Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kizlar et canavari esimin karacigerinde yaglanma baslangici varmis. Bu aksam ilk defa maile diyet yemegi yedik
Bol salata icinde az haslanmis tavuk. Insallah sebze yemeklerine de alisir da sagligina iyi gelir. Tum ailenin diyet yaptigi bir ev cennet gibi

Bir de projem bu hafta bitti yalniz baska bir yarim projeyi de tamamlamam istendi. O arada beni onerdikleri kisiyle is gorusmemi de yapacagim. Insallah hayirlisi olur. Insanin baskasina el acmasi cok zor, mutlaka uretmek, para kazanmak lazim. Lutfen dualariniza beni de ekleyin.

Son düzenleme:

Zaten bu sefer dr.u değiştirdim cerrahpasadan bi profa gidiyorum ama medipolde olduğunda..o da çok pahalı şimdilik gidiyorum ama ona devam edemem muayenesi 470 tl e gidince testi şusu busu her gittiğim 1000 tl oluyor.. Her regl döneminde istiyor çok zor devam etmem..hastaneye de vakit yokki ne yapsam bilemedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah gönlüne göre versin inşallah...bak önün bir açıldı pir açıldı :) hadi hayırlısı

Rabbim hayırlısını versin hayırlı olmayanı hayırlıya çevirsin inş.

Bene neye takıldım salatada haşlanmış tavuk az mı ? yoksa az haşlanmışmı ? Eğer kinci seçenekse ıyyyy az haşlanmış tavuk iğrennçç

Canım çok muş öyle yaa gidilmez bencede sen selenin tavsiye ettiği hastaneye git bence azıcık zamandan taviz vericen artık.

Merhabalar nasilsiniz bakalım beni sorarsaniz sali küçük oglumu kalça cikikligina testi ne goturduk bisey çıkmadı ama dönüşte kayinvalidemlete ugrafik orası biraz soğuktu tabi 3 gündür küçük rahatsız buyugunde öksürüğü arttı off ya gitmesem esimle aram bozuluyo gitsem çocuklar şaşırdım valla olan bana oluyo hele bugün sallamaktan kollarim koptu bugün temizlikci kadin geldi halime acidi valla neyse simdi uyudularda bi bakayım dedim tabi 3gundur dikkat edemiyorum dolayisiyla menu paylasmayada yuzum yok.
ozgecim bu arada hos geldin.
akrep sende hosgeldin sende yoktun bir kaç gündür.
Aksam 5ten sonra yememek mi düşünemiyorum ettesi gün 10 a kadar17 saat aç kalmak demek benim için oruç tut daha iyi

Hos geldin guzel paylasimlar diliyorum.
çok teşekkür ediyorum hep beraber inşallah

offf çok geçmiş olsun insan bazen normal regl döneminde bile dayanamıyor hemen bitsin istiyor.... yaşın daha çok genç bu yaşta dilerim menopoza falan girmezsin ki çok sıkıntılı bir süreç dilerim bir an önce normale döner regl döngün

hahah oda başka bir bakış açısı tabiki

Duydum sanırım ama hiç denemedim canım ya..

ben bu akşam ilk kez denedim ve bütün samimiyetimle söyleyebilirim ki tadı rezaleeeetttttt

buradan site ismi verilebiliyormu bilmiyorum eğer verilmiyorsa lütfen uyarın
ancaaaakkk

http://www.fittingo.com şu siteye lütfen bir bakın hergün yediğiniz yemekleri giriyorsunuz boyunuz ve kilonuza göre önce almanız gereken kalori miktarı hesaplanıyor ve günlük girdiğiniz verilerle kalori miktarını geçip geçmediğiniz belli oluyor aynı zamanda günlük spor bilgilerinizi de girip kaç kalori yaktığınızı takip ediyorsunuz ben hergün giriyorum mutlaka tavsiye ediyorum hatta girip üye olursanız haber verin birbirimizi ekleyip kontrol edelim süper bir diyet sitesi

Aksam bol limonlu tavuk
1kase yogurt
Bol yesillik
(Bu kadarla kalsaydi superdi
3yk irmik+2yk seker ve 1yk tereyagdan helva yapip yedim)

merhaba buna bende dahil olabilirmiyim acaba??

Takima devam edersen projeye da dahil olabilirsin

Menü :)

Sabah : 1 baharatlı beyaz peynirli tost
1 lokma yumurta

Öğle : 2 kase arabaşı çorbası
Yoğurtlu çiğ karnabahar

Akşam : 1 kase arabaşı çorbası
Bol yeşillik
2 dlm ekmek

2 lt su

Çarşı pazar gezmeler

Kitap : sultans

Donbul evet cok azimli biriydi ben de onu takip efeyim.

