3 çay bardağı prinç hakkın var onu hafif sulu olacak şekilde pişiriyorsun gün içinde yoğurt veya baharatlar ile tüketiyorsun aralarda mevye yiyebilirsin
yanlış hatırlamıyorsam püsküütün başarı öyküsünde olabilir
bu arada sabah 85,3 çıktım :)
ama bakalım yarın nası lçıkacağım
menü süper ya maşallah
bayağ güzel kilo vermişsin ne kadar sürede verdin acaba gerçekten bravo
günaydın, malesf ben yenemedim aslında iyi gelecek gibiydi o karışım, baktım bu gece de yutkunamıyorum gece saat 2de kalkıp ağrıkesici ve antibiyotiğimi aldım. bu gün de dışarıda eğitim görevim var gittiğin yerler soğuk olabiliyor iyice ilerlemesin hastalığım diye başladım ilaca.
Atli sarisini okudum tatli sarisin diye.akrebin yorumundan sonra da "zencefil zerdecal" i tatli sarisin diye aniyosunuz zannettim.bu atli sarisin kadin gene geldi karsima beni sinir ediyo.keske cilekli puding yemeden gorseydim onu:)))) bu saatte yedim hemde.ama acikinca yemek degil tatli ariyan birinden baska bisey beklenemez.neysem yarin ola hayrola
kaptanimmmmmmmm yogurtlu karisim iyi geldi demissin devami yok.ayrintili yazarmisin icinde neler var
Kızlar 14. takımdan donbul un yazısını getirdim size, takip etmenizi şiddetle öneririm..İnsana şevk ve spor yapma isteği kazandırıyor, ikinci takımınızda 14. takım ve takibiniz donbul olsunsabah 50 gr çavdar ekmeği minik bir domates ve 50 gr kadar lorla şekersiz çay içip kahvaltımı yaptım.buğün spor salonunda bayanlar günü.daha rahat yaparım.dün karma gündü ancak kartlara bakınca yarısının bayan olduğunu gördüm.oğlum judoda 1 saat kalacaktı bende o zamanı değerlendirip koştum ter atım.böylece içtiğim 1 avuç ilacın toksininide terle atmış oldum.rahatladım.hocanın ağırlık için verdiği 3 günlük egzersiz proğramına baktım.öyle abartılı birşey yok.% 80 nini ben zaten yapıyorum.sadece beyaz kaslar için ağırlığı artırıp takrarı düşürecem.kırmızı kaslar içinde bildik sporları yapacam.hepsi bukadar.bu şekilde kas oranını hem kırmızı hemde beyaz kas yönünden artırırsam yaş ilerledikçe kemik erimesine yakalanmayacağım.annemde kemik erimesi var.kemiklerin zayıflaması bir yana hiç direnci kalmamış.hemen yorulup kemikleri ağrıyor.daha 65 yaşında.80 yaşında gibi halsiz kalıp hemen uyumak veya uzanmak istiyor.namazını bile zor kılıyor.bazen otuduğu yerden kılmak zorunda bazende sandelyede oturup kılıyor.işte bunları yaşamamk lazım.kaslarınızı artırırsanız en önemli destek sisteminiz olan kemiklerin etrafına sağlam bir duvar örmüş olursunuz.aynı binalar gibi demirler kemikleri çevresindeki betonda kasları oluşturuyor.genç olanların şuan zaten kasları sağlam.ancak 30 yaşına geldinizmi ve spor yapıp kaslarınızı güçlendirmedinizmi gün gün kas kaybedersimniz.vücudunuz erezyona uğramış topraklar gibi olur.sadece yürüyüş plates koşu veya buna benzer hareketler yetmez.belli miktarda ağır olan danbıları kaldırmalısınız.aslında danbılar bütün mbüyük marketlerde satılıyor.bir set edinmek çok pahalıya mal olmuyor.2.5-3 kiloluk ağırlıkları kaldırıp beyaz kaslarınızıda geliştirebilir ve kaslar arası boşluk bırakmamış ve tam güce sahip olabilirsiniz.bu sitelere girip yazı yaza bilen hiçbir kadın cahil olamaz ve belli bir akla sahip.kadın olarak bizim herşeye gücümüz yeter.Allah kadının bünyesini erkekten daha güçlü yaratmış.ikizbebeklerden birikız biri erkek oldumu kızın yaşama şansı daha fazla aynen doğumdan sonrada böyle kız bebeklerin hayata kalma oranı erkeklerden fazla.acıya dayanma konusundada kadınların acı eşiği erkeklerden fazla.inanın sizin basit adet sancısını erkeğe verin mümkün deyil dayanamazlar.geçenlerde bir belgesel kanalunda izledim.gönüllü bir kaç erkeğe eşlerinin çektiği doğum sancısının aynısını veren aletlerle sancı verdiler en uzun dayanan 1 saat bile dayanamadı.düşünün bu sancıları 2-3 gün çeken arkadaşlarımız var.b7u yüzden kadın olarak zaten çok güçlüyüz tek eksiğimiz sadece fiziksel güç.bundada A llah erkekler gibi olmamızı istememiş.ama ancak kendimizi hastalıklardan koruyacak kadar güçlenebiliriz.zaten çok kas yapsak doğum şansımız azalırdı.