Seni sisgo hala seniiiiii ye bskalimanammm yediklerimi yazken ben inanamadim.tel calinca hepsi gitti.kisaca sabah kahvalti.oglen dortte iskembe cobasi.karisik pide.et.saat altida ceyrek ekmek sandvic.saat sekizde dort dilim kek iki bardak sut.ben kendime inanamiyorum sizin yorumunuzu dusunemiyorum.hedefcim ben bugun hala oldum cok mutluydum.kisaca ben uzuluncede sevinincede evde cok kalincada yani herzaman yiyorum.bide kilo verme surecim cok uzun zamandir suruyo bikkinlik geldi ama bu bir sebep degil.normal insan gibi bile yiyemiyorum
cumartesi 5000 adım 200 kalori
pazar 100 zıplama
pazartesi 5000 adım 200 kalori
sagol canim.valla aklim orda kaldi.
valla tam siskoyum.ama beni her goren cok guzel olmussun diyoya ondan simardim galiba.ama normal bir istahim yok onuda kabul ediyorum
Zaten emziren anneler kilo verirlermiş canım kafaya takma sadece abur cubur ve tatlılardan uzak dur.. Fazla kalorili yiyecekleri tercih etme derim.
herkeste öyle midir bilmiyorum ama ben emzirirken çok acıkırdım. akşam yerdim gece yatmadan bir daha yerdim.bence biraz ekmek ve şekerli şeylerden uzak durursan kiloların gider.benim fazla sütüm yoktu bebeğim önemli dedim hiç dikkat etmedim inş bundan sonra dikkat edicem yaza kadar eski kiloma dönerim.
michi iyi gidiyor
ben de kilo vermeye başladım
sen de başla bu hafta rekor kıralım
birinci olabilmemiz için en azından kilo vermeyenler almasın da...
ben de ben de öyle olmak istiyorum
ben de emzirirken kilo alanlardanım. rehvetten mi stresten mi evde o kadar işin gücün içinde yapacak bişey bulamayıp yemek yerdim. gene de mutlu olmazdım sonra bi daha yerdim. dikkat etmek en güzeli kaloriyi çok düşürmek kötü tabi de buralarda motive olup en azından hamur iş ve şekerli şey yememk hem bebek hem de anne için sağlıklı.
Canim ben kilo verip mezun oldum, sonrasini biliyorsun yine buradayim. Simariklik yapma, kır bacaklarını otur. Hatta oturma kendini sokaklara at. Psikolojine de iyi gelir. (Bak yine bilip bilmeden akil verdim)
cumartesi 5000 adım 200 kalori
pazar 100 zıplama
pazartesi 5000 adım 200 kalori
Canım bende cok acikiyorum ya ne olacak bilmiyorum su an cok açım mesela .şekerli şeyleri aşırı yemiyorum aslında. Sen emzirmeyi biraktın mı
Reklamlar nedeniyle siteye 1 saattir giremiyorum.
Bugun is gorusmesine gittim. Proje bazli bir is oldugundan proje bitimine kadar calisilacak.
Daha once de tam is basi yapacakken torpil ile baskasi ise yerlestirilmisti. Gorusme bile yapmadik, sabah hemen ise basladim. Parayi bile konusmadik dusunun. Sordular siz adilane bir rakam belirlersiniz dedim.
Lutfen dualarinizi esirgemeyin. Hayirlisi ise projem bitince de bu is yerinde kalmayi cok istiyorum. Is hayatini coook ozlemisim. Kizimi okuldan alacak bir kadin var, insallah yarin tanisacagim. Lutfen dua edin.
Her seyin hayirlisi olur insallah.
Sabah bir parca peynir
Oglen pilic sis, ayran ve 3 catal bulgur pilavi
1 kahve, 1 bitki cayi
Aksam tavuk pirzola, 1 dilim ekmek, gobek salata.
