Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

herkese gunaydin.ben ufakliga antibiyotik basladim malesef.onu icincede cok gicik oluyo.dun komsuya gittik iceri girmedi eve geri geldik.daha 2,5 yasinda.bunun buyumus hali nasil olucak bilmiyorum.bide biraz once 40 kilo veren birinin yazisini okudum onceden yiyceklerinizi yazmiyin beyin sartlanir kilo veremez diyo ama hangisi dogru anlamadim
bugunku menum Insaallah
sabah herzamanki ama yumurta yok
ara kahve
oglen kofte yogurtlu kereviz salatasi
ara nesfit
aksam corba devamini bilmiyorum
ara elma

merhaba arkadaslar... bugun itibariyle ben de aranıza katılmıs bulunmaktayım. kilom 73 hedefim 52. hamilelikten once 52 kiloydum. dogumdan cıktıgımda 61,emzirme döneminde kilo aldıkca aldım 73 oldum. haziranda tekrar işe baslıycam, hazirana kadar 60 olmalıyım,yaz sonuna kadar da hedef 52

wuhuuuuuu takımın en tombiği tacını sana devretmişim ben :) yehuuuuuu ama sen yeni başladın hızlı verirsin beya!! yine o taç bana kalır yakında :/

menü süper ya maşallah
bayağ güzel kilo vermişsin ne kadar sürede verdin acaba gerçekten bravo

canım tam 12 ayda verdim 24 kiloyu...yavaş ve emin ilerlemek ve mümkünse bir daha tombikleşmemek istiyorum :) o nedenle çok yavaş gidiyorum ben..ama istikrarlıyım şükür..ilkkez geçen ay 3 kilo geri aldım ama bir haftada :/ benim için zor bir dönemdi..şimdi yeniden eski ben burada çok şükür..yavaş ve sakin sakin vericem inşallah yine..değişik bir diyetisyenim var..garip otlar çöpler uygulamalar yapıyor ama ben çok memnunum..bu arada şeker hastasıyım ve şu ara içinden çıkamadığımız bir sağlık sorunu yaşıyorum tüm bunlara rağmen verebiliyor olmak çok güzel :)

bana da karışım iyi geldi ama akrebin dediği gibi daha hastalığın başında yaptım ben de...bu arada boğaz enfeksiyonunda sıcak birşeyler içmemek gerekiyormuş bunu da yeni öğrendim :)

Atli sarisini okudum tatli sarisin diye.akrebin yorumundan sonra da "zencefil zerdecal" i tatli sarisin diye aniyosunuz zannettim.
Vereyim slogani
labilmak icin atli sarisin bol bol yiyin tatli sarisin

1300 kalorilik diyetim iyi gidiyor.sadece yuruyus yapamiyorum.
Bu sabah tavda yumurta 2etimek domates yedim
Araogun yanimda yok
Oglen de disarida yemek yiyebiliriz

Kızlar 14. takımdan donbul un yazısını getirdim size, takip etmenizi şiddetle öneririm..İnsana şevk ve spor yapma isteği kazandırıyor, ikinci takımınızda 14. takım ve takibiniz donbul olsun

Akşam menüsünü çok fakir tut canım, akşam önemli bağırsak çalışması için faydalı ve sünnet, Peygamber Efendimiz (S.A.V.) bir hurma da olsa yiyin diyor..

Son düzenleme:
Kızlar 14. takımdan donbul un yazısını getirdim size, takip etmenizi şiddetle öneririm..İnsana şevk ve spor yapma isteği kazandırıyor, ikinci takımınızda 14. takım ve takibiniz donbul olsun

valla spor azmi hepimize lazım başlayana kadar insan tembellik ediyor ama başladım mı her gün insan daha dinç oluyor hele ki sağ sol birazcık toparlanınca

Akşam menüsünü çok fakir tut canım, akşam önemli bağırsak çalışması için faydalı ve sünnet, Peygamber Efendimiz (S.A.V.) bir hurma da olsa yiyin diyor..

bu ara marulla balık veya buharda sebze haşlama yiyorum ama evde 7 de oluyorum. oyalan falan 8 de yemek için çok geç oluyor
bugün sebze haşlarsam yarın akşam eve gider gitmez sebze yerim. akşam 6 da işten çıkarken de gene kuru yemiş yiyebilirim.

