Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canim cok gecmis olsun. Neden nuksetti durup dururken olmaz. Cok mu zorladin kendini. Bu vucut platesten kaciyor demedi deme

Sagol Seldom cugum Allah tan benim gibi dusunen 'ben bakarim cocuguna' diyebilen arkadaslarim varmis. Bugun biri aradi 'yarin musaitim okuldan alayim mi?' dedi. Bu sabah zaten atesliydi kara kara dusunuyordum. Allah razi olsun tum gun arkadasimin kayinvalidesi bakti. Seni nasil anliyorum bir bilsen...

Rabbim yalniz basina cocuk buyuten annelere; 5 yasindaki cocugunu 8 yasindaki abisine emanet eden bir anne duymustum onun gibi annelere; calismak zorunda oldugu icin anahtari 1.sinifta okuyan evladina veren, servisten indi mi, kapiyi acabildi mi ....? V.b gibi endiselerin icinde yok olup giden annelere yardim etsin. Benim gibi cocugunu okuldan alacak birini bulamayan ama is hayatinda kalmak isteyenlere de yardim etsin. Amin.

Iki tane olunca da yardimsiz olmaz ki. Benim komsum da da iki tane var ama surekli kayinvalidesinden, esinden, ondan, bundan yardim istiyor ancak oyle nefes aliyor. Bu yuzden surekli ev gezmesine cikiyor ki insanlar cocuklarini severken iki insanla sohbet edebilsin. Allah yardim etsin. Buyuduklerinde de birbirlerine arkadas olacaklar sen rahat edeceksin insallah. Bahtlari guzel olsun

Sen kahve majinesi al. 52 kahvesi iddiasi yapalim ama 52 kahvesi sanal olmasin diyorum.

Bugun kepenkleri yine ben kapatiyorum.

Seldomcugum tekrar gecmi olsun. Spor kontrol altinda olursa bel fitigina bire bir. Ben ameliyattan boyle kurtulmustum.

Yine bilmis bilmis yazdim affola. Bilmedigim bir sey de dogru beslenme sekil 1A.

S: 03:00 Kizim ateslenince uykum kacti bir avuc dolusu findik, badem ve tatli badem yedim, 1 b ayran ictim.
08:30 1/4 kruvasan
Ö: 2 tarcinli yesil cay
6-7 findik
A::18: 1/2 kase corba
2 kasik etli sehriyeli pilav
1 tabak manti :18: 2 d ekmek

Kitap: enerjimizi ceken insanlar

teşekkür ederim kızlar..bu gece nispeten rahattım çok şükür..bakalım mr var cumartesi..

selencim iş nasıl gidiyor?? aradığın ortammı? huzur var mı huzur? :) akrep sanırım seçim çalışmalarında kayboldu :) ya bu arada bu müzikle bangır bangır gezen seçim otobüsleri yasaklansın yaaa :/ hele de ders esnasında olunca şoförü indiresim geliyor..hayır yani bunun şarkısı daha bi kıvrak ben buna oy vereyim mi dicez bilmem ki?? nerden geldim bu konuya ki :)

neyse menümüzü yazalım peşin peşin

kalkınca 1 hurma

kahvaltı : 1 yumurta
3 yeşil+2 siyah zeytin
2 dlm peynir
domates
2 dlm ekmek

öğle : yoğurtlu kabak kızartması (fırında)
peynir
zeytin
2 dlm ekmek

akşam : 1-2 kupa helle çorbası

günaydın kızlar moralim bozuk sabah tartıldım 69 kiloyum iki haftadır burdayım sadece 800 gr vermişim.
pilav ve makarnadan vezgeçmem lazım birde akşamları eşimi yemeğe beklemicem kendime bir şeyler hazırlayıp yicem yoksa çok acıkıyorum kendimi durduramıyorum.haftaya 68 olacam.

haftabasi 74 cikmistim.bugun 72,8.benim icin iyi aslinda.daha iyi olcam.kilo verdigimi gorunce daha bir azimleniyorum.
coktandir yuzde hesaplamamistim.
0,2/73*100=0,27 musait olan kontrol edip beni de ekler mi lutfeeenn

