Oooo bu güzel olmuş işte ellerine sağlık canım ama bunu düzenli aralıklarla mümkünse sık olsun gözümüze gözümüze sok olurmu şekerim..
Ayy çok gazamı geldim ne hedef kilomu görünce yan %5 vermek bile 50 li kilolara döndürebiliyo beni sadece acıcık kıpraşmam lazım
Canım farkındayım bazı takımlarda isim ile hitab ediliyor ama ben uygun görmüyorum bunu..Burda her türlü sıkıntılarımızı sevinçlerimizi dile getirip paylaşıyoruz ve burası net ortamı herkes açabilir okuyabilir ve tabi dost var düşman var ve akraba ve çevre var...
Özetle bu şekilde daha iyi canım...Takım içi bol paylaşım dışarıya perdeli
neeeee bu hafta değil hayır itiraz ediyorum
bu hafta illa alman gerekiyorsa başka renk al
su yeşili kıyafet alabilmek için kilo hedefi belirleyeceğizherkes %5 kilo verecek.ben birazdan hesaplayacağım.kimin kaç kilo vermesi gerekiyor liste yapacağım sabredin su yeşillerini giyebilmek için de sabredin hatta gayret edin
merhaba
ben özge yarışmalara katılım talep bölümünden mesaj yazmıştım akrep33 2. takıma gelebileceğimi yazmış sağolsun eğer takımınızda boş yer var ise bende sizinle beraber yol almak isterim...
merhaba
ben özge yarışmalara katılım talep bölümünden mesaj yazmıştım akrep33 2. takıma gelebileceğimi yazmış sağolsun eğer takımınızda boş yer var ise bende sizinle beraber yol almak isterim...
Face de görüşebiliriz bak isteyenler bana özelden face adreslerini yazabilirler ama burdan isim zikretmeyi uygun görmüyorum arkadaşlar lütfen rumuzlarımızla kalalım..
merhaba
merhaba
kızlar ben kaçar pazartesi görüşmek üzere hafta sonu kaçamak yapmıcam perşembe 67 olucam öpüyorum sizi iyi hafta sonları
Proje ADI: GİTSİN KİLOLAR GELSİN SU YEŞİLİ CİCİLERProje Başlangıç Tarihi: 7 mart 2014
Hedef: Şu anki ağırlığımızın %5ini kaybetmek
Ödül: Her üye tabloda beliritilen hedef kilosuna ulaşınca kendisi için beğendiği ' su yeşili 'renginde bir kıyafet aksesuar vb. alacak.
Not: Hedeflenen kilo şu anki kilomuzun %5 azalması haline olacağımız kilodur o yüzden her üye için farklıdır.
Tablo 1A
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]üye[/TD]
[TD]preoje başlangıç kilosu[/TD]
[TD]kilosunun %5i[/TD]
[TD]Hedeflenen kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akrep33[/TD]
[TD]63,0[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]59,8 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seldom[/TD]
[TD]80,1[/TD]
[TD]4,0 kg[/TD]
[TD]76,1 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hedef52[/TD]
[TD]63,3[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]60,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selennnnn[/TD]
[TD]60,8[/TD]
[TD]3,0 kg[/TD]
[TD]57,8 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Siyahbeyaz06[/TD]
[TD]71,3[/TD]
[TD]3,6 kg[/TD]
[TD]67,7 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ambuyanbu[/TD]
[TD]74,4[/TD]
[TD]3,7 kg[/TD]
[TD]70,7 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurceng[/TD]
[TD]62,2[/TD]
[TD]3,1 kg[/TD]
[TD]59,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uhs[/TD]
[TD]68,2[/TD]
[TD]3,4 kg[/TD]
[TD]64,8 kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
TOPLAMDA 27,2 KİLO ZAYIFLAMIŞ OLACAK 2. TAKIM
Sadece isim tabiki dediğin gibi sarı çizmeli mehmet ağa durumlarında olur ama biz burda özelimizi yaşantımızı hayatımızı anlatıyoruz ve her yaşam başlı başına kimliktir bence..Ama mesela ben selda hangi selda sarı çizmeli mehmed ağa :) ben çok mu safim :/
Hoşgeldin canımmerhaba
kızlar ben kaçar pazartesi görüşmek üzere hafta sonu kaçamak yapmıcam perşembe 67 olucam öpüyorum sizi iyi hafta sonları
teşekkür ederim hayırlı olsune hayırlı olsun o vakit :).
hosgeldin canim.kendini biraz tanitirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?