Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bugünkü menü
sabah
1 üçgen peynir
2 dilim ekmek
3 adet zeytin,çay

ara da bol su

öğlen
bir porsiyon tavuk
4 kaşık pirinç pilavı
bir ayran
2 çatal revani ( tatlıyı alıp sonra ondan 2 çatal alıp gerisini bırakmak benim için çok büyük erdem )

akşam da hafif bir şeylerle geçer inş

tamam kızlar bu konuyu uzatmıcam ama barışmıcam da gönlümü alana kadar suratım asık

corbada icme bence,kolada icme.pizzanin yanina bolca ayran yap ic.zira corba,pizza,kola hep karbonhidrat olmus.aksam aksam cuk diye oturur go bege valla.bencee..

adam ayda yilda arab a almis burnundan getirmissin....

saka saka.ben olsam bende oyle yapardim senin gibi yani.benim kocam senikin gibi.bi duyarim il disina cikmis habrrim yok.ni duyatim basina bisey gelmis ben baskasindan ogrenmisim.bi duyarim arkadadi.dam borc almis heberom yok.amannn salla gotsin.kafaua tak tak kafa almiyor artik.

gecmis olsun.kan ignesi bende istah acar da sende acmaz insallah.

ben kefir iciyorum ya.aklima yeni geldi..kefir caiz mi sizce.internetten baktim.hem mayalanma sirasinda alkol uretir az da olsa diyor hem de diyanet caizdir demis.aklim karisti.ozelliklede emzirdigimden bebege sut verdigimden dolayi daha cok aklim karisti..

menun guxel yalniz birsey biliyorum da konusuyorumsanma ama oglen bence pilav yerine bir iki dilim kepekli tahilli ekmek yesen.daha tok tutar ve daha saglikli olu r derim.
dedigim gibi bence,fikrimce.

diyanet de caiz dedikten sonra çok kurcalamamak lazım (sonuçta limonda yediğimiz ekmekte bile alkol oluşabiliyor....)

menun guxel yalniz birsey biliyorum da konusuyorumsanma ama oglen bence pilav yerine bir iki dilim kepekli tahilli ekmek yesen.daha tok tutar ve daha saglikli olu r derim.

bence çok iyi biliyorsun bu işi:130bir de zararlı olduğunu bildiğimiz şeyleri yemesek ne güzel olurdu değil mi :125:)

Bu sabah: 1a rmut, 1çb kefir, 1 etimek, 1 üçgen peynir
ara: 3 disk mısır, adaçayı yeşil çay
öğlen: 4-5 çeşite kadar 1er yk tadılacak, 1-2 dilim peynir 5-6 zeytin olabilir

eveeeeet öğle davetini kazasız belasız atlattım inşallahkendimi kutluyorum hatta öpüyorum

1 yk rus salatası, 2 yk kısır, 1 minik tuzlu kurabiye, 3 zeytin, 1 dilim peynir
4500 adım yürüyüş
gelince de adaçaylı yeşilçay

bence çok iyi biliyorsun bu işi:130bir de zararlı olduğunu bildiğimiz şeyleri yemesek ne güzel olurdu değil mi :125:)
off off hedefim disardan bakinca cok guzel atip tutuyorum da kendime gelince olmuyor.yedim yine oglen bir dilim pastayi.canim sikildi.bir catalla dursana iste,yoook durur muyum hic.gozum ac..

off off hedefim disardan bakinca cok guzel atip tutuyorum da kendime gelince olmuyor.yedim yine oglen bir dilim pastayi.canim sikildi.bir catalla dursana iste,yoook durur muyum hic.gozum ac..

Bosver hepimiz atip tutuyoruz ve dediklerimizi yapmiyoruz ki bu kilodayiz
Eeeeee napcaz arada cozurtuyoruz madem arada hatta siklikla da kendimizi toparlicaz insallah.toparlanmaxsak maazallah kilo vermek yerine +++++ oluruz.

