canim ben konuya hic yorum yapmamistim cunky ben hep tripten yanayim :)))) barismaniza sevindim.darisi basima ama benim isler cok karisik.neysem ben menumu daha bilmiyorum birazdan yazarim
Senin adına sevindim canım, mutluluğunuz daim olsun
canim gule gule giy.tam tatli yerken okudum istahim kacti bak.bende bol pantalon almak istiyorum en kisa zamanda.bugun 71 i gordum cok mutluyum:)gittim paraya kiydim kendime ekolun su yesili ceketini aldim 40 beden..
uzun zaman sonra kendim icin aldigim en guzel sey.hadi bana yardim.nasil kombinleyebilirim.renk su yesili,fakir kol mu diyorlar cok uxun degil,dugmesiz.
kilo verdikce ayakkabi,canta,icine bluzni yada gomlek ve pantolon alcam.ise baslayinca giycem yada bi protokol yemegi olursa ben de cocuklarl satabilirsem katilabilirsem giyerim
yok cnm nispet olur mu.bwn uc yildir bisey almiyorum.gecen iki ay oncesine kadar hala hamile kiyafetlerimi giyiyordum.gittim iki pantolon gomlek aldim da simdi onlari hiyiyorum.yani simdiki unuformalarim.:)-ambu ilk hafta su gidiyor veya yastığa pamuk tıkar gibi doldurduğumuz mideyi boş gezdirdiğimizden kilodaki azalma bariz oluyor, sonrasında sadece giden yağ belki biraz su yüzünden baskül oynuyor.
benim evimde de doğadanın form çayı var ilginçtir bana iyi gelmedi veya şu sıra akşamları doğadanın mate çayını da içiyorum ikisinden birinin içeriğindekiler bana iyi gelmedi, aksine kabızlık oldu. önce bi mateyi içmicem bi bakıcam kabahat kimdeymiş
-uhs bu arada hayırlı olsun demeyi atladık. hayırlı olsun Allah güzel günlerde kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
-siyah beyaz şimdi sen bize hava mı atıyon, vay kilo verdim vay ne giysemsenin derdin de büyük be kardeş bak bana hiç öyl derdim yok kıyafetler üniforma gibi oldu 1,5 yıldır 65 civarı olup yeni bişey almayınca böyle. 60 kilonun altına düşünce kıyafet derdimiz olacak inşallah.
Su yeşili ceket neyle gider ki...çoğunlukla (%90) siyahla veya koyu yeşille kombinlemişler nette....ben siyah olanları daha çok beğendim
-seldom etçilim etçil...annem küçükken ablamı manavın oğluna beni de kasabın oğluna vereceğini söylerdi. buğdaycının oğluyla evlendik diye yemleyecek halim yoktu ben et tercih ediyorumben de senin sabah yer elması yemene bayıldım (gerçi ne zaöman yenir nasıl yenir pek de fikrim yok:44:)
bir fikrim geldi
ortak bir hedefimiz olsun ne dersiniz. herkes fazla aıyla bir kilo hedefi belirleyecek. ona ulaşınca gidip 'su yeşili' bi kıyafet alıcaseşarp olabilir, fular olabilir tebi etek ceket ne isterseniz olabilir. bu şekilde ortak bir hedefimiz olacak. yeşillerini giyenler yeşillenemeyenlere hava atabilecek
su yeşili çok sık kullanıalan bir renk olmadığı ve zannediyorum bu yılın moda renkleri arasında olduğundan tercih edilebilir.siyah beyaz zaten aldı diyenler olabilir, bence o da gider uygun bir takı alır kendine mümkünse su yeşili
-kilo hedefi perşembe bildirilecek kilonun %5i olacak.
seldom için yaklaşık 4, selennnn akrep nurceng uhs ve benim için 3 civarı siyah ve ambu için 3,5 gibi oluyor. ama herkesin ki farklı olacak nihayetinde perşembe farklı kilolarda olucas.
veeeee bu şekilde tam bir takım olacaz. su yeşili bizim kilo verişimizin sembolü olacakne dersiniz?
sabah herzamanki kahvaltim
ara sutlu kahve findik
oglen corba yogurt bir dilim ekmek
ara yesil cay
aksam mantarli tavuk yogurt
ara bir armut bir dilim elma
ufak tefek cikolata haric iyiydim.
