Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben takıntılı bi tipim galiba, ağzımdan çıktıysa şart uycam ona..o yüzden diyete başlarken de herkese diyetteyim diye anons geçtim :) sırf 'söz ağızdan bir kere çıkar dedin zayıfla' mantığıyla gitti bu iş...bende işe yarıyor inşallah sende de yarar..bir de planlı olunca yiyecekler aklında sürekli yemek olmuyor...ama evde zor iş, haftasonları (tabi bi de çocuğa özel şeyler yapayım diye) aklımda hep yemek oluyor, o yüzden sabahtan listeyi belirlemek kurtarıyor beni

sözünde durmana hayranım, gerçekten ilginç belki ben canım çekti yiyiverdim diyerek sözü bozmanın kötü bişey olmadığına ikna etmişim kendimi,keşke o kadar dürüst olsaydım.
Planlı diyet konusuna da katılıyorum ama bu plana benim ikna olmam lazım:) mesela en son yaptığım diyet, diyete ikna oldumsa öğlen ne yiyeceğim akşama ne pişirsem diye düşünmeye gerek yok. hatta bu dertlerden insanı kurtarıyor çocuklar için bişey pişirsem de kendim yemedim, kendi özel mamamı yedim hep.
Normalde olsa akşama ne pişirsem diye düşünürken et mi sebze mi ayy dengeli beslenme için süt ürünü de olsun derken gözümün önünden türlü türlü yemekler geçiyor... geçmiyor adeta olimpiyatlara katılacak milli takımlar gibi gösteri yürüyüşü yapıyorlar bu esnada canım hepsini çekmeye başlıyor ve irademe yenik düşüyorum.

Hedefcim aynı sey banada oluyor valla onceden belirlemek guzel gercekten seldom bunu başarıyor ben de kendime pek bu konuda guvenemiyorum yetim hethalde.bu aksam su anda son misafirlerimi aliyorum insallah gubletdir padta borek yapmaktan bıktım valla insan olunca yiyor bir de.en kötüsü de bu.bende artık yarindan itibaren daha dikkatli olacağım

anam sanada gelen giden bitmedi.keske gelicekleri beraber cagirsaydin uc grupta isin biterdi belki.evde olunca yeniyo cok haklisin ben hamur bile kizartsam dayanamamki pasta borek hic kacmaz heralde

Sabah
1kuru kayisi
1/2portakal+1sb kefir
Ara.1kep etimek1ucgen peynir

öğlen 2 kayıslı aktivia

ara: 3 disk mısır +1 üçgen peynir

akşam???

sabah peynir iki dilim ekmek tere zeytin cay
arada sutlu kahve(0.5 lt)
oglen kiymali bir yumurta bir tabak paca corbasi yarim dilim ekmek minicik parca muz(atamadim yedim)
arada 4kasik nesfit biraz sut
aksam firinda hamsi salata

duzelttim biraz.tam uyamadim sabahkine ama bence genede iyi gidiyorum

Sabah
1kuru kayisi
1/2portakal+1sb kefir
Ara.1kep etimek1ucgen peynir

öğlen 2 kayıslı aktivia

ara: 3 disk mısır +1 üçgen peynir

akşam???

Ara.1meyveli aktivia
Aksam.1tavuk incik
5yk has.misir
2tursu
2etimek
Salata

Ara.2 kuru kayisi olacak (insallah masallah subhallah bidmillahirrahmanirrahim))

Bakiyorum pacalar tutusmus. Limonata Allahtan mutlu mesut mujdeli bir haberle ayrildi. Yoksa mezun olmasi icin bir kac haftacik yeterliydi. Azimliydi. Sen tutusan pacalarini sondurmek icin zayiflatici cay tarifleri ve menuleri aramaya devam et

Bende spor yok onun yerine bugun kizi okuldan kim alacak stresi ve onu kostura kostura alma stresi var bayagi bir ter dokturuyor. Allah iki arkadasimdan razi olsun cok zorda kaldigimda kostular.

Yaaaa Hedef calisan annelerin isi cok zormus heleki birakacak kimesesi yoksa.
Seldom'u cok cok cok iyi anladim.

Sen benim emzirdigime dua et arkadaşım yoksa akrepcim biliyor benim nasıl 10kilo verdigimi canım

Ahh ahhhh biri bana emzirirken daha cok kalori yaktigimi soyleseydi bu hallere duser miydim? "Ye sut yapar" diyenler ile dostlugumu bir daha gozden gecirirdim
Bu avantajli halinle sen 10 kiloyu yine verirsin ama gule oynaya

maş. arkadaşlar aranıza bir rekabet gördüm pes doğrusu hai bakalım kim kazanacak

bende sizleri uzaktan takipteyim ...

Sen, bebegin, ben, biz, siz, onlar

hepimiz kazaniyoruz

Haftanin birincisi hedef ve takimin lideri seldom da kazaniyor.

Kazanan herkesi tebrik ederim ozellikle hedef52'cigin birinciligini devami gelir insallah.

Son düzenleme:
dunun raporunu vereyim.
vallahi dayandim.ilk kezkacaksizbir gun gecti diyeti baslayali:)
sadece 1 tatli kasigi bugune misafirler icin yaptigim tatligin radina bakmak zorundaydim.isteyerek yemedim yani.bugun haxirladiklarimin gunduz bir isirik tadina bakcam.eger yarina kalursa da kaldin yemicem.su nefsimi terbiye etmem lazim artik.
dunsabah tarti beni 74 tartti.bakalim persembeye ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…