Kizlar et canavari esimin karacigerinde yaglanma baslangici varmis. Bu aksam ilk defa maile diyet yemegi yedik
Bol salata icinde az haslanmis tavuk. Insallah sebze yemeklerine de alisir da sagligina iyi gelir. Tum ailenin diyet yaptigi bir ev cennet gibi
Bir de projem bu hafta bitti yalniz baska bir yarim projeyi de tamamlamam istendi. O arada beni onerdikleri kisiyle is gorusmemi de yapacagim. Insallah hayirlisi olur. Insanin baskasina el acmasi cok zor, mutlaka uretmek, para kazanmak lazim. Lutfen dualariniza beni de ekleyin.
ben kaydolucam bugün canım kalori olayına dikkat ediyorum ben çünkü hergün sebze yemeği yiyemiyoruz bir dilim böreğim bir porsiyon makarnanın kaç kalori olduğunu bilince daha dikkatli davranıyorsun.buradan site ismi verilebiliyormu bilmiyorum eğer verilmiyorsa lütfen uyarın
ancaaaakkk
http://www.fittingo.com şu siteye lütfen bir bakın hergün yediğiniz yemekleri giriyorsunuz boyunuz ve kilonuza göre önce almanız gereken kalori miktarı hesaplanıyor ve günlük girdiğiniz verilerle kalori miktarını geçip geçmediğiniz belli oluyor aynı zamanda günlük spor bilgilerinizi de girip kaç kalori yaktığınızı takip ediyorsunuz ben hergün giriyorum mutlaka tavsiye ediyorum hatta girip üye olursanız haber verin birbirimizi ekleyip kontrol edelim süper bir diyet sitesi
benim canim.yine sikkin yaa.
Ah bu kocalar.yaslandirdi beni gamsiz adam.
Off.neyse kafa sisirmeyim.ben aksam usru saldirdim ya.kocama degil yemeklere:))
Kilo veremedim de almasam bari.duzene girmem lazim.bu hafta sonlari dikkat etmwk zorr.
Slm hedef bugun sinav cocugu.
Vallahi keske kocama saldirsaydim.dun aksam cok agladim.sabah kalktim ki voz kapaklarim sismis sismis o kadar sismis ki acilmiyor.
Bi daha takmicam diyorum her defasinda takmicam iste.bu sefer kwndime sozumu tutcam takmicam ben kendimden eminim vicdanim rahat.kendi dusunsun.
Takmicam yaziyorum bi yandan da agliyorum.:)
boğaz ağrısı ve griple yeni bir haftaya başlamanın dayanılmaz gerginliği içerisindeyim..allaaaaaaaaam ben ne beceriksiz bir kadınım..sağımı toparlıyorum solum dökülüyor...bu haftayı da böyle mızıldanarak geçiririm artık :/
menümü yazayım bari amaaaaaan.......
sabah : bol yeşillik
1 yumurta
2 dlm peynir
3 zeytin
domates
2 dlm ekmek
ara : mucize otlar karışımı :) 1 tatlı kaşığı balla.. zencefil ıhlamur papatya ve tane karabiberle bir karışım yapıp içine zerdeçal ve bal katarak içiyorum boğazıma iyi geliyor
öğle : 10 adet zeytinyağlı sarma
yoğurt
ara : mucize otlar karışımından koca bir kupa daha
akşam : bol yeşillik
2 kupa hasta çorbası (sebzeli mercimek :)
2 lt su
boğaz ağrısı ve griple yeni bir haftaya başlamanın dayanılmaz gerginliği içerisindeyim..allaaaaaaaaam ben ne beceriksiz bir kadınım..sağımı toparlıyorum solum dökülüyor...bu haftayı da böyle mızıldanarak geçiririm artık :/
menümü yazayım bari amaaaaaan.......
