Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

birincisi sezeryan ile doğum yaptım 6 eylülde ama hala dikişlerim bıçak kesmiş gibi dokununca mekik falan çekmek istiyorum acaba bir zararını görür müyüm
diğer sorumda bebeğim 6 aylık oldu ben ona masal kitapları okumak istiyorum ya da kocaman resimli kitaplar almak istiyorum dikkatini çeksin diye ama ne almalıyım bilmiyorum bilgisi olan var mı
şimdiden teşekkür ediyorum öpüyorum hepinizi

Heeyyy kızlaaarrr günaydın iki gündür tartılıyorum 61.5 kg olmuşum komik gelecek belki ama Marincap ve pharmaton içiyorum bir haftadır sabahları evet öğlene kadar iğreenç bir balık tadı geliyor ağzıma ama inanılmaz tok tutuyor (ki ben o hapı içmeye çok korkardım kilo aldırır diye) birde akşam yemeklerini neredeyse sıfırladım gibi eğer çok açsam saat 5 gibi birşeyler yiyiyorum ama değilsemde sadece bir avuçiçi kadar fıstık yiyiyorum işe yarıyor galiba :) 55 kg'a 6.5 kg kaldı

canim bence sen kadin dogum doktorunu ara bir sor.bende dikisler okadar sure agrimadi ama tembellikten mekikte cekmedim.genede uzmana danis derim.kitapcilarda bulabilirsin ama ben uc yasina gelip resimlere bakmaya baslayana kadar hep kendim kafadan anlattim.simdi kendi kitapligi var pasamin.ama bazen kitap okuma sen anlat diyo. masalda olucak hayvanlari soyluyo ben onlar uzerinden hikayeye basliyorum

Son düzenleme:
** 2.TAKIM 350. ETAP ***

akrep33 (62.5 / 62.5 / 0 / 0.00%)Sabit
Seldom ( 83.4/82,9/0,5/0,6 %)
hedef52 ( 63/63/0,0/0,0%)sabit
selennnnn ( 61.3/60, 8/0.5/0,81 %)
Siyahbeyaz06(73/72,8/0,2/0,27 %)
Ambuyanbu (76.2/74.8/1,4/1,84 %)
nurceng(62.2/62,0/0,2/0,32 % )
uhs (69,8 / 69/0,8/0,4 /0,57 % )yeni üye, kilosu ikiye bölündü, hedefi:60

2. TAKIM ORTALAMASI: 0.55%

ama ben masala başlıyorum devamı gelmiyor canım hayvan sesleri çıkarıyorum kahkaha atıyo bakalım d&r bir bakıcam neler var.sağol canım

allahhhh yazik adama..

yok yaaa oda ilgilenmedi benle.kaldim yalniz ve tripli
allahhhh yazik adama..

yok yaaa oda ilgilenmedi benle.kaldim yalniz ve tripli

yoksa senin foruma başlamanı eşin mi sağladı hem zayıflar hem de başkalarına naz eder diye bir plan yapmış olabilir

çok harikayım valla. 2 gün tost most yedim. regl 1.si günü dün gece de yiyince 2 tane muz sabah oluverdim 64100 lira ceza puanı biriktirdim bu hafta:2oof ben 61,9a bile hasretle bakıyorum sen 60 oldun giitin, gözümün önünde eridin beaaa

ama bak bugün toparladım. madem canım ne isterse yiyorum karatay moduna geçtim3 öğün gönlünce ye, geç saatlerde yeme ıvır zıvır yeme...iştahım kırılınca sıkıcam gene kendimi

ama ben masala başlıyorum devamı gelmiyor canım hayvan sesleri çıkarıyorum kahkaha atıyo bakalım d&r bir bakıcam neler var.sağol canım
benim ikibuçuk yaşındakiler de henüz masalı bitiritmiyorlar. kavga gürültü masal anlatmaya çalışıyorum sonra tabi ki bırakıyorum. zaten hangi masal anlatılacak ona bile karar veremiyoruz biri diyo dedenin arabasını anlat (bakıcımın eşi yeni araba aldı da onu anlatıyoruz binip köylerine gidiyoruz) öbürü de pamuk(prenses) istiyor...

hedefcim evin prensesiyken elin kulkedisi oluverdim.kimi bulsam acaba bana eskisi gibi davranirmi diye deniyorum ama daha kimseyi bulamadim.ana gibi yar bagdat gibi diyat olmaz en sevdigim sozdur oyuzden

