Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Tatlım senin ayrılma nedenin ne idi 6. takımdan;?
Diskalifiye listesinde görünüyosun, hamilelik nedeni ile ayrılmamışmıydın takımdan?

Çok geçmiş olsun canım..

canım ben 2 kere girdim 6. takıma ilk girdiğimde sen sanırım 8. takımdaydın ayten vardı bilmiyorum hatırlıyormusun ben hala facebooktan görüşüyorum..
aeben falan vardı bizim takımda gerçekten inanılmaz güzel bir takımdı kütahya vardı bedia yani onunla da hala görüşüyorum.. sonra bizim kızlar fazla girmemeye başladı.. yeni arkadaşlar geldi aeben montignac diyetine yöneldi bununla ilgili çok da başarılı ve güzel bir konu açtı hatta paylaşımlar olmamaya başlayınca bende girmemeye başladım bir süre sonra bizim bilgisayarda bozulunca hiç girememeye başladım ama takımdan sonrada kilo vermeye devam etmiştim ki hep burada öğrendiğim püf noktaları sayesinde özellikle viva bu konuda çok iyiydi...
sonra duru doğduktan sonra hatırlamıyorum ama belki de geçen kış olabilir yine 6. takıma girdim ama orada da paylaşımlar inanılmaz azalmaya başladı bazı sıkıntıları oldu arkadaşların ama gerçekten çok samimi ve sıcak arkadaşlardı ama aebenlerin dönemi gibi olamaz tabi orada da hiç paylaşım hatta kilo bildirimleri olmamaya başlayınca bende girmedim çünkü giriyorum giriyorum kimse yazmıyor sonra kapatıldı galiba bir süre 6. takım bilmiyorum şu anda aktif mi ama bu şekilde yani kilolarımın bir kısmını 6. takımda fiilen verdim ama bana göre hepsini onlarla verdim çünkü onların payı çok çok büyük

aslında hemen hemen hergün salata yiyorum ama 2 gündür yapmaya fırsatım olmadı ki çok çeşitolur satamda tere.roka.pancar rendeliyorum saplarıyla,turp, havuç ve mor lahana ile yapıyorum ancak güveç yaptığım akşam salatadan kendime ayıramadım ertesi gün yoğurtla yemek durumunda kaldım çünkü akşamları yemiyorum, bugünde menüde ıspanak olunca salata kaldı ki yarın içinde yaprak sardım bu akşam o da yoğurt ile servis edilecek anlayacağın benim yeşillik kaldı:)

yeşil kahve öğütülmemiş aldım ben iştah kesme açısından bilmiyorum ama umarım zayıflatmaya yardımcı olur yeni başladım

birde beyaz çayı muhakkak tavsiye ediyorum portakal çiçekli aldım ben tadı da enfes aramotik bir tadı var ve yeşil çaydan daha faydalıymış bir arkadaşım önermişti hergün içmeye çalışıyorum

birde ben bugün prinç lapası yaptım kaç gündür 86 da takıldım kaldım sinir oldum püsküüt yazmıştı çok önceden her perşembe yapıyordu o sanırım o zamanlar aklıma geldi vtücuttaki ödemi atmaya yardımcı oluyor tavsiye ederim bakalım yarın tartıda fark olacakmı??

Walla azmine helal olsun..ve tabi daim olsun..hem çok az yiyorsun, hem de sporlar süper..ben en çok sporlara imreniyorum..nasıl güç ve zaman bulabiliyorsun bebekle bir de?? Helâl walla ...ben açlığa dayaniyorum ama sporda istikrarim yok hem gerçekten vakit bulamıyorum hem de eve geldiğimde zaten minimum 6 saat ayakta kalmış olmanın yorgunluguyla bitmiş oluyorum..adimsayar da aldım ama onu da çok iyi kullanamadim...ben 1 adım atıyorum o 5 sayıyor falan anlamadim derdi ne :) vesselam spor yapanlara nazarim degebilir karismam :)

Bu nasıl birşey ve nasıl uygulanıyor??

Sabah (7.00) : 1 küçük tost

11.00 : 2 dlm ekmek
Pirasali omlet
biberiyeli yeşilçay

15.00 kuru üzümlü tarcinli 1 kase yoğurt

17.30 : 1 kupa sütlü tarhana çorbası
bol yeşillik

Hatırlamaz olurmuyum canım, ilk kk ya girdiğim dönemlerdi ve kk diyet gruplarını biz coşturuyoduk resmen..

O zaman sen bu hafta deneme sürende ol, haftaya belli olsun durumun çünkü paylaşımda diğer kaptanlardan da uygunluk onayı almam lazım senin için..
Beyaz çayı deneyelim bu kadar faydalı imiş madem..
İğrenç olduğu söyleniyor tadı için o yüzden hiç yanaşmadım ben ona..
Senin adım sayar sana toroil geçiyor o zaman

Pirasali omlet
biberiyeli yeşilçay

bol yeşillik

Uff menüye bak hizaya gel

ben akşamları yapıyorum sporu duru ve eşim tv izlerken pc yi açıyorum hem televizyondan da geri kalmıyorum
eğer pc duruda ise tv üzerinden youtube bağlanıp oradan açıyorum gerçekten insanı motive ediyor

Bu nasıl birşey ve nasıl uygulanıyor??

