Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kahvalti
1,5 etmek,3 burgu peynir,2 domates
ara
yarim salatalik,2 disk misir patlagi
ogle
2 prebiyotik yogurt,2salatalik,2 yk nohut,nane,dereotu

süper ya...ben de özledim diyetimi...
bu arada nohut haşlayıp kavanozlara sıcağı ile koydum artıkın elimin altında nohut var bol bol.
verdiğin kilolar için tebrkler hadi bakalım perşembeye kadar devam ettir de haftanın birincisi ol

insallah.bi kerede ben olayim dimi ama.
bende nohutlari fi tarihinfe buzluga atmistim.onlari cikarip kullaniyorum.cok kasmiyorum.mesela lor diyor ama ben evde hangi peynir varsa onu kullaniyorum.

aslinda neyi ne kadar yiyecegimi bilmem guzel oldu.evde pisiriyorim ama olcu yok patlayana kadar yiyorum.arada kek,tatli,kurabiye ne varsa goturuyorim.bir de liste var ya hani onundisina cok cikmak istemiyorsun.simdilik boyle devam edecek gibiyim.sende basla hadi..

bu arada sen olmasan benim boyle birseyden haberim yoktu.tesekkuru bir borc bilirim efemm.tesekkurler hedef paulasimlarin icin.iyiki seninle ayni takimdayim:))

Son düzenleme:
bak bak bak ikili grup olmuslar sanki.bu hafta ikinizide geciyimde gorun siz :))))) ( gecemezsen sucu hastalanmama atarim olur biter)
bende seldoma tesekkur ediyim yeri gelmisken listeyi onceden yazmayi ondan gordum bir nevi kopya cektim.tabi hedefte gruptan ayrilma demisti onunda payi var.kisaca hepinizi seviyorum iyiki buraya katilmisim

Son düzenleme:
sabah: 4-5 kepekli çubuk , bir üçgen peynir
ara: 2 disk mısır, 1 üçgen peynir
öğlen: 2 meyveli aktivia
Ara.3badem
Aksam.nane dereitu semizotu salatasi
2kepce mercimek corba
1sb kefir
1kayisi
Mate çayı

Ara.yarim armut kefir olacak insallah

Hmmm ben ilk listeyi yaptiktan sonra ikinciye gecmedim.hatam bu oldu istahim kırıldı zannettim.bi de adet oncesi olunca yedim ictim.sanki wc problemi fe basladi.
Anlasilan sen ikinci listedesin.ben de ilkinden badliyim ikinci ile fevam edeyim.ne guzel olur degil mi olmazsa canim ozel bisey istetse esnetirim listeyi:)
Ilk liste daha kolay geldi bana haxirlamasi is yerinde bulmasi daha kolaydi.ogle aradi icin etimek ve otlari ise goturdum ama hic onlari yiyrsim gelmedi.bu sefer ogle menusunu
gozden gecirecem.
Bu gu diyetime uydum.hadi indallah 7 gune tamamlayim bunu sonra da level 2ye geciiiim.
Bu hafta persembe sabahi 63 olursam daha ne isterim.insallah cabuk gelen cabuk gider de paxartesiye 62.5olurum.bu arada sabah 64.7idim :78:

Bu hafta beni gecersin ama siyah beyazi bilmiyorum.hadi bakalim iyi oynayan kaxansin

Son düzenleme:
bende seni seviyorum gormesem de duymasam da..

kahvalti
1,5 etmek,3 burgu peynir,2 domates
ara
yarim salatalik,2 disk misir patlagi
ogle
2 prebiyotik yogurt,2salatalik,2 yk nohut,nane,dereotu

ara 1 minnacik safranli lokum,azcik sekerli turk kahve

ara sabahin aynisi

aksam 3 tabak tavuklu bamya corbasi,salata,komsunun getirdigi yarim dilim kek

ara yarim kivi,1 cb kefir

spor 40 dk yuruyus
listedeki detoks cayi
kitap okuyamadim.
su da enaz 2,5 lt

Son düzenleme:
Araogunumu dedigim gibi yaptim.
1mate 1rezene
1form cayi da bbirazdan icicem.
Ben de sizleri seviyorum
Gormesem de duymasam da

Hazırligimi yaptım yazayim bari :) bu arada GÜNAYDIN :)

Kalkınca : 1 yer elması

Sabah : 1 yumurta
1 dlm peynir
3 siyah + 3 yeşil zeytin
domates bol yeşillik
2 dlm ekmek

