı patatesli en güzel oluyor bence) muska şeklinde sarıp, yumurtaya sonrada galeta ununa bulayıp fırında kızartıyoruz..krema nedeniyle bol kalorili ama o kadar da lezzetli bir börek..dışı çıtır içi yumoş bişey

evet her liste bir hafta uygulanıyor ertesi hafta da değişiyor.
evet light ürünler var özellikle süt ve yoğurt, kefir. bazı diyetisyenler Dr. karataya rağmen ısrarla sütte yoğurtta lightı kullanıyorlar, dr. gürkan kubilay da öyle yapıyor. sonuçta tartışılıyor hangisinin daha sağlıklı olduğu. ben de deniyorum:) ya hep doğal gıdalr olsun diye uğraşıyorum, eve doğal süt alıyorum kendi yoğurdumu yapıyorum, sütün kaymağını da yiyorum belki de o yüzden kilo veremeiyorumdur:44:bi de acaba sütten yoğurttan doymuş yağ almak kilolular için de şart mı sonuçta benim göbekte de yağ var hem de doymuş ya hani bi müddet light veya yarım yağlı süt ürünleri kullansam daha mı iyi kilo verirdim düşünüyorum açıkcası...
bu arada ben bu haftaki listemi normal yağlı yoğurt ve kefirle yaptım miktarı daha az kullandım öyle demiş çünkü.
perşembe gününden sonra listem değişecek. eğer bu hafta tek tip beslenmişsem gelecek hafta başka besinler devreye giriyor.
Bir arkadaşım uzun süre günde 1 öğünde 1 tabak herhangi bir yemek ve gün boyu şekeri düşmesin diye az şekerli çay içti. en az 2-3 ay ve 10 kilo verdi. dedik yapma etme hasta olursun diye. en son kilo verince tahlillerini yaptırdı ne kansızlık vardı ne başka birşey...
Senin hocanın da açlık programlarına şaşırmıyor değilim. çok ilginç 21 açlıktan sonra insanlar şifa buluyorsa biz ne yapıyoruz acaba...

liste bana çok iyi geldi. kahvaltıda peynir yumurta yemekten sıkılmışım kahvaltım değişmiş oldu.
ara öğünde de krem peynir sürülmüş mısır patlağı hem doyuruyor, hem çayın yanında keyif oluyor hem de damağıma hitap ediyor.
Öğlen de yemek yerine kefirli armut o da öğle yemeği telaşımı giderdi.
arada disk mısır.
sonrasında gene peynirli disk mısır akşamki açlığımı gideriyor.
Akşam yemeğinde de neredeyse 1,5 bağ otun içinde veya yanında kepekli pirinç+1yk zeytin yağı doyurdu valla.
bu diyete özel 7den sonra yememe kararımı bpzdum son araöğünü yapınca da sabaha kurt gibi acıkmış olarak kalkmıyorum.
böyle işte, düşünüyorum deniyorum veee bu hafta kilo veriyoruuuuuuum

tatlım tok karnına tartılma sabah ve akşam arasında 1-1,5 kilo oynuyor
hem sen hamile değilmiydin artık diyet yapma bol bol ceviz ye pekmez iç
bol yeşillik ye bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…