Görmemişim ama isabet olmuş seiyorum çünkü seniiNe arası kuzuu versem kendime verirdim yani faydası yok buralardan kaçışın, sen toparlan iyice gram gram eriticez bu yağları yolu yok başka..Yani özetle bi yere kıpraşmak yok otur oturduğun yerde pardon oturma zıpla spor yap gitsin tüm yağlar
canim saracoglu uc dak. lahanayi kaynat iki dakikada 25 dal maydonozu ekleyip.toplam 5 dak. iki bardak suda kaynat ilininca limin sikip ic diyo
canim sen benim menuleri okumuyosun galiba.ben kendimi astim bu aralar.yazmaya utaniyorum artik.oyuzden ara istiyorum.yoksa burdaki sohbeti seviyorum ama rejime ara vermis durumdayim.kendini sokaklara atmaya gelince beyendigim hirkayi almaya iki aydir gidemedim cocuklardan artik hirkada kalmamistir. okadar ozgurum yaniiiii
Hedeffffff hem is hem ev hem cocuklar hem burasihayırlısı olsun inşallah. dualarımız seninle
günlük yaptığımız spor ve kalorisini bildiriyoruz, gençlik ve spor bakanımız lymonatta oluyor
ben son hafta elifezgiuzmansel'in listelerinden yararlanıyorum. emzirme döneminde kilo verme ile ilgili bir bloğu var. taylan kümelinin kızı bi kaıştır istersen....http://.................................../hedefim-nedir-2/
listeler var.
insanların öyle deme sebepleri eskiye göre kilo verip güzelleşmen ama sen insanlara gene de güzevenme. toplumumuzun şişmanlık algısı bozuk1,55 boyunda 70 kilo 40 yaşındaki bir kadına sen iyisin diyorlar aslında 'daha obez olmamaışsın' demek daha doğru...yaşın kaç başın kaç bu yaşta bu kiloysam bi 10 yıl sonra kaç olurum kim bilir diye düşünmek lazım.metabolizma her geçen yıl yavaşlayacak menapoz olacak, belki bazı hastalıklar çıkacak ve sen onlarla uğraşmaktan kilonla ilgilenemeyeceksin. şimdi çocuklar ilerde başka dertler olacak
Merhaba kizlar artik bende buradayim.91 kiloyum anasinifi ogretmeniyim.bir kizim var 2 yasinda mardin midyatta yaşıyorum. Yeni bir bebek istiyorum allah izin verirse ama bunu su anda 50 beden giyorum.42 olmadan hamile kalamam. Bugun sabah 6 da leslise fast walk 47 dk yuruyusumu yaptim.1 bardak su ictim.sonra karanfil limon tarcin elma cayimi ictim.kahvaltida turp maydanoz ve kirmizi lahana salatamin yaninda az omlet biraz peynir az ekmek yedim.ogleyin okulda olacagim.beskenme menumyzde ne varsa az miktarda yerim.ara da sut icecegim ve aksamda yogurtlu ispanak yiyecegim. Sevgiler. ..
Merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor diyetler bu hafta sanki önceki haftaya göre daha iyi gibi :)
Ben yinede ilk aylarda yememe dikkat ediyorum. şimdiden başlarsam ohooo sonunda çok şişko olurum.
Bu sabah bir simit yedim 2 tanen üçgen peynir. (bugün için mecbur oldu)
Öğlen bir kase mercimek çorbası
Akşamda ekmek yemiyorum normal yemek yiyorum
Sporu bir kaç gündür yapamadım karnım ağrıyordu. korktuğum için. ama sorun yokmuş..
Hedefin siteyi öğrenebilmek için geçmişi karıştırırken bunu buldum, canım hayırlı olsun yeni işin Rabbim gönlüne göre ersin inşallah..
Bu arada hedefi siteyi bulamadım ben ama
tebrikler canım benimde kalça,basen, göbek derdim var ah bir vakit bulsam da başlasam
benim bebeğim çok küçük ondan ayrı kaldığım vakitler kendimi suçlu hissediyorum.eve gidince hep onunla ilgileniyorum o uyuyunca temizlik yapıyorum başka bir şeye fırsat kalmıyor
dün anneannesi ile gezmeye gitmiş orda emziren anneye bakmış yavrum ben yanına gidince de hemen göğsüme sarıldı
(çok zormuş bebeğimi bırakıp işe gitmek)
kilo bildirimi yapıyor muyuz arkadaşlar benim kilom
54,5 çıktı bir haftada 1,2 gram nasıl oldu anlamadımyemeğime de dikkat etmiştim
bir fenomen böyle oluşuyor galiba:) aslında ben çok kişi yapmış kilo vermiş demedim ama verdiğim linkten böyle yorumlar okumuş olabilirsin. sonuçta kadın yaptığı diyeti paylaşmış bi sürü takipçisi de o listeleri uygulamış...baslatan baslatmis zamaninda bircok da kisi kilo vermis.ben hedeften duydum..
