kizlar 74.4 olmusum.bende telden giriyorum oyuzden listeyi bulmak bile sIkInti.siyahbeyazin dedigi kriterlere uygun arkadas biran once getirirse siyahbeyazin kilosunu ogrenebilicem :)))))))
günaydın kızlar hemen kilomu bildirim daha sonra önceki yazılarınıza bakayım.68,2 kiloyum hiç beğenmedim ama bugün hasta olmam gerekiyor
inşallah haftaya daha fazla gider
diyet başarı öykülerinde kadının biri akşam 5 ten sonra hiçbir şey yememiş 40 günde 12 kilo vermiş bu hafta onu denicem.
yeni bir memur arkadaş atandı yanıma o yüzden sık sık giremicem görüşürüz canlarım
evet bak hep nette siyahla kombinlenmiş ama dediğin gibi beyaz da güzel olur. su yeşili tansu çillerin rengiydi, bronz tene de çok yakışıyordu:) su yeşilini daha çok yaz rengi olarak düşünürsek beyaz daha iyi gider, haklısın.
yalnız akrepin dediği o pembeymiş leoparmış bana göre değil zaten su yeşili yeterince sıradışı uyumlu bir kombin bile olsa çok dikkat çekici ( çok şık )olmak özgüven ister. özgüven de göbek istemez
sabah: 1 kuru kayısı, et haşlama
öğlen: 1 yk tavuk göğsü (dünkü gibi bir gün tabağı geldi önüme ama sadece tattım)
yarım kase mercimek çorba
ara: çilekli aktivia
ara: 3 disk mısır olacak inşallah
akşama: nohutlu salata+ çorba olabilir+sebze olursa 2 tabaktan aşağı yemem diye korkuyorum o yüzden pişirmeyebilirim
şimdiye kadar: 2 adaçaylı yeşil çay
5000 adım yürüyüş
evet bak hep nette siyahla kombinlenmiş ama dediğin gibi beyaz da güzel olur. su yeşili tansu çillerin rengiydi, bronz tene de çok yakışıyordu:) su yeşilini daha çok yaz rengi olarak düşünürsek beyaz daha iyi gider, haklısın.
yalnız akrepin dediği o pembeymiş leoparmış bana göre değil zaten su yeşili yeterince sıradışı uyumlu bir kombin bile olsa çok dikkat çekici ( çok şık )olmak özgüven ister. özgüven de göbek istemez
** 2.TAKIM 350. ETAP ***DÖRDÜNCÜSÜ :103::103::103::103::103:
akrep33 (62.5 / 62.5 / 0 / 0.00%)Sabit
Seldom ( 83.4/82,9/0,5/0,6 %)
hedef52 ( 63/63/0,0/0,0%)sabit
selennnnn ( 61.3/60, 8/0.5/0,81 %)
Siyahbeyaz06(73/72,8/0,2/0,27 %)
Ambuyanbu (76.2/74.8/1,4/1,84 %)
nurceng(62.2/62,0/0,2/0,32 % )
uhs (69,8 / 69/0,8/0,4 /0,57 % )yeni üye, kilosu ikiye bölündü, hedefi:60
2. TAKIM ORTALAMASI: 0.55%
geçen haftaki durumumuz
listeyi de temizleyip ekliyim elinizden geldiği kadar bilidirilen kiloları toparlarsınız
çok tatlısın canım sen yaa ama ben anlamadım herkes haftalık kilo kaybı belirleyecek ona uyarsa kendine su yeşili bir şeyler mi alacak eğer öyleyse ben varım
hayır canım 2 öneri var
1. öneri hedeften: bu günkü kilomuzun %5 ini verince herkes kendine su yeşili bir kıyafet aksesuar vb. alacak. su yeşili bizim kilo verişimizin sembolü olacak.( bu gün bildirilen kilolara göre ben herkes için ayrı ayrı ödüllendirilecek kiloları hesaplayacağım inşallah.)
2. öneri akrepten: her hafta böyle bir rengimiz olsun diyor. rengi haftanın birincisi belirlesin diyor. ben de tam olarak anlayamadımher hafta yeni bir kıyafet almak biraz müsriflik olur tamamamen kilo verme hedefinden çıkıp alışveriş canavarına döneriz..ben şahsım adına söyliyim her hafta bişey satın almak gereksiz hele bir de kilo verememişsek... ama derseniz ki haftanın birincisinin belirlediği rengi en az 1 gün giyeceğiz o bana uyar, evimdeki kıyafetlerden ayarlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?