Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

herkesler nerde yaaa.
kimse kilo bildirimine gelmemis.isin kotusu bwn kilomu yazacagim yuzde hesaplicam ama gecen haftaki kilomu hatirlamiyorum:) bu ara pazartesileri de tartiliyorum ya karisti gitti kafa.

eee listeyi kopyalayacak ozverili,yardimsever,guzel,fedakar,anlayisli,iyilik melegi bir arkadasimiz el atar mi be yaa .:) (cok yalakaca oldu hic tarzim deil.amma ben bu telden kopyalama isini yapamiyorum valla.yapsam dukkan sizin hele de cok kilo vermiskennnnn

kizlar 74.4 olmusum.bende telden giriyorum oyuzden listeyi bulmak bile sIkInti.siyahbeyazin dedigi kriterlere uygun arkadas biran once getirirse siyahbeyazin kilosunu ogrenebilicem :)))))))

Günaydın herkese benim kilom yine cok farklı değil. Tabi o kadar yersem olacağı bu.62.2 yani. Hedefcim sen yoksa uladtin mi bana.ya selen belkide 50 lere inmiştir.

Ama ben tartilmayi unuttum :/ yazılanları görünce perşembe geldi aklıma ama yarın 5te yazarım söz :/

Canım ben 1 yıldır 5.30dan sonra yemiyorum ama öyle 40 gundede vermedim yani o arkadaş hep gece mi besleniyordu acep?? Yoksa kendime bi kere daha gıcık olcam he :/

Heyttt be en özgüvenli benim sıkıntım yazın hep beyaz giyerim çok severim ferahlik tazelik zindelik hissi veriyor bana...göbeğimmi hiiiiic yok zaten

Sabah : 2 küçük tuzlu kurabiye
1 dlm ekmek
domates bol yeşillik
2 dlm peynir
5 yeşil zeytin

öğle : 1 tabak bol yeşillikli kısır
ayran

Ara : 3 hurma

akşam : 1 tabak patates yemeği
1 dlm ekmek

Heyttt be en özgüvenli benim sıkıntım yazın hep beyaz giyerim çok severim ferahlik tazelik zindelik hissi veriyor bana...göbeğimmi hiiiiic yok zaten [/QUOTE]

reklamdaki gibi o ne ozguven oooo:))))
ben beyazi tek olarak hic giymem.zaten devamli kucaginda cocuk varken onun beyaz kalmasida imkansiz bide sevmem ben zaten beyazim iyice bayik oluyorum.ama bordo pembe ve turevlerine bayilirim.bide saclarimdan kurtulsam kim tutar beni

akşam: 2 dolu tabak nohutlu mısırlı kara lahana yemeği
4 parça iri kuşbaşı et
1,5 kase yoğurt

ara: (gerek yoktu ama süt pişirince canım çekti) 1 su bardağı 1çk şekerli süt
1 kuru kayısı
2 form çay

muhabbete dalıp menü bildirimini ihmal etmeyelim

Bu sabah: 1 çb 1 çk şekerli ve kaymaklı süt
1 yumurta tavada
2 dilim peynir
7 zeytin

ara: adaçaylı yeşilçay

çok tatlısın canım sen yaa ama ben anlamadım herkes haftalık kilo kaybı belirleyecek ona uyarsa kendine su yeşili bir şeyler mi alacak eğer öyleyse ben varım

** 2.TAKIM 350. ETAP ***DÖRDÜNCÜSÜ :103::103::103::103::103:

akrep33 (62.5 / 62.5 / 0 / 0.00%)Sabit
Seldom ( 83.4/82,9/0,5/0,6 %)
hedef52 ( 63/63/0,0/0,0%)sabit
selennnnn ( 61.3/60, 8/0.5/0,81 %)
Siyahbeyaz06(73/72,8/0,2/0,27 %)
Ambuyanbu (76.2/74.8/1,4/1,84 %)
nurceng(62.2/62,0/0,2/0,32 % )
uhs (69,8 / 69/0,8/0,4 /0,57 % )yeni üye, kilosu ikiye bölündü, hedefi:60

2. TAKIM ORTALAMASI: 0.55%

geçen haftaki durumumuz
listeyi de temizleyip ekliyim elinizden geldiği kadar bilidirilen kiloları toparlarsınız

