**2. TAKIM 351. ETAP **
akrep33 (62.5 / 63 / -0,5 / -0,8%)
Seldom ( 82,9/ / / %)kilo bildiriminde bulunmadı
hedef52 ( 63/63,3/-0,3/-0,48%)
selennnnn ( 60, 8/ / / %)
Siyahbeyaz06(72,8/71,3 /1,5 /2,06 %)
Ambuyanbu (74.8/74.4 /0,4 / 0,54%)
nurceng( 62,0/62,2 /-0,2 / -0,32% )
uhs (69/ 68,2/0,8/1,16 % )
2. TAKIM ORTALAMASI:
ambu evet dikkat ettiğin doğru ama baksana hiç hesapta yokken kaçımız kilo almış gelmiş. en azından sen kilo verenler arasındasın. adet dönemi yakındır falan belki de o yüzden emeğinin karşılığını göremedin.
Seldom ( 82,9/ / / %)
selennnnn ( 60, 8/ / / %)
Siyahbeyaz06(72,8/ / / %)
Ambuyanbu (74.8/74.4 / / %)
nurceng( 62,0/0 / / % )
uhs (69/ / / / % )
2. TAKIM ORTALAMASI:
gercekten dikkat etmistim.ben bunu haketmedim (burda aglamaya basliyorum)
Ya ben buluncam bildirim de yaaabugün perşembe olduğunu unuttum ben sabah 5te eklerim olmadı akşam yemeden eklerim olmaz mı? Olur caniiiim hemen neden yazdınız ki bildirmedi diye :/
uzulme bence.bi siteden kopya cekerek diyorum ki iki paket margarin gitmis senden .bu sevinilecek bir sey.haftaya daha iyiolcaktir.
olur canım bu defalık böyle olsun (aslında dün sabah tartıldınsa o bile olurdu) ben de diyorum kilo bildirimini unutmak işine geldi ha bre unutuyoAllla' Allaaaaa kilo verecek gibi de gözüküyodu ama:44: içim fesat benim içiiiiiim
Cumartesi günü diyetisyen kontrolüm vardı..ve tabi bırakın hedefe ulaşmayı kilo almış gittim :/ ama ilginctir ceza da kesmedi..ruh ve beden sağlığımın yerinde olmadığını böyle geçişlerin olabileceğini söyledi..bir karışım verdi..çay olarak sabahları içiçem rahatlama için..sarı kantaron yağı da kist ve miyomlar için verdi...kan değerlerim yine düştüğünden, geçen hafta anormal bi kanama geçirdim, hematolojiye gönderdi..6 tane kan iğnesi olcam.dün başladım..gelsin kilolar olmaz inşallah :/ kan değerleri normale dönene kadar diyeti sabitle yeter dedi..yeni hedef koymadi..prolaktin cok yüksek onun için bol dereotu maydanoz önerdi..her gün bir demet yicem inşallah..
Kesinlikle için fesat :) sadece bir kez unuttum bu da habire unutuyor için yetersiz bir veri...bu hafta verdiğimi düşünüyorum çünkü 42 beden bir kot elbisemin içine girebildim dün sabah.. Gerçekten lokma kaçamak yapmadim umarım hüsrana uğramam beklentim büyük..hergün yürüyüş de yaptım az buçuk lütfen hayallerim yıkılmasın :/ en son cumartesi doktorda tartildim 83.1 geldim...gülmeyin ama ben kendimi 50 kg hissediyorum :) bi garip yani
**2. TAKIM 351. ETAP **
Seldom ( 82,9/ / / %)kilo bildiriminde bulunmadı
selennnnn ( 60, 8/60, 8 /0 / 0%)
Siyahbeyaz06(72,8/71,3 /1,5 /2,06 %)
Ambuyanbu (74.8/74.4 /0,4 / 0,54%)
nurceng( 62,0/62,2 /-0,2 / -0,32% )
uhs (69/ 68,2/0,8/1,16 % )
2. TAKIM ORTALAMASI:
Bugun kendimi sabitleyeyim diye bir elma ve bir meyveli yogurda mahkum ettim. Aksam 7 gibi tartildim anca sabitlenebildim
Yaaaa bu su yeşili durumu nedir bi anlatın iyice bana amaaa ..... Taaaa hedefimize ulaştıktan sonramı alıcaz su yeşilinikii..bugün perşembe , a101e uğrama aşkı ile 2000 adım fazla atmışım:) sevdim bu işi.
Bir kaç kırtasiye malzemesi aldım. su yeşili dosyalık bile vardı:) dedim ki suyunu şimdiden çıkartmiiim.
Dolaşırken lcw'de su yeşili kotlar gördüm. ben zannediyorum giyisi tercihimi su yeşili spor pantolondan yana kullacağım. kot değil de yazlık ince bişey olsun istiyorum. inşallah hedeflerimiz yaz sonuna falan kalmaz çünkü beni yazın ifil ifil açık renkli kıyafetlerle dolaşıyor olmak daha çok mutlu edecek...
Hooooof bu sefer onume gelen tabagi nerdeyse sildim supurdum.neler yedigimi soylemiiicem caniniz cekmesin diye:)
Yarin sabah insallah tum bu yediklerime ragmen 300g.daha eksilmis olurum.cok mu sey istiyorum.
Seldom cugum prolaktin seviyesi cok onemli diye biliyorum. Yuksek olmasinin nedenleri iyi arastirilmali. Takibini aksatma. Reglinin duzenli olup olmadigini tarihlerini not alarak teyit et. Muhakkak bunlara dikkat ediyorsundur, ben yine de hatirlatayim dedim. Gecmis olsun canim.
50 gorunumlu 83 = Dogan gorunumlu Sahin= 36 beden gorunumlu 42 beden= bizim Seldom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?