Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Az önce priz değiştirip matkapla duvar delerekten bu evde artikin bir erkek ihtiyacı kalmadığını kendime kanıtlamış bulunmaktayım :) bi de arabanın cam suyunu koyabilirsem sırtım yere gelmez :)

Menü :

Sabah : 5 fırında patates köftesi
domates salatalık maydanoz
biberiyeli yeşilçay

öğle : 6 yk zeytinyağlı kereviz
yoğurt

ara : portakal

Akşam : 2 kase tavuk çorbası
salata

2 lt su

bu gunlerde tartim 73 73,6 arasinda gidip geliyor.hersey iyiydi.ta ki dun aksam ugradigimiz arkadadda kocaaamaann bir kare pastamsi tatli yiyene kadar.cocuklardan kalani da yedim.hic gormemis gibi.sonrasi tabiki pismanlik.tatliya karsi ne yapsam da durdursam .aslunda bir catal ile bir koca pastanin tadi ayni.bir catalla avunsam,tadina baktin yeter bitti gitti desem.yoook olur mu,karnim doysa gozum ac.
yeni biseyler bulmam lazim.deneyecegim son birsey var.eger bugun markete gidip eksiklerimi tamamlarsam,yarin baslicam.o da olmazsa artik diyetisyene gidicem sartlari zorlayip.su zayiflama olayini bitirmek istiyorum artik.cunku sikildim.ben de giyecek birsey bulamiyorum.gecenlerde gittim de iki gomlek pantolon aldim.halen hamilelik pantolon ve tisort ve gomlellerini giyiyordum yoksa.kilo almak cok kolaymis da vermek de cok zormus.nefsine hakim olmak en zoru.olamayinca da boyle benim gibi ayni kiloda iki yukari bir asagi gezinip duriyorsun.
eger alisveris yaparsam yarin ki kilomu yazip ezgi uzmanseelin diyet listesine baslayacagim.hic boyle bir diyet denememistim.eksik kalmasin.belki nefsimi kontrol edebilirim.deneyecegim.umarim olur

Sen benim emzirdigime dua et arkadaşım yoksa akrepcim biliyor benim nasıl 10kilo verdigimi canım

Hadi bakalim sen de yap.asinda ben daha once kilo verdigimde arada sıkı p arada gevsetiyordum diyeti.bir hafta azaltsan kilo verip onu korusan bile gidiyo kilolar.ama baxen o bi hafta hic olmuyo...

Google yaz araba cam suyu nasil degistirilir diye onu da yaparsin-yapariz:) uzmantv'nin cok pis videolari var musluk nasil degistirilir, kalorifer peteginin havasi nasil alinir gibi, google arama motoru cikali hocaya da kocaya da ihtiyaç kalmadi

bunun tek motive eden yanı ne biliyormusun? benimle aynı kiloda başlayanlar birer birer kaçtılar ben sebatla ve verilen kilolarımla buradayım :)
Evet sebat eden kaxaniyor bu hayatta.kardesim benden 4, 5 ay once o da ikiz dogum yapti.dogum sonrasi ben 65.5 olsam da emzirme doneminde bi donem kilolarimiz cok yaklasmisti.2012ocakta 73e yakindim.ekimde 65. 2013 temmux68.5 ekimde tekrar 65.ve 2014 subatinda 63 kiloyum kardesimse 77 kilo! O da gecen yax diyetisyene gitmisti ne guzel 69a kadar dusmustu.
Birakmasaydi en azindan 70i gecmezdi.
Ben eminim sen bu yadam tarziyla duse kalka veya 100-200 gram vererek de olsa 60lari da goreceksin.bak 70leri dogrudan es gectim:)

Menum
Sabah.elma sirkesi.corek otu yagi
2etimek ustune1ucgen peynir suruldu
Maydanoz

Ara.1/2 elma 1cb kefir
Ara.3ubirarada kahve
Oglen.pilav ustu 1.5 doner
Ayran.ezme
Aksam.izgara hamsi salata
1kuru kayisi
1tyrk kahvesi

Oglen disarda olunca biraz cozurtuk yedim.umarim aksam ve sabahla trlafi olmustur.
Spor da yok bari azcik dambirayi acip oyniiim.

Bugün hiç ekmek yemedim ya açım yaaa :/ allahtan menüyü yazmıştım da yoldan çıkamıyorum :/ kahvaltıya simit hayaliyle dayaniyorum ama :)

bizimki de korkusundan birşey diyemiyordu geçen hafta dayanamadı.kalçan kocaman oldu dedi yaa tabi ben bi surat astım bişey demedim kalçan büyüdü dedim diyo yaaa şimdide diyetimin sıkı takipçisi bir şey kaçırsam sen diyette değilmiydin diyo
kendi göbeğine bakmaz
neyse canım hadi verelim beraber güzel ciclerin içine girelim ben yaza bu kilolarla girmek istemiyorum.

simdi ben bugun diyete basladim desem kimse inanmiycak.oyuzden sessiz sessiz basliyim :)))
sabah peynir iki dilim ekmek tere zeytin cay
arada sutlu kahve
oglen kiymali yumurta. bir dilim ekmek
arada kepekli tost bitki cayi
aksam firinda hamsi salata
bugunluk Insaallah bunlari yiycem.seldom yazinca disina cikmiyorum menumun yaziyosun diye ozendim bakiyim bendede ise yariycakmi
benim suyla sikintim yok ama cok su ic diyenler abdest isini ne yapiyo onuda hep merak etmisimdir

bende yaza zayiflamisgirmek istiyorum.esimin sozu var en az 10 kilo verirsem.alisvetistw ne istersem alcak.ben de ise baslayinca ilk maasimi kiyafeye harcayacagim.hayali bile cok guzel ..

Hadi bakalim sen de yap.asinda ben daha once kilo verdigimde arada sıkı p arada gevsetiyordum diyeti.bir hafta azaltsan kilo verip onu korusan bile gidiyo kilolar.ama baxen o bi hafta hic olmuyo...
aslinda boyle az yemeli seyleri sevmiyorum ama nwfsime dur deyip atostirmalarimi ve tatli krizlerim icin cozumolabilirdiye dusundum.uyabildigim kadar yapacagim

merhaba kızlar yeni bir hafta yine bir pazartesi geçen haftayı unuttum tekrar baştan diyetteyim
bu sabah tartıldım zayıflamışım.ama ben hafta sonu birazcık kaçırmıştım.68 olmuşum belki de ödem falan attım bilmiyorum ama ben çok sevindim.eşimde "hadi bakalım 59 a düş dedi" allah allah yaaaa
neyseeee bu hafta sıkı diyetteyim hiç birşey kaçırmak yok hedef 67
sabah
2 dilim peynir
4 adet zeytin
1 kaynamış yumurta
2 dilim ekmek
yarım domates

ara öğün
beyaz leblebi, yarım litre su 1 br çay şekerli

yarın bugünü tekrar ayrıntılı veririm GİTSİN KİLOLAR GELSİN CİCİLERRRRRR

Slm yeni diyete baslayamadim eski diyet uyduruktan degistirip devam ediyorum.
Sabah
1kuru kayisi
1/2portakal+1sb kefir
Ara.1kep etimek1ucgen peynir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…