Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

abooo burasi benim gunlugum gibi oldu
sabah kuymak 4 catal sucuklu yumurta bir dilim ekmek ( kayinvalidemde kahvaltida yaptik )
oglen ve gerisi bilinmiyo

bugun ilk birinci haftanin don gunu.cok sukur bitti.kefirkefir nereye kadar.
yarin ikinci liste.ama alisverisi yapmadim daha.yarin tartilir toplamda kac kg verdigimi soylerim.amamalesef cok uydugumu soyleyemem.oturup hamurisi,yemekler,kekler yemefim ama bire bir aynisini da yapamadim.yarin herkesler gelur nasilsa

sabah kuymak 4 catal sucuklu yumurta bir dilim ekmek ( kayinvalidemde kahvaltida yaptik )

oglen elma bir yemek kasigi kuymak

ara cilekli turk kahvesi (cok tatli geldi yarisini ictim)

aksam nohut 4yemek kasigi et bir kase yogurt bir catal pilav

bugunu beyenmedim ama rejimde ilk haftasonumdu. yarin Insaallah birazda olsa vermisimdir

zorlu bir haftasonundan sonra zorlu bir haftaya başlamanın huzuru!! ile günaydın :/

dün karman çorman ve çooooooooook yedim o nedenle bir menü yazamadım neyi ne kadar yediğimi kendim de bilmiyorum çünkü :/

bugün kü menümü yazayım hemen;

sabah : 1 lavaş
1 yumurta
10 kuru üzüm

öğle : 2 kase tavuk çorbası

akşam : 2 kase tavuk çorbası
patlıcan salatası

40 dk tempolu yürüyüş

kitap : kelimeler kaybolunca

herkese gunaydin.bu sabah adet oldum ve 300 gr fazla ciktim.Insaallah buyuzdendir.yoksa cok keyfim kacicak.agrimda cok var

sabah kayisili cay 5 zeytin tere bir top yumurta bir dilim ekmek

ara sutlu kahve

oglen bilmiyorum

ara armut

aksam corba balik salata

kizlar bide gecen gun siteyi karistirirken bir bayan iki kilo vermis ama diyetisyen kastan verdigini soylemis.simdi beni merak sardi ben nerden veriyorum diye.hic vucudumdaki kasi yagi olcturmedim.biraz arastiriyim nerde baktirabilirim diye spor salonlarinda oluyo galiba ama baska bir fikri olan varmi

slm kızlar iyi haftalar hepimize

-ambyanbu tebrikler başarılarının devamını beklerim
-selennnnn kelin ilacı olsa kendi yaşam koçu olur. ben sadece etkilendiğim bir hikayenin yorumunu paylaştım. dün akşam da okuduğum bir yerde tesadüfen mi desem tevakuk mu desem günümüz müslümanının hastalıklarından bahsetmiş. demiş ki veli zatlardan evliyalardan menkıbeler anlatıp onlar gibi yaşamaktan uzak olmak:18:Allah güzel insanlar gibi yaşamak nasip etsin bizlere (amin)

-siyahbeyaz kaç kilo verdiğini merak ediyorum o listeyle, ben gene hamur işlerine gömüldüm ve kilo almaya başladım bugün pazartesi ve toparlanma zamanı
-seldom, akrep, uhs

diyetisyenlerde profesyonel cihazlar diğer yerlerde basit cihazlar bulabilirsin ama kilo vermeden önce ölçüm yaptırmadığın için son kilonu nerden verdiğini öğrenemezsin, sadece vücudundaki yağ kas falan tespit edilir. sonraki ölçümlerde nerden verdiğini öğrenirsin.
en iyisi dengeli beslenip öyle bir şüpheye düşmemek, yoğurdunu sütü etini yumurtanı denegli yersen tahıl grubu da olursa kastan gitmez diye düşünüyorum.

sabah: 4-5 kepekli çubuk , bir üçgen peynir
ara: 2 disk mısır, 1 üçgen peynir
öğlen: 2 meyveli aktivia

bende oyle dusunuyorum.biraz daha dikkat edicem ama sebzeyi kirkyil yemesem aramam.zaten hic kalibimin adami degilimdir.cok gucsuzum.bide minnos kaslarimi kaybetmiyim.her sabahta yumurta yiycem Insaallah.hemde dikkat ettim tok tutuyo.ama merakimida gidermek icin en kisa zamanda biyerde baktiririm

sabah kayisili cay 5 zeytin tere bir top yumurta bir dilim ekmek

oglen 4 kasik et. marul pancar yogurt karisik salata

ara armut

aksam corba balik salata[/QUOTE]

Herkese merhabalar
sabahki menum
1 yumurta domatez tere ihlamur burgu peynir az beyaz peynir 4zeytin 1dilim ekmek
ara su
oglen muhtemelen hamurisi az sonra misafir gelecek yine yoruldum valla ne yapayım insan sevdigi yere gider geliyorlar bende yapiyorum maalesef yiyorum misafir olmayinca diyet daha iyi

ühhhüüüüüü ben de haftasonu hamur iş yedim ve 65 oldum:2: olmamışımdır ya 2 gün dikkat etsem gider yaaaaa
zaten işyerinde arkadaşlardan yediklerimle kilo verme serüvenimle ilgili olumsuz şeyler işittim yemicem işte yemicem

gecen p.tesi 74,0 gelmistim.bu p.tesi 72,4 geldim.hem uzuldum hemsevindim.cunku dikkat etsem kacamak yapmasam daha cok gidecekti.listeye %70 uydum diyebilirim.ana ve ara ogunlere,su ve yesilcay icimine dikkat ettim.ama sali gunu misafire hazirladiklarimdan yemem,vocuklara yaptigim sutli.tatllidan bir tabak yemem,evde lahmacun yemem diyetin firelerinden en onemlileri.
sevindim cunku yaklasik bir bucuk audir ayni kiloda gidip geliyordum.hala tatli,hamurisi yiyordum.simdi daha dusiplinliyim.mesela dun aksam disardaydik esim lahmacun yedi ben cok ilginc ama tadina bakmakla gecistirdim.bi benim kararliligimi gosteriyor ve bunu esime de ispatlamis bulundum.kendisi hala kilo verebilecegimw inanmiyor.ama degisikliklerin farkinda.

birde diyor ki alisveris yaptirmasan bana herseyden n az az yesen olmaz mi.olmaaazzz dedim.bu isi boylede beceremezsem daha da kilo vermeye ugrasmicam.boyle yasamayi kabul etcem.

neysem.ben bu diyetten simdilik( !) memnunum ve dev edicem.bugun listeye balarken kendime dedim ko.ben hoc saglikli ve dengeli beslenmiyormusumn

kahvalti
1,5 etmek,3 burgu peynir,2 domates
ara
yarim salatalik,2 disk misir patlagi
ogle
2 prebiyotik yogurt,2salatalik,2 yk nohut,nane,dereotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…