Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın canım bende su yeşili kotu gördüm alacam üzerine beyaz tişört güzel olur bir de göbeğim giderse yaza kadar süper olur

tabağı silip süpürdüğüm halde kendimi yememiş gibi hissediyorum gülmeyin ama

bende tam anlayamadım şu yeşili olayını hedefcim anlattı sağolsun da ben yine anlamadım
ama ben su yeşilini alırım bu hafta hiç bir kıyafetim olmuyo yavaş yavaş baharlık almam lazım

ahhhh şu kilolar alırken ne kadar rahatsın verirken bir ızdırap dün pilava dayanamadım akşam oturdum yedim sonra da tekrar diyete girdim (gülüyorum ağlanacak halime )ben bu hafta 67 olacam haftaya perşembe sabah tartıldım 67 yi görücem allahım sen yardım et bana ve arkadaşlarıma

vaaaaay bu haftanın birincisi sen mi olursun acepvalla tebrikler desene önümüzdeki haftadan itibaren 70li kiloların kadınısın :129:

Bu android uygulaması iyi oldu be ne güzel hız geldi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende tam anlayamadım şu yeşili olayını hedefcim anlattı sağolsun da ben yine anlamadım
ama ben su yeşilini alırım bu hafta hiç bir kıyafetim olmuyo yavaş yavaş baharlık almam lazım
neeeee bu hafta değil hayır itiraz ediyorum

bu hafta illa alman gerekiyorsa başka renk al
su yeşili kıyafet alabilmek için kilo hedefi belirleyeceğiz herkes %5 kilo verecek.ben birazdan hesaplayacağım.kimin kaç kilo vermesi gerekiyor liste yapacağım sabredin su yeşillerini giyebilmek için de sabredin hatta gayret edin

Bu android uygulaması iyi oldu be ne güzel hız geldi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dün benim telefona da öyle bir ekran geldi ne olduğunu bilmediğimden kabul etmedim.

**2. TAKIM 351. ETAP **

akrep33 (62.5 / 63 / -0,5 / -0,8%)
Seldom ( 82,9/80.1/2.8 / 3.38%)
hedef52 ( 63/63,3/-0,3/-0,48%)
selennnnn ( 60, 8/60, 8 /0 / 0%)sabit
Siyahbeyaz06(72,8/71,3 /1,5 /2,06 %)
Ambuyanbu (74.8/74.4 /0,4 / 0,54%)
nurceng( 62,0/62,2 /-0,2 / -0,32% )
uhs (69/ 68,2/0,8/1,16 % )

2. TAKIM ORTALAMASI:0,69 %

SüphanAllah kocamanından MaşaaAllah harikasın kuzum sen yaaa
Naptın ne yedinki bu hafta.. Kritiğini yap çabuk kopye çekicem
Evet bu kritiği ben dahil herkesden alayım bakalım neler yapmışız neler iyi neler kötü gelmiş kilo verme hikayemize.

Uff biz kilo alanlara rağmen harika bir performans harika bir yüzde, çok utandım kendimden şimdi
Harikasınız kızlar

Proje ADI: GİTSİN KİLOLAR GELSİN SU YEŞİLİ CİCİLERProje Başlangıç Tarihi: 7 mart 2014
Hedef: Şu anki ağırlığımızın %5ini kaybetmek
Ödül: Her üye tabloda beliritilen hedef kilosuna ulaşınca kendisi için beğendiği ' su yeşili 'renginde bir kıyafet aksesuar vb. alacak.
Not: Hedeflenen kilo şu anki kilomuzun %5 azalması haline olacağımız kilodur o yüzden her üye için farklıdır.

