Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

allah yardımcın olsun tatlım

ben kaydolucam bugün canım kalori olayına dikkat ediyorum ben çünkü hergün sebze yemeği yiyemiyoruz bir dilim böreğim bir porsiyon makarnanın kaç kalori olduğunu bilince daha dikkatli davranıyorsun.

benim canim.yine sikkin yaa.
Ah bu kocalar.yaslandirdi beni gamsiz adam.
Off.neyse kafa sisirmeyim.ben aksam usru saldirdim ya.kocama degil yemeklere:))
Kilo veremedim de almasam bari.duzene girmem lazim.bu hafta sonlari dikkat etmwk zorr.

canını sıkma canım herşey olurunu varır dikkat et yediklerine kahve keyfi yap rahatlatır seni

boğaz ağrısı ve griple yeni bir haftaya başlamanın dayanılmaz gerginliği içerisindeyim..allaaaaaaaaam ben ne beceriksiz bir kadınım..sağımı toparlıyorum solum dökülüyor...bu haftayı da böyle mızıldanarak geçiririm artık :/

menümü yazayım bari amaaaaaan.......

sabah : bol yeşillik
1 yumurta
2 dlm peynir
3 zeytin
domates
2 dlm ekmek

ara : mucize otlar karışımı :) 1 tatlı kaşığı balla.. zencefil ıhlamur papatya ve tane karabiberle bir karışım yapıp içine zerdeçal ve bal katarak içiyorum boğazıma iyi geliyor

öğle : 10 adet zeytinyağlı sarma
yoğurt

ara : mucize otlar karışımından koca bir kupa daha

akşam : bol yeşillik
2 kupa hasta çorbası (sebzeli mercimek :)

2 lt su

canım benim üzme kendini olur mu bende çok duygusal biriyim çok ağlıyorum bir şey olunca

çok geçmiş olsun canım benim de boğazımda hırıltılar var hayırlısıyla bir yaz gelseydi bol bol dinlen olur mu

merhaba kızlar cuma akşam börek faciasından sonra(kendimden tiskindim) hafta sonu güzel geçti kaçamaksız ekmeği minumuma indirdim.çok dikkat ediyorum bu kiloları vericem hergün diyete girip çıkmaktan sıkıldım
kızlar regl olmam gerekiyor bugünlerde hafta sonu hafif leke geldi devamı gelmedi belirtileri var ama kendisi yok hayırlısı bakalım.

günaydın arkadaşlar
sınav yerinde üşüttüm
kısa patik çorap giyince kış günü insan bileklerden soğuk alıyor
dün geceden beri boğazım batmaya başladı
kesinlikle hastalanmamam lazım, iş yeri neyse rapor falan oluyor (gerçi dönüşte işler fena birikmiş oluyor) ev için rapor almak söz konusu değil!!!
Hastalanmayayım diye sabahtan beri, ballı zencefilli çay, çörek otu, elma sirkesi ile gargara ve adaçayı yeşil çay içtim. aslında bunlar zaten benim diyet rutuimde olan şeyler
dua adin atlatayım şu durumu

menü: yuıkarıda yazılanlara ilave
3 dilim ekmek
1,5 yumurta
5 zeytin
1 tk bal

çok geçmiş olsun canım benim de boğazımda hırıltılar var hayırlısıyla bir yaz gelseydi bol bol dinlen olur mu

oyyyyy meğer hepimiz dökülüyormuşuz ((, bize topluca geçmiş olsun...
seldomun çayından da kopye çekiiiiiiim

Son düzenleme:
benim korkum da hasta olmaktan ziyade, bi şekilde toparlarım diyorum, çocuğa geçmesi..çünkü kızım hasta olunca perişan oluyoruz...benimle işe getiriyorum, çoluk çocuğun içinde öğretmenler odasında yatıyor perişan oluyoruz :/ çocuğun hastalığına mı, perişanlığına mı kendi perişanlığıma ve yorgunluğuma mı dertleneyim feleğim şaşıyor o zamanlarda...o yüzden hemeeeeeeeeeeeeen bugün odasına şutluyorum kızımı :) (biz beraber yatıyoruz da :) çok bilmiş psikologlar duymasın

ayyyyyyy ne kötü aneeeeeeee tüüüüüüüü öyle yapılır mi hiiiiiç
yawww ben de ikizlerle yatıyorum, beşikten çıkardıktan sonra bunları aynı yatağa ayakuçlu başuçlu yatırdım sırtlarını kaşıyarak uyuttum...uyuttum mu uyutabildim mi aslında bilmiyorum halaaaaa uyumuyorlar , ben yanlarındayken uyuymuyorlar yanlarında olmsam zaten evde geziyorlar. abileri de korkuyor aynı yatakta olmasa da aynı odada istiyor.

