Tatlım senin ayrılma nedenin ne idi 6. takımdan;?
Diskalifiye listesinde görünüyosun, hamilelik nedeni ile ayrılmamışmıydın takımdan?
Çok geçmiş olsun canım..
aslında hemen hemen hergün salata yiyorum ama 2 gündür yapmaya fırsatım olmadı ki çok çeşitolur satamda tere.roka.pancar rendeliyorum saplarıyla,turp, havuç ve mor lahana ile yapıyorum ancak güveç yaptığım akşam salatadan kendime ayıramadım ertesi gün yoğurtla yemek durumunda kaldım çünkü akşamları yemiyorum, bugünde menüde ıspanak olunca salata kaldı ki yarın içinde yaprak sardım bu akşam o da yoğurt ile servis edilecek anlayacağın benim yeşillik kaldı:)Canım hiç çiğ sebze tüketmiyorsun menülerine salata yeşillik eklermisin, bağırsaklarını çalıştırsın.
callanetics yapıyorsun bana da donbul önerdi bu sporu ama ben nettenbulamadım sen nerden yapıyosun canım?
Birde yeşil kahve içiyosun sanırım nasıl iştah kesiyormu varmı faydası..
Beyaz çay ne olaki?
canım ben 2 kere girdim 6. takıma ilk girdiğimde sen sanırım 8. takımdaydın ayten vardı bilmiyorum hatırlıyormusun ben hala facebooktan görüşüyorum..
aeben falan vardı bizim takımda gerçekten inanılmaz güzel bir takımdı kütahya vardı bedia yani onunla da hala görüşüyorum.. sonra bizim kızlar fazla girmemeye başladı.. yeni arkadaşlar geldi aeben montignac diyetine yöneldi bununla ilgili çok da başarılı ve güzel bir konu açtı hattapaylaşımlar olmamaya başlayınca bende girmemeye başladım bir süre sonra bizim bilgisayarda bozulunca hiç girememeye başladım ama takımdan sonrada kilo vermeye devam etmiştim ki hep burada öğrendiğim püf noktaları sayesinde özellikle viva bu konuda çok iyiydi...
sonra duru doğduktan sonra hatırlamıyorum ama belki de geçen kış olabilir yine 6. takıma girdim ama orada da paylaşımlar inanılmaz azalmaya başladı bazı sıkıntıları oldu arkadaşların ama gerçekten çok samimi ve sıcak arkadaşlardı ama aebenlerin dönemi gibi olamaz tabiorada da hiç paylaşım hatta kilo bildirimleri olmamaya başlayınca bende girmedim çünkü giriyorum giriyorum kimse yazmıyor sonra kapatıldı galiba bir süre 6. takım bilmiyorum şu anda aktif mi ama bu şekilde yani kilolarımın bir kısmını 6. takımda fiilen verdim ama bana göre hepsini onlarla verdim çünkü onların payı çok çok büyük
birde ben bugün prinç lapası yaptım kaç gündür 86 da takıldım kaldım sinir oldum püsküüt yazmıştı çok önceden her perşembe yapıyordu o sanırım o zamanlar aklıma geldi vtücuttaki ödemi atmaya yardımcı oluyor tavsiye ederim bakalım yarın tartıda fark olacakmı??
Hatırlamaz olurmuyum canım, ilk kk ya girdiğim dönemlerdi ve kk diyet gruplarını biz coşturuyoduk resmen..canım ben 2 kere girdim 6. takıma ilk girdiğimde sen sanırım 8. takımdaydın ayten vardı bilmiyorum hatırlıyormusun ben hala facebooktan görüşüyorum..
aeben falan vardı bizim takımda gerçekten inanılmaz güzel bir takımdı kütahya vardı bedia yani onunla da hala görüşüyorum.. sonra bizim kızlar fazla girmemeye başladı.. yeni arkadaşlar geldi aeben montignac diyetine yöneldi bununla ilgili çok da başarılı ve güzel bir konu açtı hattapaylaşımlar olmamaya başlayınca bende girmemeye başladım bir süre sonra bizim bilgisayarda bozulunca hiç girememeye başladım ama takımdan sonrada kilo vermeye devam etmiştim ki hep burada öğrendiğim püf noktaları sayesinde özellikle viva bu konuda çok iyiydi...
sonra duru doğduktan sonra hatırlamıyorum ama belki de geçen kış olabilir yine 6. takıma girdim ama orada da paylaşımlar inanılmaz azalmaya başladı bazı sıkıntıları oldu arkadaşların ama gerçekten çok samimi ve sıcak arkadaşlardı ama aebenlerin dönemi gibi olamaz tabiorada da hiç paylaşım hatta kilo bildirimleri olmamaya başlayınca bende girmedim çünkü giriyorum giriyorum kimse yazmıyor sonra kapatıldı galiba bir süre 6. takım bilmiyorum şu anda aktif mi ama bu şekilde yani kilolarımın bir kısmını 6. takımda fiilen verdim ama bana göre hepsini onlarla verdim çünkü onların payı çok çok büyük
Beyaz çayı deneyelim bu kadar faydalı imiş madem..aslında hemen hemen hergün salata yiyorum ama 2 gündür yapmaya fırsatım olmadı ki çok çeşitolur satamda tere.roka.pancar rendeliyorum saplarıyla,turp, havuç ve mor lahana ile yapıyorum ancak güveç yaptığım akşam salatadan kendime ayıramadım ertesi gün yoğurtla yemek durumunda kaldım çünkü akşamları yemiyorum, bugünde menüde ıspanak olunca salata kaldı ki yarın içinde yaprak sardım bu akşam o da yoğurt ile servis edilecek anlayacağın benim yeşillik kaldı:)
yeşil kahve öğütülmemiş aldım ben iştah kesme açısından bilmiyorum ama umarım zayıflatmaya yardımcı olur yeni başladım
birde beyaz çayı muhakkak tavsiye ediyorum portakal çiçekli aldım ben tadı da enfes aramotik bir tadı var ve yeşil çaydan daha faydalıymış bir arkadaşım önermişti hergün içmeye çalışıyorum
İğrenç olduğu söyleniyor tadı için o yüzden hiç yanaşmadım ben ona..birde ben bugün prinç lapası yaptım kaç gündür 86 da takıldım kaldım sinir oldum püsküüt yazmıştı çok önceden her perşembe yapıyordu o sanırım o zamanlar aklıma geldi vtücuttaki ödemi atmaya yardımcı oluyor tavsiye ederim bakalım yarın tartıda fark olacakmı??
