bugunku menum karisik olucak gibi
sabah iki dilim ekmek bir catal yumurta iki minnos domates 4zeytin kayisili cay
ara yegenle kurabiye yapicaz bir adet kurabiye
oglen semizotu yogurt bir dilim ekmek
ara meyve
aksam tavuk salata yogurt iki dilim kremali patates
Insaallah diyim.misafir olunca isler karisiyo biraz
bu hafta cok guzel.tebrikler canimGeçen hafta : 83.4
Bugün : 82.9
Fark : 0.5
% 0.6
vallahi benim goxler yerinden oynadi.masallah.insallah haftaya 69 um diyorum.sen ne diyorsun:)kizlar ben hesaplamayi unuttum musait olan hesapliyabilirmi.hedefcim iyiki varsin bende listeyi kim getiricek diyodum.bu arada kiloma bakimda gozleriniz yasarsin :)))))))
kızlar bugünkü menü lütfen fazla olanı söyleyin ben de kendimi frenliyim
sabah
2 dilim peynir
2 çatal tavada yumurta
3 zeytin 1 minik domates
2 dilim ekmek
arada leblebi ve bol su
öğlen
bir porsiyon bahçevan kebap(sulu et yemeği)
bir kase yoğurt
3 kaşık pilav
1 portakal
akşam annemlerdeyim ıspanaklı börek var
2 kare dilim börek
bir kase çorba
bugun diyetim iyu gifiyor.misafirim vardi aksama ama ertelendi.yani kacamak olmayacak..ciktim 20 dk yurudum geldim.diyet kacamaksiz devam ediyor.ve hic aclik.hissetmiyorum.bi isi bitirecegim bu
canim benim 69 a cok varhaftaya olmaz ama busefer olucak gibi .dimp gitti ikimiz kaldik.bakalim hangimiz once kilo vericez
hah şimdi hatırladım. sen artık okulda yemek çıkacak okul yemeğinden yemeye bu hafta başlıyorum demiştin değil mi? ben de sana diyecektim ki aman dikkat et toplu yemek çıkan yerlerde patatesli yemekler, yağlı soslu şeyler ve çok sevildiği için pilav makarna tarzı şeyler çok çıkar kendini kaptırma ...kızlar bugünkü menü lütfen fazla olanı söyleyin ben de kendimi frenliyim
sabah
2 dilim peynir
2 çatal tavada yumurta
3 zeytin 1 minik domates
2 dilim ekmek
arada leblebi ve bol su
öğlen
bir porsiyon bahçevan kebap(sulu et yemeği)
bir kase yoğurt
3 kaşık pilav
1 portakal
akşam annemlerdeyim ıspanaklı börek var
2 kare dilim börek
bir kase çorba
bu hafta cok guzel.tebrikler canim
vallahi benim goxler yerinden oynadi.masallah.insallah haftaya 69 um diyorum.sen ne diyorsun:)
benim fikrim.aksam borek yiyeceksen yaninda yogurt ya da ayran yemelisin.borek karbonhidrT corba karbonhidrat fazla olmus gibi.ama bolca yogurt yemelisin bence ya da salata da olur bak.
sabah iki dilim ekmek bir catal yumurta iki minnos domates 4zeytin kayisili cay
oglen semizotu yogurt bir dilim ekmek ceyrek simit minicik kurabiye
ara yesil cay
aksam 5 kasik nesfit sut
degidip durdum ama son hali bu Insaallah. bide hastalandim ondan canim bisey istemiyo
bak bak bak gene kimseler yok.bide kilo verdim diye sasirma ve ovgu dolu sozler bekliyodum ask olsun. yani.buhafta daha cok veriyimde gorun siz :))))) hedef gene ilgi istegim tuttu gidiyimde esimi gicik ediyim biraz
allahhhh yazik adama..
Ayyyy hedefffffff, iki hafta sabit bir hafta 0.5, iki hafta sabit, iki hafta 0.8 kaplumbaga hiziyla gidiozzzzzzzzzz. Adiyosssssss be bebisim
Rakibim de yok ya yavas yavas takiliyorum1 Mayis hedefime daha cok var, kg olarak da hedefime yakinim tavsan misali simariklik yapip dinlensem mi diyorum?
Yine simarik ve uyuz bisey oldum degil mi? Saka birtanem sen harika gidiyorsun bu hizla gidersen beni ezer gecersin.
yaaa 52ye daha çoooook var ama , yok mu:26:biraz daha erken olsaydı 52 kiloya da başka özdül koyardık. ne kadar kararsızım değil mi:18:
Ya hedef, 63 ile 52 arasinda gordugun coooook farki bana bir anlatir misin? Cok kelimesi icinde 5 tane' o' harfi varsa, zor anlamina gelir. Peki bu zor oolan sey gecen haftaki performansinin 6 kati gibi bir sonuc olabilir mi? Az kaldi ya direnelim biraz daha, zaten yaglarimiz direnmekte cok ustalar gitmek bilmiyorlar onlara bu vucudun efendisinin kim oldugunu gosterelim:114:
hah şimdi hatırladım. sen artık okulda yemek çıkacak okul yemeğinden yemeye bu hafta başlıyorum demiştin değil mi? ben de sana diyecektim ki aman dikkat et toplu yemek çıkan yerlerde patatesli yemekler, yağlı soslu şeyler ve çok sevildiği için pilav makarna tarzı şeyler çok çıkar kendini kaptırma ...
et-tavuk yemeği-bakliyat sebze yemekleri eğer kızartma değilse ye, çorba çıkarsa da ye. ama patates-pilav mantı börek gibi şeyleri hiç yemeyip 1 dilim kepekli-tam tahıllı ekmek yersen daha iyi olur. bir de inşallah yoğurt veya ayran hergün çıkıyordur. çıkmıyorsa da kantinden alıp yemekte düzenli olarak tüketebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?