Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sagol hedefcim.herkesin herzaman soyledigi gibi bu son diyetim olsun istiyorum.Insaallah becericem.listeyi onceden yazmak iyi geldi bana

Geçen hafta : 83.4
Bugün : 82.9
Fark : 0.5
% 0.6
bu hafta cok guzel.tebrikler canim
kizlar ben hesaplamayi unuttum musait olan hesapliyabilirmi.hedefcim iyiki varsin bende listeyi kim getiricek diyodum.bu arada kiloma bakimda gozleriniz yasarsin :)))))))
vallahi benim goxler yerinden oynadi.masallah.insallah haftaya 69 um diyorum.sen ne diyorsun:)

benim fikrim.aksam borek yiyeceksen yaninda yogurt ya da ayran yemelisin.borek karbonhidrT corba karbonhidrat fazla olmus gibi.ama bolca yogurt yemelisin bence ya da salata da olur bak.

bugun diyetim iyu gifiyor.misafirim vardi aksama ama ertelendi.yani kacamak olmayacak..ciktim 20 dk yurudum geldim.diyet kacamaksiz devam ediyor.ve hic aclik.hissetmiyorum.bi isi bitirecegim bu defa..

hah şimdi hatırladım. sen artık okulda yemek çıkacak okul yemeğinden yemeye bu hafta başlıyorum demiştin değil mi? ben de sana diyecektim ki aman dikkat et toplu yemek çıkan yerlerde patatesli yemekler, yağlı soslu şeyler ve çok sevildiği için pilav makarna tarzı şeyler çok çıkar kendini kaptırma ...
et-tavuk yemeği-bakliyat sebze yemekleri eğer kızartma değilse ye, çorba çıkarsa da ye. ama patates-pilav mantı börek gibi şeyleri hiç yemeyip 1 dilim kepekli-tam tahıllı ekmek yersen daha iyi olur. bir de inşallah yoğurt veya ayran hergün çıkıyordur. çıkmıyorsa da kantinden alıp yemekte düzenli olarak tüketebilirsin.

sabah iki dilim ekmek bir catal yumurta iki minnos domates 4zeytin kayisili cay

oglen semizotu yogurt bir dilim ekmek ceyrek simit minicik kurabiye

aksam tavuk salata yogurt iki dilim kremali patates

bak bak bak gene kimseler yok.bide kilo verdim diye sasirma ve ovgu dolu sozler bekliyodum ask olsun. yani.buhafta daha cok veriyimde gorun siz :))))) hedef gene ilgi istegim tuttu gidiyimde esimi gicik ediyim biraz

** 2.TAKIM 350. ETAP ***[/COLOR]
akrep33 (62.5 ///%)
Seldom ( 83.4/82,9/0,5/0,6 %)
hedef52 ( 63/63/0,0/0,0%)sabit
selennnnn ( 61.3/60, 8/0.5/0,81 %)
Siyahbeyaz06(73/72,8/0,2/0,27 %)
Ambuyanbu (76.2/74.8/1,4/1,84 %)
nurceng(62.2/62,0/0,2/0,32 % )
uhs (69,8 / 69/0,8/0,4 /0,57 % )yeni üye, kilosu ikiye bölündü, hedefi:60

2. TAKIM ORTALAMASI:
[/B]
Ne tesadûf istesem olmaz yine O.81%. Ne bir eksik ne bir fazla. Oysa tüm gün aç gezdim

Ama sabah tartılamadığım İçin eve geldikten Sonra tartıldım.

Son düzenleme:

yaaa 52ye daha çoooook var ama , yok mu:26:biraz daha erken olsaydı 52 kiloya da başka özdül koyardık. ne kadar kararsızım değil mi:18:

Ya hedef, 63 ile 52 arasinda gordugun coooook farki bana bir anlatir misin? Cok kelimesi icinde 5 tane' o' harfi varsa, zor anlamina gelir. Peki bu zor oolan sey gecen haftaki performansinin 6 kati gibi bir sonuc olabilir mi? Az kaldi ya direnelim biraz daha, zaten yaglarimiz direnmekte cok ustalar gitmek bilmiyorlar onlara bu vucudun efendisinin kim oldugunu gosterelim:114:

Son düzenleme:
** 2.TAKIM 350. ETAP ***
akrep33 (62.5 / 62.5 / 0 / 0.00%)
Seldom ( 83.4/82,9/0,5/0,6 %)
hedef52 ( 63/63/0,0/0,0%)sabit
selennnnn ( 61.3/60, 8/0.5/0,81 %)
Siyahbeyaz06(73/72,8/0,2/0,27 %)
Ambuyanbu (76.2/74.8/1,4/1,84 %)
nurceng(62.2/62,0/0,2/0,32 % )
uhs (69,8 / 69/0,8/0,4 /0,57 % )yeni üye, kilosu ikiye bölündü, hedefi:60

2. TAKIM ORTALAMASI:

vucudun efendisi artiiiiiiik benim cok iddiali oldu ama demin aynaya baktim sacimdaki beyazlar cogalmis acil boyatmam lazim.rejimi bozarsam kendine ne yaparim bilmem

bugunku menum

sabah bir dilim ekmek 5 zeytin peynir roka kayisili cay 3 minnos domates

ara bilmiyorum

oglen tavuk salata yogurt

ara. bilmiyorum

aksam yesil mercimek yemegi salata

simdilik bunlari dusunuyorum.Insaallah uygularim

evet canım sonunda başladık okulda yemek yemeğe pilav çok az yiyorum genelde yemek ve yoğurt tercih ediyorum bu hafta hiç pilav,makarna,kızartma yemicem haftaya 68 olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…