dun 20 dk yuruyus 53 kalori,50 mekik
bugun 30 dk aerobik step,30 dk pilates..
acayip sikilasiyorum.yarin vakit bulursam kili vermeye basladigimdan beri kac cm incelmisim yazicam buraya..
evet site biraz karışık. blog olduğu için bir bulduğunu bi daha bulman zor. 16 liste ile 24 kilo verilebilir diye bi yorum yapmış ama ben topu topu 7 liste bulabildim bulmuşken de onları kopyaladım:)olur da siteden siler elimde kalsın diye...7 liste bitince geriye kalan 9 listenin hesabını da sorucam onlar nerde niye paylaşmadınız diyeben de ben de!! ne yediğinle beraber bu sistemi de bi anlatırmısın kafam çok karıştı siteyi okuyunca..listeler nasıl uygulanıyor hedef ne ne kadar sürede vs vs!!
sporuna bayıldım...geçen yıl ben de platese gitmiştim acaip işe yarıyordu...grup açılsın ben de yüzmeye gidicem inşallah anne-kız seansına...çocukla çok hareketli olmuyor ama hiç yoktan iyidir!!
bu menüleri erken yazma işi beni çok güzel sınırlıyor..akşama 2 kupa çorba 2 dlm börek yazmıştım sonra dedim ki çorbayı bırak bi dlm daha börek ye...çorbayı içmedim sonra böreği de yemeye vicdanım el vermedi listeyi yazdım dedim :) sonraaaa çorba için de vakit geç oldu boşver dedim, böylece çorbasız 2 dlm börekle akşam yemeğini kapattım...hatta canım acaip portakal istiyor ama listeme yazmadım diye yemiyorum :) yine ben menülerimi sabahtan paylaşmaya başlayayım, böyle biraz daha düzene girer inşallah...
millete direnebilmen güzel şey, bence de onlara hava atıyonhedefcimmm valla yarin sok etcen bizi galiba.valla bende biseylere basliycam ama ne zaman ve nasil bilmiyorum.bir sene onceye kadar bir dilim fazlabisey yemiyen ben simdi sapittim.isin tuhafi zavalli annem yedirmek icin ugrasti hayir yemem dedim eve geldim Allah ne verdiyse sildim supurdum.kayinvalidemdede durum ayni.milletemi hava atiyorum ne anlamadim :)))))
bence çukulata kesmez helva yeask olsun canim soylediklerin cok dogru.ben yazin kilo vericegime inaniyorum parkta bahcede harekette etmis oluyorum..inanmazsin muhtesem yuzyildaki mustafa öldü diye sakladigim cikolatalardan yesemmi diye dusundum ama son anda sutlu kahveye dondum.
bir fenomen böyle oluşuyor galiba:) aslında ben çok kişi yapmış kilo vermiş demedim ama verdiğim linkten böyle yorumlar okumuş olabilirsin. sonuçta kadın yaptığı diyeti paylaşmış bi sürü takipçisi de o listeleri uygulamış...
evet site biraz karışık. blog olduğu için bir bulduğunu bi daha bulman zor. 16 liste ile 24 kilo verilebilir diye bi yorum yapmış ama ben topu topu 7 liste bulabildim bulmuşken de onları kopyaladım:)olur da siteden siler elimde kalsın diye...7 liste bitince geriye kalan 9 listenin hesabını da sorucam onlar nerde niye paylaşmadınız diye
aslında benim yaptığım sadece ilk liste...su attırıcı liste. hatta bu sabah daha 6,5 gündür diyetteyim. koparttığımız yaygara 1 haftalık diyet yüzündensonuç 1,8 kilo vermişim. ben 2 olur diye umuyordum ama 63 kiloyu diyete başlayalı hiç görmemiştim bu sonuç gene de beni motive etti.
Klasik liste diyeti, ne yazıyorsa onu yiyorsun:)yalnızda sende şeker problemi var, pirinç patlakları seni olumsuz etkiler mi diye düşünüyorum:44:bir de probiyotik bile olsa yoğurtları kefirleri tüketebilr misin? ya da meyveli aktivyaları falan tüketebilyor musun?
millete direnebilmen güzel şey, bence de onlara hava atıyon
bence çukulata kesmez helva yecenazeden sonra helva yenir çünkü
beni listeden çıkartmanız gerekecek galiba
Allah yardim etsin canim. Kendine zaman ayirmak icin bir cozum bulmak zorundasin. Mutlu anne mutlu cocuk formulunu bana bir pedagog soylemisti. Ayni evreleri senin kadar olmasa da yasadik az cok derdini anliyoruz. Insallah cocuklari birakacak birini bulur ve 1 saatligine bile olsa kendine zaman ayirirsin.
Evet canim hamilelik nedeni ile cikaricaz seni listeden.. bebis olsun oyle gelirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?