Simdi cepten yazmam zor yarin birinci olursam insallah sirlarimi paylasicam:)
Ambu soz diyeti sana revize edicem.bence senin bu kadar az yemen gereksiz. Sen yeter ki bisey yapcam de
baslatan baslatmis zamaninda bircok da kisi kilo vermis.ben hedeften duydum..
dun 20 dk yuruyus 53 kalori,50 mekik
bugun 30 dk aerobik step,30 dk pilates..
acayip sikilasiyorum.yarin vakit bulursam kili vermeye basladigimdan beri kac cm incelmisim yazicam buraya..
hedefcimmm valla yarin sok etcen bizi galiba.valla bende biseylere basliycam ama ne zaman ve nasil bilmiyorum.bir sene onceye kadar bir dilim fazlabisey yemiyen ben simdi sapittim.isin tuhafi zavalli annem yedirmek icin ugrasti hayir yemem dedim eve geldim Allah ne verdiyse sildim supurdum.kayinvalidemdede durum ayni.milletemi hava atiyorum ne anlamadim :)))))
Kesinlikle doğru tespit bende de durum aynı çünkü:)) bence sen evde çok sıkılıyorsun, e çocuklarla bir başına seni daraltıyorlar da sarıyorsun yemeye :)) biraz havalar ısınsa ve sosyalleşmeye başlasan bence bu derece daralmaz ve sürekli mutfağı yoklamazsın..bilmeden ahkam kestim affola :)
ben de ben de!! ne yediğinle beraber bu sistemi de bi anlatırmısın kafam çok karıştı siteyi okuyunca..listeler nasıl uygulanıyor hedef ne ne kadar sürede vs vs!!
sporuna bayıldım...geçen yıl ben de platese gitmiştim acaip işe yarıyordu...grup açılsın ben de yüzmeye gidicem inşallah anne-kız seansına...çocukla çok hareketli olmuyor ama hiç yoktan iyidir!!
Açıklama:
- Liste sıralaması, takım üyelerinin verdikleri haftalık ortalama grama göre yapılmıştır.
- İlk sütun; 341.etap başlangıç kilosudur.
- İkinci sütun; 348. etap bitiş kilosudur.
- Haftalık ortalama, kilo farkı 8'e bölünerek hesaplanmıştır.
- Belirtilen etaplarda olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve haftalık ortalamaları da ona göre hesaplanmıştır.
Notlar:
- Dimp: 341. etap başlangıç ve 344. etap bitiş kilosu alındı, fark 4'e bölündü.
- liymonatta: 347. etap başlangıç ve 348. etap bitiş kilosu alındı, fark 2'ye bölündü.
- siyahbeyaz06: 341. etap başlangıç ve 347. etap bitiş kilosu alındı, fark 7'ye bölündü.
- nurceng: 345. etap başlangıç ve 348. etap bitiş kilosu alındı, fark 4'e bölündü.
- Trabzonspor: 341. etap başlangıç ve 344. etap bitiş kilosu alındı, fark 4'e bölündü.
:)) bence sen evde çok sıkılıyorsun, e çocuklarla bir başına seni daraltıyorlar da sarıyorsun yemeye :)) biraz havalar ısınsa ve sosyalleşmeye başlasan bence bu derece daralmaz ve sürekli mutfağı yoklamazsın..bilmeden ahkam kestim affola :)
Reklamlar nedeniyle siteye 1 saattir giremiyorum.
Bugun is gorusmesine gittim. Proje bazli bir is oldugundan proje bitimine kadar calisilacak.
Daha once de tam is basi yapacakken torpil ile baskasi ise yerlestirilmisti. Gorusme bile yapmadik, sabah hemen ise basladim. Parayi bile konusmadik dusunun. Sordular siz adilane bir rakam belirlersiniz dedim.
Lutfen dualarinizi esirgemeyin. Hayirlisi ise projem bitince de bu is yerinde kalmayi cok istiyorum. Is hayatini coook ozlemisim. Kizimi okuldan alacak bir kadin var, insallah yarin tanisacagim. Lutfen dua edin.
Her seyin hayirlisi olur insallah.
Sabah bir parca peynir
Oglen pilic sis, ayran ve 3 catal bulgur pilavi
1 kahve, 1 bitki cayi
Aksam tavuk pirzola, 1 dilim ekmek, gobek salata.
Hepinizi kocamsn opuyorum.
ask olsun canim soylediklerin cok dogru.ben yazin kilo vericegime inaniyorum parkta bahcede harekette etmis oluyorum..inanmazsin muhtesem yuzyildaki mustafa öldü diye sakladigim cikolatalardan yesemmi diye dusundum ama son anda sutlu kahveye dondum.
Yaaa sen o kaa kiloyu ver ver sonra bi duraklamaya geç bööle tokat gibi bi darbe gelsinama ben itiraz ediyorum yeaaaaabir yıldır 100 gr bile almadım ben ilk defa + oldum şimdi bu analiz olur mu yeaaaa!! oynamıyorum ben yaaa :/ allaaaam yarebbim işallah yarın çok pek çok yani aşırı zayıf çıkarım..süpaneke dinimiz amin :/
ask olsun canim soylediklerin cok dogru.ben yazin kilo vericegime inaniyorum parkta bahcede harekette etmis oluyorum..inanmazsin muhtesem yuzyildaki mustafa öldü diye sakladigim cikolatalardan yesemmi diye dusundum ama son anda sutlu kahveye dondum.
Hedefin siteyi öğrenebilmek için geçmişi karıştırırken bunu buldum, canım hayırlı olsun yeni işin Rabbim gönlüne göre ersin inşallah..
Bu arada hedefi siteyi bulamadım ben ama
ay alemsin :) bişey söyleyeyim mi?? ben muhteşem yüzyılı hiç izlemedim..hatta evdeki tv aylarsız ayarsız...ama ilkkez bugün tüh dedim..trt1de çok güzel ve benim için özel bir film var..10 buçukta anne olarak bence sen de izlemelisin..madem çikolatalara bahane arıyosun bari filmin iyi olsun :)
Yaaa sen o kaa kiloyu ver ver sonra bi duraklamaya geç bööle tokat gibi bi darbe gelsinalla kendim için tokat diye düşünürken seni gördüm fecii sarsıldım traji-komik bi durum
Bizimkisi tamamen duygusal kuzu yaa sen beynini sağlam tut mide çabuk yola gelir unutma
gül sen güüüüül!! son gülen iyi güleeeeeeeer!!
anam ne büyük laf ettim ben :/ şimdi bunun üzerine erimek bitmek şart oldu e söz ağızdan bir kere çıkar :)
ben de sayende selenin iş durumunu öğrendim :) hedefin elifezgiuzmansel yazınca googleda çıkan bir bloğu var..taylan kümelinin kızı..ama çok sıkı beni aşar o diyetler..de sistemi çok değişik merak ediyorum
kaptanim ben biraz ara versem havuza baslayinca geri donsem olurmu diye sormustum.ya beni cok sevdin yollamiyosun yada gormedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?