kahvalti
1,5 etmek,3 burgu peynir,2 domates
ara
yarim salatalik,2 disk misir patlagi
ogle
2 prebiyotik yogurt,2salatalik,2 yk nohut,nane,dereotu
süper ya...ben de özledim diyetimi...
bu arada nohut haşlayıp kavanozlara sıcağı ile koydum artıkın elimin altında nohut var bol bol.
verdiğin kilolar için tebrkler hadi bakalım perşembeye kadar devam ettir de haftanın birincisi ol
Ara.3bademsabah: 4-5 kepekli çubuk , bir üçgen peynir
ara: 2 disk mısır, 1 üçgen peynir
öğlen: 2 meyveli aktivia
Hmmm ben ilk listeyi yaptiktan sonra ikinciye gecmedim.hatam bu oldu istahim kırıldı zannettim.bi de adet oncesi olunca yedim ictim.sanki wc problemi fe basladi.insallah.bi kerede ben olayim dimi ama.
bende nohutlari fi tarihinfe buzluga atmistim.onlari cikarip kullaniyorum.cok kasmiyorum.mesela lor diyor ama ben evde hangi peynir varsa onu kullaniyorum.
aslinda neyi ne kadar yiyecegimi bilmem guzel oldu.evde pisiriyorim ama olcu yok patlayana kadar yiyorum.arada kek,tatli,kurabiye ne varsa goturuyorim.bir de liste var ya hani onundisina cok cikmak istemiyorsun.simdilik boyle devam edecek gibiyim.sende basla hadi..
bu arada sen olmasan benim boyle birseyden haberim yoktu.tesekkuru bir borc bilirim efemm.tesekkurler hedef paulasimlarin icin.iyiki seninle ayni takimdayim:))
Bu hafta beni gecersin ama siyah beyazi bilmiyorum.hadi bakalim iyi oynayan kaxansinbak bak bak ikili grup olmuslar sanki.bu hafta ikinizide geciyimde gorun siz :))))) ( gecemezsen sucu hastalanmama atarim olur biter)
bende seldoma tesekkur ediyim yeri gelmisken listeyi onceden yazmayi ondan gordum bir nevi kopya cektim.tabi hedefte gruptan ayrilma demisti onunda payi var.kisaca hepinizi seviyorum iyiki buraya katilmisim
sabah kayisili cay 5 zeytin tere bir top yumurta bir dilim ekmek
oglen 4 kasik et. marul pancar yogurt karisik salata
ara armut
bir dilim salcali ekmek
aksam corba balik salata bir dilim beyaz ekmek ufak parca tatli
gozum hala mutfakta.bakalim ne olucak
bende seni seviyorum gormesem de duymasam da..bak bak bak ikili grup olmuslar sanki.bu hafta ikinizide geciyimde gorun siz :))))) ( gecemezsen sucu hastalanmama atarim olur biter)
bende seldoma tesekkur ediyim yeri gelmisken listeyi onceden yazmayi ondan gordum bir nevi kopya cektim.tabi hedefte gruptan ayrilma demisti onunda payi var.kisaca hepinizi seviyorum iyiki buraya katilmisim
kahvalti
1,5 etmek,3 burgu peynir,2 domates
ara
yarim salatalik,2 disk misir patlagi
ogle
2 prebiyotik yogurt,2salatalik,2 yk nohut,nane,dereotu
günaydın kızlar hafta sonu giremiyorum dünde rektörlükte çalıştım kaçırmışım bir çok şeyi öncelikle dereceye girenleri tebrik ederim
bu haftanın galibi ben olacam sabah tartıldım 67,9 çıktı.geçen perşembe 69 idim.
haftasonu ufak kaçamaklarım oldu dün de fazla yemedim birde çocuk eve işi beni çok yoruyo inş perşembeye kadar 67,5 olurum
kızlar biraz size dert yanmak istiyorum
yeni bir araba aldık.ödemesini (eski arabamızı sattık, altınlarımı bozdurdum kalan kısmını da kredi çekecektik) her şeyi yaptık sıra krediye geldi kredi faizleri arttı dediler eşimin annesi de oğlum bende o kadar para var kredi çekme dedi.eşimde bankaya bi gidim eğer çok faiz yoksa bankada çekerim fazla olursa annemden alırız dedi. bende tamam dedim.
sen dün git bankaya krediyi çek 13000 tl'ye 3000 tl faiz ödicez. bana da haber verme yok danışmak yok bak ben parayı çekiyorum ne diyorsun demiyor ben arıyorum ne yaptın diye ben krediyi çektim diyo çok moralim bozuldu ben tuvalete giderken bile afedersiniz haber veriyorum.dünden beri konuşmuyorum.yeni arabamız geldi yüzüne bile bakmadım.hayırlı olsun da demedim.çok mu büyütüyorum bilmiyorum.ama insanların iyi niyetimi suistimal etmesinden bıktım.
