Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar yarın sabah kilomu bildirdikten sonra belirli bir diyet uygulucam böyle olmuyo kilo veriyorum ama çok az bakalım yarın ne çıkıcam
bugünkü menü
sabah
1 dilim kepekli ekmek(avuç içinden biraz büyük)
2 dilim peynir
3 adet zeytin, çay

ara da bol su ve çay

öğle yemeği
3 minik köfte
bol salata
2 dilim ekmek
bir de portakal yicem birazdan

akşam menemen yapacam bakalım

sabah herzamanki kahvaltim

ara sutlu kahve findik

oglen corba yogurt bir dilim ekmek

ara meyve

aksam mantarli tavuk yogurt

daha eklemeler kesin olur.arkadaslar dogadan marka kayisili cayi hepinize tavsiye ediyorum.hem tatli sekersiz iciliyo hemde tuvalete cikartiyo

bugun 71 i gordum cok mutluyum:)gittim paraya kiydim kendime ekolun su yesili ceketini aldim 40 beden..

uzun zaman sonra kendim icin aldigim en guzel sey.hadi bana yardim.nasil kombinleyebilirim.renk su yesili,fakir kol mu diyorlar cok uxun degil,dugmesiz.

kilo verdikce ayakkabi,canta,icine bluz yada gomlek ve pantolon alcam.ise baslayinca giycem yada bi protokol yemegi olursa ben de cocuklarl satabilirsem katilabilirsem giyerim

Son düzenleme:
kahvalti
iki lokma menemen,kuymak(bu gunun kacamagi bu olsun)
ara
8-10 badem
ogle
peynirli salata,bir dilim etmek(doymadim yanina iki de disk misir yedim

ara
10 findik,1 elma
ara
3 yk yulaf,2 kayisi,1\2 s b sut

aksam
balik,salata

canim gule gule giy.tam tatli yerken okudum istahim kacti bak.bende bol pantalon almak istiyorum en kisa zamanda.
valla buhafta dun haric cok iyiydim genede hic oynama yok.gecen hafta bunye sasirip kilo verdi bu hafta duzene alisti galiba

sabah: 1 kuru kayısı, et haşlama
öğlen: 1 yk tavuk göğsü (dünkü gibi bir gün tabağı geldi önüme ama sadece tattım)
yarım kase mercimek çorba

ara: çilekli aktivia

ara: 3 disk mısır olacak inşallah

akşama: nohutlu salata+ çorba olabilir+sebze olursa 2 tabaktan aşağı yemem diye korkuyorum o yüzden pişirmeyebilirim

şimdiye kadar: 2 adaçaylı yeşil çay
5000 adım yürüyüş

-ambu ilk hafta su gidiyor veya yastığa pamuk tıkar gibi doldurduğumuz mideyi boş gezdirdiğimizden kilodaki azalma bariz oluyor, sonrasında sadece giden yağ belki biraz su yüzünden baskül oynuyor.
benim evimde de doğadanın form çayı var ilginçtir bana iyi gelmedi veya şu sıra akşamları doğadanın mate çayını da içiyorum ikisinden birinin içeriğindekiler bana iyi gelmedi, aksine kabızlık oldu. önce bi mateyi içmicem bi bakıcam kabahat kimdeymiş

-uhs bu arada hayırlı olsun demeyi atladık. hayırlı olsun Allah güzel günlerde kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

-siyah beyaz şimdi sen bize hava mı atıyon, vay kilo verdim vay ne giysemsenin derdin de büyük be kardeş bak bana hiç öyl derdim yok kıyafetler üniforma gibi oldu 1,5 yıldır 65 civarı olup yeni bişey almayınca böyle. 60 kilonun altına düşünce kıyafet derdimiz olacak inşallah.
Su yeşili ceket neyle gider ki...çoğunlukla (%90) siyahla veya koyu yeşille kombinlemişler nette....ben siyah olanları daha çok beğendim

