Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yok tatlım yürüyemiyorum ben artık baharla birlikte akşam üstü bebeğimi arabasına koyar yürüyüşe başlarım.

yok tatlım yürüyemiyorum ben artık baharla birlikte akşam üstü bebeğimi arabasına koyar yürüyüşe başlarım.

seneye bende bu şekilde olurum galiba bebekle artık Birşeyler yapmaya çalışırım. Çok korkuyorum bebek olunca hiçbirşeye zaman kalamyacak diye

çok tatlısın ya
ölmede yemede
bir de tarif veriyorsun

seneye bende bu şekilde olurum galiba bebekle artık Birşeyler yapmaya çalışırım. Çok korkuyorum bebek olunca hiçbirşeye zaman kalamyacak diye

evet kalmayacak canım şuan ben kuaföre gidemiyorum.dışarıda saatlerce vitrinleri gezemiyorum.akşamları kocamla dışarı çıkamıyorum.kitap okuyamıyorum........

ama onun sevgisi herşeye değer beni görünce kahkaha atıyor o yeter, uyurken onu seyretmek yeter, yeni yeni sesler çıkarıyor onu dinlemek yeter........

Ya ben çok mu iradesizim bu listeye iki gün anca dayanirim...illa canım bisey ister yani sanırım oburluk böyle bisey...ben de benim hocanın lavman onerisine takigim..hem gereksiz hem de olağan bozmak gibi geliyor...eşime 7 günlük açlık uygulanmisti otologdan önce..ama ben yapabilirmiyim sanırım hayır!! Adım ölçer ben de aldım ama bi oturtamadim sana özenip öğle araları yürüyorum ama istikrardan emin değilim...sanırım çabuk sıkılıyorum herseyden :/

Herkese Günaydın nasılsınız bakalım ben iyiyim perşembe cuma misafirim var bebek görmeye gelecek arkadaslar dün biraz kurabiye ve tuxlu simit yaptım onlar hemen bozulmuyor diye.cocuklu olunca bigunde hem o kadar çeşit yapılmıyor onceden hazirlamam gerekiyor biraz bugunde tatlimi yaparim yarina sadece poğaça kalir oglene kadar hallederim inşallah evi ustten bi supururum .cuma temizlikci gelecek o yapar aksama diger ekleme leri yaparim insallah artida cikmam yarina ama biraz cikacak gibi unsan tadina bakmafan edemiyor

ruh haliyle ilgili galiba. ben de senin beslenme programına uymana hayrandım. yani bir fincan çorba ne demek...bana çok az geliyordu senin yediklerin. belki de yediğimiz şeyler bize göre lezzetli ve doyurucu ise daha iradeli olabiliyoruz.
yürüyüşü elinden geldiği kadar yapmaya çalış istikrar da zamanla olur...ben de istikrarlı değilim , arada 1 hafta kadar hiç çıkasım gelmemişti bol bol işyerinde oturup dışardan söylediğim tostları yiyordum (bu arada o fulll tostlar müthüş yaw:125: gene ne zaman yerim ki)

yarın perşembe, kilo bildirim günü. Sabah tartılmayı unutmayalım

kızlar yarın bir haftalık diyetim bitecek ve yeni listeye başlıyorum.
1 hafta boyunca içilecek bir dotoks çayı var. maydanoz, avakado yaprağı, kiraz sapı doğadan form çay gibi şeyler var içinde.
gün gün farklı ilk listemden farklı olarak tavuk yiyorum ve aralarda badem fındık gibi şeyler var, kahvaltıda lor peyniri falan . hadi bakalım hayırlısı. alışveriş ve yürüyüş zamanı

süpersin canım istikrar tavan yapmış durumda senin

senin tavsiyenle bende baktim canim dusunuyorum.acaba yapabilir miyim diye.hala dusunuyorum.bende fegisiklik istiyorum cunku artik.bu hafta birinci srn misin yoksa.
iş yerinde masa başında uyku ... utanıyorum artık milletten başım boynumda ağrıdı ancak gözlerimi tutamıyorum
ben de cook uyudum.ama gececek.

bir hafta iyi dayandi .hic kacamak oldu mu.bi de bana maliyetli geldi.gitcem kefir,misir patlagi,prebiyotik yogurt falan alcam.mssrafli ve zahmetli geldi.sen nasil yaptin..

bu ne diyeti arkadaşlar? yeni bir akım mı başlattınız

Ben maydanozsuz yapıyorum ve limonlu limon sıkınca kokusu gidiyo ..
Burnumu tıkayarak içiyorum
Belki işe yarar

kizlar bu ufaklik beni cildirticak.hem cok inatci hemde bisey yemiyo.hic annesine cekmemisbu arada gene rejime girer gibiyim.ama sizinkilerle mukayese edilemez.hedef yaptigin listeyi okudum sen iyi sonuc alirsan bende deniycem
liminatacim sana bal kaymak ye demiyorum ama sut yogurt balik tuketmeye basla bence.bide sadace yuruyus yap yoksa kasik agrilari basliyo.

Simdi cepten yazmam zor yarin birinci olursam insallah sirlarimi paylasicam:)
Ambu soz diyeti sana revize edicem.bence senin bu kadar az yemen gereksiz. Sen yeter ki bisey yapcam de

bu ne diyeti arkadaşlar? yeni bir akım mı başlattınız
baslatan baslatmis zamaninda bircok da kisi kilo vermis.ben hedeften duydum..

dun 20 dk yuruyus 53 kalori,50 mekik
bugun 30 dk aerobik step,30 dk pilates..
acayip sikilasiyorum.yarin vakit bulursam kili vermeye basladigimdan beri kac cm incelmisim yazicam buraya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…