Hoşgeldin canım
Aaaa işte aradığım kilo verme azmi ve profiliteşekkür ederim hayırlı olsun
tabiki hoşbulduk öncelikle
ismim özge bundan yıllar önce 6. takım ile 10-15 kiloya yakın kilo vermiştim
ancak 2010 da kızım dünyaya geldi iyi ki de geldi ben hamileliğimde ortalama 40 kilo alarak hem bir rekora imza attım hemde hala bu kilolaları veremedim ne yazıkki kızım mayıs 18 de 4 yaşına girecek inşallah ama hala ben 30 kilo fazlalıkla ortalıkta dombili dombili dolanıyorum
birçok şey denedim tabiki bu süre zarfında ancak hiçbirisini 1 2 haftadan fazla yapmadım demekki o zaman vakti değilmiş
şubat 15 itibariyle diyete başladım bu doğumgününde kızımın zayıf ve zarif bir anne olmak istiyorum
akşam 5 ten sonra hiçbirşey yemiyorum 91,9 ile başladığım yolculuğuma 86,5 kilo ile devam ediyorum
her akşam 1 saate yakın sporumu yapmaya çalışıyorum...
dilerim sizlerinde yardımı ile yaza kadar güzel sonuçlar alırım bu arada yaşım 31 , boyum 1,68 memur olduğum için oturarak çalışıyorum....
ya ben gerçekten çok azimliyim bu sefer ve bu azmimin sürekli artmasını istiyorum.. kilo vermek için elimden geleni yapacağım sizlerinde yardımı ile
hoşbulduk canım teşekkür ediyorum takıma çağırdığın için
ozgecim bende en cok kilo alma rekoru bende saniyodum.dogumdan sonra 30 kilo fazlam vardi.15 kilo verdim ikinci bebis ondada tekrar 93 oldum.ne hikmetse dogurup tartiliyorum sonuc 93. simdi 77 ve 74 arasinda geziyorum.bereber zayiflariz Insaallah.bu arada iki cocuk annesi 32 yasindayim ve ev hanimiyim.bide Masaallah bu memurlar hep nette :))))))))
tabi canım hoşgeldin bende bir kaç hafta önce katılmıştım
hoşbulduk canım kendimden biraz bahsetmeye çalıştım bu arada 60 kg falan olmak istiyorum uzun vadedehoşgeldin özge...kaç yaşındasın boyun kilon nedir, ne iş yapıyorsun, kaç kilo olmak istiyorsun ve neden bu kilodasın dinlemeye hazırız
inşallah hadi. bu hafta seldom haftaya da sen birinci ol. ben oldum biraz da siz olun diye ağırdan alıyorum
neden saat 5Aaaa işte aradığım kilo verme azmi ve profili
Bende iki gündür akşam 5 sonrası yemeyerek bir ayda 12 kilo veren birini duyunca gaza gelmiştim ama 5 çok erken değilmi ve neden 5 ??
Anlatırsan sevinirim ben bi çıkış arıyorum bu ara çıkışım bu olabilir
ozgecim bende en cok kilo alma rekoru bende saniyodum.dogumdan sonra 30 kilo fazlam vardi.15 kilo verdim ikinci bebis ondada tekrar 93 oldum.ne hikmetse dogurup tartiliyorum sonuc 93. simdi 77 ve 74 arasinda geziyorum.bereber zayiflariz Insaallah.bu arada iki cocuk annesi 32 yasindayim ve ev hanimiyim.bide Masaallah bu memurlar hep nette :))))))))
Hmmm çok mantıklıymış o zaman ve benim saatlerede çok uyuyor..Ben de saat 5 te alıyorum kızımı okuldan eve gelirken uğrarsam markete felan eve gel saat 6 oluyor yemek hazırla felan saat oluyor 7.:00 ...ikimizde yeniyiz yani ne güzel:)
hoşbulduk canım kendimden biraz bahsetmeye çalıştım bu arada 60 kg falan olmak istiyorum uzun vadede
kısa vadede ilk hedefim 75:)
neden saat 5
çünkü ben saat 5 te işten çıkıyorum sonra kızımı kreşten almaya gidiyorum eve gelene kadar saat 5,5 oluyor ve araba ile almaya gittiğim için hareket yok diyebilirim evim iş yerime yakın sabah yürüyerek işe geliyorum öğlen kızım alıp araba ile gidiyorum dolayısıyla hareket durumu iyice azalıyor
ben ya hep ya hiç felsefesinde olan birisiyim galiba eve gelip yemek yapana kadar saat 6 yı buluyor o yüzden yemek yesem iyicee geç vakite kalırım bende sabah ve öğlen yemeklerime özen gösteriyorum bazen yemek yaparken bir tabağa doğradığım elma yada portakaldan alıyorum ve ilk günler acıkıyordum ancak şimdi o kadar rahat ve iyi hissediyorum ki kendimi anlatamam