bir ara isyan ettim, bağırdım yeteeeeeer diye herkes yatağında yatsın gürültü ediyorsunuz beni de uyutmuyorsunuz anne anne deyip durmayın ben sizin anneniz değilim falan dedim (annemden öğrendiğim kötü bir cümle ne bileyim disiplinize edeceğimi zannettim belki kıymatimi anlarlar dedim). sonra tabi iyice ağladılar annneeeee anneeee diye neyse sarıldık ağlaştık başladık gene aynı yatakta yatmaya...

aradan aylaaaar geçti, herhangi bir problem de yoktu dedim şunlara tatlı bir dille eğitim vereyim anneler ayrı odada ve ayrı yatakta yatar siz de büyüdünüz kendiniz yatabilirsiniz diye...ben konuşmamı yaptıktan sonra ikisi de şunu söyledi ' bizim başka annemiz yok, ben başka anne sevmem, başka anne istemem''. niye öyle dediklerini anlamadım ne alaka diye düşündüm ve sonunda çok önce söylediğim sözlerin unutulmadığını gördüm...bir kaç gün boyunca tekrarlayıp durudular başka anne sevmem istemem diye

beterin beteri var anlayacağın....

aslında ben kendi rahatım için yanıma aldım..her gece 30 kere üstünü kontrole gitmekten helak olunca gel kuzum koynuma moduna geçtim..amaaaaan ben evlenene kadar kardeşimle beraber yattım nolduuuu anormal mi oldum?? çok bilmesin o psikologlar!! normalliğin boyutu ne ola ki?? :)

özgekrd teşekkürler canım fittingo ya girdim yediklerimin kalorisini hesapladım çok hoş bir site
bugün yediklerim
3 dilim peynir
3 adet zeytin
2 dilim ekmek
4 çatal yumurta
çay

ara öğün yok bol su
öğlen
çoban kavurma
4 kaşık pirinç pilavı
yoğurt portakal
fittingo sitesine göre benim akşamı boş geçirmem lazım limit doldu ama ben salata falan yerim

renki güzel bi site de işte kaloriyi doldurdun ya da 100 kalorin kaldı ya da fazla yedin diyince insan kendini çok çaresiz hissediyor

menü:
3 dilim ekmek
1,5 yumurta
5 zeytin
1 tk bal

öğlen: 100 gr. tavuk döner
200 ml ayran
1 dilim ekmek
1-2 dilim domates
1 kuru kayısı

ara: 2 kuru kayısı, 1 etimek (inşallah)

Akşam: 8 yk brokoli haşlama
1 kase cacık gibi bişey (içine semizotu çiğ karnabahar sarmısak ceviz salatalık konulmuş yoğurt)
2 etimek

ara: 3 minik mandalina
3-4 yk yoğurt
İNŞALLAH:)

herkese gecmis olsun arkadaslar.bizim ufaklikta fena nefes alamiyo yavrum.simdilik doktora gitmedik ama yakinda giderim gibi.
haftasonum hem rejim hem ev hayatim rezaletti.pazar dogum gunu vardi.herseyen yedin dur dimi yok ikincileride yedim
neysem persembeye kadar tatrilmiycam (umarim)
sabah herzamanki kahvaltim
oglen kurufasulye yogurt
aksam corba balik salata
aralari bilmiyorum.ama canim sikkin bogazim agriyo midem bulaniyo hicbisey yapasim yok

ne sınavı bu merak ettim doğrusu

hoşbulduk canım geçmiş olsun bu arada

hedef bu sınav herkes O'nu okuyor diye bir kitap var Efendimizin hayatını anlatan onun sınavı mı nisanda diye biliyordum ben onu ama belki il il değişiyordur başarılar diliyorum eğer o ise.... Umre ziyareti hediyesi vardı sanırım benim açıköğretim sınavlarım olduğu için ben çok istedim ama nasip olmadı... çok zor oluyormuş sınavları diye duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…