sabırsızım biraz ve bi yaştan sonra kg vermek gençlikteki gb kolay olmuyor

bugunki menumu paylasayım,
09:00 ceyrek ıspanaklı gözleme,5 siyah zeytin,1 dlm beyaz peynir
11:30 1 cb sut ile kahve
13:00 6 yk havuclu karnabahar yemegi ,bol marul salatası, 1kase yogurt
15:30 15 tane fındık
18:00 bol marul salatası, 120 gram ızgara tavuk,1 dlm ekmek

Canım sende anne-kız saatini spora ayır birlikte spor yapın hem senin prensese de faydası olur harika olur.
Tatlım listene spor da ekle olurmu
Hoşgeldin canım
Ayy hedef 52 kısmına çok güldüm neden çünkü bana birini hatırlattı
Atli sarisini okudum tatli sarisin diye.akrebin yorumundan sonra da "zencefil zerdecal" i tatli sarisin diye aniyosunuz zannettim.
Vereyim slogani
labilmak icin atli sarisin bol bol yiyin tatli sarisin
İşte buuu slogana gel
1300 kalorilik diyetim iyi gidiyor.sadece yuruyus yapamiyorum.
Bu sabah tavda yumurta 2etimek domates yedim
Araogun yanimda yok
Oglen de disarida yemek yiyebiliriz
Aaa ben daha kahvaltı yapmadım ve unuttuuum seni okuyunca yapmadığımı hatırladım ve canım da bişiicik istemiyor.Pazaartesiye kadar korkunç iştaha sahip ben iştah öldürme çabalarım olumlu sonuç veriyor sanırım ama iyi böyle iyi mide küçülsün..
Kalkıp bişiler yiyeyim..
Şimdiye kadar bol su iki kupa beşibiyerde çayı içtim.

Hayatım neden çıkarken kuruyemiş yiyosun tut biraz kendini evde haşlama ile birlikte yersin kuru yemiş yada sabahları ye.
Akşamını çok az tut çnkü geç saat oluyor ve spor ekle menüne..Sporun bol olsun kilon çabuk gider o zaman.

Tatlım akşam menüsünden ekmeği çıkart yerine ayran veya yoğurt ekle.

azcıcık brokoli haşlim o zaman limonla yerim.

spor u inş. akşam ekleyeceğim. ama yapmadan yazmayayım dedim çünkü bi an bi tembellik çöküyo yapmıyom
leslie yapmasam da koşu bandında yürüyeyim koşayım film falan açarsam sıkılmam

hosbulduk canım, benim de canım bir sey istemiyordu da yedim. ustelik dun aksam 6 da yedim en son yemegi,ustune 40 dk plates, 40 dk yuruyus yaptım.ben de sen soyleyince farkettim hedef 52

merhaba arkadaşlar ben geldim. bir önceki günün menüsünü mü paylaşıyoruz nasıl yapıyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşgeldin canım

Senin diskalifiye durumunu paylaşımda onaya sundum canım.Beklemedeyim

tamam teşekkür ediyorum akrep kararınız ne olursa olsun saygı duyarım hayırlısı olsun inşallah

bu arada kayınvalidem doktora gittiği için duruya bakmak üzere yarım gün izin aldım sabah çok ama çok sağlam bir kahvaltı yaptım

2 dilim ekmek , minik bir ekmeğe bal ve kaymak sürdüm :26:
şekersiz çay
domates
peynir
ve haşlanmış yumurta
birde elticiğimin dün akşam getirdiği tuzlu kurabiyelerden 2 tane yedim

az önce callan ve leslie yaptım leslie 1 mile yapabildim birazdan duşa gireceğim birazcık ortalığı toparlarım sonra işe atta

evet çocuğun ödev derdi olmaması büyük bir avantaj eşim akşamları dışarı çıkmaz o da 7 ye çeyrek kala evde oluyor o ilgileniyor duru ile bazen o şekilde zaten callan çok sürmüyorki hareketleri ezberliyorsun en fazla 15 dak. sürer herhalde

duru akşamları 10-11 arası uyuyor onu beklersem ooo hayatta vakit olmaz bugün sabahtan yaptım çünkü akşam arkadaşlarımla kahve içmeye gideceğim eşim evde çocuk bakacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…