öğle : 2 siyah + 3 yeşil zeytin
3 dlm peynir
domates bol yeşillik
çiğ karnabahar
2 dlm ekmek

ara : yer elması

akşam : 3 kase sebze çorbası

2 lt su

herkese gunaydinnnn
bugun aksamim zor olucak.oglumun israri uzerine pizza alicaz.ben hep kucuk boyu kendim yerim bakalim ne olucak.(eeee bu kilolar bosa degil yani)

sabah herzamanki kahvaltim

ara bilmiyorum

oglen ezogelin corbasi bir kase yogurt

ara bilmiyorum

aksam bir kase ezogelin iki dilim pizza yarim bardak kola

günaydın kızlar hafta sonu giremiyorum dünde rektörlükte çalıştım kaçırmışım bir çok şeyi öncelikle dereceye girenleri tebrik ederim
bu haftanın galibi ben olacam sabah tartıldım 67,9 çıktı.geçen perşembe 69 idim.
haftasonu ufak kaçamaklarım oldu dün de fazla yemedim birde çocuk eve işi beni çok yoruyo inş perşembeye kadar 67,5 olurum

kızlar biraz size dert yanmak istiyorum
yeni bir araba aldık.ödemesini (eski arabamızı sattık, altınlarımı bozdurdum kalan kısmını da kredi çekecektik) her şeyi yaptık sıra krediye geldi kredi faizleri arttı dediler eşimin annesi de oğlum bende o kadar para var kredi çekme dedi.eşimde bankaya bi gidim eğer çok faiz yoksa bankada çekerim fazla olursa annemden alırız dedi. bende tamam dedim.
sen dün git bankaya krediyi çek 13000 tl'ye 3000 tl faiz ödicez. bana da haber verme yok danışmak yok bak ben parayı çekiyorum ne diyorsun demiyor ben arıyorum ne yaptın diye ben krediyi çektim diyo çok moralim bozuldu ben tuvalete giderken bile afedersiniz haber veriyorum.dünden beri konuşmuyorum.yeni arabamız geldi yüzüne bile bakmadım.hayırlı olsun da demedim.çok mu büyütüyorum bilmiyorum.ama insanların iyi niyetimi suistimal etmesinden bıktım.
annesinden alsaydık her ay 1000 tl öderdik 12 ayda biterdi kesin 24 ay yaptırmıştır onu da sormadım
neyse kafanızı şişirdim. görüşürüz

Evet fikir sorulmamasi sinir bozucu olabilir ama sahsen kişiden borç almaktansa, annem babam dahil, kredi çekip faiz ödemeyi tercih ederim (dini boyutuna ters biliyorum) aradaki olumlu ilişkiyi 3-5 kuruş için risk etmeye degmez bence..kafan rahat olur...tavrını koyman güzel ama binecegin arabaya trip de yapma :) bence yani :)

Cumartesi günü diyetisyen kontrolüm vardı..ve tabi bırakın hedefe ulaşmayı kilo almış gittim :/ ama ilginctir ceza da kesmedi..ruh ve beden sağlığımın yerinde olmadığını böyle geçişlerin olabileceğini söyledi..bir karışım verdi..çay olarak sabahları içiçem rahatlama için..sarı kantaron yağı da kist ve miyomlar için verdi...kan değerlerim yine düştüğünden, geçen hafta anormal bi kanama geçirdim, hematolojiye gönderdi..6 tane kan iğnesi olcam.dün başladım..gelsin kilolar olmaz inşallah :/ kan değerleri normale dönene kadar diyeti sabitle yeter dedi..yeni hedef koymadi..prolaktin cok yüksek onun için bol dereotu maydanoz önerdi..her gün bir demet yicem inşallah..

geçmiş olsun canım

gerçekten gıcık bir durum olmuş eşinin de annesinden değil de bankadan almasında belki bir sebep vardır ( belki de yoktur banka reklamını iyi yapar gelmişken alıvereyim der 3000 lira faizi küçümser ve krediyi çeker). bir araba için 3000 lira fazla gerçekten hele faiz olunca faizsiz borç alma yolları zorlanmalıydı diye düşünüyorum ( bu arada ben de kimseye eyvellah demeden faizsiz bankadan kredi çekme taraftarıydım eşim o kar payından bile kaçtı borç buldu)
diyeceğim şu ki eşin hatalı gözüküyor ama sen gene de çok uzatma, bir daha böyle bişey yaşanmamasının yollarını dene ki bi daha sana fikrini sorsun. belli ki yaptığındaki hataları göremiyor hatalarını söyle ama çok da ağzınızın tadını bozmayın derim.

meeeeeee sen de meliyeceksin anlaşılan. bizim son diyette 1,5 demet falan oluyor nane dereotu maydanoz.
geçmiş olsun kansızlığında iğnelerle düzelir inşallah.

evet evet ben de bunu demek istemiştim

ben de birazdan arkadaşıma davetliyim. ikram da ne olabilir ki veya diyete ne uyabilir ki her çeşitten 1 yk yeme hakkı veriyorum kendime
arkadaştan çayın yanına peynir de isterim olur biter inşallah:)

Bu sabah: 1a rmut, 1çb kefir, 1 etimek, 1 üçgen peynir
ara: 3 disk mısır, adaçayı yeşil çay
öğlen: 4-5 çeşite kadar 1er yk tadılacak, 1-2 dilim peynir 5-6 zeytin olabilir
şimdi geç kalmiiiim da yürüyerek gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…