-seldom etçilim etçil...annem küçükken ablamı manavın oğluna beni de kasabın oğluna vereceğini söylerdi. buğdaycının oğluyla evlendik diye yemleyecek halim yoktu ben et tercih ediyorum ben de senin sabah yer elması yemene bayıldım (gerçi ne zaöman yenir nasıl yenir pek de fikrim yok:44:)

bir fikrim geldi

ortak bir hedefimiz olsun ne dersiniz. herkes fazla açılmamak kaydıyla bir kilo hedefi belirleyecek. ona ulaşınca gidip 'su yeşili' bi kıyafet alıcas eşarp olabilir, fular olabilir tebi etek ceket ne isterseniz olabilir. bu şekilde ortak bir hedefimiz olacak. yeşillerini giyenler yeşillenemeyenlere hava atabilecek

su yeşili çok sık kullanıalan bir renk olmadığı ve zannediyorum bu yılın moda renkleri arasında olduğundan tercih edilebilir.siyah beyaz zaten aldı diyenler olabilir, bence o da gider uygun bir takı alır kendine mümkünse su yeşili

-kilo hedefi perşembe bildirilecek kilonun %5i olacak.
seldom için yaklaşık 4, selennnn akrep nurceng uhs ve benim için 3 civarı siyah ve ambu için 3,5 gibi oluyor. ama herkesin ki farklı olacak nihayetinde perşembe farklı kilolarda olucas.

veeeee bu şekilde tam bir takım olacaz. su yeşili bizim kilo verişimizin sembolü olacakne dersiniz?

yok cnm nispet olur mu.bwn uc yildir bisey almiyorum.gecen iki ay oncesine kadar hala hamile kiyafetlerimi giyiyordum.gittim iki pantolon gomlek aldim da simdi onlari hiyiyorum.yani simdiki unuformalarim.:)

bi de benim icin arasturma yaomis caniiimm.ben de siyah dusundum.bi bende bakiyim.canim benim sagol.

bana uyar.herkes ok se.

bem cogunluga uyarim canlarim.su yesilini sevmem ama mutlaka ufak bisey alirim o renk.mesela buzdolabi susu olur.hemde elimi her dolaba attigimda bana hatirlatir

Su yeşili bence en güzel beyazla kombinleniyor..belki ben yaz renklerini ve beyazı sevdigimdendir...

Ay ben çok heveslendim niyeyse :)

Tatlım yeşili pastel tonlarlada kombinleyeblirsin..
Kahve, pembe, krem hatta leopar desenle bile harika olur

Bu fikri beğendim hatta bu fikre bi fikir katasım geldi

Bu renkler her hafta değişsin ve takım içi birinci olan belirlesin rengi..
Yeşil çarşamba gününe has enerji rengidir, diğer günleri renkleride lazım yaşamımıza.. Nasıl fikir ama

günaydın kızlar hemen kilomu bildirim daha sonra önceki yazılarınıza bakayım.68,2 kiloyum hiç beğenmedim ama bugün hasta olmam gerekiyor
inşallah haftaya daha fazla gider
diyet başarı öykülerinde kadının biri akşam 5 ten sonra hiçbir şey yememiş 40 günde 12 kilo vermiş bu hafta onu denicem.
yeni bir memur arkadaş atandı yanıma o yüzden sık sık giremicem görüşürüz canlarım

Su yeşili bence en güzel beyazla kombinleniyor..belki ben yaz renklerini ve beyazı sevdigimdendir...

Ay ben çok heveslendim niyeyse :)
evet bak hep nette siyahla kombinlenmiş ama dediğin gibi beyaz da güzel olur. su yeşili tansu çillerin rengiydi, bronz tene de çok yakışıyordu:) su yeşilini daha çok yaz rengi olarak düşünürsek beyaz daha iyi gider, haklısın.

yalnız akrepin dediği o pembeymiş leoparmış bana göre değil zaten su yeşili yeterince sıradışı uyumlu bir kombin bile olsa çok dikkat çekici ( çok şık )olmak özgüven ister. özgüven de göbek istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…