Selennnn ve seldom gecmis olsun.seldom acaba adaçayı sana da iyi gelir mi ki...kadin hormonlarini dengeliyor ya. Ben de ise yariyor gibi.iz ustundeyim adetlerim kisalirsa herkese tavsiye edecegim
-nurceng size de gecmis olsun.cocuklara esin baksin ceza olarak diyecem ama nerdeeee....olan kadinlara oluyo
-akrep ve ozge aksam yemek yemenin sunnet oldugunu yeni ogrendim.evet gec saatlerde yenmez cok yenmez ama biseyler de yemek lazim.
-ambu sana yazacak bisey bulamadim gucenmedin di mi:)

valla sen beni guldurdun Allah ta seni guldursun.yok ismim gectiya bana yeter:))))) bu arada hic paylasmadim ama nickim cok sacma biliyorum.ama heryere birkerede uye olabiliyorum

dun kayinvalidemde cuma vardi.bende yardimci olarak ordaydim.inanin borek vardi tadina bile bakmadim ama 2 ile 9 arasinda ortalama 8 adet tulumba tatlisi yedim.aksam yemegi yemedim ama sabah tartildim (seldoma soylemeyin) 1kilo fazla ciktim.tulumbalari yanyana koysam yarim kilo etmez cok gicik bir olay.
sabah ilk defa leslie yaptim 15 dak.ilk olarak yaptigim icin bacaklarim agrimasin dedim bakalim devami gelicekmi ?
gelelim menuye
sabah peynir yumurta biraz ekmek iki domates 5 zeytin

oglen haslanmis tavuk yogurt

aksam kurufasulye uc kasik pilav
bakalim simdilik boyle.aralari doldururum

Dun aksam irmik helvasi ffalsosundan donra bu sabah da tost yedim.
Colugun cocugun yemedigi 3yumurtayi da yedim
Daha gunun badindayiz toparlamaliyim derken cok sıkıp bu sefer de tatli yiyenler kulubune girmek istemiyorum.
Ocagin ustunde enginar yapraklari ile birlikte haslaniyor.pisirecek yerini bulamadim ben de hepsini pisiriyorum:)
Sabah esim ise gitti.cocuklara kavga gurultu kanvalti ettirdim hatta yemefiler ardindan makarna pisirdim...
Yarin da ufkayolculugun meal sinavi var.beklenen taruh geldi.mealin tsmamini okumadam da sinava gireyim boyumun olcusunu alayim diyorum.
Gunum pek parlsk baslamadi devami iyi olur insallah.

Vayyy vayyyy masallah.süpersin idolumsun.

Ben dün çok uğraştım ama nete giremedim.herkes nasıl girdi yaaa .

Önce özge hoşgeldin canım .

Sonrada deyim ki benn diyeti bıraktım ama bugün devam.devam .hastalandım hafif grip halsizlik ben de ara verdim.bugün devam ...

Bugün kü menü çok az olmuş ya açım ben ühüüü sabah börek ve browni yicem çocuklara yaptım kendime sabaha ayırdım..onun hayaliyle dayanicam artıkın :S

benim canim.yine sikkin yaa.
Ah bu kocalar.yaslandirdi beni gamsiz adam.
Off.neyse kafa sisirmeyim.ben aksam usru saldirdim ya.kocama degil yemeklere:))
Kilo veremedim de almasam bari.duzene girmem lazim.bu hafta sonlari dikkat etmwk zorr.

Senin zaman problemin var haklisin. Aman Allah'im o nasil bir vizite ucreti oyle? Proflar oyle oluyor demek ki? Ayda 2 gununu ayirabilsen demek isterdim ama sartlarinin zorlugunu yazmistin biliyorum o yuzden demeyecegim. Yine de gerekirse doktorunu degistir ama bu isin pesini birakma.

Hadi bakalim bugun guzel bir gun olur insallah. Nerede pozitif Hedefimiz? Gorursen bol sans dile. Bardagin bos tarafindan bakan adama sans dileyip, dua etmiyor, Allah'in verdigi nefesi bosa tuketmiyoruz

Hedeffffff her seyin hayirlisi olsun. Bu isler belli olmaz belki beklediginin ustunde basarili olursun. En kotusu ne olabilir ki? bol sans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…