Tablo 1A
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]üye[/TD]
[TD]preoje başlangıç kilosu[/TD]
[TD]kilosunun %5i[/TD]
[TD]Hedeflenen kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akrep33[/TD]
[TD]63,0[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]59,8 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seldom[/TD]
[TD]80,1[/TD]
[TD]4,0 kg[/TD]
[TD]76,1 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hedef52[/TD]
[TD]63,3[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]60,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selennnnn[/TD]
[TD]60,8[/TD]
[TD]3,0 kg[/TD]
[TD]57,8 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Siyahbeyaz06[/TD]
[TD]71,3[/TD]
[TD]3,6 kg[/TD]
[TD]67,7 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ambuyanbu[/TD]
[TD]74,4[/TD]
[TD]3,7 kg[/TD]
[TD]70,7 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurceng[/TD]
[TD]62,2[/TD]
[TD]3,1 kg[/TD]
[TD]59,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uhs[/TD]
[TD]68,2[/TD]
[TD]3,4 kg[/TD]
[TD]64,8 kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TOPLAMDA 27,2 KİLO ZAYIFLAMIŞ OLACAK 2. TAKIM

Son düzenleme:

Aslında hasta olmanın avantajı regl dönemini çok ağır geçirdim...ama yemedim de bi lokma kaçamak yapmadım..akşamları bir bardak suya 3 damla sarı kantaron yağı koyup ictim miyomlar için kiloya faydasi oldu mu bilemiyorum..tabi kısa zamanda aldıklarımı vermiş olmak da kolay oldu sanırım...bir de hergün 1 demet maydanoz 1 demet dereotu yedim ödemim de kalmadı o yüzden...aslında çok yağdan gittiğini düşünmüyorum ama motivasyonuma iyi geldi bu :)

seldom kutlarim canim MASAALLAH.ben zaten bu listelerle nasil veremedigine hep hayret ediyorum.bide bugun tartilmadim ama bir hafta tartilmayip buyuk bir beklenti icinde tartiya cikipta husrana ugrarsam ogun iki kilo alirim diye korkuyorum.
hedefcim liste super olmus.sen bunu herhafta yeniden paylaski unutmayalim.
bide benim bir onerim var tabii kabul ederseniz.gecenlerde yalnislikla baska gruba girdim herkes birbirine ismiyle cevap yaziyo bizde isimlerimizi soyleyip oyle devam edelimmi?

Sanırım ben mayıs sonunda ancak alabilirim..olsun :)

Benim çok ciddi bir hazimsizlik problemim var haftada bir benim için çok iyi geldi:/ öyle olunca kilom da ona bağlı oynuyor..o yüzden kısa süreli kayıplar beni çok sevindiremiyor ama buna ihtiyacım vardı..18 şubatta 80 olmam gerekiyordu...böylece 12 ayda 24 kg vermiş oldum sağlıklı ve ideal ölçüde..şımarmak hakkım yani :)

Adım selda bence de isim önemli...soyadı verilmedikten sonra hiç sıkıntı olmaz sonuçta..nitekim akrep ve selenle faceden de gorusuyoruz bence iyi oluyor..

Oooo bu güzel olmuş işte ellerine sağlık canım ama bunu düzenli aralıklarla mümkünse sık olsun gözümüze gözümüze sok olurmu şekerim..
Ayy çok gazamı geldim ne hedef kilomu görünce yan %5 vermek bile 50 li kilolara döndürebiliyo beni sadece acıcık kıpraşmam lazım
Canım farkındayım bazı takımlarda isim ile hitab ediliyor ama ben uygun görmüyorum bunu..Burda her türlü sıkıntılarımızı sevinçlerimizi dile getirip paylaşıyoruz ve burası net ortamı herkes açabilir okuyabilir ve tabi dost var düşman var ve akraba ve çevre var...

Özetle bu şekilde daha iyi canım...Takım içi bol paylaşım dışarıya perdeli

Face de görüşebiliriz bak isteyenler bana özelden face adreslerini yazabilirler ama burdan isim zikretmeyi uygun görmüyorum arkadaşlar lütfen rumuzlarımızla kalalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…