Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ama mesela ben selda hangi selda sarı çizmeli mehmed ağa :) ben çok mu safim :/

ambuyanbu isim ile hitap etmek çok daha samimi geliyor haklısın ben özel sebeplerden isim veremiyorum.
ben bu takımdan bu ortamdan uzak kalmak istemiyorum. isim vermek işle eşle sıkıntıları anlatmak bazen kimlik tarifi için yeterli oluyor.
reelde üstümüze yapışan kimliğimiz yüzünden çoğu zaman insnalarla bu kilo mevzuunu konuşamıyoruz. rekabet mi oluyor niyeyse iş yeri ortamında kilo verdindi veremdin di şu kadar fazlan vardı, ikram edilen pastayı yedindi yemedindi bunlar beni strese sokuyor, en büyük korkum buradan biri ile tanış çıkmak:) ki ben sevdiğim insanlara burayı öneriyorum ama inşallah aynı takımda olmayız diye de dua ediyorum. samimi isteğine olumlu yanıt veremediğim için kusura bakmasen kendine isim ile hitap edilmesini istersen buna uyarım.

tamam tatlım almıyorum

geçen haftanın kritiği: geçen hafta perşembe sabah kilomu hala koruyor olduğumu (63,0) gördükten sonra kaçamaklar yapmaya başladım. adet öncesi dönemdeydim hormonlarımın da arkasına sığınarak pazar akşam geç saatlere kadar yedim içtim.
pazartesi sabah gözümü açtığımda 65,0 kiloydum. pazartesiden perşembeye boğazımı tutmaya çalıştım ancak 63,3 düşebildim.

merhaba
ben özge yarışmalara katılım talep bölümünden mesaj yazmıştım akrep33 2. takıma gelebileceğimi yazmış sağolsun eğer takımınızda boş yer var ise bende sizinle beraber yol almak isterim...

e hayırlı olsun o vakit :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Face de görüşebiliriz bak isteyenler bana özelden face adreslerini yazabilirler ama burdan isim zikretmeyi uygun görmüyorum arkadaşlar lütfen rumuzlarımızla kalalım..

bende aynen düşünüyorum benim ismim biraz farklı tanıdık biri okusa ben olduğumu hemen anlar.yeri geliyor özelimi anlatmak isterim size riske atmaya gerek yok

tabi canım hoşgeldin bende bir kaç hafta önce katılmıştım

kızlar ben kaçar pazartesi görüşmek üzere hafta sonu kaçamak yapmıcam perşembe 67 olucam öpüyorum sizi iyi hafta sonları

hoşgeldin özge...kaç yaşındasın boyun kilon nedir, ne iş yapıyorsun, kaç kilo olmak istiyorsun ve neden bu kilodasın dinlemeye hazırız

kızlar ben kaçar pazartesi görüşmek üzere hafta sonu kaçamak yapmıcam perşembe 67 olucam öpüyorum sizi iyi hafta sonları

inşallah hadi. bu hafta seldom haftaya da sen birinci ol. ben oldum biraz da siz olun diye ağırdan alıyorum

bu sabah: 1yk elma sirkesi
mantarlı, kaşarlı, biberli omlet
3 etimek
ara: 1 tk kadayıf tatlısı( tadına baktım)

öğlen: az ezogelin çorba
yarım pors. döner ve yteşillik

şimdi: şekerli türk kahvesi

yürüyüş:5500 adım

merhaba buna bende dahil olabilirmiyim acaba??

Ama mesela ben selda hangi selda sarı çizmeli mehmed ağa :) ben çok mu safim :/
Sadece isim tabiki dediğin gibi sarı çizmeli mehmet ağa durumlarında olur ama biz burda özelimizi yaşantımızı hayatımızı anlatıyoruz ve her yaşam başlı başına kimliktir bence..
Hoşgeldin canım

Evet ya hafta sonu yapmayalım kaçamağı en azından akşam 6 da son bulsun tüm kaçamaklar..

e hayırlı olsun o vakit :).
teşekkür ederim hayırlı olsun
hosgeldin canim.kendini biraz tanitirmisin

tabiki hoşbulduk öncelikle
ismim özge bundan yıllar önce 6. takım ile 10-15 kiloya yakın kilo vermiştim
ancak 2010 da kızım dünyaya geldi iyi ki de geldi ben hamileliğimde ortalama 40 kilo alarak hem bir rekora imza attım hemde hala bu kilolaları veremedim ne yazıkki kızım mayıs 18 de 4 yaşına girecek inşallah ama hala ben 30 kilo fazlalıkla ortalıkta dombili dombili dolanıyorum

birçok şey denedim tabiki bu süre zarfında ancak hiçbirisini 1 2 haftadan fazla yapmadım demekki o zaman vakti değilmiş
şubat 15 itibariyle diyete başladım bu doğumgününde kızımın zayıf ve zarif bir anne olmak istiyorum
akşam 5 ten sonra hiçbirşey yemiyorum 91,9 ile başladığım yolculuğuma 86,5 kilo ile devam ediyorum
her akşam 1 saate yakın sporumu yapmaya çalışıyorum...

dilerim sizlerinde yardımı ile yaza kadar güzel sonuçlar alırım bu arada yaşım 31 , boyum 1,68 memur olduğum için oturarak çalışıyorum....

ya ben gerçekten çok azimliyim bu sefer ve bu azmimin sürekli artmasını istiyorum.. kilo vermek için elimden geleni yapacağım sizlerinde yardımı ile

Ben bu hafta 4 gün plates yaptım, bol bol yürüdüm. Bu iyi yanı

Pekii akşamları boğazımı tutabildimmi? Hayır Bu da en kötü yan tabikide..

Demekki özellikle akşamları boğazımızı tutmayınca olmuyor çünkü benim gün içinde yediklerim pek bişii değil ben akşamları çozutuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…