annesinden alsaydık her ay 1000 tl öderdik 12 ayda biterdi kesin 24 ay yaptırmıştır onu da sormadım
neyse kafanızı şişirdim. görüşürüz
Cumartesi günü diyetisyen kontrolüm vardı..ve tabi bırakın hedefe ulaşmayı kilo almış gittim :/ ama ilginctir ceza da kesmedi..ruh ve beden sağlığımın yerinde olmadığını böyle geçişlerin olabileceğini söyledi..bir karışım verdi..çay olarak sabahları içiçem rahatlama için..sarı kantaron yağı da kist ve miyomlar için verdi...kan değerlerim yine düştüğünden, geçen hafta anormal bi kanama geçirdim, hematolojiye gönderdi..6 tane kan iğnesi olcam.dün başladım..gelsin kilolar olmaz inşallah :/ kan değerleri normale dönene kadar diyeti sabitle yeter dedi..yeni hedef koymadi..prolaktin cok yüksek onun için bol dereotu maydanoz önerdi..her gün bir demet yicem inşallah..
günaydın kızlar hafta sonu giremiyorum dünde rektörlükte çalıştım kaçırmışım bir çok şeyi öncelikle dereceye girenleri tebrik ederim
bu haftanın galibi ben olacam sabah tartıldım 67,9 çıktı.geçen perşembe 69 idim.
haftasonu ufak kaçamaklarım oldu dün de fazla yemedim birde çocuk eve işi beni çok yoruyo inş perşembeye kadar 67,5 olurum
kızlar biraz size dert yanmak istiyorum
yeni bir araba aldık.ödemesini (eski arabamızı sattık, altınlarımı bozdurdum kalan kısmını da kredi çekecektik) her şeyi yaptık sıra krediye geldi kredi faizleri arttı dediler eşimin annesi de oğlum bende o kadar para var kredi çekme dedi.eşimde bankaya bi gidim eğer çok faiz yoksa bankada çekerim fazla olursa annemden alırız dedi. bende tamam dedim.
sen dün git bankaya krediyi çek 13000 tl'ye 3000 tl faiz ödicez. bana da haber verme yok danışmak yok bak ben parayı çekiyorum ne diyorsun demiyor ben arıyorum ne yaptın diye ben krediyi çektim diyo çok moralim bozuldu ben tuvalete giderken bile afedersiniz haber veriyorum.dünden beri konuşmuyorum.yeni arabamız geldi yüzüne bile bakmadım.hayırlı olsun da demedim.çok mu büyütüyorum bilmiyorum.ama insanların iyi niyetimi suistimal etmesinden bıktım.
annesinden alsaydık her ay 1000 tl öderdik 12 ayda biterdi kesin 24 ay yaptırmıştır onu da sormadım
neyse kafanızı şişirdim. görüşürüz
meeeeeee sen de meliyeceksin anlaşılan. bizim son diyette 1,5 demet falan oluyor nane dereotu maydanoz.Cumartesi günü diyetisyen kontrolüm vardı..ve tabi bırakın hedefe ulaşmayı kilo almış gittim :/ ama ilginctir ceza da kesmedi..ruh ve beden sağlığımın yerinde olmadığını böyle geçişlerin olabileceğini söyledi..bir karışım verdi..çay olarak sabahları içiçem rahatlama için..sarı kantaron yağı da kist ve miyomlar için verdi...kan değerlerim yine düştüğünden, geçen hafta anormal bi kanama geçirdim, hematolojiye gönderdi..6 tane kan iğnesi olcam.dün başladım..gelsin kilolar olmaz inşallah :/ kan değerleri normale dönene kadar diyeti sabitle yeter dedi..yeni hedef koymadi..prolaktin cok yüksek onun için bol dereotu maydanoz önerdi..her gün bir demet yicem inşallah..
Evet fikir sorulmamasi sinir bozucu olabilir ama sahsen kişiden borç almaktansa, annem babam dahil, kredi çekip faiz ödemeyi tercih ederim (dini boyutuna ters biliyorum) aradaki olumlu ilişkiyi 3-5 kuruş için risk etmeye degmez bence..kafan rahat olur...tavrını koyman güzel ama binecegin arabaya trip de yapma :) bence yani :)
herkese gunaydinnnn
bugun aksamim zor olucak.oglumun israri uzerine pizza alicaz.ben hep kucuk boyu kendim yerim bakalim ne olucak.(eeee bu kilolar bosa degil yani)
sabah herzamanki kahvaltim
ara bilmiyorum
oglen ezogelin corbasi bir kase yogurt
ara bilmiyorum
aksam bir kase ezogelin iki dilim pizza yarim bardak kola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?