Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hoşbulduk canım ne güzel meslektaşız desene sen hangi kurumda çalışıyorsun bu arada
bende kızım 4 yaşına girecek olmasına rağmen doğum kilolarımla uğraşıyorum

ben kaydolucam bugün canım kalori olayına dikkat ediyorum ben çünkü hergün sebze yemeği yiyemiyoruz bir dilim böreğim bir porsiyon makarnanın kaç kalori olduğunu bilince daha dikkatli davranıyorsun.
kesinlikle ben de çok beğendim siteyi ona göre hareket ediyorum

çok geçmiş olsun tam hastalık havası aman kuzular hasta olmasında

bende kızımla yatıyorum
valla biz çok memnunuz bu durumdan hatta duruya biz bu kız oda takımı aldık tamamen kendi zevkine göre döşendi ama bir kere bile yatmadı daha yaza yatırmayı planlıyorum

ancak sabiha paktuna da diyorki eğer çocuklarınız sizinle yatmak istiyorsa yatırın çünkü büyüdükleri zaman zaten siz istesenizde onlar sizinle yatmayacak onlar nasıl istiyorsa bu konuda öyle davranın
duru bir koluyla babasına bir koluyla bana sarılıyor sanki o annemiz gibi
aman psikologlar çok biliyor bakalım kendileri ayrı mı yatırıyor

beğenmene sevindim siteyi insan yemek yiyecek olsa bile kalori yüzünden yiyemiyor

çok geçmiş olsun kuzuma Rabbim tez vakitte şifa versin inşallah

kızlar ben 86 iken bu sabah tartıldım ki 86,6 kiloyum bu arada uzun zamandır içine sığamadığım bir eteğimi giydim bugün o da ayrı bir mutluluk tabiki
ancak bu takılma olayını nasıl atlatacağım bilmiyorum not defterime yazdığım kısa dönemli hedef tutmuyor böyle olunca
yeşil kahve
yeşil çay
her akşam spor
bunlar tamam ne yapabilirim bana bir yol gösterin Ya Huuu:)

birde bu cuma bende kilo bildirimi yapacakmıyım beni bu hususta aydınlatırmısınız yarın pirinç lapası günü yapayım bari arada böyle şaşırtmak lazım sanırım vücudu

SANA DA GEÇMİŞ OLSUN,hastalak takımı olmuşuz resmen

Sabah disariciktim yurudum.canim simit cekti yam iki taneyi goturdum.sonra markete girdim eksik biseyler vardi aldim birde kocaaaa bir paket goftet alip tek basina yedim.

Once hic gormemis gibi yiyip yiyip sonra da buraya pismanim yazmak hic hos degil.kendimden nefret ediyorum artik.kendine soz geciremeyen cocuklara kocadina nasil gecirir.offf napcam kendimle..yedim ya patlayana kadar artik yemem ni kac gun

o değil ama ona da giricem inşallah...böyle böyle bi zaman gelir soruları ezberler umreyi de kazanırım
başvuran çok da adamaakıllı çalışıp sınava giren pek insan olmuyor anlaşılan

birde bu cuma bende kilo bildirimi yapacakmıyım beni bu hususta aydınlatırmısınız yarın pirinç lapası günü yapayım bari arada böyle şaşırtmak lazım sanırım vücudu

özgecim bizim kilo bildirim günümüz perşembeleri. iyi ki sordun... kaptanımızn yoğunluğu dolayısı ile perşembe gün boyu bildirimler oluyor, perşembe akşamı listeyi düzenliyor olmadı ertesi sabah ben düzenleyip cuma grubunda paylaşıyorum...cumaya anca yetiştiriyoruz anlayacağın
takım kuralımız yeni üyenin ilk 2 haftasının deneme haftası olmasıdır, olur da 2-3 gün sonra çekip gider diye hemen listeye almıyoruz. ama sen bu arada normal bir üye gibi gelip perşembe sabahı kilonu bilidir, her gün menülerini yaz. paylaşıma devam edersen sonraki perşembe listede olursun inşallah. tabi verdiğin kilolar boşa gitmeyecek senin için 2 haftalık kilo bilidirmi yapıcaz, bu hafta vereceğin kiloların da katkısı olacak takıma
perşembe sabahına fazlalıklarını atmanı bekliyoruz

hadi toparla kendini...başarı hikayelerini oku diyet günlüğü tut bişey yap ama toparlan lütfen...
ben de haftasonu seni durumundaydım hatta geçen haftasonu da öyleydim. noldu? geçen hafta pazartesiden perşembeye dikket ettiğim halde +300 çıktım bu hafta bi +daha istemiyorum. en azından pazartesileri diyete başlayıp perşembe bitiren kötü kadınlardan olalım, hiç başlamayanlardan olmaktansa

Herkesler hasta.gecmisler olsun hepinize.