Hepinizi kocamsn opuyorum.
günlük yaptığımız spor ve kalorisini bildiriyoruz, gençlik ve spor bakanımız lymonatta oluyorNooooluyoooooo orada bakiiim?
ben son hafta elifezgiuzmansel'in listelerinden yararlanıyorum. emzirme döneminde kilo verme ile ilgili bir bloğu var. taylan kümelinin kızı bi kaıştır istersen....http://.................................../hedefim-nedir-2/Canım bende cok acikiyorum ya ne olacak bilmiyorum su an cok açım mesela .şekerli şeyleri aşırı yemiyorum aslında. Sen emzirmeyi biraktın mı
insanların öyle deme sebepleri eskiye göre kilo verip güzelleşmen ama sen insanlara gene de güzevenme. toplumumuzun şişmanlık algısı bozuksagol canim.valla aklim orda kaldi.
valla tam siskoyum.ama beni her goren cok guzel olmussun diyoya ondan simardim galiba.ama normal bir istahim yok onuda kabul ediyorum
canim sen benim menuleri okumuyosun galiba.ben kendimi astim bu aralar.yazmaya utaniyorum artik.oyuzden ara istiyorum.yoksa burdaki sohbeti seviyorum ama rejime ara vermis durumdayim.kendini sokaklara atmaya gelince beyendigim hirkayi almaya iki aydir gidemedim cocuklardan artik hirkada kalmamistir. okadar ozgurum yaniiiii
hoşgeldin. ben de 32 yaşında 3 çocuk annesi (1+2 erkek 5 ve 2,5 yaşlar) kamu çalışanı balık etli bir türk kadınıyım. emzirme döneminde 73e kadar çıkan kilocuklarımın 68,5 dan bu tarafa olan kısmını 2. takım ile verdim. kilo gittiydi gitmeydiydi derken bu sabah itibariyle 5 kiloyu burada vermiş olduğumu gördümMerhaba kizlar artik bende buradayim.91 kiloyum anasinifi ogretmeniyim.bir kizim var 2 yasinda mardin midyatta yaşıyorum. Yeni bir bebek istiyorum allah izin verirse ama bunu su anda 50 beden giyorum.42 olmadan hamile kalamam. Bugun sabah 6 da leslise fast walk 47 dk yuruyusumu yaptim.1 bardak su ictim.sonra karanfil limon tarcin elma cayimi ictim.kahvaltida turp maydanoz ve kirmizi lahana salatamin yaninda az omlet biraz peynir az ekmek yedim.ogleyin okulda olacagim.beskenme menumyzde ne varsa az miktarda yerim.ara da sut icecegim ve aksamda yogurtlu ispanak yiyecegim. Sevgiler. ..
hoşgeldin. ben de 32 yaşında 3 çocuk annesi (1+2 erkek 5 ve 2,5 yaşlar) kamu çalışanı balık etli bir türk kadınıyım. emzirme döneminde 73e kadar çıkan kilocuklarımın 68,5 dan bu tarafa olan kısmını 2. takım ile verdim. kilo gittiydi gitmeydiydi derken bu sabah itibariyle 5 kiloyu burada vermiş olduğumu gördümnice 5 kilolara
en önemlisi menü paylaşımı sen menünü ve yaptığın sporunu paylaş , boş vaktin oldukça da uğrarsın.
Merhaba kizlar artik bende buradayim.91 kiloyum anasinifi ogretmeniyim.bir kizim var 2 yasinda mardin midyatta yaşıyorum. Yeni bir bebek istiyorum allah izin verirse ama bunu su anda 50 beden giyorum.42 olmadan hamile kalamam. Bugun sabah 6 da leslise fast walk 47 dk yuruyusumu yaptim.1 bardak su ictim.sonra karanfil limon tarcin elma cayimi ictim.kahvaltida turp maydanoz ve kirmizi lahana salatamin yaninda az omlet biraz peynir az ekmek yedim.ogleyin okulda olacagim.beskenme menumyzde ne varsa az miktarda yerim.ara da sut icecegim ve aksamda yogurtlu ispanak yiyecegim. Sevgiler. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?