Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

S: sut
Badem
Ö: ay coregi kosesi
Badem, findik
A: 1porsiyon manti ve malesef 1 dilim ekmek

2 fincan yesil cay, 1 fincan filtre kahve ara ogunlerde icildi. Su şu ana kadar 1.5 lt.
35 dk hizli tempoda (kosturarak) yuruyus.

sagol canim gunun sonunda listemde birkac oynama oluyo ama bunada cok sukur
Olacak tabi. Sen yine yaziyorsun ben utancimdan bazen listemi yazamiyorum Tebrik ederim. Hepimiz insaniz. Ucunda olum yok 3 gun gec olacak ama olacak.

Listesine uyma konusunda bir tek seldom u tanirim. Masallahi var arkadasimin. Iradelidir, cok nadir listesinin disina cikar. Ondan ders almak lazim.

Stresten canim ya, diyet derdinden degil kizimi okuldan almaya birilerine ricada bulunamiyorum, icimi kemiriyorum
Istahim kaciyor. Insan gobegini kendisi kesmeye alisinca baskasindan medet umamiyor.

Allah yardımcın olsun...ben artık pesettim bütün arkadaşlar seferber :) içim rahat mi? Hayır!! Hep bir ezilme durumundayim :/ bu herşeye yetme halimiz bizi yoruyor zaten...inşallah hayırlı bir çözüm uretebilirsin

Sabah sabah, ki benim için gün ortasi :), dr.a geldik..sanırım senelerdir uyuyan bel fıtığı sorunum uyandı :/ bir iki gündür ağrım çok bu gece de tavan yaptı..tam da pazartesi platese yazilmistim :) şaka gibi...var evrenin bi mesajı bana ama hadi hayirlisi :)

Kalkınca : 2 hurma

(muhtemelen 11 gibi)kahvalti : sucuklu yumurta
domates biber
biberiyeli yeşilçay
3 dlm ekmek

Ara : 1 portakal

akşam : 2-3 kupa brokoli çorbası

2 lt su

spor bir muddet yalan oldu sanırım

kitap : şahlar kimi sever

kahve makinası için erken mi diyosun:44: ama ama şu 50 liralık cezve gibi olan elektriklilerden alacaktım öööyle 100-200 liralık değil. bu sefetr sadece ısıtma gücü düşük 650w olacak ki yavaaaaaş yavaaaaş köpüklü kayfe yapacaktı:26:neyse hadi bu fikrimi bi daha gözden geçireyim

S: sut
Badem
Ö: ay coregi kosesi
Badem, findik
A: 1porsiyon manti ve malesef 1 dilim ekmek

2 fincan yesil cay, 1 fincan filtre kahve ara ogunlerde icildi. Su şu ana kadar 1.5 lt.
35 dk hizli tempoda (kosturarak) yuruyus.
filtre kahve
Akrebim nerdeeeeeeeeeee?????????

kaçak o kaçak

ambu utanmaz yazar valla onu yedim bunu da yemiştim diye

geçmiş olsun. plates hocana söylersen zor hareketlerde senin yapabileceklerini söyler. mesela bacakları tam kaldırmamak, beli desteklemek ,hareketleri bacakları kırarak yapmak gibi çareleri var. bir ara internetten bakarak plates yapıyordum arkadaki kadınlardan biri normal diğeri de bel fıtığı olanların yapabilceği şekilde yapıyordu kaçış yok spor iyidir

utanmak mı demiştik...
benim menüm de pek oyle yazılacak cinsten değil ama yazıcam.
regl öncesi hafta canımın tatlı çektiği hafta oluyor , tatlı için kendimi tutsam da bu sefer tuzlulardan kaçıyor napiiim:18:

sabah: çörek otu yağı, elma sirkesi
1 yk müsli, 1çb kefir, yarım armut , 1yk fındık kırığı(bu da yeterli olabilirdi ama yetmediiiii)
yarım muz
peynirli yumurta
4 etimek üstüne teryağ sürerek yedim

herkese gunaydinnn kilom oynamis :))
bugunku menum
sabah 5 zeytin roka 3 minnos domates peynir iki dilim ekmek kayisili cay
ara sutlu kahve
oglen hamsi salata
ara meyve
aksam mercimek corbasi semizotu yugurt
hadi bakalim bugun uyucammi
gulucuk ysptigina gore kilo asagi yonlu oynamis.masallahin var bu ara.devam bozma lutfen.

aksam hem patates hem pilav.benim fikrim pilav olmssaymis iyimis.

Stresten canim ya, diyet derdinden degil kizimi okuldan almaya birilerine ricada bulunamiyorum, icimi kemiriyorum
Istahim kaciyor. Insan gobegini kendisi kesmeye alisinca baskasindan medet umamiyor.
bende de ayni durum aslunda.iki kycuk cocuklar her an birilerine muhtacum ya benim imtihsnimda bu galuba diyorum.afedersiniz tualete giderken bile..

gecmis olsun canum.hedefin dedigi gibi hocaya soyle o sana yaptirir.bi de fitikli dene bakalum hareketleri

benim diyet yine fun aksam misafirin gelmediyle son buldu.tutamiyorum su pis bogaximi.ama bugun devam..
aksam da sporum var.bana o kadar iyi geliyor ki.bir saat olsun kendim icin bisey yspmak guzel..

Herkese Günaydın
seldomcum geçmiş olsun allah acil şifalar versin.
Diyete gelince dün akşam ufak bi oynama oldu onun dışında iyiydi ekmek yemeden akşamı gecirebildim yani benim icin bu cok iyi.ama 3-4sarma ile yarım elma ekledim.

herkese gunaydinnn.seldomcum gecmis olsun Allah acil sifalar versin.menulerim abuk sabuk oldugu halde herseyi yazmak zorunda oldugunu hissediyorum herzaman.yoksa sizi kandiriyomusum gibi geliyo bana.azicik dogrucu davutuluk var bende.bide aksam 10:30 da cok aciktim 4 kasik nesfit azicik sut koyup yedim iyi geldi.onceden kaseyi doldurup yerdim birisinde kasik hesabi gorunce ayyy bunu yemesede olur derdim ama gordumki az yiyincede oluyomus

gelelim menuye
sabah 6 zeytin iki dilim ekmek peynir 4 minnos domates tere kayisili cay
ara kahve
oglen semiz otu bir kase yogurt bir dilim ekmek
ara belirsiz
aksam belirsiz

iki gundur evdeyim bozmadim bugun kayinvalideme gidicez aksamada kaliriz heralde.kayinvalidem bikereden bisey olmaz diyip cok israr eder bende anne aci bize halimize bak derim hep.bakalim napicaz

geçmiş olsun canım benim benimde belim çok ağrıyor çocuktan sonra oldu bende ilerlemesinde korkuyorum

bugünkü menü
sabah
iki dilim ekmek
2 çatal tavada yumurta
2 dilim peynir
3 zeytin
1 adet domates

öğlen
bir porsiyon tavuk yemeği
yarım kase yoğurt,bol salata
4-5 kaşık pilav

bol su

arada eve gidince ceviz yerim akşama kendime salata yapıcam özel yanında yoğurt yarın tartıda az çıkmak istiyorum.
görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…