Allah gönlüne göre versin inşallah...bak önün bir açıldı pir açıldı :) hadi hayırlısı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rabbim hayırlısını versin hayırlı olmayanı hayırlıya çevirsin inş.
Bene neye takıldım salatada haşlanmış tavuk az mı ? yoksa az haşlanmışmı ? Eğer kinci seçenekse ıyyyy az haşlanmış tavuk iğrennçç
Canım çok muş öyle yaa gidilmez bencede sen selenin tavsiye ettiği hastaneye git bence azıcık zamandan taviz vericen artık.
valla sen beni guldurdun Allah ta seni guldursun.yok ismim gectiya bana yeter:))))) bu arada hic paylasmadim ama nickim cok sacma biliyorum.ama heryere birkerede uye olabiliyorum
Kaydolup sinava girmeyen en az yuzde 80dir.sinifta 3kisisydik sansimiz artti yane:) keske meali okuyabilseydim.gecmiste okuduklarim sohbetlerden kulagimda kalanla oldu artik. Sinav bahanesi ile bir kac sey daha igrenelim dedik girdik sinava.Hedef nasıldı sınavın merak ettim..aslında ben de kaydoldum da bi o eksikmis gibi!! Sonuç yok tabi :/
menü :
sabah : ölçüsüz börek browni patates kızartması
Öğle : yoğurt
akşam : 2 kupa çorba
Bol yeşillik
Kaydolup sinava girmeyen en az yuzde 80dir.sinifta 3kisisydik sansimiz artti yane:) keske meali okuyabilseydim.gecmiste okuduklarim sohbetlerden kulagimda kalanla oldu artik. Sinav bahanesi ile bir kac sey daha igrenelim dedik girdik sinava.
Yanina soru isareti koydugum 31 soru vardi.4 yanlis 1dogruyu gotursede bos birakmaya icim el vermedi:) 18 yanlis 13 dogru cikti.2-3tane hic fikir yyrutemedigim soru vardi bos biraktim.
Yani anlayacaginiz en faxla 75 alirim hayirlisi...
Sorular yayinlaninca incelersin
Sira peygamber efendimizin hayatinda (sav).bu sefer tabi okuyup da gitmek laxim:)
Keske hincini yemekten degil de esinden alsaydin...benim canim.yine sikkin yaa.
Ah bu kocalar.yaslandirdi beni gamsiz adam.
Off.neyse kafa sisirmeyim.ben aksam usru saldirdim ya.kocama degil yemeklere:))
Kilo veremedim de almasam bari.duzene girmem lazim.bu hafta sonlari dikkat etmwk zorr.
Meal yarismasi ufkayolculuk diye bi siteden dyyruldu.imam hatipte girdim sinava .Canım bu yarışmayı kim düzenliyor.
Dun aksam irmik helvasi ffalsosundan donra bu sabah da tost yedim.
Colugun cocugun yemedigi 3yumurtayi da yedim
Daha gunun badindayiz toparlamaliyim derken cok sıkıp bu sefer de tatli yiyenler kulubune girmek istemiyorum.
Ocagin ustunde enginar yapraklari ile birlikte haslaniyor.pisirecek yerini bulamadim ben de hepsini pisiriyorum:)
Sabah esim ise gitti.cocuklara kavga gurultu kanvalti ettirdim hatta yemefiler ardindan makarna pisirdim...
Yarin da ufkayolculugun meal sinavi var.beklenen taruh geldi.mealin tsmamini okumadam da sinava gireyim boyumun olcusunu alayim diyorum.
Gunum pek parlsk baslamadi devami iyi olur insallah.
Tamam bundan sonra 1 cumartrsi 1tane de paxar ortaboylu bi kacamak yapicam.sen bir dedin ben hemen ikiye cikarttim:)Ya hedefim kg verdigin haftalarda haftasonu 1 kacamak hakki versene kendine. O zaman adı falso degil kacamak olur. Ayartmak gibi olmasin ama bir de bu acidan bak, en azindan verilen gramlara karsilik olan bu odul yani kacamak tatli oluyor. Benim kacamak gunum artik cuma. Persembe gunu kilo verebildiysem cuma gunu ilginc bir mekan bulup orada kalorisinden korkup yiyemedigim ama tadini merak ettigim bir seyi yiyorum. Bir de boyle dene ne olsa bir kac gun sonra yiyebilecegini bilmek yoksunluk duygusunu ortadan kaldiriyor. Pismanliklara da gerek kalmiyor.