Aksam:2kepce corba
4yk nohutlu bol otlu salata
Ara.1/3 armut
1cb sut

hep sabahki tarti yuzunden bugun kesin bir kilo aldim.vermis olsaydim super devam edicektim ama tartiyi ayni gorunce eski ben geri geldi bugun.liste miste yalan oldu ne yedigim bana kalsin keyfim sifir

hep sabahki tarti yuzunden bugun kesin bir kilo aldim.vermis olsaydim super devam edicektim ama tartiyi ayni gorunce eski ben geri geldi bugun.liste miste yalan oldu ne yedigim bana kalsin keyfim sifir
önceki gün wcye çıkmamışsan tartı oynamayabiliyor. wcye çıkınca ertesi gün baskülde toplu bir eksilme görüyorsun

aaaa lütfen canım birbirimize yardımcı olmak için buradayız bugün öğlen yapayım bir de ben akşamları çok acıkıyorum bebeğimi de emziriyorum sıkı bir diyete de girmek istemiyorum bilmiyorum bir aydır çalışmaya başladım tabi ki diyete de hala 2 kilo bile gitmedi hayırlısı bakalım

sen bebek emziriyorsun tabi bende hafif kaçamaklar yapabilirsin ama benim gibi ekmek ve market ürünlerini yeme
bebekten önce sadece sabahları ekmek yerdim o da çok az ama bebek doğunca her öğün bir ekmeğe yakın yemeye başladım bir de yatmadan önce çikolatalı ekmek yapardım nasıl
şimdi de vermeye çalışıyorummm inş da vericem

günaydın arkadaşlar
ben de ambu gibi istediğim gibi kilo veremiyorum hani bu sabah 63,5 falan olsam derdim ki yarın sabah 63 olurum bakalım bağırsaklar falan çalışsın diye uğraşıyorum zira yarın tartı günü

dün akşam yediklerim mi yoksam içtiğim mate çayı mı bilmiyorum beni acıktırdı. matenin faydasını görmediğim gibi böyle bi iştah açma durumu da söz konusu sanki.
Neredeyse gece saat 9,30da kalkıp et haşlayacaktım. sabah buzluktan et çıkartmıştım çözünsün diye önceki günden kalan makarna yenmeyince pişirmemiştim ama son dakikada az kalsın pişirip yiyecektim.

akşam o iştahla yatıp sabah 5:30 da et pişirmek üzere kalktım
ohhhhh sabah sabah et haşlaması yedim yaffff.... çok lezzetliydi. 15-20 parça iri kuşbaşı et yemişimdir.

kızlar bu diyette her şey akşam yemeğine kadar güzel gidiyor ama akşamları çok acıkıyorum eşimi bekliyorum yemek saati 7 oluyo beklemesem mi acaba
bu arada bizim beyle barıştık.dün sürpriz yaptı çalıştığım okula geldi beraber çıktkı güzel bir yere çay içmeye götürdü.konuştuk barıştık bakalım

Sabah : 1 yumurta
1 dlm peynir
5 yeşil zeytin
domates bol yeşillik
2 dlm ekmek
biberiyeli yeşil çay

öğle : 1 porsiyon bol yeşillikli kısır
ayran

ara : yer elması

aksam : 1 tabak patates yemeği
1 dlm ekmek
bol yeşillik

2 lt su

Hergün tartilmaaaaaaa!!! İster istemez oynamalar olacak!! Işte tam da bu yüzden bütün diyetisyenler hergün tartilmayi yasaklıyor...hatta benim ki ayda bir tartilmami istiyor..yoksa 100 gr bile demoralize ediyor..

o beslenmeden diyet fikrine geçmek bile kilo verdirir merak etme :)

Baya et obursun sen yahu :) sabahın köründe :) akşam yemekten iyidir sonuçta..

Ya ne güzel ışte...küçük detaylarla keyif kaçırma bence..masallah daim olsun inşallah

canim ben konuya hic yorum yapmamistim cunky ben hep tripten yanayim :)))) barismaniza sevindim.darisi basima ama benim isler cok karisik.neysem ben menumu daha bilmiyorum birazdan yazarim

Senin adına sevindim canım, mutluluğunuz daim olsun

`