simdi ben bugun diyete basladim desem kimse inanmiycak.oyuzden sessiz sessiz basliyim :)))
sabah peynir iki dilim ekmek tere zeytin cay
arada sutlu kahve
oglen kiymali yumurta. bir dilim ekmek
arada kepekli tost bitki cayi
aksam firinda hamsi salata
bugunluk Insaallah bunlari yiycem.seldom yazinca disina cikmiyorum menumun yaziyosun diye ozendim bakiyim bendede ise yariycakmi
benim suyla sikintim yok ama cok su ic diyenler abdest isini ne yapiyo onuda hep merak etmisimdir
ben takıntılı bi tipim galiba, ağzımdan çıktıysa şart uycam ona..o yüzden diyete başlarken de herkese diyetteyim diye anons geçtim :) sırf 'söz ağızdan bir kere çıkar dedin zayıfla' mantığıyla gitti bu iş...bende işe yarıyor inşallah sende de yarar..bir de planlı olunca yiyecekler aklında sürekli yemek olmuyor...ama evde zor iş, haftasonları (tabi bi de çocuğa özel şeyler yapayım diye) aklımda hep yemek oluyor, o yüzden sabahtan listeyi belirlemek kurtarıyor beni
Hedefcim aynı sey banada oluyor valla onceden belirlemek guzel gercekten seldom bunu başarıyor ben de kendime pek bu konuda guvenemiyorum yetim hethalde.bu aksam su anda son misafirlerimi aliyorum insallah gubletdir padta borek yapmaktan bıktım valla insan olunca yiyor bir de.en kötüsü de bu.bende artık yarindan itibaren daha dikkatli olacağım
hedefcim tebrik ederim darisi diger haftalarin basina
Ara.1meyveli aktiviaSabah
1kuru kayisi
1/2portakal+1sb kefir
Ara.1kep etimek1ucgen peynir
öğlen 2 kayıslı aktivia
ara: 3 disk mısır +1 üçgen peynir
akşam???
sabah peynir iki dilim ekmek tere zeytin cay
arada sutlu kahve(0.5 lt)
oglen kiymali bir yumurta bir tabak paca corbasi yarim dilim ekmek minicik parca muz(atamadim yedim)
arada 4kasik nesfit biraz sut
bir bardak kayisili cay
aksam firinda hamsi salata bir tabak mercimek corbasi bir isirik gofret (aslinda iki kucuk isirik cocuklara adil davrandim)
haftanin birincisi diyet uzmani arkadasim hedefcim nasil buldun
Limonata burdayken sesin hic cikmiyodu o gidince kendini lider ilan etmen cok da uzun surmemis:)
61.3hmmmm bu hafta 1.7 kilo verirsem sen de kilo veremezsen seni ancak o zaman yakalarim.2hafta arka arkaya 1.8 zor beaaa.bu hafta 200-300grama raziyim.se de az kendine bak.diyet yapicam diye vitaminsiz falan kalma
Sen benim emzirdigime dua et arkadaşım yoksa akrepcim biliyor benim nasıl 10kilo verdigimi canım
Evet nutceng goster ona gününü
maş. arkadaşlar aranıza bir rekabet gördüm pes doğrusu hai bakalım kim kazanacak
bende sizleri uzaktan takipteyim ...
S: 1 muz
A: 1 salep
Ö: kofte 1 porsiyon
A:badem
A: manti 4 kasik
A: badem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?