Göbüşlü de olsam ben giyerim arkideşşş.. Şık olmayı, güzel giyinmeyi ehh acıcıkda dişi olmayı seviyorum bennn :118:

** 2.TAKIM 351. ETAP ***

akrep33 (62.5 / / / 0.00%)
Seldom ( 82,9/ / / %)
hedef52 ( 63/63,3/-0,3/-0,48%)
selennnnn ( 60, 8/ / / %)
Siyahbeyaz06(72,8/ / / %)
Ambuyanbu (74.8/ / / %)
nurceng( 62,0/0 / / % )
uhs (69/ / / / % )

2. TAKIM ORTALAMASI:

Abooooo liste ve bu sabah tartıda çıkan rakam ben su yeşili alamicam bu hafta yaa

çok tatlısın canım sen yaa ama ben anlamadım herkes haftalık kilo kaybı belirleyecek ona uyarsa kendine su yeşili bir şeyler mi alacak eğer öyleyse ben varım

hayır canım 2 öneri var
1. öneri hedeften: bu günkü kilomuzun %5 ini verince herkes kendine su yeşili bir kıyafet aksesuar vb. alacak. su yeşili bizim kilo verişimizin sembolü olacak.( bu gün bildirilen kilolara göre ben herkes için ayrı ayrı ödüllendirilecek kiloları hesaplayacağım inşallah.)

2. öneri akrepten: her hafta böyle bir rengimiz olsun diyor. rengi haftanın birincisi belirlesin diyor. ben de tam olarak anlayamadım her hafta yeni bir kıyafet almak biraz müsriflik olur tamamamen kilo verme hedefinden çıkıp alışveriş canavarına döneriz..ben şahsım adına söyliyim her hafta bişey satın almak gereksiz hele bir de kilo verememişsek... ama derseniz ki haftanın birincisinin belirlediği rengi en az 1 gün giyeceğiz o bana uyar, evimdeki kıyafetlerden ayarlarım

** 2.TAKIM 351. ETAP ***

akrep33 (62.5 / 63 / -0,5 / 0.00%) ???
Seldom ( 82,9/ / / %)
Ambuyanbu (74.8/ / / %)
nurceng( 62,0/0 / / % )
uhs (69/ / / / % )

2. TAKIM ORTALAMASI:

Hedefcim benim yüzdeyi hesaplarmısın canım sana zahmet ya beynim durdu sanırım sabahtan bu yana yazı yazmaktan, iki değişik sonuç çıkarıp duruyorum

Aaa o zaman ben komple yanlış anlamışım şu konuyu iyice toparlayalım bize gaz verecek açıya ayarlayalım, kilo vermemize yardımcı olsun.

bu arada ben de beyaz seviyorum da giyiyorum da... toplumda bembeyaz giyinmiş elma şekerlerini görmek de mümkün:) kastettiğim sık kullanılmayan renkler desenler veya modeller...
mesela sarı hele siyahın üstünde çok dikkat çekici , sade sarı giyilse de aynı. çok şık da olabilir ama insanların bana bakmasını istemiyorsam giymem sarıyı...leopar deseni: bana bak bana bak diyecek, kilo da ben buradayım diyecek.
Kadının biri 1-60 boy 70-75 kilo civarı şık bir tulum giymiş hemi de kırmızı tabi insanlardaki yorum onun neyine de bi de tulum giymiş gibi...hakikaten hoş bir tulumdu çok da kötü durmuyordu ama şık insanların herhalde çekemeyeni de çok oluyor kusur arıyor...
şu an dikkat çekmek istemiyorum. kendimden de korkmuyor değilim demek ki kilo verirsem aşırı bi özgüven patlaması sonucu abuk subuk modeller falan mı giyecem ki

akrep33 (62.5 / 63 / -0,5 / -0,8%)
Seldom ( 82,9/ / / %)
Ambuyanbu (74.8/ / / %)
nurceng( 62,0/0 / / % )
uhs (69/ / / / % )

2. TAKIM ORTALAMASI:

Hedefcim benim yüzdeyi hesaplarmısın canım sana zahmet ya beynim durdu sanırım sabahtan bu yana yazı yazmaktan, iki değişik sonuç çıkarıp duruyorum

cevap: hesaplarım canım sen yeter ki kilo al da bana yaklaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…