-ambu ilk hafta su gidiyor veya yastığa pamuk tıkar gibi doldurduğumuz mideyi boş gezdirdiğimizden kilodaki azalma bariz oluyor, sonrasında sadece giden yağ belki biraz su yüzünden baskül oynuyor.
benim evimde de doğadanın form çayı var ilginçtir bana iyi gelmedi veya şu sıra akşamları doğadanın mate çayını da içiyorum ikisinden birinin içeriğindekiler bana iyi gelmedi, aksine kabızlık oldu. önce bi mateyi içmicem bi bakıcam kabahat kimdeymiş
-uhs bu arada hayırlı olsun demeyi atladık. hayırlı olsun Allah güzel günlerde kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
-siyah beyaz şimdi sen bize hava mı atıyon, vay kilo verdim vay ne giysemsenin derdin de büyük be kardeş bak bana hiç öyl derdim yok kıyafetler üniforma gibi oldu 1,5 yıldır 65 civarı olup yeni bişey almayınca böyle. 60 kilonun altına düşünce kıyafet derdimiz olacak inşallah.
Su yeşili ceket neyle gider ki...çoğunlukla (%90) siyahla veya koyu yeşille kombinlemişler nette....ben siyah olanları daha çok beğendim
-seldom etçilim etçil...annem küçükken ablamı manavın oğluna beni de kasabın oğluna vereceğini söylerdi. buğdaycının oğluyla evlendik diye yemleyecek halim yoktu ben et tercih ediyorumben de senin sabah yer elması yemene bayıldım (gerçi ne zaöman yenir nasıl yenir pek de fikrim yok:44:)
bir fikrim geldi
ortak bir hedefimiz olsun ne dersiniz. herkes fazla açılmamak kaydıyla bir kilo hedefi belirleyecek. ona ulaşınca gidip 'su yeşili' bi kıyafet alıcaseşarp olabilir, fular olabilir tebi etek ceket ne isterseniz olabilir. bu şekilde ortak bir hedefimiz olacak. yeşillerini giyenler yeşillenemeyenlere hava atabilecek
su yeşili çok sık kullanıalan bir renk olmadığı ve zannediyorum bu yılın moda renkleri arasında olduğundan tercih edilebilir.siyah beyaz zaten aldı diyenler olabilir, bence o da gider uygun bir takı alır kendine mümkünse su yeşili
-kilo hedefi perşembe bildirilecek kilonun %5i olacak.
seldom için yaklaşık 4, selennnn akrep nurceng uhs ve benim için 3 civarı siyah ve ambu için 3,5 gibi oluyor. ama herkesin ki farklı olacak nihayetinde perşembe farklı kilolarda olucas.
veeeee bu şekilde tam bir takım olacaz. su yeşili bizim kilo verişimizin sembolü olacakne dersiniz?
evet bak hep nette siyahla kombinlenmiş ama dediğin gibi beyaz da güzel olur. su yeşili tansu çillerin rengiydi, bronz tene de çok yakışıyordu:) su yeşilini daha çok yaz rengi olarak düşünürsek beyaz daha iyi gider, haklısın.Su yeşili bence en güzel beyazla kombinleniyor..belki ben yaz renklerini ve beyazı sevdigimdendir...
Ay ben çok heveslendim niyeyse :)
Bu fikri beğendim hatta bu fikre bi fikir katasım geldi
Bu renkler her hafta değişsin ve takım içi birinci olan belirlesin rengi..
Yeşil çarşamba gününe has enerji rengidir, diğer günleri renkleride lazım yaşamımıza.. Nasıl fikir ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?