Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrep33 (62.5 / 63 / -0,5 / -0,8%)
Seldom ( 82,9/ / / %)
hedef52 ( 63/63,3/-0,3/-0,48%)
selennnnn ( 60, 8/ / / %)
Siyahbeyaz06(72,8/ / / %)
Ambuyanbu (74.8/74.4 / / %)
nurceng( 62,0/0 / / % )
uhs (69/ / / / % )

2. TAKIM ORTALAMASI:

gercekten dikkat etmistim.ben bunu haketmedim (burda aglamaya basliyorum)

**2. TAKIM 351. ETAP **

Seldom ( 82,9/ / / %)kilo bildiriminde bulunmadı
selennnnn ( 60, 8/ / / %)
Siyahbeyaz06(72,8/71,3 /1,5 /2,06 %)
Ambuyanbu (74.8/74.4 /0,4 / 0,54%)
nurceng( 62,0/62,2 /-0,2 / -0,32% )
uhs (69/ 68,2/0,8/1,16 % )

2. TAKIM ORTALAMASI:

ambu evet dikkat ettiğin doğru ama baksana hiç hesapta yokken kaçımız kilo almış gelmiş. en azından sen kilo verenler arasındasın. adet dönemi yakındır falan belki de o yüzden emeğinin karşılığını göremedin.

Son düzenleme:

Ya ben buluncam bildirim de yaaa bugün perşembe olduğunu unuttum ben sabah 5te eklerim olmadı akşam yemeden eklerim olmaz mı? Olur caniiiim hemen neden yazdınız ki bildirmedi diye :/

ben hic beyaz giyinmem yaa.masallah size.Takim wlbiseicinde beyazgomlek giyerim dabeyaz gomlekle de dolasmam.dolasamam yani gogus gobek her biri bi yerden...

uzulme bence.bi siteden kopya cekerek diyorum ki iki paket margarin gitmis senden .bu sevinilecek bir sey.haftaya daha iyiolcaktir.

Ya ben buluncam bildirim de yaaa bugün perşembe olduğunu unuttum ben sabah 5te eklerim olmadı akşam yemeden eklerim olmaz mı? Olur caniiiim hemen neden yazdınız ki bildirmedi diye :/

olur canım bu defalık böyle olsun (aslında dün sabah tartıldınsa o bile olurdu) ben de diyorum kilo bildirimini unutmak işine geldi ha bre unutuyoAllla' Allaaaaa kilo verecek gibi de gözüküyodu ama:44: içim fesat benim içiiiiiim

Bu sabah: 1 çb 1 çk şekerli ve kaymaklı süt
1 yumurta tavada
2 dilim peynir
7 zeytin

ara: adaçaylı yeşilçay

Öğlen: paça çorba

ara: adaçayı+yeşilçay

Akşam: gene ikramlı bir ortamdayım (arka arkaya 3. gün)
bu akşamki niyetim 1 tabak lahana+3yk yoğurt yiyip gittiğim yerde 3- 5 yk gün işi şeyler tatmak... umarım yapabilirim.

spor: 7000 adım yürüyüş

bugün perşembe , a101e uğrama aşkı ile 2000 adım fazla atmışım:) sevdim bu işi.
Bir kaç kırtasiye malzemesi aldım. su yeşili dosyalık bile vardı:) dedim ki suyunu şimdiden çıkartmiiim.
Dolaşırken lcw'de su yeşili kotlar gördüm. ben zannediyorum giyisi tercihimi su yeşili spor pantolondan yana kullacağım. kot değil de yazlık ince bişey olsun istiyorum. inşallah hedeflerimiz yaz sonuna falan kalmaz çünkü beni yazın ifil ifil açık renkli kıyafetlerle dolaşıyor olmak daha çok mutlu edecek...

bugun kendime izin verdim suana kadar bir gunluk yemek yedim.onun haricinde orgu orup cikolata yiyip muhtesem yuzyili izledim.simdi yemek yapma zamani.