*** 2.TAKIM 349. ETAP ***ÜÇÜNCÜ:119:

akrep33 (62.5 /62.5 /0/%) SABİT
Seldom ( 84,6/83.4/1.2/ 1.41%)
hedef52 ( 64,8/63/1,8/2,78 %)etap birincisi
​
selennnnn ( 61.8/61.3/0.5/0.81%)
Siyahbeyaz06(73/73/0/%) SABİT
Ambuyanbu (75.6/76.2/+0.6/-0.79%)
nurceng(62.4/62.2/0.2/0.32% )
liymonatta( 53,7///% ) Hamilelik dolayısı ile ayrıldı.

2. TAKIM ORTALAMASI: 0,57%

geçen haftaki durum buydu

*** 2.TAKIM 350. ETAP ***
akrep33 (62.5 ///%)
Seldom ( 83.4///%)
hedef52 ( 63///%)
selennnnn ( 61.3/// %)
Siyahbeyaz06(73//%)
Ambuyanbu (76.2///%)
nurceng(62.2///% )
uhs ( / / / % )yeni üye, kilosu ikiye bölündü, hedefi:

2. TAKIM ORTALAMASI:

kizlar ben hesaplamayi unuttum musait olan hesapliyabilirmi.hedefcim iyiki varsin bende listeyi kim getiricek diyodum.bu arada kiloma bakimda gozleriniz yasarsin :)))))))

** 2.TAKIM 350. ETAP ***
akrep33 (62.5 ///%)
Seldom ( 83.4/82,9/0,5/0,6 %)
hedef52 ( 63/63/0,0/0,0%)sabit
selennnnn ( 61.3/// %)
Siyahbeyaz06(73/72,8/0,2/0,27 %)
Ambuyanbu (76.2/74.8/1,4/1,84 %)
nurceng(62.2/62,0/0,2/0,32 % )
uhs (69,8 / 69/0,8/0,4 /0,57 % )yeni üye, kilosu ikiye bölündü, hedefi:60

2. TAKIM ORTALAMASI:

ambuyanbu tebrik ederim.
kız selen sen ne ara 61,3 oluverdin pek bi uzak geliyon gözüme
nurceng sen de azar azar ama istikrarlı bi şekilde kilo veriyorsun maşallah.selennnin kilosu ne kadar uzak gözüküyorsa senin kilon da bi o kadar yakın gözüküyor bana
uhs menülerine zum yapıcam senin merak ettim şimdi niye bu kadar yavaş kilo verdiğini

Son düzenleme:

Tebrik ederim arkadaşlar özellikle hedef 52 yi

Günaydın arkadaş lar kilom tam62 hedef senin kaç kilo 61.9 ile 62 arasında gitti geldi en son 62 de durdu

Sen kahve majinesi al. 52 kahvesi iddiasi yapalim ama 52 kahvesi sanal olmasin diyorum.

yaaa 52ye daha çoooook var ama , yok mu:26:biraz daha erken olsaydı 52 kiloya da başka özdül koyardık. ne kadar kararsızım değil mi:18:

evet bana zum yap canım hiç yerimde durmuyorum ama yine de veremiyorum.hasta mı olacam acaba bilmiyorum.

kızlar bugünkü menü lütfen fazla olanı söyleyin ben de kendimi frenliyim
sabah
2 dilim peynir
2 çatal tavada yumurta
3 zeytin 1 minik domates
2 dilim ekmek

arada leblebi ve bol su

öğlen
bir porsiyon bahçevan kebap(sulu et yemeği)
bir kase yoğurt
3 kaşık pilav
1 portakal

akşam annemlerdeyim ıspanaklı börek var
2 kare dilim börek
bir kase çorba

bugunku menum karisik olucak gibi
sabah iki dilim ekmek bir catal yumurta iki minnos domates 4zeytin kayisili cay

oglen bilinmiyo

aksam tavuk salata yogurt

kahvaltiya esimin teyzesi ve iki yegeni geldi galibada aksam yemegine kadar burdalar oyuzden bilmiyorum. neler olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…