Ben bu sabah tartıldım inşallah bir problem olmaz başlangıçta 66 kiloydum geçtiğimiz pazar 64.5 tim şimdi de 64.6 yım ...
Bu hafta hasta olucam galiba o yüzden şişkinlik oluştu bende
Kizlar kilolar hangi hun bildiriliyor.
........................................Kilo vermissin tebrikler.
2.takim olarak kilo bildirim gunumuz persembeleri.liiste persembe aksami duzenleniyor cumaya bildiriliyor.
** 2.TAKIM 349. ETAP **
akrep33 (62.5 /62.5 /0/%) SABİT
Seldom ( 84,6/83.4/1.2/ 1.41%)
hedef52 ( 64,8/63/1,8/2,78 %)
selennnnn ( 61.8/61.3/0.5/0.81%)
Siyahbeyaz06(73/73/0/%) SABİT
Ambuyanbu (75.6/76.2/+0.6/-0.79%)
nurceng(62.4/62.2/0.2/0.32% )
liymonatta( 53,7///% ) Hamilelik dolayısı ile ayrıldı.
2. TAKIM ORTALAMASI: 0,57%
Dun sabah 1yumurta.1cb sut
Oglen.1paça corba
Aksam.3/4 dilim etimek tatlisi tavuk göğsü lu
6000 adim
Az ama diyet yapamadim
Tebrik ederim arkadaşlar bu hafta ama böyle olacağı menülerinizden belliydi.
Birde Ambuyanbu diyete uysa
Sabah : yarım lavas
1 yumurta
biberiyeli yeşilçay
öğle : yoğurtlu köz biber
yarım lavas
peynir domates
elma
akşam : 3 kupa kabak çorbası
dün akşam yemek yemeden gittiğim bir ortamda ikram edildi mecburen onu yedim.anammmm dun
basari oykulerini okurkan bir kiza cok sismansin demisler hirs yapmis.limonatacim cok uzgunum ama hic hirs yapamiyorum yoksa hedef sisko dediginde yapardim.ama ben kadere inaniyom 75. benim kaderim :))))
pazartesi basliycam soz.hedef beni kiskandin galiba bende etimekli tavuk gogsu yedim koca bir dilim bide bir dilim ekmek uc zeytin domates.
eski hedef geri mi döndü ne
sabah sabah kara lahana yemeği+1 yk yoğurt
2 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
15 g. çekirdek
ayyyyy 1 dilim de börek yemiştim
öğlen de dışarıda iş arkadaşlarıımla yemek yiyeces...
esim dunyine canimi sikti.
ben bir ay kafar ince sacimi simdiyekadar hic olmadi kadar kisa kestim.omuzlarimin biraz ustunde.dun de arkafasa gittik.duzlestirmeye zamanim yoktu,kopukledim.saclarimda su dalgasi var gibidir zaten.kopukleyince cok guzrl oldu.neyseeeemmmm.aksam esim bakti saclarin cok guzel omus dedi.begendi falan.ama su cumleyi eklemeseydu iyiydi:biraz daha kilo verirsen daha guzel olcaksin...
gulsem mi aglasam mi.keske hirs yapip kilo versem.ama durdu malesefu gitmiyolar artik.offf oyle iste anlattim rahatladim..
canim sen genelde lavas yiyosun.diyetisyenmi tavsiye etti senmi seviyosun
esim dunyine canimi sikti.
ben bir ay kafar ince sacimi simdiyekadar hic olmadi kadar kisa kestim.omuzlarimin biraz ustunde.dun de arkafasa gittik.duzlestirmeye zamanim yoktu,kopukledim.saclarimda su dalgasi var gibidir zaten.kopukleyince cok guzrl oldu.neyseeeemmmm.aksam esim bakti saclarin cok guzel omus dedi.begendi falan.ama su cumleyi eklemeseydu iyiydi:biraz daha kilo verirsen daha guzel olcaksin...
gulsem mi aglasam mi.keske hirs yapip kilo versem.ama durdu malesef gitmiyolar artik.offf oyle iste anlattim rahatladim..
uzulme canim hepsi ayni.benim esim asiri kilolu olmasina ragmen annem yada herhangi birisi bana zayifladin ne guzel oldun dese bence 10 kilo daha vermesi gerek diyo
yok canım ya tam tahıllı undan kendim yaptım evde..bi tarif buldum netten yapınca çok hoşuma gitti..ben de dönemsel takıntılar oluyor :) bi dönem bunu yapar dururum sonra aylarca aklıma gelmez :) geçenlerde 30 tane yapıp koydum dondurucuya...bi müddet bunu yerim bıkana kadar...2 lavaş 3 dilim ekmeğe denk geliyor gr olarak..e evde yapıyorum sağlıklı da sonuçta..hatta geçen gün kızıma o lavaşla evde lahmacun yaptım (eti sadece lahmacunda yiyor) bayıldı...ya ben yemesem de mutfağı seviyorum..sürekli yeni bişeyler denesem uydursam yapsam yedirsem arada kendim de lüpletsem :) ama hep incecik kalsam falan yani :/
niyeyse beyler için kilo sadece kadınların sorunu...çevremizde fit olmaya çalışan kaç erkek gördük şimdiye kadar..buna hep söylenirim..kilo kadında çirkin, kıl tüy kadında çirkin, pespayelik kadında çirkin...uzar gider..niyeyse artık..biz de sesimizi çıkarmadan çizilen kalıplara sığmaya çalışıyoruz..ay bak sırf onlara inat yeyip yeyip tombikleşesim geldi heee :/
Tam bugday lavasi cok guzel bir fikir sonucta ax da yesen lezzetli.hazir kepekli lavaslar lezzetli olmuyor.hep yufkaciya desem bans tam bugday lavasi yapsa diye hayal etmisimdir:) bende de ne hayaller var beaaayok canım ya tam tahıllı undan kendim yaptım evde..bi tarif buldum netten yapınca çok hoşuma gitti..ben de dönemsel takıntılar oluyor :) bi dönem bunu yapar dururum sonra aylarca aklıma gelmez :) geçenlerde 30 tane yapıp koydum dondurucuya...bi müddet bunu yerim bıkana kadar...2 lavaş 3 dilim ekmeğe denk geliyor gr olarak..e evde yapıyorum sağlıklı da sonuçta..hatta geçen gün kızıma o lavaşla evde lahmacun yaptım (eti sadece lahmacunda yiyor) bayıldı...ya ben yemesem de mutfağı seviyorum..sürekli yeni bişeyler denesem uydursam yapsam yedirsem arada kendim de lüpletsem :) ama hep incecik kalsam falan yani :/
niyeyse beyler için kilo sadece kadınların sorunu...çevremizde fit olmaya çalışan kaç erkek gördük şimdiye kadar..buna hep söylenirim..kilo kadında çirkin, kıl tüy kadında çirkin, pespayelik kadında çirkin...uzar gider..niyeyse artık..biz de sesimizi çıkarmadan çizilen kalıplara sığmaya çalışıyoruz..ay bak sırf onlara inat yeyip yeyip tombikleşesim geldi heee :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?