Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Seni sisgo hala seniiiiii ye bskalim
Yegenine hayirli uzun omur versin allah.ben hic hala olamicamama bol bol tteyze oluyorum.

sagol canim.valla aklim orda kaldi.
valla tam siskoyum.ama beni her goren cok guzel olmussun diyoya ondan simardim galiba.ama normal bir istahim yok onuda kabul ediyorum

Reklamlar nedeniyle siteye 1 saattir giremiyorum.

Bugun is gorusmesine gittim. Proje bazli bir is oldugundan proje bitimine kadar calisilacak.
Daha once de tam is basi yapacakken torpil ile baskasi ise yerlestirilmisti. Gorusme bile yapmadik, sabah hemen ise basladim. Parayi bile konusmadik dusunun. Sordular siz adilane bir rakam belirlersiniz dedim.
Lutfen dualarinizi esirgemeyin. Hayirlisi ise projem bitince de bu is yerinde kalmayi cok istiyorum. Is hayatini coook ozlemisim. Kizimi okuldan alacak bir kadin var, insallah yarin tanisacagim. Lutfen dua edin.
Her seyin hayirlisi olur insallah.

Sabah bir parca peynir
Oglen pilic sis, ayran ve 3 catal bulgur pilavi
1 kahve, 1 bitki cayi
Aksam tavuk pirzola, 1 dilim ekmek, gobek salata.

Hepinizi kocamsn opuyorum.

valla tam siskoyum.ama beni her goren cok guzel olmussun diyoya ondan simardim galiba.ama normal bir istahim yok onuda kabul ediyorum

Canim ben kilo verip mezun oldum, sonrasini biliyorsun yine buradayim. Simariklik yapma, kır bacaklarını otur. Hatta oturma kendini sokaklara at. Psikolojine de iyi gelir. (Bak yine bilip bilmeden akil verdim)

Canım bende cok acikiyorum ya ne olacak bilmiyorum su an cok açım mesela .şekerli şeyleri aşırı yemiyorum aslında. Sen emzirmeyi biraktın mı

Ben daha çok istiyorum banane

Canim ben kilo verip mezun oldum, sonrasini biliyorsun yine buradayim. Simariklik yapma, kır bacaklarını otur. Hatta oturma kendini sokaklara at. Psikolojine de iyi gelir. (Bak yine bilip bilmeden akil verdim)

canim sen benim menuleri okumuyosun galiba.ben kendimi astim bu aralar.yazmaya utaniyorum artik.oyuzden ara istiyorum.yoksa burdaki sohbeti seviyorum ama rejime ara vermis durumdayim.kendini sokaklara atmaya gelince beyendigim hirkayi almaya iki aydir gidemedim cocuklardan artik hirkada kalmamistir. okadar ozgurum yaniiiii

Canım bende cok acikiyorum ya ne olacak bilmiyorum su an cok açım mesela .şekerli şeyleri aşırı yemiyorum aslında. Sen emzirmeyi biraktın mı

eger evdeysen çalışmıyorsan kendine aktivite yarat insan boş kalınca evde mutfakla arası çok iyi oluyor tavsiyem bol bol su iç karnın şişsin
ben emzirmeyi bırakmadım canım ama sağınca sütüm gelmediği için bebeğim ben eve dönene kadar devam sütü ve ek gıda alıyor ben eve gidince emzirmeye devam ediyorum

hayırlısı olsun inşallah. dualarımız seninle

Nooooluyoooooo orada bakiiim?
günlük yaptığımız spor ve kalorisini bildiriyoruz, gençlik ve spor bakanımız lymonatta oluyor

ben son hafta elifezgiuzmansel'in listelerinden yararlanıyorum. emzirme döneminde kilo verme ile ilgili bir bloğu var. taylan kümelinin kızı bi kaıştır istersen....http://.................................../hedefim-nedir-2/
listeler var.