sabah : bol yeşillik
1 yumurta
2 dlm peynir
3 zeytin
domates
2 dlm ekmek
ara : mucize otlar karışımı :) 1 tatlı kaşığı balla.. zencefil ıhlamur papatya ve tane karabiberle bir karışım yapıp içine zerdeçal ve bal katarak içiyorum boğazıma iyi geliyor
öğle : 10 adet zeytinyağlı sarma
yoğurt
ara : mucize otlar karışımından koca bir kupa daha
akşam : bol yeşillik
2 kupa hasta çorbası (sebzeli mercimek :)
2 lt su
çok geçmiş olsun canım benim de boğazımda hırıltılar var hayırlısıyla bir yaz gelseydi bol bol dinlen olur mu
benim korkum da hasta olmaktan ziyade, bi şekilde toparlarım diyorum, çocuğa geçmesi..çünkü kızım hasta olunca perişan oluyoruz...benimle işe getiriyorum, çoluk çocuğun içinde öğretmenler odasında yatıyor perişan oluyoruz :/ çocuğun hastalığına mı, perişanlığına mı kendi perişanlığıma ve yorgunluğuma mı dertleneyim feleğim şaşıyor o zamanlarda...o yüzden hemeeeeeeeeeeeeen bugün odasına şutluyorum kızımı :) (biz beraber yatıyoruz da :) çok bilmiş psikologlar duymasın
ayyyyyyy ne kötü aneeeeeeee tüüüüüüüü öyle yapılır mi hiiiiiç
yawww ben de ikizlerle yatıyorum, beşikten çıkardıktan sonra bunları aynı yatağa ayakuçlu başuçlu yatırdım sırtlarını kaşıyarak uyuttum...uyuttum mu uyutabildim mi aslında bilmiyorum halaaaaa uyumuyorlar , ben yanlarındayken uyuymuyorlar yanlarında olmsam zaten evde geziyorlar. abileri de korkuyor aynı yatakta olmasa da aynı odada istiyor.
bir ara isyan ettim, bağırdım yeteeeeeer diye herkes yatağında yatsın gürültü ediyorsunuz beni de uyutmuyorsunuz anne anne deyip durmayın ben sizin anneniz değilim falan dedim (annemden öğrendiğim kötü bir cümle ne bileyim disiplinize edeceğimi zannettim belki kıymatimi anlarlar dedim). sonra tabi iyice ağladılar annneeeee anneeee diye neyse sarıldık ağlaştık başladık gene aynı yatakta yatmaya...
aradan aylaaaar geçti, herhangi bir problem de yoktu dedim şunlara tatlı bir dille eğitim vereyim anneler ayrı odada ve ayrı yatakta yatar siz de büyüdünüz kendiniz yatabilirsiniz diye...ben konuşmamı yaptıktan sonra ikisi de şunu söyledi ' bizim başka annemiz yok, ben başka anne sevmem , başka anne istemem''. niye öyle dediklerini anlamadım ne alaka diye düşündüm ve sonunda çok önce söylediğim sözlerin unutulmadığını gördüm...bir kaç gün boyunca tekrarlayıp durudular başka anne sevmem istemem diye
beterin beteri var anlayacağın....
merhaba arkadaşlarnasılsınız... hepinizi çok azimli gördüm maş.
Allah yardımcınız olsun
özgekrd teşekkürler canım fittingo ya girdim yediklerimin kalorisini hesapladım çok hoş bir site
bugün yediklerim
3 dilim peynir
3 adet zeytin
2 dilim ekmek
4 çatal yumurta
çay
ara öğün yok bol su
öğlen
çoban kavurma
4 kaşık pirinç pilavı
yoğurt portakal
fittingo sitesine göre benim akşamı boş geçirmem lazım limit doldu ama ben salata falan yerim
Dun aksam irmik helvasi ffalsosundan donra bu sabah da tost yedim.
Colugun cocugun yemedigi 3yumurtayi da yedim
Daha gunun badindayiz toparlamaliyim derken cok sıkıp bu sefer de tatli yiyenler kulubune girmek istemiyorum.
Ocagin ustunde enginar yapraklari ile birlikte haslaniyor.pisirecek yerini bulamadim ben de hepsini pisiriyorum:)
Sabah esim ise gitti.cocuklara kavga gurultu kanvalti ettirdim hatta yemefiler ardindan makarna pisirdim...
Yarin da ufkayolculugun meal sinavi var.beklenen taruh geldi.mealin tsmamini okumadam da sinava gireyim boyumun olcusunu alayim diyorum.
Gunum pek parlsk baslamadi devami iyi olur insallah.
hoşbulduk canım geçmiş olsun bu aradaBen dün çok uğraştım ama nete giremedim.herkes nasıl girdi yaaa .
Önce özge hoşgeldin canım .
Sonrada deyim ki benn diyeti bıraktım ama bugün devam.devam .hastalandım hafif grip halsizlik ben de ara verdim.bugün devam ...
Kaydolup sinava girmeyen en az yuzde 80dir.sinifta 3kisisydik sansimiz artti yane:) keske meali okuyabilseydim.gecmiste okuduklarim sohbetlerden kulagimda kalanla oldu artik. Sinav bahanesi ile bir kac sey daha igrenelim dedik girdik sinava.
Yanina soru isareti koydugum 31 soru vardi.4 yanlis 1dogruyu gotursede bos birakmaya icim el vermedi:) 18 yanlis 13 dogru cikti.2-3tane hic fikir yyrutemedigim soru vardi bos biraktim.
Yani anlayacaginiz en faxla 75 alirim hayirlisi...
Sorular yayinlaninca incelersin
Sira peygamber efendimizin hayatinda (sav).bu sefer tabi okuyup da gitmek laxim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?