Seni korkutmak istemem, uzak oldugunu da biliyorum ama Capa Tip Fakultesine gitmeni onerecegim. Biliyorum zamanin da yok. Yalniz, yasadigimiz bir olaydan biliyorum. Benzer bir durum ile kardesim karsilasti. Kadin dogum doktoru regl olmuyor diye menapoz dedi. Kardesim 39 yasinda olmasina ragmen inanmadi, baska bir kadin dogumcu tetkikleri arttirdi bahsettigin degerlerin yukselmesinin en onemli nedenlerinden biri de beyinden kaynaklaniyormus. Erken teshis ile o doktor bizleri sevince bogdu. "Bizim bir yakin vardi...." diye soze baslayanlari hic sevmem. Sevmedigim bir seyi yaptigimin farkindayim. Senin icin rahat olsa bile lutfen bu konuyu bir arastir. En azindan bir doktora daha gorun.
Kizlar et canavari esimin karacigerinde yaglanma baslangici varmis. Bu aksam ilk defa maile diyet yemegi yedik
Bol salata icinde az haslanmis tavuk. Insallah sebze yemeklerine de alisir da sagligina iyi gelir. Tum ailenin diyet yaptigi bir ev cennet gibi
Bir de projem bu hafta bitti yalniz baska bir yarim projeyi de tamamlamam istendi. O arada beni onerdikleri kisiyle is gorusmemi de yapacagim. Insallah hayirlisi olur. Insanin baskasina el acmasi cok zor, mutlaka uretmek, para kazanmak lazim. Lutfen dualariniza beni de ekleyin.
Rabbim hayırlısını versin hayırlı olmayanı hayırlıya çevirsin inş.Kizlar et canavari esimin karacigerinde yaglanma baslangici varmis. Bu aksam ilk defa maile diyet yemegi yedik
Bol salata icinde az haslanmis tavuk. Insallah sebze yemeklerine de alisir da sagligina iyi gelir. Tum ailenin diyet yaptigi bir ev cennet gibi
Bir de projem bu hafta bitti yalniz baska bir yarim projeyi de tamamlamam istendi. O arada beni onerdikleri kisiyle is gorusmemi de yapacagim. Insallah hayirlisi olur. Insanin baskasina el acmasi cok zor, mutlaka uretmek, para kazanmak lazim. Lutfen dualariniza beni de ekleyin.
Zaten bu sefer dr.u değiştirdim cerrahpasadan bi profa gidiyorum ama medipolde olduğunda..o da çok pahalışimdilik gidiyorum ama ona devam edemem muayenesi 470 tl e gidince testi şusu busu her gittiğim 1000 tl oluyor.. Her regl döneminde istiyor çok zor devam etmem..hastaneye de vakit yokki ne yapsam bilemedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok teşekkür ediyorum hep beraber inşallahHos geldin guzel paylasimlar diliyorum.
Ya sorma benim de kafam karıştı başlarda...çünkü tam tersi regl araları kısalıp süresi uzadı ama yoğunluğu azaldı...ama benim ki normal bir durum değil sonuçta 38 yaşındayım..travmatik menapozmus bendeki ve bu geçirdiğim 3. büyük kanama...ya nerdeyse ayın yarısında hastayım ben :/ bitecekse bitse diyorum bazen :/ o yüzden reglden şiştim mazereti en çok ben de şık duruyor :)
Walla duydum ama ben öyle mucize şeylere pek inanamıyorum..hiç denedim mi?? Yooo :) ne bileyim işe yarasa bu kadar tombik salinmazdi ortada dimi ama :)
Duydum sanırım ama hiç denemedim canım ya..
Aksam bol limonlu tavukbu sabah: 1yk elma sirkesi
mantarlı, kaşarlı, biberli omlet
3 etimek
ara: 1 tk kadayıf tatlısı( tadına baktım)
öğlen: az ezogelin çorba
yarım pors. döner ve yteşillik
şimdi: şekerli türk kahvesi
yürüyüş:5500 adım
merhaba buna bende dahil olabilirmiyim acaba??
Donbul evet cok azimli biriydi ben de onu takip efeyim.Ya bende düşünüp duruyorum ve şuna karar verdim.. Bir kase yoğurda kuru nane kırmızı biber katıp yicem akşam menüm de bu olur..
Hatta dönüşümlü şu üçlü karışımda yapabilirim o da çok faydalıydı yoğurtla karışınca beni tok tutuyordu neydi zerdeçal,zencefil tarçın üçlüsü..
Başkada bişii olmasın akşam menümde ve kurtulayım artık şu fazlalıklardan..
14. takımdan donbul u da spor konusunda takipteyim harika bilgiler veriyor sizede tavsiye ederim takip edin bilgi ve motivasyon bankası resmen maşallah..
Selennnn ve seldom gecmis olsun.seldom acaba adaçayı sana da iyi gelir mi ki...kadin hormonlarini dengeliyor ya. Ben de ise yariyor gibi.iz ustundeyim adetlerim kisalirsa herkese tavsiye edecegim
-nurceng size de gecmis olsun.cocuklara esin baksin ceza olarak diyecem ama nerdeeee....olan kadinlara oluyo
-akrep ve ozge aksam yemek yemenin sunnet oldugunu yeni ogrendim.evet gec saatlerde yenmez cok yenmez ama biseyler de yemek lazim.
-ambu sana yazacak bisey bulamadim gucenmedin di mi:)
**2. TAKIM 351. ETAP **
akrep33 (62.5 / 63 / -0,5 / -0,8%)
Seldom ( 82,9/80.1/2.8 / 3.37%)
hedef52 ( 63/63,3/-0,3/-0,48%)
selennnnn ( 60, 8/60, 8 /0 / 0%)
Siyahbeyaz06(72,8/71,3 /1,5 /2,06 %)
Ambuyanbu (74.8/74.4 /0,4 / 0,54%)
nurceng( 62,0/62,2 /-0,2 / -0,32% )
uhs (69/ 68,2/0,8/1,16 % )
2. TAKIM ORTALAMASI:
Şah mat and the game to seldom :))) ya akşam yemesem 79.9 olacaktım ve alışveriş yapacaktım :/ amaaaaan ben bu gazla yürürüm arkadaş :)))) masallahları alayım :))
Zaten bu sefer dr.u değiştirdim cerrahpasadan bi profa gidiyorum ama medipolde olduğunda..o da çok pahalışimdilik gidiyorum ama ona devam edemem muayenesi 470 tl e gidince testi şusu busu her gittiğim 1000 tl oluyor.. Her regl döneminde istiyor çok zor devam etmem..hastaneye de vakit yokki ne yapsam bilemedim
Dun aksam irmik helvasi ffalsosundan donra bu sabah da tost yedim.
Colugun cocugun yemedigi 3yumurtayi da yedim
Daha gunun badindayiz toparlamaliyim derken cok sıkıp bu sefer de tatli yiyenler kulubune girmek istemiyorum.
Ocagin ustunde enginar yapraklari ile birlikte haslaniyor.pisirecek yerini bulamadim ben de hepsini pisiriyorum:)
Sabah esim ise gitti.cocuklara kavga gurultu kanvalti ettirdim hatta yemefiler ardindan makarna pisirdim...
Yarin da ufkayolculugun meal sinavi var.beklenen taruh geldi.mealin tsmamini okumadam da sinava gireyim boyumun olcusunu alayim diyorum.
Gunum pek parlsk baslamadi devami iyi olur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?