Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Aslında cok iyi olur gitmeden yemek ama arkadaş darilir az bişey yerim salatadan fal a n .bu arada sen bu hafta çok güzel kilo vermissin tebrik ederim

bu sabah: cevziz (sayısı meçhul)
mantarlı omlet
8-9 zeytin
yarım dilim peynir
yarım muz, yarım armut, 1 çb süt (galiba sanırım inşallah yanlış hatırlıyorumdur ama ben bunları da bu sabah yedim:18:)

öğlen: kavurma

akşam: karalahana yemeği + yoğurt +1 kuru kayısı

spor:5000 adım

Kitap: takvim yaprağının arkası:26:

Son düzenleme:

vucudun efendisi artiiiiiiik benim cok iddiali oldu ama demin aynaya baktim sacimdaki beyazlar cogalmis acil boyatmam lazim.rejimi bozarsam kendine ne yaparim bilmem

Aynada yuzlerce gorebilecegin sey varken, gore gore sadece beyazlari mi gordun, ilahi ambuyanbu vucuda efelenebiliyoruz ama beyazlayan saclar pek bir asi oluyorlar, laf dinlemiyorlar be bacim

Nispetmis gibi olacak ama bugun az profiterol ve az tatli yedim Bundan sonra hak edersem ve canim cekerse cuma gununu tatli gunu ilan edecegim. Unlu inci profiterolu kimse merak etmesin tadi gercekten guzel degildi.

Yetisirsin canim yetisirsinnnnnn. Bak goreceksin senin verdigin kilolar geri gelmeyecek. Cunku saglikli besleniyorsun. Biri bana baktiginda ruh halimi anlayabiliyor. Kilo almissam 'bir sorunun mu var' diyorlar. Onceden de burada zayifladim ve eski kiloma gelip kurkcu dukkanima geri dondum. Sen dogru yoldasin ve dogru yolda oldugunu da biliyorsun. Optum.

Son düzenleme:

Benim yasam kocum olsana. Ne guzel yazmissin. Hikayeyi de yazsaydin tam olacakti. Ben kendimi tecrubeli ve bilmis sanirdim sen, akrep ve seldomun tecrubelerini gorunce "birak bunlari cahil sey sende" diyorum.

Tamamen katiliyorum sorunu olsun olmasin herkesin bir hobisi olmali ancak sorunu olan kisinin ruhunu dinginlestirmesi kesinlikle elzemdir. Guzel sanatlardan herhangi biri ile ilgilenmek, beynimizde dır dır yapan ve susmak bilmeyen ic sesimizi biraz olsun oyalar. Kucuk bir cocuk gibi dır dır yapan, susmayan ic sesimiz guzel sanatlardan herhangi biriyle ilgilenirken sakinlesir, ruhumuz dinlenme imkani bulur, kendini sarj eder. Ben bu yuzdendir ki resim sanatini secmistim. Bu yastan sonra kimsenin dırdırına katlanamam bu ic sesim olsa bile...

Beynimin icindeki ses kafayi siyirmis bir de utanmadan bana emrediyor, utanmadan beni ezmeye calisiyor. Yarat bakalim farkindaligini bu ic seslerden hic biri kalir mi icinde. "Kalk, eti buzluktan cikart", "offfff yine kizinin sporda giydigi formayi yikamayi unuttun", " aman bee bir gun de su corabi kacirma"...

Karar verdim ic sesimin de efendisi ben olacagim.

Son düzenleme:

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 350. ETAP SONUC LİSTELERİ
14 ŞUBAt /21 ŞUBAT

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................5. TAKIM

İKİNCİ .................14 TAKIM

ÜÇÜNCÜ .................9. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
5. takımdan.............Gamze_M .................2,08%

İKİNCİ
9. takımdan.............usagisan......................1,96%

ÜÇÜNCÜ
2. takımdan.............Ambuyanbu .....................1,84%

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 349. ETAP SONUC LİSTELERİ
14 ŞUBAt /21 ŞUBAT

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................3. TAKIM

İKİNCİ .................4.&9. TAKIM

ÜÇÜNCÜ .................2. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
2. takımdan.............hedef52 .................2,78%

İKİNCİ
9. takımdan.............sismanne......................2,47%

ÜÇÜNCÜ
4. takımdan.............tutatse85 .....................2,27%

Son düzenleme:

Canımmmmm süper bi çıkış yakaladın tebrik ediyorum seni

herkese gunaydinnnnn

sabah bir dilim ekmek(cavdar aldim kalin dilimli ondan bir dilime dustum)
5 zeytim tere birbucuk top yumurta

ara sutlu kahve

oglen yesil mercimek yogurt yarim dilim ekmek

ara bilmiyorum

aksam bilmiyorum (aslinda kafamda varda buyuk oglan pizza istiyo.belki kayinvalidemler gelicek.yani durum karisik bakalim Allah ne gostericek )

bugun arkadasa gidicektik oglu bronsit olmus gidemiyoruz.rejime devammm:)))))))

herkese gunaydinnnnn

ara sutlu kahve

oglen yesil mercimek yogurt yarim dilim ekmek

ara bilmiyorum

aksam bilmiyorum (aslinda kafamda varda buyuk oglan pizza istiyo.belki kayinvalidemler gelicek.yani durum karisik bakalim Allah ne gostericek )

bugun arkadasa gidicektik oglu bronsit olmus gidemiyoruz.rejime devammm:)))))))

dun kenfi yaptigim bir avuc.ayasi kadar lahmacin yedim.ayy midem nasil agridi.ve cok pisman oldum yedigim icin.neyse ogreniyorum yavas yavas.dun sporim yoktu cok uzuldum.kafasina gore tatil yapiyor hoca.bilmiyor ki benim beklemeye tahammulum yok..
bugun kacamaksiz gecer umarim.pazartesi ikinci listeye gecicem.sikildim bu listeden.sicak bi corba oxledim,kahvalti yapmayi da.ama ikinci kiste cok guzel,tavuk,balik,tost,corba,badem findik hersey var.
bu hafta yedikleromi paylasmadim.elestiri almaktan korktum sanirim.haftaya paylascam.
iyi haftasonlari.ben sipacaiklarla yanlizim.nasil gececek iki gun bilmem

Sabahtan beri yediklerim 3 kişilik olunca menüyü yazayim yoksa duramicam dedim :/

Sabah : yarım lavaş
1 yumurta

2. Kahvalti (1 yetmez) : 1 simit
biraz eski kaşar
2 zeytin

ara : yarım büyük muz

öğle : 2 kase yayla çorbası
1 dlm ekmek
1 tk tahin+pekmez

şu ana kadar bunları yedim :/

Akşam : 1 kase yayla çorbası
salata
1 dlm ekmek

oglen tavuk salata yogurt (hepsi karisik halde)

ara bilmiyorum

aksam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…