Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Aminnnnnnnn canim arkadasim guzel dualarin karsilik bulsun.

Haaaa haaa haaaa burada koptum. Iyice haslanmisti canim az, haslanmis tavuk desem daha dogru ama daha az komik olurdu.

Hedef nasıldı sınavın merak ettim..aslında ben de kaydoldum da bi o eksikmis gibi!! Sonuç yok tabi :/

menü :
sabah : ölçüsüz börek browni patates kızartması

Öğle : yoğurt

akşam : 2 kupa çorba
Bol yeşillik

valla sen beni guldurdun Allah ta seni guldursun.yok ismim gectiya bana yeter:))))) bu arada hic paylasmadim ama nickim cok sacma biliyorum.ama heryere birkerede uye olabiliyorum

Ben sana kisaca yanbu desem Uzun zamandir soracagim ama firsatim olmadi. 'Cok aradin mi?' diyecektim belli ki bir defada uye olmanin askiyla bu nicki almissin

Kaydolup sinava girmeyen en az yuzde 80dir.sinifta 3kisisydik sansimiz artti yane:) keske meali okuyabilseydim.gecmiste okuduklarim sohbetlerden kulagimda kalanla oldu artik. Sinav bahanesi ile bir kac sey daha igrenelim dedik girdik sinava.
Yanina soru isareti koydugum 31 soru vardi.4 yanlis 1dogruyu gotursede bos birakmaya icim el vermedi:) 18 yanlis 13 dogru cikti.2-3tane hic fikir yyrutemedigim soru vardi bos biraktim.
Yani anlayacaginiz en faxla 75 alirim hayirlisi...
Sorular yayinlaninca incelersin
Sira peygamber efendimizin hayatinda (sav).bu sefer tabi okuyup da gitmek laxim:)

Canım bu yarışmayı kim düzenliyor.

benim canim.yine sikkin yaa.
Ah bu kocalar.yaslandirdi beni gamsiz adam.
Off.neyse kafa sisirmeyim.ben aksam usru saldirdim ya.kocama degil yemeklere:))
Kilo veremedim de almasam bari.duzene girmem lazim.bu hafta sonlari dikkat etmwk zorr.
Keske hincini yemekten degil de esinden alsaydin...
Ben de gene cook yiyorum

Canım bu yarışmayı kim düzenliyor.
Meal yarismasi ufkayolculuk diye bi siteden dyyruldu.imam hatipte girdim sinava .
Peygamberimiz hayati da stv de falan duyruluyor
Genelde vakif ve dernekler duzenliyor.gecen yil kardesim imamhatipler dernegi gibi bi yerin sinavi ile umrey kaxanmistu

Son düzenleme:

Ya hedefim kg verdigin haftalarda haftasonu 1 kacamak hakki versene kendine. O zaman adı falso degil kacamak olur. Ayartmak gibi olmasin ama bir de bu acidan bak, en azindan verilen gramlara karsilik olan bu odul yani kacamak tatli oluyor. Benim kacamak gunum artik cuma. Persembe gunu kilo verebildiysem cuma gunu ilginc bir mekan bulup orada kalorisinden korkup yiyemedigim ama tadini merak ettigim bir seyi yiyorum. Bir de boyle dene ne olsa bir kac gun sonra yiyebilecegini bilmek yoksunluk duygusunu ortadan kaldiriyor. Pismanliklara da gerek kalmiyor.

Menu
Sabah.corek otu yagi.elma sirkesi
Yumurtali ekmek
Zeytin
Oglen.kiymali pide ayran
Mandalina
Turk kahvesi

Tamam bundan sonra 1 cumartrsi 1tane de paxar ortaboylu bi kacamak yapicam.sen bir dedin ben hemen ikiye cikarttim:)

Hedef nasıldı sınavın merak ettim..aslında ben de kaydoldum da bi o eksikmis gibi!! Sonuç yok tabi :/

menü :
sabah : ölçüsüz börek browni patates kızartması

Öğle : yoğurt

akşam : 2 kupa çorba
Bol yeşillik

Mesajim bi daha bi daha neden gitmiş anlamadım..bu ödül işi güzel oluyor bir de ben ödülü sabahları yiyorum kendimce..bugün tıka basa yedim sabah mesela...akşama kadar en azından yakar azicik..

Vallahi keske kocama saldirsaydim.dun aksam cok agladim.sabah kalktim ki voz kapaklarim sismis sismis o kadar sismis ki acilmiyor.
Bi daha takmicam diyorum her defasinda takmicam iste.bu sefer kwndime sozumu tutcam takmicam ben kendimden eminim vicdanim rahat.kendi dusunsun.
Takmicam yaziyorum bi yandan da agliyorum.:)

Takmamak mümkün mü?? Allah gönlüne göre versin canım..zor işler

valla sen beni guldurdun Allah ta seni guldursun.yok ismim gectiya bana yeter:))))) bu arada hic paylasmadim ama nickim cok sacma biliyorum.ama heryere birkerede uye olabiliyorum
Ayyy hedef çok güldüm yaa hakkaten ambu bir ara küsmüştün demi Ben şaka sanmıştım cidden şaka gibiydi

Geçmiş olsun canım

hoşgeldin canım aramıza bende memurum oturarak çalışıyorum benim 6 aylık bir bebeğim var bende doğum kilolarını vermeye çalışıyorum.
162 cm boyundayım işe başladığımda 71 kiloydum kızların arasına katıldığımda 69 şimdi 67 li rakamları görüyorum inş perşembeye kadar düz 67 olacam
kararlıyım bu yaz bu kiloları halledicem

bende sizdenim ben öğle yemeğimi 12 de yiyorum akşam eşim gelene kadar 7 oluyor ve ben çok acıkıyorum bende akşam 5 te yemeğimi yicem çok acıkınca meyve yesem kilo yapar mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…