Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Aaaa işte aradığım kilo verme azmi ve profili
Bende iki gündür akşam 5 sonrası yemeyerek bir ayda 12 kilo veren birini duyunca gaza gelmiştim ama 5 çok erken değilmi ve neden 5 ??

Anlatırsan sevinirim ben bi çıkış arıyorum bu ara çıkışım bu olabilir

ozgecim bende en cok kilo alma rekoru bende saniyodum.dogumdan sonra 30 kilo fazlam vardi.15 kilo verdim ikinci bebis ondada tekrar 93 oldum.ne hikmetse dogurup tartiliyorum sonuc 93. simdi 77 ve 74 arasinda geziyorum.bereber zayiflariz Insaallah.bu arada iki cocuk annesi 32 yasindayim ve ev hanimiyim.bide Masaallah bu memurlar hep nette :))))))))

Şşşş noluyo kuzu nette olsunlar tabi işleri nette ehh bizde netteyiz

tabi canım hoşgeldin bende bir kaç hafta önce katılmıştım

ikimizde yeniyiz yani ne güzel:)

hoşbulduk canım kendimden biraz bahsetmeye çalıştım bu arada 60 kg falan olmak istiyorum uzun vadede
kısa vadede ilk hedefim 75:)

neden saat 5
çünkü ben saat 5 te işten çıkıyorum sonra kızımı kreşten almaya gidiyorum eve gelene kadar saat 5,5 oluyor ve araba ile almaya gittiğim için hareket yok diyebilirim evim iş yerime yakın sabah yürüyerek işe geliyorum öğlen kızım alıp araba ile gidiyorum dolayısıyla hareket durumu iyice azalıyor

ben ya hep ya hiç felsefesinde olan birisiyim galiba eve gelip yemek yapana kadar saat 6 yı buluyor o yüzden yemek yesem iyicee geç vakite kalırım bende sabah ve öğlen yemeklerime özen gösteriyorum bazen yemek yaparken bir tabağa doğradığım elma yada portakaldan alıyorum ve ilk günler acıkıyordum ancak şimdi o kadar rahat ve iyi hissediyorum ki kendimi anlatamam

eşim ve kızım yemek yerken onlarla oturuyorum bazen yada diğer işlerimi hallediyorum sonra pc den callanetics açıyorum onu yapıyorum ardında bazen 1 bazen 2 mil leslie yapıyorum sonra duşumu alıp keyif yapıyorum

inşallah canım aynı yaştayız ne güzel bu arada ben saat öğlen yazdığımda evde idim tüm gün bizde internet açık olmuyor zaten yoğun çalıştığım için girmem de mümkün değil öğlen yemek yerken bakabilirim akşam 4,5 tan sonra ve eve gidince gece giriyorum keşke tüm gün açık olsa da ara sıra bakma fırsatım olsa

Hmmm çok mantıklıymış o zaman ve benim saatlerede çok uyuyor..Ben de saat 5 te alıyorum kızımı okuldan eve gelirken uğrarsam markete felan eve gel saat 6 oluyor yemek hazırla felan saat oluyor 7.:00 ...

Yaa tamam ya bundan sonra bende sendenim şekerim..Ben akşam yersem kilo veremyorum bu kesin o halde bu soruna kökten çözüm getrelim gitsin birlikte destek oluruz birbirimize süper olur.

Ben de saat 5 gibi cocugu okuldan aliyorum ama 5ten sonra yememek bana cok uzak...aksam meyve yoğurt yesek neyse de bisey yememeyi dusunemiyorum.siz baslayin ben de belki 1hafta size uyarim

Sağol canım erken menapoz tanısı kondu..sebep oymuş..daha iyiyim şükür..

Artık 80 görünümlü 50 caniiiim :) 1 aylık moladan sonra eski seldom geri geldi :)

Ay evet bacim oyle olmus harika is cikarmissin, harikasin Seldomcugum. Devami gelecek insallah. Yaaa Seldom bir sey soracagim ozel olacak ama regl oluyor musun? Menepoz tanisi konduguna gore olmuyorsun. Peki olmuyorsan neden kanaman olmus? Cevap verirsen sevinirim.

Ben de saat 5 gibi cocugu okuldan aliyorum ama 5ten sonra yememek bana cok uzak...aksam meyve yoğurt yesek neyse de bisey yememeyi dusunemiyorum.siz baslayin ben de belki 1hafta size uyarim

yoğurtta süper fikir zaten metobolizmayı hızlandırıcı etkisi de var

kızlar yeşil kahve duydunuz mu ben bugün aldım yeşil kahve çekirdeği zayıflatıcı ve metobolizmayı hızlandırıcı etkisi varmış deneyeceğim bakalım hiç kullanan , faydasını gören oldu mu aranızda

Ya sorma benim de kafam karıştı başlarda...çünkü tam tersi regl araları kısalıp süresi uzadı ama yoğunluğu azaldı...ama benim ki normal bir durum değil sonuçta 38 yaşındayım..travmatik menapozmus bendeki ve bu geçirdiğim 3. büyük kanama...ya nerdeyse ayın yarısında hastayım ben :/ bitecekse bitse diyorum bazen :/ o yüzden reglden şiştim mazereti en çok ben de şık duruyor :)

Walla duydum ama ben öyle mucize şeylere pek inanamıyorum..hiç denedim mi?? Yooo :) ne bileyim işe yarasa bu kadar tombik salinmazdi ortada dimi ama :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya bende düşünüp duruyorum ve şuna karar verdim.. Bir kase yoğurda kuru nane kırmızı biber katıp yicem akşam menüm de bu olur..

Hatta dönüşümlü şu üçlü karışımda yapabilirim o da çok faydalıydı yoğurtla karışınca beni tok tutuyordu neydi zerdeçal,zencefil tarçın üçlüsü..

Başkada bişii olmasın akşam menümde ve kurtulayım artık şu fazlalıklardan..

14. takımdan donbul u da spor konusunda takipteyim harika bilgiler veriyor sizede tavsiye ederim takip edin bilgi ve motivasyon bankası resmen maşallah..

Duydum sanırım ama hiç denemedim canım ya..

Seni korkutmak istemem, uzak oldugunu da biliyorum ama Capa Tip Fakultesine gitmeni onerecegim. Biliyorum zamanin da yok. Yalniz, yasadigimiz bir olaydan biliyorum. Benzer bir durum ile kardesim karsilasti. Kadin dogum doktoru regl olmuyor diye menapoz dedi. Kardesim 39 yasinda olmasina ragmen inanmadi, baska bir kadin dogumcu tetkikleri arttirdi bahsettigin degerlerin yukselmesinin en onemli nedenlerinden biri de beyinden kaynaklaniyormus. Erken teshis ile o doktor bizleri sevince bogdu. "Bizim bir yakin vardi...." diye soze baslayanlari hic sevmem. Sevmedigim bir seyi yaptigimin farkindayim. Senin icin rahat olsa bile lutfen bu konuyu bir arastir. En azindan bir doktora daha gorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…