Vallahi keske kocama saldirsaydim.dun aksam cok agladim.sabah kalktim ki voz kapaklarim sismis sismis o kadar sismis ki acilmiyor.
Bi daha takmicam diyorum her defasinda takmicam iste.bu sefer kwndime sozumu tutcam takmicam ben kendimden eminim vicdanim rahat.kendi dusunsun.
Takmicam yaziyorum bi yandan da agliyorum.:)
Ben sana kisaca yanbu desemUzun zamandir soracagim ama firsatim olmadi. 'Cok aradin mi?' diyecektim belli ki bir defada uye olmanin askiyla bu nicki almissin
Selennnn ve seldom gecmis olsun.seldom acaba adaçayı sana da iyi gelir mi ki...kadin hormonlarini dengeliyor ya. Ben de ise yariyor gibi.iz ustundeyim adetlerim kisalirsa herkese tavsiye edecegim
-nurceng size de gecmis olsun.cocuklara esin baksin ceza olarak diyecem ama nerdeeee....olan kadinlara oluyo
-akrep ve ozge aksam yemek yemenin sunnet oldugunu yeni ogrendim.evet gec saatlerde yenmez cok yenmez ama biseyler de yemek lazim.
-ambu sana yazacak bisey bulamadim gucenmedin di mi:)
Ayyy hedef çok güldüm yaavalla sen beni guldurdun Allah ta seni guldursun.yok ismim gectiya bana yeter:))))) bu arada hic paylasmadim ama nickim cok sacma biliyorum.ama heryere birkerede uye olabiliyorum
Geçmiş olsun canımBen dün çok uğraştım ama nete giremedim.herkes nasıl girdi yaaa .
Önce özge hoşgeldin canım .
Sonrada deyim ki benn diyeti bıraktım ama bugün devam.devam .hastalandım hafif grip halsizlik ben de ara verdim.bugün devam ...
teşekkür ederim hayırlı olsun
tabiki hoşbulduk öncelikle
ismim özge bundan yıllar önce 6. takım ile 10-15 kiloya yakın kilo vermiştim
ancak 2010 da kızım dünyaya geldi iyi ki de geldi ben hamileliğimde ortalama 40 kilo alarak hem bir rekora imza attım hemde hala bu kilolaları veremedim ne yazıkki kızım mayıs 18 de 4 yaşına girecek inşallah ama hala ben 30 kilo fazlalıkla ortalıkta dombili dombili dolanıyorum
birçok şey denedim tabiki bu süre zarfında ancak hiçbirisini 1 2 haftadan fazla yapmadım demekki o zaman vakti değilmiş
şubat 15 itibariyle diyete başladım bu doğumgününde kızımın zayıf ve zarif bir anne olmak istiyorum
akşam 5 ten sonra hiçbirşey yemiyorum 91,9 ile başladığım yolculuğuma 86,5 kilo ile devam ediyorum
her akşam 1 saate yakın sporumu yapmaya çalışıyorum...
dilerim sizlerinde yardımı ile yaza kadar güzel sonuçlar alırım bu arada yaşım 31 , boyum 1,68 memur olduğum için oturarak çalışıyorum....
ya ben gerçekten çok azimliyim bu sefer ve bu azmimin sürekli artmasını istiyorum.. kilo vermek için elimden geleni yapacağım sizlerinde yardımı ile
Hmmm çok mantıklıymış o zaman ve benim saatlerede çok uyuyor..Ben de saat 5 te alıyorum kızımı okuldan eve gelirken uğrarsam markete felan eve gel saat 6 oluyor yemek hazırla felan saat oluyor 7.:00 ...
Yaa tamam ya bundan sonra bende sendenim şekerim..Ben akşam yersem kilo veremyorum bu kesin o halde bu soruna kökten çözüm getrelim gitsin birlikte destek oluruz birbirimize süper olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?