Sabah : yarım simit
5 zeytin
peynir
domates

öğle : 2 dlm kek (stevia ve tamtahilli unla)
Yoğurt

akşam : sütlü mantar çorbası 2 kupa

hedefcim evin prensesiyken elin kulkedisi oluverdim.kimi bulsam acaba bana eskisi gibi davranirmi diye deniyorum ama daha kimseyi bulamadim.ana gibi yar bagdat gibi diyat olmaz en sevdigim sozdur oyuzden

boşver gene sen ağırdan sat kendini. ilgi isteğini çok belli etme. tabi bunu belli etmemen için seni de başka alanlara ilgini dağıtman lazım. o desin noluyo bu kadına neden benle ilgilenmiyor diye. takım mişi güzel sıkıntılarını bizle paylaşabiliyorsun. biraz da sosyal çevre spor gibi şeyler olsa... çocuklar büyüyene kadar biraz dişini sıkman gerekecek en kısa zamanda mutluluk kaynağı olarak gördüğümüz eşlerimiz ve çocuklarımıza alternatif mutluluk kaynakları bulmamız lazım.
alternatif eş elternatif çocuk der gibi olduyok öyle değil alternatif mutluluk kaynakları.
şimdi bu yakın zamanlarda dinlediğim bir hikaye vardı. hikayeyi anlatmicam ama şu ana fikir vardı. ;
1-Ruh,
2-eş-dost-çocuk-arkadaş gibi sevdiklerimiz
3-mal-mülk-server sahip oludğumuz maddi zanginlikler
4- beden (sağlık zayıflık güzellik)

insan vaktini bu dünyada bu dördü için harcar ama sadece ilki onunla beraber ahirete intikal eder. Bazen ruhumuza yeterince yatırım yapmazsak bedeni açlık oluşur yemek yeme isteğini şiddetle duyarız, bazen alış veriş yaparak ruhumuzdaki boşluğu doldurmaya çalışırız, bazen eşimize ve çocuğumuza daha fazla bağlanırız Bu son paragraf benim hayat tecrübelerimin dinlediğim kıssa ile birleşmiş hali...bazen okunan bir kaç satır güzel yazı, bazen güzel bir manzaraya bakmak, bazen edilen bir dua, bazen de bir yaşlının anlattığı hayat hikayesinden çıkardığımız ders ruhumuzun gıdası oluyor işte biz bu gıdayı alınca 'motive oldum' diyoruz. ruh neden gıda alırsa ona yakın olmalıyız . ruha yatırım elbette ibadetle olur ama ben güzel sanatların da güzele yakın olma güzelliğin içinde bulunup Allahın varlığı birliğini güzelliğini tefekkür açısından faydalı olduğunu düşünüyorum.
o kadar dağıttım ki toparlayamıyorum...farklı mutluluk kaynakları derken birçok şeyden faydalanabileceğimizi kastediyorum

Herkese gunaydin nasilsiniz bakalım ben iyiyim inşallah bu hafta selene daha da yaklasicam simdi evi supurdum silcem hareket olsun biraz
sabah 1 yumurta 1dilim ekmek domates maydanoz peynir zeytin cay
ara bir minik kurabiye
oglen yogurtly ispanak yemegi
ara rezene su
akşam arkadasa gitcwm inşallah az yerim gec olcak cunku

hedefcim sana katiliyorum.ibadet tabiki insana cok iyi geliyo ama tek basina yetmiyo ben cok istedigim halde cuma sohbetine bile gidemiyorum.hobi olarak kurdele nakisina baslamistim ama cocuklar ve bakanin nazlanmasi yuzunden gidemedim.benim terapim yuruyus aslinda cok severim havalar duzelsin dizim iyi oldugu surece disarda olucam Insaallah.esime nazlanmaya gelince isin sakasindayim esim anca nazlanmayi sever. benim degisik modelim yani.yaz bana iyi gelicek Insaallah

iyiyiz canim sagol :))))) menun guzel ama aksam yemegini yiyip git bence arkadasina rejimde oldugunu bir salata yapmasini soyle bence.bizde yarin oglumun arkadasina gidicez.simdiden dusunuyorum Insaallah abartmam diye.ama sana dedigim gibi hem yemegimi yiycem hemde rejimde oldugumu soyledim

cevap 1: sezaryandan itibaren 4 ay karın egzersizi önerilmez ama yürüyüş tabi ki yapabilirsin. yalnız dikişlerinin bu kadar sızlaması normal değil gibime geldi. iki sezeryen oldum 10-20 günden sonra ağrıdığını falan hatırlamıyorum. acaba iltihap mı kaptı ya da üşütüyor musun? kadın doğuma gitmesen de aile hekimine bi muayene olabilirisin, ağrın varsa bence karın egzerislerine başlama.
Cevap 2. kalın kartondan kitaplar var 5-6 sayfalık onlar olabilir. önemli olan bebeğin benim diyeceği bir kitabının olması zaten genelde resimli oluyor ve yazı bile olmuyor. o kalın sayfaları istediği gibi açıyor kapıyor hatta yalıyor benimkiler erkek çocuk olduğundan taşıtlar kitabını çok seviyorlar. bir de hayvanlar kitabı var hayvanlar ve yavruları bir arada resmedilmiş. bak inek bu da yavrusu mööö diyor, bak tavuk bu da yavrusu civciv cik cik diyor annesi de gıd gıd gıdak diyor yumurta yapıyor, bak kuzu meee diyor annesi de koyun beeeeee diyor böyle okuyoruz kitabı. sebzeler meyveler falan pek dikkatleri çekmiyor meslekler de daha ileri yaşlar için uygun .

vay be has konusmudsun arkafasim.herseyi bilen insan diye bosa demiyorum yani..
yazdiklarin cok dogru seyler.hatirlattigin icin tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…