Olacak tabi. Sen yine yaziyorsun ben utancimdan bazen listemi yazamiyorumsagol canim gunun sonunda listemde birkac oynama oluyo ama bunada cok sukur
Stresten canim ya, diyet derdinden degilkizimi okuldan almaya birilerine ricada bulunamiyorum, icimi kemiriyorum
Istahim kaciyor. Insan gobegini kendisi kesmeye alisinca baskasindan medet umamiyor.
kahve makinası için erken mi diyosun:44: ama ama şu 50 liralık cezve gibi olan elektriklilerden alacaktım öööyle 100-200 liralık değil. bu sefetr sadece ısıtma gücü düşük 650w olacak ki yavaaaaaş yavaaaaş köpüklü kayfe yapacaktı:26:neyse hadi bu fikrimi bi daha gözden geçireyimHedefcigim su kahve makinenle yapacagin gercek kokulu mis gibi bir 52 kg kahvesine ne dersin?
62 sanal oldu bari 52 nin 40 yil hatiri olsun
Ben de 55 olunca kendime hafif bir notebook alayim diyorum ama ipad istemiyorum.
Su isim projem sonrasinda da devam ederse ohhhhh para biriktirmek sorun olmaz
filtre kahveS: sut
Badem
Ö: ay coregi kosesi
Badem, findik
A: 1porsiyon manti ve malesef 1 dilim ekmek
2 fincan yesil cay, 1 fincan filtre kahve ara ogunlerde icildi. Su şu ana kadar 1.5 lt.
35 dk hizli tempoda (kosturarak) yuruyus.
Akrebim nerdeeeeeeeeeee?????????
ambu utanmaz yazar valla onu yedim bunu da yemiştim diyeOlacak tabi. Sen yine yaziyorsun ben utancimdan bazen listemi yazamiyorumTebrik ederim. Hepimiz insaniz. Ucunda olum yok 3 gun gec olacak ama olacak.
Listesine uyma konusunda bir tek seldom u tanirim. Masallahi var arkadasimin. Iradelidir, cok nadir listesinin disina cikar. Ondan ders almak lazim.
geçmiş olsun. plates hocana söylersen zor hareketlerde senin yapabileceklerini söyler. mesela bacakları tam kaldırmamak, beli desteklemek ,hareketleri bacakları kırarak yapmak gibi çareleri var. bir ara internetten bakarak plates yapıyordum arkadaki kadınlardan biri normal diğeri de bel fıtığı olanların yapabilceği şekilde yapıyorduSabah sabah, ki benim için gün ortasi :), dr.a geldik..sanırım senelerdir uyuyan bel fıtığı sorunum uyandı :/ bir iki gündür ağrım çok bu gece de tavan yaptı..tam da pazartesi platese yazilmistim :) şaka gibi...var evrenin bi mesajı bana ama hadi hayirlisi :)
gulucuk ysptigina gore kilo asagi yonlu oynamis.masallahin var bu ara.devam bozma lutfen.herkese gunaydinnn kilom oynamis :))
bugunku menum
sabah 5 zeytin roka 3 minnos domates peynir iki dilim ekmek kayisili cay
ara sutlu kahve
oglen hamsi salata
ara meyve
aksam mercimek corbasi semizotu yugurt
hadi bakalim bugun uyucammi
aksam hem patates hem pilav.benim fikrim pilav olmssaymis iyimis.merhaba arkadaşlar nihayet öğle yemekleri çıkabildi okulumuzda bende bundan sonra günlük yazıcam listemi
daha iyi olacak
sabah
2 dilim peynir
4 zeytin
yarım domates
2 dilim ekmek
2 dilim salam
ara bol su,beyaz leblebi
öğlen
rosto et(avuç içi kadar)
5-6 kaşık peynirli makarna
1 portakal
akşam
patates sulusu yapıcam
1 kase patates sulusu
6 kaşık pilav(ekmek yerine)
bol salata yarım kase yoğurt
HAFTA SONUNU SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.TARTILMAK İÇİN
bende de ayni durum aslunda.iki kycuk cocuklar her an birilerine muhtacum ya benim imtihsnimda bu galuba diyorum.afedersiniz tualete giderken bile..Stresten canim ya, diyet derdinden degilkizimi okuldan almaya birilerine ricada bulunamiyorum, icimi kemiriyorum
Istahim kaciyor. Insan gobegini kendisi kesmeye alisinca baskasindan medet umamiyor.
Sabah sabah, ki benim için gün ortasi :), dr.a geldik..sanırım senelerdir uyuyan bel fıtığı sorunum uyandı :/ bir iki gündür ağrım çok bu gece de tavan yaptı..tam da pazartesi platese yazilmistim :) şaka gibi...var evrenin bi mesajı bana ama hadi hayirlisi :)
canim ayni gunde hem makarna hem pilav yiycen birini yesen daha iyi bence.bide ben hergun tartiliyorum yoksa catlarim
Sabah sabah, ki benim için gün ortasi :), dr.a geldik..sanırım senelerdir uyuyan bel fıtığı sorunum uyandı :/ bir iki gündür ağrım çok bu gece de tavan yaptı..tam da pazartesi platese yazilmistim :) şaka gibi...var evrenin bi mesajı bana ama hadi hayirlisi :)
gelelim menuye
sabah 6 zeytin iki dilim ekmek peynir 4 minnos domates tere kayisili cay
oglen 4 kasik semiz otu bir kase yogurt bir dilim ekmek bir tabak mercimek corbasi
ara belirsiz
aksam belirsiz
bunca yillik sismanim ilk defa yedigim kac kasik dikkat ediyorum
gelelim menuye
oglen 4 kasik semiz otu bir kase yogurt bir dilim ekmek bir tabak mercimek corbasi
ara belirsiz
aksam belirsiz
bunca yillik sismanim ilk defa yedigim kac kasik dikkat ediyorum
'bunca yıllık şişmanım' :)))) ben de ben de :))))
gelelim menuye
aksam iki dilim tam bugday unlu ekmek bolca peynir cesidi 3 zeyytin yarim kurabiye iki isirik kek
simdi 4kasik nesfit biraz sut
birazdan kayisili form cay
yarin iyi sonuclar bekliyorum Insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?