Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

oglenki menum ispanak ve salata
bir armut
aksam misafirlikte etsiz 3 cigkofte bir bucuk dilim borek cay
eve gelince bir elma
suan acim Allahim nasil bir bunye bu

bir armut
eve gelince bir elma
Ambu bu menu bile senin icin buyuk bir gelisme.
Aksam yemeginden 2saat sonra 1meyve+sut ya da yogurt ye.sen nasil olsa acikiyon o satte.
Ben diyet yaparken gece yiyip notmalde yemiyorum cunku erken de yatiyorum

ewwet canim.isimiz ne kadar da zor.

Ara.3disk misir ucgen peynir
Aksam.karalahana yemegi
1yumurta kadar tavuk
4kayisi
1yk kaymak
Turk kahvesi
sen ikinci listeye devam ediyor musun canim.
bir armut
eve gelince bir elma

sen bence be ndiyetteyim modundan cik.ve saglikli nadil beslenirim bunlaravak canim.seni cok iyi anliyorumbenim de bazen karnim dotsa gozum doymuyorve saldiriya geciyorum.ve surekli aklimda ne yesem oluyor.bence sen saglikli ve az yemeyi beyninde kendine satrtlamalisin.oruc falan tutarak biraz nefsini korletebilirsin bence.faydasi olabilir.

Gunaydin arkadaslar
Sabah sabah guzel bir haber veriiiim:
62.9 hatta 62.8i gordum.saclarmi boyaticam demistim ama baska biseyle odullendirrcem kendimi

Gunaydin arkadaslar
62.9 hatta 62.8i gordum.saclarmi boyaticam demistim ama baska biseyle odullendirrcem kendimi

sen bence be ndiyetteyim modundan cik.ve saglikli nadil beslenirim bunlaravak canim.seni cok iyi anliyorumbenim de bazen karnim dotsa gozum doymuyorve saldiriya geciyorum.ve surekli aklimda ne yesem oluyor.bence sen saglikli ve az yemeyi beyninde kendine satrtlamalisin.oruc falan tutarak biraz nefsini korletebilirsin bence.faydasi olabilir.[/QUOTE]

canim 30 gun borcum kaldi ama oruc tutarsam daha cok sapitirim diye korkuyorum.ama pazartesi basliyim bakiyim belki iyi olur.benim sorunum bu yil hep diyetle gecti artik canim kendimi tutmak istemiyo.ama bu halimide beyenmiyorum.neysem artik iradem kirildi Insaallah geri gelir

Gunaydin arkadaslar

süpersin hedef...hadi daim olsun inşallah!! bana da motivasyon :) ama ödül neeeee??

ben de 80i görünceye kadar kıyafet almıcam demiştim ama hiçbirşeyim yok üstüme olan resmen 2 kotla kışı bitirdim ama inatla almıyorum..şu sarsıntı olmasa şimdi 80dim ben yaaa :/

traji-komik :) millet 62 diyooooo ben 80 heyyy allaaaaam bu mudur yani :)

Sabah : yarım lavas
patates ve peynirli omlet
biberiyeli yeşilçay

ara : 2 ısırık muz :)

Öğle : 4 yk sebzeli bulgur pilavı
3 yk mantar kavurmasi
ayran
1 dlm ekmek

ara : 1 portakal

aksam : 5 yk bulgur pilavı
salata

2 lt su

3000 adım :)

Kitap : unbeloved

Odulu herkrs metak ediyor ama kararsizim.cok da buyuk biseye gerek yok.ufak seyler olsun di mi yolum uzun cunku.su cezve seklinde olan kahve makinalarindan olabilir.daha once simbo vardi cabuk kaynattigindan mamnun degildim.simdi dusuk wattlisini alirsam yavas pisirir kopuklu olur diye hayal ediyorum:) sonra diyorum sanki cok lazim cezve neyine yetmiyo o yuzden kararsizim.
Diyette oduller gida disinda seylerden secilmeliymis.sinema tiyatro bi kiyafet gibi....
Bu arada level atladim diye simardim galiba.biraz bugun kacirdim.cok acilmadan tekrar diyete asilirim insallah

Evet 80 kotu bi rakam 79 kulaga daha sevimli geliyor:) sen bence 80i de sevemefigin icin 80e dusemedin

Merhabalar siteye giremedim sabahtan beri.bakimda diyor. Neyse bugün diyet bozuldu valla aksam komsum davet ettiama yinede menumu yazcam yazmazsam aliskanlik yapiyo
sabah biraz kizartma peynir zeytin ekmek cay
ara rezene öğle 1tabak yayla corbas
aksam 1 kase pilav ve barbunya karisik
sonrasi arkadasta 2 çeşit salata vardi onlardan 3kucuk milföy milfoylet cok kucuktu ve 3minik biskuvili tatli cay
ayyyyyy ne cok olmuş.
Eslerden bahsetmissiniz tam tersi benim esimde iyisin der zayif olmami istemez ben takarim.ama genelde 50 li kilolardayim ben.sadece dogumlarda 60 lara cikarim ve veririm.ama bu sefer biraz uxun surecek gibi bu oglum emdigi icin öbürü emmemisti sıkı diyet yapabiliyordum.

Seldomcugum ben de bir sey almayacagim deyip 2 kotla kisi bitirdim. Gecenlerde kizim halime aciyip babasina bir tane aldirmis ama o da buyuk geldi azicik zayiflamak ise yaradi. Sen de kendine haksizlik etme istikrarli bir sekilde kilo veriyorsun, masallah diyeyim. Artik su uniformani degistir

Vavvvv 2. Takimin en az kilolu bayani benmisim simdi farkettim. Sen de emzirdigine gore daha bir kac hafta daha liderlik koltugu bende desene

Laf aramizda bizde bir Hedef52 var, beni rakip goruyor biliyor musun? Ne yapsin yazııııık, garibim züğürt tesellileriyle idare ediyor. O da kendi halinde biri atsan atilmaz, satsan satilmaz

Selam arkadaşlar iş yoğunluğu yüzünden dikkat etme falan yalan oldu hatta bu hafta 3 gün öğle yemeği bile yemeye vakit bulamadım ama en azından tatlı olayını kesdim galiba sadece sabah kahvaltısında çaya bir çay kaşığı devam ediyor malesef onun içinde tatlandırıcı alsam mı almasam mı bilemiyorum kısırlığa neden oluyormuş galiba o yüzden pek bulaşmak istemiyorum tatlandırıcıya Her neyse konuya geleyim geçen cmt 63 kilo ile katılmıştım aranıza bu sabah tartıldığımda 62.3'ü gördüm eğer bu hafta sıkı bir şekilde başlayabilirsem daha mutlu olacağım ama bakalım mart 14'e kadar biraz sıkışık olacağım galiba ama bir şekilde 55 kiloya inmem ve 1-2 sene o kiloda takılmam lazımmmm....

Herkeseee iyi geceler

Egzantrik sadece tatliyi yemeyerek bile kilo vrrmissin.bence 1seker icin tatlandirici gereksiz.

Limonata burdayken sesin hic cikmiyodu o gidince kendini lider ilan etmen cok da uzun surmemis:)
61.3hmmmm bu hafta 1.7 kilo verirsem sen de kilo veremezsen seni ancak o zaman yakalarim.2hafta arka arkaya 1.8 zor beaaa.bu hafta 200-300grama raziyim.se de az kendine bak.diyet yapicam diye vitaminsiz falan kalma

Heya bu gazla bu hafta iyi oluruz belki :)

Ben de takımın en tombigi olaraktan liderim yani :) bahire gelince ohh demiştim yine kaldı bana liderlik :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…