Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sagol kaptancim bende seni ve diger arkadaslari birakip gidemiyorum.pis bogazimi tutamayip acayip menulerim olsada genede burdayim.ben daha oncede yazmistim benim dizlerim fena bide varis cikti hareketim sifir artik.sadece temizlik yapiyorum oda sifir kalori yakiyo

ANNE BABALARIN ÇOK DİKKATLİ OLMASI LAZIM

Çocuğun önüne ne koyarsan, çocuğunu nasıl beslersen, çocuk odur. Eğer çocuk hastaysa, alerjisi varsa sebep ailedir. Tüm suni gıdalar alerjendir. Geçen yıl Mart ayında Oxford'ta çocuk psikiyatristlerinin katıldığı, beslenmeyle ilgili bir toplantıya katıldım. Çocuklarda, hiperaktivite, saldırganlık, kavgacılık, öğrenme ve dikkat bozukluğunun nedeninin yapay gıdalar olduğu ve bunların beyni bozduğu konuşuldu. Toplantıda, Prof. Robert Lusting (California Üniversitesi'nden) "Eğer bir ürün pakete girdiyse o doğal değildir ve eğer bir yiyecek ilan ediliyorsa o da hakiki bir yiyecek değildir" dedi.

Halkın uyanması önemli. Anne babaların çok dikkatli olması lazım. Dedeler neneler torunlarının yanlarına gelirken çocuklara şeker, çikolata, cips değil fındık fıstık ceviz getirsinler. Çünkü fındık fıstık çıtır çıtır, hem kan yapar hem ısıtır.

cok dogru kaptancim ama bizde seviyoruz ve malesef alip yiyoruz.biz cips almayiz.hele bide yufka cipsini ogrendigimden beri ogum hic yemedi baska bisey.ama esim sagolsun bikereden bisey olmaz mantiginda ve bikereler cok sIk oluyo. cikolata dersen orda bende sucluyum.kendim yemeden duramiyorumki cocuga yasakliyim

Allah yardim etsin canim. Kendine zaman ayirmak icin bir cozum bulmak zorundasin. Mutlu anne mutlu cocuk formulunu bana bir pedagog soylemisti. Ayni evreleri senin kadar olmasa da yasadik az cok derdini anliyoruz. Insallah cocuklari birakacak birini bulur ve 1 saatligine bile olsa kendine zaman ayirirsin.

Hedeffffff hem is hem ev hem cocuklar hem burasi ben yorulmaya basladim simdiden. Hamligim bitsin aysk uydururum degil mi?

Hosgeldin. Guzel paylasimlar diliyorum.

Haftanin 5 gunu spor yapiyordum onun yerine 30 dakikalik kosturmacalari koydum.

Sabah
5 zeytin 1 d ekmek 1 k.k peynir

Ogle 1 kase mercimek corba

Aksam salata salcali kofte, pilav

Gun icinde bol bol su ve bitki cayi, 1 T. KAhvesi

Sabahlari da yurursem super olacak

Tesekkur ederim canim .evet calisan anne olmak cok zor.benimde 2 yasinda kizim var.gecen yil bakicisi en alt kattaydi.okuldan gelince oradan aldigimda asansorde beni soymaya baslar dayanamazdi meme hasretine.ayyy aklima geldi o hallerimuz ve icim acidi.kuresrl dünyanın cilvesi de biz kadinlarin is hayatinda olmasu iste.kizlar bu arada dunku menu bildirimi yapamadim.sabah bol gobek marul iki dilim ekmek peynir 4 zeytjn, bir kucuk kase kozlenmis patlicanli kahvaltilik sos.

Oglen okuldaydim ve beslenme menüsünden pilav yogurt salata vardi. Arada okulsutumuzu ictik.

Aksam evde de sansima gorumcem makarna yapmis bir kucuk porsiyon makarna ve 1 buyuk porsiyon salata yedim.yemekten sonra 8 gibide yarim portakal yarim elma yedim.

Sabahta sporumu yaptim.

kilo bildirimi yapıyor muyuz arkadaşlar benim kilom

54,5 çıktı bir haftada 1,2 gram nasıl oldu anlamadım yemeğime de dikkat etmiştim

bir fenomen böyle oluşuyor galiba:) aslında ben çok kişi yapmış kilo vermiş demedim ama verdiğim linkten böyle yorumlar okumuş olabilirsin. sonuçta kadın yaptığı diyeti paylaşmış bi sürü takipçisi de o listeleri uygulamış...
evet site biraz karışık. blog olduğu için bir bulduğunu bi daha bulman zor. 16 liste ile 24 kilo verilebilir diye bi yorum yapmış ama ben topu topu 7 liste bulabildim bulmuşken de onları kopyaladım:)olur da siteden siler elimde kalsın diye...7 liste bitince geriye kalan 9 listenin hesabını da sorucam onlar nerde niye paylaşmadınız diye
aslında benim yaptığım sadece ilk liste...su attırıcı liste. hatta bu sabah daha 6,5 gündür diyetteyim. koparttığımız yaygara 1 haftalık diyet yüzündensonuç 1,8 kilo vermişim. ben 2 olur diye umuyordumama 63 kiloyu diyete başlayalı hiç görmemiştim bu sonuç gene de beni motive etti.

Klasik liste diyeti, ne yazıyorsa onu yiyorsun:)yalnızda sende şeker problemi var, pirinç patlakları seni olumsuz etkiler mi diye düşünüyorum:44:bir de probiyotik bile olsa yoğurtları kefirleri tüketebilr misin? ya da meyveli aktivyaları falan tüketebilyor musun?

millete direnebilmen güzel şey, bence de onlara hava atıyon
bence çukulata kesmez helva yecenazeden sonra helva yenir çünkü

ewet canum sitedeki yyorumlari okudum.bayaa pesinden giden var.sende burda meshur ettin kadini:)

brnim kilom ayni yaaa.SaBIT.yeni tartim fazlami tartiyor acaba ama tam 73 olmasi da ilginc!

benide yazıcak mısın bu hafta listeye başlangıç 69.8
bugün sabah tartıldım 69.1 bu hafta almazsan haftaya kesin beni listeye al öptüm

kilomuzu yaziyomuyuz kizlar.ben 76.200 ciktim.bukadar yemeye bukadar almak bile iyi bence.
hedefcim ben eve helva hic almam cunku onu yemek icin hicbir sebebe ihtiyac duymam :)))))))
yaaa bu komik suratlar telden olmuyo

sagol canim.bende katiliyorum sana ben sinirliysem ikiside mutsuz oluyolar zaten.boyle zamanlarda ben kendimi evi toplamaya onlari cizgi filme birakiyorum.benim annem biraz uzakta kayinvaliden on sokagimda gorumcemin cocuklarina bakiyo onlar benimkiler birlesince sesten evde durulmuyo oyuzden esim olmadan oraya bile gitmiyorum.apartmani hic sorma zaten.ben yalnizim yani.ama cok sukur yazlarim iyi gecer.gerci bu yaz ufaklik beni parkta cok yorucak ama hic degilse cikmis olucaz.bide dua ediyorum yeni evimde Allah hayirli komsular nasip etsin diye

Günaydın herkese kaç gundur menu paylasamiyorum fazla yemekten utanıyorum. Insallah artik yazicam.kilom 62.2 gram gram hep aşağı yukarı aynı hep.61 leri gormek istiyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…