Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Allah şifa versin...ben bugün nispeten iyiyim ama akşam 7.30da yatıp sabah 7.30da kalktım :) sanırım dinlenmek ise yarıyor

Sabah : 1 yumurta
peynir
5 zeytin
1 tk bal
2 dlm ekmek

öğle : pirasali omlet
2 dlm ekmek
yoğurt+çiğ karnabahar

ara : türk kahvesi
1 lokum

akşam : 2 kase tarhana çorbası
bol yeşillik

Allah şifa versin...ben bugün nispeten iyiyim ama akşam 7.30da yatıp sabah 7.30da kalktım :) sanırım dinlenmek ise yarıyor

Sabah : 1 yumurta
peynir
5 zeytin
1 tk bal
2 dlm ekmek

öğle : pirasali omlet
2 dlm ekmek
yoğurt+çiğ karnabahar

ara : türk kahvesi
1 lokum

akşam : 2 kase tarhana çorbası
bol yeşillik

öğleden sonra 2 saatliğine izin aldım eve gidip yatacam inşallah.ilaç da yazdırdım.
arkadaşların açık büfe kahvaltı teklifine atlamıştım, eve gitmeden beraber yemek yer eve gider yatarım demiştim ama düşündüm de öööyle açıkbüfeden yiyebileceğim çok da bişey yok.

öğlen yemem gereken 100 g. et veya 12 yk sebze
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

pırasalı omlet çekti canım. yanına yoğurtla mmmmmmmm, açıkbüfeden vaz geçebilirim

ben adliyede çalışıyorum canım 3 yıl oldu benimde kızım 1 yaşındaydı başladığımda:)
ben bu kadar yememe rağmen 300 gr vermişim biliyormusun az gibi bence ama bakalım
bu akşam callan+leslie nin yanına birde mekik ekleyeceğim 200 ile başlayacağım bakalmı zamanla arttırmayı planlıyorum

kizlar dunku listem yalan oldu.bugun bakalim uyucammi diyetime
sabah herzamanki kahvaltim + bir havuc

oglen bir tabak corba yarim dilim ekmek recelli yogurt

aksam ispanak dusunuyorum.aslinda canim kofte istiyo ama kiyma alicak kimse yok.belki ufakligi uyutup alirim.
bide sizin oralarda havalar naail bilmiyorum ama burasi cooooooook soguk

Callanetics benim en sevdigimden..
Suan zaman bulamiyorum.ama ilerde yapicam ins.

BURADA DA havalar berbat...
benim listem fena gitmiyor. dün öğlen 1300 kalorilik diyete başladım. akşam 3yk mantı dışında fazlalığım olmadı.
bu öğlen de açık büfeden kaçınca listem düzgün gitti

Callanetics benim en sevdigimden..
Suan zaman bulamiyorum.ama ilerde yapicam ins.
hmmm callan zor ya...denemiştim zor gitmişti...

sabah: elma sirkesi çörek otu yağı
3 yk meyveli müsli
1yk fındık kırığı
1sb süt
1tk bal

ara: 10 fındık badem karışık

ara: 1 kupa mercimek çorba(hazıdı malesef ama MSGsiz di)
6 yk zencefil zerdeçallı yoğurt
1 yumurtadan pırasalı omlet

ara: adaçaylı yeşil çay
2 kayısı, 1 etimek

akşama et haklarımın birazı kaldı yanında brokoli haşlama yiyebilirim
çorba güzeldi gene canım istiyor
6yk yoğurt olmazsa olmaz

gece: 1 meyve+3yk yoğurt inşallah:)

bende ilk günler inanılmaz zorlandım ama şimdi daha rahat yapıyorum umarım faydasını görürüm

1kupa corba
10 kusbasi et
6yk baharatli yogurt
.........
Etli patates pisirdim cocuklar da yer belki etlerinden de yerler faydasi olur diye.kendi payima düşeni tabagima aldigimda gordum ki meger butun yemegi normalde hep ben yiyomusum.
Gozum hala tencerede.
Acep bi de salata mi yapsam ki...