eşim ve kızım yemek yerken onlarla oturuyorum bazen yada diğer işlerimi hallediyorum sonra pc den callanetics açıyorum onu yapıyorum ardında bazen 1 bazen 2 mil leslie yapıyorum sonra duşumu alıp keyif yapıyorum
Ben de saat 5 gibi cocugu okuldan aliyorum ama 5ten sonra yememek bana cok uzak...aksam meyve yoğurt yesek neyse de bisey yememeyi dusunemiyorum.siz baslayin ben de belki 1hafta size uyarimikimizde yeniyiz yani ne güzel:)
hoşbulduk canım kendimden biraz bahsetmeye çalıştım bu arada 60 kg falan olmak istiyorum uzun vadede
kısa vadede ilk hedefim 75:)
neden saat 5
çünkü ben saat 5 te işten çıkıyorum sonra kızımı kreşten almaya gidiyorum eve gelene kadar saat 5,5 oluyor ve araba ile almaya gittiğim için hareket yok diyebilirim evim iş yerime yakın sabah yürüyerek işe geliyorum öğlen kızım alıp araba ile gidiyorum dolayısıyla hareket durumu iyice azalıyor
ben ya hep ya hiç felsefesinde olan birisiyim galiba eve gelip yemek yapana kadar saat 6 yı buluyor o yüzden yemek yesem iyicee geç vakite kalırım bende sabah ve öğlen yemeklerime özen gösteriyorum bazen yemek yaparken bir tabağa doğradığım elma yada portakaldan alıyorum ve ilk günler acıkıyordum ancak şimdi o kadar rahat ve iyi hissediyorum ki kendimi anlatamam
eşim ve kızım yemek yerken onlarla oturuyorum bazen yada diğer işlerimi hallediyorum sonra pc den callanetics açıyorum onu yapıyorum ardında bazen 1 bazen 2 mil leslie yapıyorum sonra duşumu alıp keyif yapıyorum
bak hele taktiğe baaaak...40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi
Napiyim ise giderken tuvalete cikamadim baktim olacak gibi degil aksama kadar dikkat edip aksam oyle tartildim he heee heeeeee
Aklimi seviiiiiimmmmmmmm
Sağol canım erken menapoz tanısı kondu..sebep oymuş..daha iyiyim şükür..
Artık 80 görünümlü 50 caniiiim :) 1 aylık moladan sonra eski seldom geri geldi :)
Ben de saat 5 gibi cocugu okuldan aliyorum ama 5ten sonra yememek bana cok uzak...aksam meyve yoğurt yesek neyse de bisey yememeyi dusunemiyorum.siz baslayin ben de belki 1hafta size uyarim
Ay evet bacim oyle olmus harika is cikarmissin, harikasin Seldomcugum. Devami gelecek insallah. Yaaa Seldom bir sey soracagim ozel olacak ama regl oluyor musun? Menepoz tanisi konduguna gore olmuyorsun. Peki olmuyorsan neden kanaman olmus? Cevap verirsen sevinirim.
merhaba
ben özge yarışmalara katılım talep bölümünden mesaj yazmıştım akrep33 2. takıma gelebileceğimi yazmış sağolsun eğer takımınızda boş yer var ise bende sizinle beraber yol almak isterim...
kızlar yeşil kahve duydunuz mu ben bugün aldım yeşil kahve çekirdeği zayıflatıcı ve metobolizmayı hızlandırıcı etkisi varmış deneyeceğim bakalım hiç kullanan , faydasını gören oldu mu aranızda
Ben de saat 5 gibi cocugu okuldan aliyorum ama 5ten sonra yememek bana cok uzak...aksam meyve yoğurt yesek neyse de bisey yememeyi dusunemiyorum.siz baslayin ben de belki 1hafta size uyarim
kızlar yeşil kahve duydunuz mu ben bugün aldım yeşil kahve çekirdeği zayıflatıcı ve metobolizmayı hızlandırıcı etkisi varmış deneyeceğim bakalım hiç kullanan , faydasını gören oldu mu aranızda
Ya sorma benim de kafam karıştı başlarda...çünkü tam tersi regl araları kısalıp süresi uzadı ama yoğunluğu azaldı...ama benim ki normal bir durum değil sonuçta 38 yaşındayım..travmatik menapozmus bendeki ve bu geçirdiğim 3. büyük kanama...ya nerdeyse ayın yarısında hastayım ben :/ bitecekse bitse diyorum bazen :/ o yüzden reglden şiştim mazereti en çok ben de şık duruyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?