çünkü karın kasları sert olduğu için dışa doğrubebeğin büyümesine izin vermezdi.bu yüzden ölçülü spor çok iyi olur.hemde kadının o güzel fizik yapısını bozmamızada gerek yok.kısaca koşabilirken koş yürüye bilirken yürü ve ağırlık kaldırabilirken kaldırın hatunlar.
Akşam menüsünü çok fakir tut canım, akşam önemli bağırsak çalışması için faydalı ve sünnet, Peygamber Efendimiz (S.A.V.) bir hurma da olsa yiyin diyor..tanıtayım o zaman :)
doğum 6 nisan 1984. boy 163 kg 57,5 tu sbh nedense 59 tarttı. 59 diyelim :)
bir haftadır sağlıklı yemek derdindeyim ama sağlıklı yiyincede kg gitmiyor
bir haftadır yavaştan rkmek ve şeker i kestim. spor olarak Sadece squat yaptım bir kaç bel göbek hareketi.
sağlıklı öğünlerimin porsiyonunu azaltmak istiyorum. bir de önceden leslie ile spor yapmıştım her akşam. akşam ona başlamaya niyetim var.
son dönem beslenmeme göre bugünün programını yazayım. spor u akşam yazarım
sbh yediğim
4 altınbaşak labne peynirli
10 siyah zeytin
1/3 ananas
7-8 çilek
2 yerli muz
5er tane badem, antep fıstığı, fındık
1 ceviz
öğlen
ton balığı
marul
tatlı mısır
meksika fasulye
bol limon
kırmızı biber şu közlenen tatlı olandan
akşam
bu ara çok yiyorum bir kaç gün akşam yemeklerini atlamayı düşünüyorum.
Kızlar 14. takımdan donbul un yazısını getirdim size, takip etmenizi şiddetle öneririm..İnsana şevk ve spor yapma isteği kazandırıyor, ikinci takımınızda 14. takım ve takibiniz donbul olsun
Akşam menüsünü çok fakir tut canım, akşam önemli bağırsak çalışması için faydalı ve sünnet, Peygamber Efendimiz (S.A.V.) bir hurma da olsa yiyin diyor..
Canım sende anne-kız saatini spora ayır birlikte spor yapın hem senin prensese de faydası olur harika olur.heeeeeee tabi senin bebe daha minnak :) bi de evde sepetleyecek bir koca var :) biz de 5te eve beraber giriyoruz..direk mutfak ve yemek faslı ve daha ben mutfağı toparlarken bi yandan ödev seremonisi başlıyor, 7de anne-kız saati başlıyor..dün akşam körebe oynadık spordan sayılırmıki :) 8.30da kitap oku 9da uyu...çoğunlukla ben de onunla sızıyorum artık enerjim bitmiş oluyor :/ tembelim galiba yaaaa :/
Tatlım listene spor da ekle olurmuherkese gunaydin.ben ufakliga antibiyotik basladim malesef.onu icincede cok gicik oluyo.dun komsuya gittik iceri girmedi eve geri geldik.daha 2,5 yasinda.bunun buyumus hali nasil olucak bilmiyorum.bide biraz once 40 kilo veren birinin yazisini okudum onceden yiyceklerinizi yazmiyin beyin sartlanir kilo veremez diyo ama hangisi dogru anlamadim
bugunku menum Insaallah
sabah herzamanki ama yumurta yok
ara kahve
oglen kofte yogurtlu kereviz salatasi
ara nesfit
aksam corba devamini bilmiyorum
ara elma
Hoşgeldin canımmerhaba arkadaslar... bugun itibariyle ben de aranıza katılmıs bulunmaktayım. kilom 73 hedefim 52. hamilelikten once 52 kiloydum. dogumdan cıktıgımda 61,emzirme döneminde kilo aldıkca aldım 73 oldum. haziranda tekrar işe baslıycam, hazirana kadar 60 olmalıyım,yaz sonuna kadar da hedef 52
İşte buuuAtli sarisini okudum tatli sarisin diye.akrebin yorumundan sonra da "zencefil zerdecal" i tatli sarisin diye aniyosunuz zannettim.