Senin adım sayar sana toroil geçiyor o zamanWalla azmine helal olsun..ve tabi daim olsun..hem çok az yiyorsun, hem de sporlar süper..ben en çok sporlara imreniyorum..nasıl güç ve zaman bulabiliyorsun bebekle bir de?? Helâl walla ...ben açlığa dayaniyorum ama sporda istikrarim yokhem gerçekten vakit bulamıyorum hem de eve geldiğimde zaten minimum 6 saat ayakta kalmış olmanın yorgunluguyla bitmiş oluyorum..adimsayar da aldım ama onu da çok iyi kullanamadim...ben 1 adım atıyorum o 5 sayıyor falan anlamadim derdi ne :) vesselam spor yapanlara nazarim degebilir karismam :)
Sabah (7.00) : 1 küçük tost
11.00 : 2 dlm ekmek
Pirasali omlet
biberiyeli yeşilçay
15.00 kuru üzümlü tarcinli 1 kase yoğurt
17.30 : 1 kupa sütlü tarhana çorbası
bol yeşillik
Walla azmine helal olsun..ve tabi daim olsun..hem çok az yiyorsun, hem de sporlar süper..ben en çok sporlara imreniyorum..nasıl güç ve zaman bulabiliyorsun bebekle bir de?? Helâl walla ...ben açlığa dayaniyorum ama sporda istikrarim yokhem gerçekten vakit bulamıyorum hem de eve geldiğimde zaten minimum 6 saat ayakta kalmış olmanın yorgunluguyla bitmiş oluyorum..adimsayar da aldım ama onu da çok iyi kullanamadim...ben 1 adım atıyorum o 5 sayıyor falan anlamadim derdi ne :) vesselam spor yapanlara nazarim degebilir karismam :)
Bu nasıl birşey ve nasıl uygulanıyor??
Sabah (7.00) : 1 küçük tost
11.00 : 2 dlm ekmek
Pirasali omlet
biberiyeli yeşilçay
15.00 kuru üzümlü tarcinli 1 kase yoğurt
17.30 : 1 kupa sütlü tarhana çorbası
bol yeşillik
3 çay bardağı prinç hakkın var onu hafif sulu olacak şekilde pişiriyorsun gün içinde yoğurt veya baharatlar ile tüketiyorsun aralarda mevye yiyebilirsin
yanlış hatırlamıyorsam püsküütün başarı öyküsünde olabilir
bu arada sabah 85,3 çıktım :)
ama bakalım yarın nası lçıkacağım
Geçmiş olsun kızlar..
Size bir sır vereyim, bilenler bilir hani şu karışımlı yoğurt vardı ya ben en son boğaz ağrısı ile başlayan rahatsızlığımı bununla yendim her sabah kalkınca hazırlayıp yedim hatta kızıma da bir kaşık verdim asıl onda başlıyordu boğaz ve grip ve hamdolsun yendik ilaçsız tedavi
merhaba arkadaşlar ben geldim. bir önceki günün menüsünü mü paylaşıyoruz nasıl yapıyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın, malesf ben yenemedim aslında iyi gelecek gibiydi o karışım, baktım bu gece de yutkunamıyorum gece saat 2de kalkıp ağrıkesici ve antibiyotiğimi aldım. bu gün de dışarıda eğitim görevim var gittiğin yerler soğuk olabiliyor iyice ilerlemesin hastalığım diye başladım ilaca.
tamam adresim hala kullanilir durumdaysa mrsaj atarimhedef canım senin face adresini yazarmısın özelden, seni face e eklemek istiyorum
Kilo verdiriyor mu emin degilim ama odem attirdigi krsin.karidim sayesinde yarina +cikmiyacam gibi gorunuyorO atlı sarışın benim gece nöbetlerime de iyi geliyor
Tatlım tatlı nöbetlerinde sende bu yoğurt karışımından ye iyi gelir keser tatlı isteğini..
Hoşgeldin canım
Evet canım.Bazı arkadaşlar günlük menülerini sabahtan paylaşıp o menüye uymak adına disiplin yapıyorlar, sana uyarsa öyle de yapabilirsin.
Yalnız öncelikle takıma kendini tanıt canım.İlk hafta deneme süren.Bol paylaşımla bize gerçekten kilo vermek istediğini hissettir ikinci hafta listedesin.
ben akşamları yapıyorum sporu duru ve eşim tv izlerken pc yi açıyorum hem televizyondan da geri kalmıyorum
eğer pc duruda ise tv üzerinden youtube bağlanıp oradan açıyorum gerçekten insanı motive ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?