Herkese gunaydin nasilsiniz bakalım ben iyiyim inşallah bu hafta selene daha da yaklasicam simdi evi supurdum silcem hareket olsun biraz
sabah 1 yumurta 1dilim ekmek domates maydanoz peynir zeytin cay
ara bir minik kurabiye
oglen yogurtly ispanak yemegi
ara rezene su
akşam arkadasa gitcwm inşallah az yerim gec olcak cunku
bugunku menum
sabah bir dilim ekmek 5 zeytin peynir roka kayisili cay 3 minnos domates
ara muz (cok gereksiz oldu.yemek saatimdi ufaklik yerken canim istedi ustunden bir saat gecmeden yemegimi yedim)
oglen tavuk salata yogurt iki kasik kurufasulye
ara. sutlu kahve
aksam yesil mercimek yemegi yogurt
nurceng sagol canim.biraz ugrasmaya basladim.eski ben geri geldi sonunda
vucudun efendisi artiiiiiiik benim cok iddiali oldu ama demin aynaya baktim sacimdaki beyazlar cogalmis acil boyatmam lazim.rejimi bozarsam kendine ne yaparim bilmem
yoksa senin foruma başlamanı eşin mi sağladıhem zayıflar hem de başkalarına naz eder diye bir plan yapmış olabilir
çok harikayım valla. 2 gün tost most yedim. regl 1.si günü dün gece de yiyince 2 tane muz sabah oluverdim 64100 lira ceza puanı biriktirdim bu hafta:2 oof ben 61,9a bile hasretle bakıyorum sen 60 oldun giitin, gözümün önünde eridin beaaa
ama bak bugün toparladım. madem canım ne isterse yiyorum karatay moduna geçtim3 öğün gönlünce ye, geç saatlerde yeme ıvır zıvır yeme...iştahım kırılınca sıkıcam gene kendimi
boşver gene sen ağırdan sat kendini. ilgi isteğini çok belli etme. tabi bunu belli etmemen için seni de başka alanlara ilgini dağıtman lazım. o desin noluyo bu kadına neden benle ilgilenmiyor diye. takım mişi güzel sıkıntılarını bizle paylaşabiliyorsun. biraz da sosyal çevre spor gibi şeyler olsa... çocuklar büyüyene kadar biraz dişini sıkman gerekecek en kısa zamanda mutluluk kaynağı olarak gördüğümüz eşlerimiz ve çocuklarımıza alternatif mutluluk kaynakları bulmamız lazım.
alternatif eş elternatif çocuk der gibi olduyok öyle değil alternatif mutluluk kaynakları.
şimdi bu yakın zamanlarda dinlediğim bir hikaye vardı. hikayeyi anlatmicam ama şu ana fikir vardı. ;
1-Ruh,
2-eş-dost-çocuk-arkadaş gibi sevdiklerimiz
3-mal-mülk-server sahip oludğumuz maddi zanginlikler
4- beden (sağlık zayıflık güzellik)
insan vaktini bu dünyada bu dördü için harcar ama sadece ilki onunla beraber ahirete intikal eder. Bazen ruhumuza yeterince yatırım yapmazsak bedeni açlık oluşur yemek yeme isteğini şiddetle duyarız, bazen alış veriş yaparak ruhumuzdaki boşluğu doldurmaya çalışırız, bazen eşimize ve çocuğumuza daha fazla bağlanırızBu son paragraf benim hayat tecrübelerimin dinlediğim kıssa ile birleşmiş hali...bazen okunan bir kaç satır güzel yazı, bazen güzel bir manzaraya bakmak, bazen edilen bir dua, bazen de bir yaşlının anlattığı hayat hikayesinden çıkardığımız ders ruhumuzun gıdası oluyor işte biz bu gıdayı alınca 'motive oldum' diyoruz. ruh neden gıda alırsa ona yakın olmalıyız . ruha yatırım elbette ibadetle olur ama ben güzel sanatların da güzele yakın olma güzelliğin içinde bulunup Allahın varlığı birliğini güzelliğini tefekkür açısından faydalı olduğunu düşünüyorum.
o kadar dağıttım ki toparlayamıyorum...farklı mutluluk kaynakları derken birçok şeyden faydalanabileceğimizi kastediyorum
bugunku menum
ara muz (cok gereksiz oldu.yemek saatimdi ufaklik yerken canim istedi ustunden bir saat gecmeden yemegimi yedim)
ara. sutlu kahve
Begendim
Bu menu benim menumu dover hatta parca pincik yapar:18:
bugunku menum
ara. sutlu kahve
ambuyanbu tebrik ederim ucunculuguni.darisi birincilige.kim 69 ,9 olcak bakalim once.sen boyle gidersen yetisemicem sana..
sagok kaptancimmmm.burdan ayrilmadan bikerede birinci oliyim diyorum :))))
Tebrikler canim. Harikasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?