Vereyim slogani
labilmak icin atli sarisin bol bol yiyin tatli sarisin
Aaa ben daha kahvaltı yapmadım ve unuttuuum seni okuyunca yapmadığımı hatırladım ve canım da bişiicik istemiyor.Pazaartesiye kadar korkunç iştaha sahip ben iştah öldürme çabalarım olumlu sonuç veriyor sanırım ama iyi böyle iyi mide küçülsün..1300 kalorilik diyetim iyi gidiyor.sadece yuruyus yapamiyorum.
Bu sabah tavda yumurta 2etimek domates yedim
Araogun yanimda yok
Oglen de disarida yemek yiyebiliriz
bu ara marulla balık veya buharda sebze haşlama yiyorum ama evde 7 de oluyorum. oyalan falan 8 de yemek için çok geç oluyor
bugün sebze haşlarsam yarın akşam eve gider gitmez sebze yerim. akşam 6 da işten çıkarken de gene kuru yemiş yiyebilirim.
sabırsızım biraz ve bi yaştan sonra kg vermek gençlikteki gb kolay olmuyor
bugunki menumu paylasayım,
09:00 ceyrek ıspanaklı gözleme,5 siyah zeytin,1 dlm beyaz peynir
11:30 1 cb sut ile kahve
13:00 6 yk havuclu karnabahar yemegi ,bol marul salatası, 1kase yogurt
15:30 15 tane fındık
18:00 bol marul salatası, 120 gram ızgara tavuk,1 dlm ekmek
Hayatım neden çıkarken kuruyemiş yiyosun tut biraz kendini evde haşlama ile birlikte yersin kuru yemiş yada sabahları ye.
Akşamını çok az tut çnkü geç saat oluyor ve spor ekle menüne..Sporun bol olsun kilon çabuk gider o zaman.
Canım sende anne-kız saatini spora ayır birlikte spor yapın hem senin prensese de faydası olur harika olur.
Tatlım listene spor da ekle olurmu
Hoşgeldin canım
Ayy hedef 52 kısmına çok güldümneden çünkü bana birini hatırlattı
İşte buuuslogana gel
Aaa ben daha kahvaltı yapmadım ve unuttuuum seni okuyunca yapmadığımı hatırladım ve canım da bişiicik istemiyor.Pazaartesiye kadar korkunç iştaha sahip ben iştah öldürme çabalarım olumlu sonuç veriyor sanırım ama iyi böyle iyi mide küçülsün..
Kalkıp bişiler yiyeyim..
Şimdiye kadar bol su iki kupa beşibiyerde çayı içtim.
demirin emilimini engelliyor diye et ve baklagille sut-sut urunu tuketmemeye ozen gösteriyorum.Tatlım akşam menüsünden ekmeği çıkart yerine ayran veya yoğurt ekle.
merhaba arkadaşlar ben geldim. bir önceki günün menüsünü mü paylaşıyoruz nasıl yapıyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Senin diskalifiye durumunu paylaşımda onaya sundum canım.Beklemedeyim
heeeeeee tabi senin bebe daha minnak :) bi de evde sepetleyecek bir koca var :) biz de 5te eve beraber giriyoruz..direk mutfak ve yemek faslı ve daha ben mutfağı toparlarken bi yandan ödev seremonisi başlıyor, 7de anne-kız saati başlıyor..dün akşam körebe oynadık spordan sayılırmıki :) 8.30da kitap oku 9da uyu...çoğunlukla ben de onunla sızıyorum artık enerjim bitmiş oluyor :/ tembelim galiba yaaaa :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?