Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben bu sabah tartıldım inşallah bir problem olmaz başlangıçta 66 kiloydum geçtiğimiz pazar 64.5 tim şimdi de 64.6 yım ...
Bu hafta hasta olucam galiba o yüzden şişkinlik oluştu bende

Kilo vermissin tebrikler.
2.takim olarak kilo bildirim gunumuz persembeleri.liiste persembe aksami duzenleniyor cumaya bildiriliyor.

Dun sabah 1yumurta.1cb sut
Oglen.1paça corba
Aksam.3/4 dilim etimek tatlisi tavuk göğsü lu
6000 adim
Az ama diyet yapamadim

Tebrik ederim arkadaşlar bu hafta ama böyle olacağı menülerinizden belliydi.
Birde Ambuyanbu diyete uysa

eski hedef geri mi döndü ne

sabah sabah kara lahana yemeği+1 yk yoğurt
2 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
15 g. çekirdek
ayyyyy 1 dilim de börek yemiştim

öğlen de dışarıda iş arkadaşlarıımla yemek yiyeces...

Son düzenleme:
merhaba kızlar çalışmaktan giremedim dünkü menümü yazayım sonra çalışmaya devam
sabah 2 dilim peynir.4 zeytin,2 dilim ekmek,1 domates

öğlen 6-7 kaşık nohut yahni (yemeği yiyorum hiç aklıma gelmiyor nohut bebeğime gaz yapıyor 5-6 kaşık yedim sonra aman allahım ben bunu yememem lazım dedim sonra bıraktım.ama acısı gece çıktı saat 10 gibi uyuyan bebeğim gece 1 de uyudu sık sıkta kalktı bu arada babasına da söylemedim ben öğlen nohut yedim dedim diye )
4-5 kaşık pirinç pilavı
1 dilim revani

akşam bir tabak ıspanak
bir kase yoğurt
bol tere

gece 12.30 bir parça ekmek arası çikolata (sinirden yedim ) itiraf ediyorum

haftaya burda gördüğüm bir diyeti uygulacam yapan bayan 3.400 kilo vermiş bir hafta da bakalım ben ne kadar verecem
öptüm sizi görüşürüz pazartesi

Tebrik ederim arkadaşlar bu hafta ama böyle olacağı menülerinizden belliydi.
Birde Ambuyanbu diyete uysa

anammmm dun
basari oykulerini okurkan bir kiza cok sismansin demisler hirs yapmis.limonatacim cok uzgunum ama hic hirs yapamiyorum yoksa hedef sisko dediginde yapardim.ama ben kadere inaniyom 75. benim kaderim :))))
pazartesi basliycam soz.hedef beni kiskandin galiba bende etimekli tavuk gogsu yedim koca bir dilim bide bir dilim ekmek uc zeytin domates.

Sabah : yarım lavas
1 yumurta
biberiyeli yeşilçay

öğle : yoğurtlu köz biber
yarım lavas
peynir domates
elma

akşam : 3 kupa kabak çorbası

kizlar herkese hayirli cumalar.bol dualar.simdi oglusumu salliyorum.arada sutlu kahvemi ictim.bugun temizlige devam yarin biticek Insaallah.duyanda villa oturuyorum sanir ev iki oda bir salon ama temizlik icin sadece iki saatim var.sonrasinda canavarlar birakmiyo.bide inanmazsiniz kilolu yegenimu 23 dak. rejim yapmaya ikna ettikten sonra azicikta olsa motuve oldum. cabuk kaybolmaz Insaallah.
hedefcim seni yakaladim.haftanin birincisinden cay tarifi istiyosun demekkkkkk.yalniz icirmem sana yazsinda bizde yapip icelim :)))))

dün akşam yemek yemeden gittiğim bir ortamda ikram edildi mecburen onu yedim.

evet öğlen dışarda yemeğimi yedim korktuğum gibi olmadı
az paça çorba
1 cağ kebap
salata
bu kadardı, ekmek yemedim hayret (aslında hamle yaptım cağ da lavaşa sarmadan nasıl yenir ki derdim ama yedim:)

esim dunyine canimi sikti.
ben bir ay kafar ince sacimi simdiyekadar hic olmadi kadar kisa kestim.omuzlarimin biraz ustunde.dun de arkafasa gittik.duzlestirmeye zamanim yoktu,kopukledim.saclarimda su dalgasi var gibidir zaten.kopukleyince cok guzrl oldu.neyseeeemmmm.aksam esim bakti saclarin cok guzel omus dedi.begendi falan.ama su cumleyi eklemeseydu iyiydi:biraz daha kilo verirsen daha guzel olcaksin...
gulsem mi aglasam mi.keske hirs yapip kilo versem.ama durdu malesef gitmiyolar artik.offf oyle iste anlattim rahatladim..

uzulme canim hepsi ayni.benim esim asiri kilolu olmasina ragmen annem yada herhangi birisi bana zayifladin ne guzel oldun dese bence 10 kilo daha vermesi gerek diyo

canim sen genelde lavas yiyosun.diyetisyenmi tavsiye etti senmi seviyosun

yok canım ya tam tahıllı undan kendim yaptım evde..bi tarif buldum netten yapınca çok hoşuma gitti..ben de dönemsel takıntılar oluyor :) bi dönem bunu yapar dururum sonra aylarca aklıma gelmez :) geçenlerde 30 tane yapıp koydum dondurucuya...bi müddet bunu yerim bıkana kadar...2 lavaş 3 dilim ekmeğe denk geliyor gr olarak..e evde yapıyorum sağlıklı da sonuçta..hatta geçen gün kızıma o lavaşla evde lahmacun yaptım (eti sadece lahmacunda yiyor) bayıldı...ya ben yemesem de mutfağı seviyorum..sürekli yeni bişeyler denesem uydursam yapsam yedirsem arada kendim de lüpletsem :) ama hep incecik kalsam falan yani :/

uzulme canim hepsi ayni.benim esim asiri kilolu olmasina ragmen annem yada herhangi birisi bana zayifladin ne guzel oldun dese bence 10 kilo daha vermesi gerek diyo

niyeyse beyler için kilo sadece kadınların sorunu...çevremizde fit olmaya çalışan kaç erkek gördük şimdiye kadar..buna hep söylenirim..kilo kadında çirkin, kıl tüy kadında çirkin, pespayelik kadında çirkin...uzar gider..niyeyse artık..biz de sesimizi çıkarmadan çizilen kalıplara sığmaya çalışıyoruz..ay bak sırf onlara inat yeyip yeyip tombikleşesim geldi heee :/

bendr iki seneye kadar cok yapiyodum canim.yemek kitaplarindan bakip yapardim.esim hala degisik tatlilari sever ama anladimki sadece annesinin yemeklerini beyeniyo.bende onlari yapiyorum.ama degisik tarifi cok severim.dedigin gibi bende hep ayni corbaya takarim sonra uzun bir ara veririm hic aklima bile gelmez.
erkeklere gelince hepsine katiliyorum

Son düzenleme:
Tam bugday lavasi cok guzel bir fikir sonucta ax da yesen lezzetli.hazir kepekli lavaslar lezzetli olmuyor.hep yufkaciya desem bans tam bugday lavasi yapsa diye hayal etmisimdir:) bende de ne hayaller var beaaa

Ara.3disk misir ucgen peynir
Aksam.karalahana yemegi
1yumurta kadar tavuk
4kayisi
1yk kaymak
Turk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…