insanların öyle deme sebepleri eskiye göre kilo verip güzelleşmen ama sen insanlara gene de güzevenme. toplumumuzun şişmanlık algısı bozuk1,55 boyunda 70 kilo 40 yaşındaki bir kadına sen iyisin diyorlar aslında 'daha obez olmamaışsın' demek daha doğru...yaşın kaç başın kaç bu yaşta bu kiloysam bi 10 yıl sonra kaç olurum kim bilir diye düşünmek lazım.metabolizma her geçen yıl yavaşlayacak menapoz olacak, belki bazı hastalıklar çıkacak ve sen onlarla uğraşmaktan kilonla ilgilenemeyeceksin. şimdi çocuklar ilerde başka dertler olacak

bencede gitme belki hasta(regl) olacaksındır ( ben hastalık öncesi çok acıkırım hiç doymam ve dokunsan ağlarım kavga edesim gelir öyle enteresan hallerim var)
şöyle düşün yakında yaz ayları gelecek ve ince kıyafetler giyilecek ve sen güzel görünmek isteyeceksin.ben istiyorum fırlamış olan göbeğimin ve kalçamın erimesini istiyorum.

dünkü menümü yazayım baştan fazla beğenmedim ama yavaş yavaş oturacak
sabah
3 dilim peynir
2 adet zeytin
2 dilim ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
yarım adet domates

öğle
bir adet gözleme(çalıştığım okulda bu haftada yemek vermiyorlar mecburiyetten yedim)

16.00 gibi
1 portakal
1 havuç

akşam (19.00)
1 kase yayla çorbası
salata ve bir dilim ekmek

sizce nasıl arkadaşlar kalori sepeti com'dan kalorisini hesapladım 1200 kalori yapıyor
eşime akşma makarna yaptım ve ben yemedim bence iyi bir başlangıç

Son düzenleme:
Bugünkü menüyü şimdiden yaziyorum bu ara beni durduracak tek şey bu..

Sabah : 1 küçük lavas ve yumurta bol maydanozla yapılmış dürüm
biberiyeli yeşilçay

öğle : peynir, domates, salatalık ve bol maydanozlu salata
2 uzun galeta
1 küçük meyveli yoğurt

ara : portakal

akşam : 2-3 kase tavuklu yoğurt çorbası (tanesiz)

2 lt su

Öğle arasında 45 dk yürüyüş ve kitap yine sunset

sadece menülerimi yaziyorum çok keyifsizim bu hâl gecene kadar böyle olması sizin ruh sağlığınız açısından daha uygun :) yakında dönerim inşallah

Merhaba kizlar artik bende buradayim.91 kiloyum anasinifi ogretmeniyim.bir kizim var 2 yasinda mardin midyatta yaşıyorum. Yeni bir bebek istiyorum allah izin verirse ama bunu su anda 50 beden giyorum.42 olmadan hamile kalamam. Bugun sabah 6 da leslise fast walk 47 dk yuruyusumu yaptim.1 bardak su ictim.sonra karanfil limon tarcin elma cayimi ictim.kahvaltida turp maydanoz ve kirmizi lahana salatamin yaninda az omlet biraz peynir az ekmek yedim.ogleyin okulda olacagim.beskenme menumyzde ne varsa az miktarda yerim.ara da sut icecegim ve aksamda yogurtlu ispanak yiyecegim. Sevgiler. ..

hoşgeldin. ben de 32 yaşında 3 çocuk annesi (1+2 erkek 5 ve 2,5 yaşlar) kamu çalışanı balık etli bir türk kadınıyım. emzirme döneminde 73e kadar çıkan kilocuklarımın 68,5 dan bu tarafa olan kısmını 2. takım ile verdim. kilo gittiydi gitmeydiydi derken bu sabah itibariyle 5 kiloyu burada vermiş olduğumu gördüm nice 5 kilolara
en önemlisi menü paylaşımı sen menünü ve yaptığın sporunu paylaş , boş vaktin oldukça da uğrarsın.

Merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor diyetler bu hafta sanki önceki haftaya göre daha iyi gibi :)

Ben yinede ilk aylarda yememe dikkat ediyorum. şimdiden başlarsam ohooo sonunda çok şişko olurum.

Bu sabah bir simit yedim 2 tanen üçgen peynir. (bugün için mecbur oldu)
Öğlen bir kase mercimek çorbası
Akşamda ekmek yemiyorum normal yemek yiyorum

Sporu bir kaç gündür yapamadım karnım ağrıyordu. korktuğum için. ama sorun yokmuş..

çok güzel tebrik ederim çok mutlu olmalısınnnn!!!!

Başarılarının devamını dilerim canım ama 40 dk. yeterli değil en azından gün içinde 1 saati bulmalı sporların ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…