3 çay bardağı prinç hakkın var onu hafif sulu olacak şekilde pişiriyorsun gün içinde yoğurt veya baharatlar ile tüketiyorsun aralarda mevye yiyebilirsin

yanlış hatırlamıyorsam püsküütün başarı öyküsünde olabilir

bu arada sabah 85,3 çıktım :)
ama bakalım yarın nası lçıkacağım

Pirasali omlet
biberiyeli yeşilçay

bol yeşillik

menü süper ya maşallah
bayağ güzel kilo vermişsin ne kadar sürede verdin acaba gerçekten bravo

merhaba arkadaşlar ben geldim. bir önceki günün menüsünü mü paylaşıyoruz nasıl yapıyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Senin diskalifiye durumunu paylaşımda onaya sundum canım.Beklemedeyim

günaydın, malesf ben yenemedim aslında iyi gelecek gibiydi o karışım, baktım bu gece de yutkunamıyorum gece saat 2de kalkıp ağrıkesici ve antibiyotiğimi aldım. bu gün de dışarıda eğitim görevim var gittiğin yerler soğuk olabiliyor iyice ilerlemesin hastalığım diye başladım ilaca.

merhaba arkadaşlar ben geldim. bir önceki günün menüsünü mü paylaşıyoruz nasıl yapıyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşgeldin canım

Evet canım.Bazı arkadaşlar günlük menülerini sabahtan paylaşıp o menüye uymak adına disiplin yapıyorlar, sana uyarsa öyle de yapabilirsin.

Yalnız öncelikle takıma kendini tanıt canım.İlk hafta deneme süren.Bol paylaşımla bize gerçekten kilo vermek istediğini hissettir ikinci hafta listedesin.

Canım seninkisi iyice ilerlemiş demekki ben çok başlangıçta yaptım, kızımında ilerlemişti o zaman, hem ilaç kullanıyordu hemde benim yoğurt karışımından verdim bi kaşık.Çok çabuk toparlandı ve tabii ilacı erken kestim yoğurda devam etmiştim bir süre ve sık tekrar eden boğaz ağrısı çok şükür epey nüksetmedi. Zerdeçal bağışıklık sistemini güçlendiriyor..

hedef canım senin face adresini yazarmısın özelden, seni face e eklemek istiyorum

O atlı sarışın benim gece nöbetlerime de iyi geliyor

Tatlım tatlı nöbetlerinde sende bu yoğurt karışımından ye iyi gelir keser tatlı isteğini..
Kilo verdiriyor mu emin degilim ama odem attirdigi krsin.karidim sayesinde yarina +cikmiyacam gibi gorunuyor

tanıtayım o zaman :)
doğum 6 nisan 1984. boy 163 kg 57,5 tu sbh nedense 59 tarttı. 59 diyelim :)

bir haftadır sağlıklı yemek derdindeyim ama sağlıklı yiyincede kg gitmiyor

bir haftadır yavaştan rkmek ve şeker i kestim. spor olarak Sadece squat yaptım bir kaç bel göbek hareketi.

sağlıklı öğünlerimin porsiyonunu azaltmak istiyorum. bir de önceden leslie ile spor yapmıştım her akşam. akşam ona başlamaya niyetim var.

son dönem beslenmeme göre bugünün programını yazayım. spor u akşam yazarım

sbh yediğim
4 altınbaşak labne peynirli
10 siyah zeytin
1/3 ananas
7-8 çilek
2 yerli muz
5er tane badem, antep fıstığı, fındık
1 ceviz

öğlen
ton balığı
marul
tatlı mısır
meksika fasulye
bol limon
kırmızı biber şu közlenen tatlı olandan

akşam
bu ara çok yiyorum bir kaç gün akşam yemeklerini atlamayı düşünüyorum.

ben akşamları yapıyorum sporu duru ve eşim tv izlerken pc yi açıyorum hem televizyondan da geri kalmıyorum
eğer pc duruda ise tv üzerinden youtube bağlanıp oradan açıyorum gerçekten insanı motive ediyor

heeeeeee tabi senin bebe daha minnak :) bi de evde sepetleyecek bir koca var :) biz de 5te eve beraber giriyoruz..direk mutfak ve yemek faslı ve daha ben mutfağı toparlarken bi yandan ödev seremonisi başlıyor, 7de anne-kız saati başlıyor..dün akşam körebe oynadık spordan sayılırmıki :) 8.30da kitap oku 9da uyu...çoğunlukla ben de onunla sızıyorum artık enerjim bitmiş oluyor :/ tembelim galiba yaaaa :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…