Heya bu gazla bu hafta iyi oluruz belki :)
Ben de takımın en tombigi olaraktan liderim yani :) bahire gelince ohh demiştim yine kaldı bana liderlik :/
Vavvvv 2. Takimin en az kilolu bayani benmisim simdi farkettim. Sen de emzirdigine gore daha bir kac hafta daha liderlik koltugu bende desene
Laf aramizda bizde bir Hedef52 var, beni rakip goruyor biliyor musun? Ne yapsin yazııııık, garibim züğürt tesellileriyle idare ediyor. O da kendi halinde biri atsan atilmaz, satsan satilmaz
Ben de takımın en tombigi olaraktan liderim yani :) bahire gelince ohh demiştim yine kaldı bana liderlik :/
Yarismaci ruh bu olsa gerekcanim ben seni 77 de bekliyorum.sende zayifliyosun nasilsa en sisman olmak benim hakkim
Hadi bakalim sen de yap.asinda ben daha once kilo verdigimde arada sıkı p arada gevsetiyordum diyeti.bir hafta azaltsan kilo verip onu korusan bile gidiyo kilolar.ama baxen o bi hafta hic olmuyo...bu gunlerde tartim 73 73,6 arasinda gidip geliyor.hersey iyiydi.ta ki dun aksam ugradigimiz arkadadda kocaaamaann bir kare pastamsi tatli yiyene kadar.cocuklardan kalani da yedim.hic gormemis gibi.sonrasi tabiki pismanlik.tatliya karsi ne yapsam da durdursam .aslunda bir catal ile bir koca pastanin tadi ayni.bir catalla avunsam,tadina baktin yeter bitti gitti desem.yoook olur mu,karnim doysa gozum ac.
yeni biseyler bulmam lazim.deneyecegim son birsey var.eger bugun markete gidip eksiklerimi tamamlarsam,yarin baslicam.o da olmazsa artik diyetisyene gidicem sartlari zorlayip.su zayiflama olayini bitirmek istiyorum artik.cunku sikildim.ben de giyecek birsey bulamiyorum.gecenlerde gittim de iki gomlek pantolon aldim.halen hamilelik pantolon ve tisort ve gomlellerini giyiyordum yoksa.kilo almak cok kolaymis da vermek de cok zormus.nefsine hakim olmak en zoru.olamayinca da boyle benim gibi ayni kiloda iki yukari bir asagi gezinip duriyorsun.
eger alisveris yaparsam yarin ki kilomu yazip ezgi uzmanseelin diyet listesine baslayacagim.hic boyle bir diyet denememistim.eksik kalmasin.belki nefsimi kontrol edebilirim.deneyecegim.umarim olur
Google yaz araba cam suyu nasil degistirilir diye onu da yaparsin-yapariz:) uzmantv'nin cok pis videolari var musluk nasil degistirilir, kalorifer peteginin havasi nasil alinir gibi, google arama motoru cikali hocaya da kocaya da ihtiyaç kalmadiAz önce priz değiştirip matkapla duvar delerekten bu evde artikin bir erkek ihtiyacı kalmadığını kendime kanıtlamış bulunmaktayım :) bi de arabanın cam suyunu koyabilirsem sırtım yere gelmez :)
Menü :
Sabah : 5 fırında patates köftesi
domates salatalık maydanoz
biberiyeli yeşilçay
öğle : 6 yk zeytinyağlı kereviz
yoğurt
ara : portakal
Akşam : 2 kase tavuk çorbası
salata
2 lt su
Evet nutceng goster ona gününüSen benim emzirdigime dua et arkadaşım yoksa akrepcim biliyor benim nasıl 10kilo verdigimi canım
canim ben seni 77 de bekliyorum.sende zayifliyosun nasilsa en sisman olmak benim hakkim
Yarismaci ruh bu olsa gerek
Evet sebat eden kaxaniyor bu hayatta.kardesim benden 4, 5 ay once o da ikiz dogum yapti.dogum sonrasi ben 65.5 olsam da emzirme doneminde bi donem kilolarimiz cok yaklasmisti.2012ocakta 73e yakindim.ekimde 65. 2013 temmux68.5 ekimde tekrar 65.ve 2014 subatinda 63 kiloyum kardesimse 77 kilo! O da gecen yax diyetisyene gitmisti ne guzel 69a kadar dusmustu.bunun tek motive eden yanı ne biliyormusun? benimle aynı kiloda başlayanlar birer birer kaçtılar ben sebatla ve verilen kilolarımla buradayım :)
esim dunyine canimi sikti.
ben bir ay kafar ince sacimi simdiyekadar hic olmadi kadar kisa kestim.omuzlarimin biraz ustunde.dun de arkafasa gittik.duzlestirmeye zamanim yoktu,kopukledim.saclarimda su dalgasi var gibidir zaten.kopukleyince cok guzrl oldu.neyseeeemmmm.aksam esim bakti saclarin cok guzel omus dedi.begendi falan.ama su cumleyi eklemeseydu iyiydi:biraz daha kilo verirsen daha guzel olcaksin...
gulsem mi aglasam mi.keske hirs yapip kilo versem.ama durdu malesef gitmiyolar artik.offf oyle iste anlattim rahatladim..
bende yaza zayiflamisgirmek istiyorum.esimin sozu var en az 10 kilo verirsem.alisvetistw ne istersem alcak.ben de ise baslayinca ilk maasimi kiyafeye harcayacagim.hayali bile cok guzel ..bizimki de korkusundan birşey diyemiyordugeçen hafta dayanamadı.kalçan kocaman oldu dedi yaa tabi ben bi surat astım bişey demedim kalçan büyüdü dedim diyo yaaa şimdide diyetimin sıkı takipçisi bir şey kaçırsam sen diyette değilmiydin diyo
kendi göbeğine bakmaz
neyse canım hadi verelim beraber güzel ciclerin içine girelim ben yaza bu kilolarla girmek istemiyorum.
aslinda boyle az yemeli seyleri sevmiyorum ama nwfsime dur deyip atostirmalarimi ve tatli krizlerim icin cozumolabilirdiye dusundum.uyabildigim kadar yapacagimHadi bakalim sen de yap.asinda ben daha once kilo verdigimde arada sıkı p arada gevsetiyordum diyeti.bir hafta azaltsan kilo verip onu korusan bile gidiyo kilolar.ama baxen o bi hafta hic olmuyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?