Gecen haftadan bu yana ben ve cocuklar da hafif nezle seklinde geciriyoruz.aksam uyumadan ve sabah uyaninca burunlarindan cikanlari gorseniz sok olursunuz:)
Ilac vermedim henuz.ilacsiz gecer umarim.,beklemedeyim.
Ben de bi kirginlik bi yorgunluk.ilerlemez umarim.

Aynen nenim de oyle oldu.ama ben emxirdigimden galiba -300 ciktim.ikinci listede sadece 300 gr verdim.neyse diyor ve devam ediyorum tabiki.sabah ki saldiridan sonra hala acikmadim ama ara ogun yaptim prebiyotik yogurt ile.bu arada hala ilgileniyor musun ilgili ditetle bilmiyorum ama ycuncu lustenin detoks cayi guzel.bir de ne kadar yediysem de( dun de catlayana kadar evde gaptigim pizzayi yedim )oyle bir an da kilo almiyorum.bu guzel bence demekki iyi yoldayim diyorum.

canim sizede gecmis olsun.bence cocuklari bekletme grip ilacina basla yoksa antibiyotige. dogru gidiyolar

en son yaptığım çay 2. listenindi galiba iğğğrençti...hem de 1/4 ölçü falan koymama rağmen, 1 bardak içip kalanını döktüm. ben o çayı içemiyorum...bir daha denersem 1 bardaklarım yaparım herhalde

bir de hangi listeyi yapıyorsan kopyalayıp paylaşır mısın?

Son düzenleme:

bunu öğrendiğim iyi oldu perşembe günü bende tartılıp kilomu bildiririm size inşallah
sizinle olmak çok güzel o yüzden alsanızda almasanızda ben yinede burada olmaya devam ederim inşallah diye düşünüyorum...

bugünkü menümü yazayım ben

sabah bir poğaça ve çay
arada bir sade kahve

öğle: 4 kaşık güveç 1 dilim ekmek

arada yeşil çay mevye kurusu

akşam 2 kaşık yoğurt 1 tatlı kaşığı güveçten aldım

1 elma

callanetics ve leslie mi de yaparım biraz sonra

yeşil kahve ve 2,5 litreden fazla suyumu da içtim mi tamamdır.

Ooo kimsecikler yok ben bugunku sporumu eksiksiz yaptim beyaz cayimi da ictim su 86 ya takildim bir kurtulsaydim

renki güzel bi site de işte kaloriyi doldurdun ya da 100 kalorin kaldı ya da fazla yedin diyince insan kendini çok çaresiz hissediyor

günaydın hedefcim bana faydalı oldu canım site dün akşam 5-5.30 arası salatamı yaptım bir tane haşlanmış yumurta yedim tok tutsun diye eğer eşimi bekleseydim çok acıkır salçalı makarnayı götürürdüm.67 li rakamları gördüm sabah bir de hasta olmadım olursam daha da rahatlarım diyorum.

geçmiş olsun canım herkeste bir kırgınlık var bende kuru kuru öksürüyorum hayırlısı bakalım

günaydın canım senin yediklerin benimkilerin yanında çok az ben çok mu yiyorum acaba ama bunda daha az yersem açlıktan ölürüm
birde bebek emziriyorum benim yüzünden bebeğimin sütü azalmasın bu arada ben meslek yüksek okulunda memur olarak çalışıyorum yeni atandım kpss den sen hangi kurumdasın

slmalar
boğazım iyice şişti
dün akşam zencefil, ıhlamur, tane karabiber, karanfil ve ayva kabuğundan yaptığım şeye karadut şurubu katarak içtim
üstüne zencefil zerdeçal bal karışımı içtim
üstüne grip ilacı içtim
sağolsun çocuklar bu sefer çok uğraştırmadan (az uğraştırarak )uyudular. yatağa yattıktan sonra kalkamk için söyledikleri ' ben sadece acıktım' nidalarını 'tamam oğlum sabah yersiniz' diyerek bertaraf ettim. ne akıl ama hayır demiyorum tamam yarın sabaha diyorum

gece yutkunmakta zorlandım bir ara da kalkıp soğan suyu içtim. kendim için de soğan suyu yapiiiim zira gece son damlasına kadar bitirdim.

dün diyetimde yazanlardan fazla olarak 3 yk mantı yedim:2:
5 çift yer fıstığı yiyince 3 yk yoğurdu da iptal ettim.
gerisi dün yazdığım gibi.
dün spor yoktu bu gün de olacak gibi değil iş yerinden bir kaç saat izin alıp gidip eve yatayım diyorum.

dün dikkat etmeme rağmen bu sabah kilom 63,9du , kilo almamış olmak için hala vermem gereken 600-900 gramım var.

sabah: elma sirkesi çörek otu yağı
3 yk meyveli müsli
1yk fındık kırığı
1sb süt
1tk bal

ara: adaçalı yeşil çay,
(2kuru kayısı-1 etimek) olacak ama kayısıdan bıktım etimeğim de yok ve karnım aç canım da tost çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…