sabah herzamanki kahvaltim + bir havuc

oglen bir tabak corba yarim dilim ekmek recelli yogurt
ara nescafe 4 minik ekmek bir dilim salcali ekmek bir kofte(ana ogun gibi oldu)
aksam. corba kofte yogurt Insaallah

Ya ben açım yeaaaea ama spor falan yok bari bogazimi tutayim dimi? Hava çok soğuk ben de çok keyifsizim yürüyüşler yalan oldu..platese dr şimdilik izin vermedi ama nisanda yüzmeye başlıyorum inşallah..çocukla pek verimli olmasa da hiç yoktan iyidir!! Hayaller hayaller hayaller :) bu haftasonunu alışveriş hayali ile bekliyorum inşallah 79larda olcam...şu zinciri bi kirsam iyi hissedicem kendimi...

çok geçmiş olsun canım benim de boğazımda hırıltılar var hayırlısıyla bir yaz gelseydi bol bol dinlen olur mu

Geçmiş olsun kızlar..

Size bir sır vereyim, bilenler bilir hani şu karışımlı yoğurt vardı ya ben en son boğaz ağrısı ile başlayan rahatsızlığımı bununla yendim her sabah kalkınca hazırlayıp yedim hatta kızıma da bir kaşık verdim asıl onda başlıyordu boğaz ve grip ve hamdolsun yendik ilaçsız tedavi

Oyy kıyamam ben onlara yaa çok duygulandım, deme öyle hedef, çocukları üzme yaa
merhaba arkadaşlar nasılsınız... hepinizi çok azimli gördüm maş.
Allah yardımcınız olsun
Hoşgeldin canıımmmmmm

Sana da geçmiş olsun canım

birde bu cuma bende kilo bildirimi yapacakmıyım beni bu hususta aydınlatırmısınız yarın pirinç lapası günü yapayım bari arada böyle şaşırtmak lazım sanırım vücudu
Tatlım senin ayrılma nedenin ne idi 6. takımdan;?
Diskalifiye listesinde görünüyosun, hamilelik nedeni ile ayrılmamışmıydın takımdan?

Çok geçmiş olsun canım..

bu atli sarisin kadin gene geldi karsima beni sinir ediyo.keske cilekli puding yemeden gorseydim onu:)))) bu saatte yedim hemde.ama acikinca yemek degil tatli ariyan birinden baska bisey beklenemez.neysem yarin ola hayrola

kaptanimmmmmmmm yogurtlu karisim iyi geldi demissin devami yok.ayrintili yazarmisin icinde neler var

Canım hiç çiğ sebze tüketmiyorsun menülerine salata yeşillik eklermisin, bağırsaklarını çalıştırsın.

callanetics yapıyorsun bana da donbul önerdi bu sporu ama ben nettenbulamadım sen nerden yapıyosun canım?

Birde yeşil kahve içiyosun sanırım nasıl iştah kesiyormu varmı faydası..
Ooo kimsecikler yok ben bugunku sporumu eksiksiz yaptim beyaz cayimi da ictim su 86 ya takildim bir kurtulsaydim
Beyaz çay ne olaki?
geçmiş olsun canım herkeste bir kırgınlık var bende kuru kuru öksürüyorum hayırlısı bakalım
Ya sorma bir saattir benimde yutkundukça boğazım batmaya başladı ve her yanım ağrıyor bugün çok yoruldum bittim resmen onun acısımı çıkıyor ne ?

Sabah bende üçlü karışıma başlicam.Zencefil,zerdeçal, tarçın ve yoğurt karışımı..

O atlı sarışın benim gece nöbetlerime de iyi geliyor

Tatlım tatlı nöbetlerinde sende bu yoğurt karışımından ye iyi gelir keser tatlı isteğini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…