Kesinlikle için fesat :) sadece bir kez unuttum bu da habire unutuyor için yetersiz bir veri...bu hafta verdiğimi düşünüyorum çünkü 42 beden bir kot elbisemin içine girebildim dün sabah.. Gerçekten lokma kaçamak yapmadim umarım hüsrana uğramam beklentim büyük..hergün yürüyüş de yaptım az buçuk lütfen hayallerim yıkılmasın :/ en son cumartesi doktorda tartildim 83.1 geldim...gülmeyin ama ben kendimi 50 kg hissediyorum :) bi garip yani

Hooooof bu sefer onume gelen tabagi nerdeyse sildim supurdum.neler yedigimi soylemiiicem caniniz cekmesin diye:)
Yarin sabah insallah tum bu yediklerime ragmen 300g.daha eksilmis olurum.cok mu sey istiyorum.

Seldom cugum prolaktin seviyesi cok onemli diye biliyorum. Yuksek olmasinin nedenleri iyi arastirilmali. Takibini aksatma. Reglinin duzenli olup olmadigini tarihlerini not alarak teyit et. Muhakkak bunlara dikkat ediyorsundur, ben yine de hatirlatayim dedim. Gecmis olsun canim.

Son düzenleme:

50 gorunumlu 83 = Dogan gorunumlu Sahin= 36 beden gorunumlu 42 beden= bizim Seldom

Yaaaa bu su yeşili durumu nedir bi anlatın iyice bana amaaa ..... Taaaa hedefimize ulaştıktan sonramı alıcaz su yeşilinikii..
Ya kızlar çok karman çorman durumlardayım bu aralar ve beynim odaklanamıyor bişeye.. Beni mazur görün..
Aklım karışık, ruhum karışık, çevrem karışık dolayısıyla bedenim hepten karışık
Hooooof bu sefer onume gelen tabagi nerdeyse sildim supurdum.neler yedigimi soylemiiicem caniniz cekmesin diye:)
Yarin sabah insallah tum bu yediklerime ragmen 300g.daha eksilmis olurum.cok mu sey istiyorum.

Ortadan yarıldım resmen gülmekten hem ye hemde bir haftada veremeyip aldığı 300 gr sabaha vermeyi dile

**2. TAKIM 351. ETAP **

Seldom ( 82,9/80.1/2.8 / 3.37%)
selennnnn ( 60, 8/60, 8 /0 / 0%)
Siyahbeyaz06(72,8/71,3 /1,5 /2,06 %)
Ambuyanbu (74.8/74.4 /0,4 / 0,54%)
nurceng( 62,0/62,2 /-0,2 / -0,32% )
uhs (69/ 68,2/0,8/1,16 % )

2. TAKIM ORTALAMASI:

Şah mat and the game to seldom :))) ya akşam yemesem 79.9 olacaktım ve alışveriş yapacaktım :/ amaaaaan ben bu gazla yürürüm arkadaş :)))) masallahları alayım :))

Hemen menüyü yazayim

Kalkınca : 1 yer elması ( bağırsaklara çok iyi geliyor süper)

Sabah : 1 yumurta
2 dlm peynir
3 yeşil zeytin
domates bol yeşillik

öğle(saat 16da bir yemeğe katilcam o yüzden az) : 3 hurma
bol yeşillik

akşam : menüyü bilmiyorum ama içinden birini secip 1 porsiyon yicem..antep yemekleri olacak eminim bol kalorili olur ama her zaman yiyemeyecegime göre yoldan çıkabilirim :)

Sağol canım erken menapoz tanısı kondu..sebep oymuş..daha iyiyim şükür..

50 gorunumlu 83 = Dogan gorunumlu Sahin= 36 beden gorunumlu 42 beden= bizim Seldom

Artık 80 görünümlü 50 caniiiim :) 1 aylık moladan sonra eski seldom geri geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…