Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hadi bakalım yolun açık olsun dilerim hazirana kadar 59,9 ları görürsün :)

hadi bakalım yolun açık olsun dilerim hazirana kadar 59,9 ları görürsün :)

insallah , motivasyonum bozulmazsa veririm diye dusunuyorum. ne kotu sey bu kilo, hicbir kıyafetim olmuyor,alısveris yapasım da gelmiyor,cok sıkıntı yasıyorum. vermek zorundayım, ev dubleks, in cık dizlerim agrıyor fazla kilolarımdan. onceden sıkıntım yoktu boyle. nefes nefese kalıyorum artık biraz hareket edince:-( sağlık boyutu da var.

tamam şimdilik alıyorum tombiklik tacını ama fazla takmaya niyetim yok haberin olsun

süpersin bu arada çok iyi kilo vermişsin dilerim istediğn kiloya gelirsin Rabbim yardımcın olsun azmin daim olsun

birde kızlar adaçayı boğaz enfeksiyonlarına iyi geliyor antiseptik özelliği ile boğaz mikroplarını kırıyor diye biliyorum ki birçok boğaz spreyinde adaçayı özü olduğunu duymuştum

duru biraz değişik öksürse hemen ballı adaçayı yaparım ben ve bu kış hiç antibiyotik kullanmadık şükürler olsunki şiddetle tavsiye ederim ben bu kız 4 bağ adaçayı bitirmişim ve 2 kilo bal

ben kuşadasına yakın oturuyorum doğanbeyden doğal geliyor gerçekten çok faydası var

valla spor azmi hepimize lazım başlayana kadar insan tembellik ediyor ama başladım mı her gün insan daha dinç oluyor hele ki sağ sol birazcık toparlanınca
spor gerçekten çok önemli insan daha ince duruyor biz fırsat yaratmıyoruz sanırım sorunumuz bu
eğer kızım biraz büyük olsa spor salonuna giderdim ama zaten akşamları geçirdiğimiz vakit belli onun zamanını çalamam

bizde de akşam yemek işi 7-7,30 u buluyor o yüzden akşamları yemek yemiyorum ama sünnet olduğu için 2 kaşık salata yada yoğurt yiyorum sofrada oturuyorum çoğunlukla kızımla hem sohbet edip hem yemeğini yediriyorum yada spor yapıyorum o ara evi topluyorum iyi oluyor

ahhh ahh o kıyafet kısmına hiç girmeyelim benim önceden üst beden S beden alt kısım 38 bedendi sonra bir baktım 46 tam oluyor:2::2::2:

dolabımda içine sığamadığım onlarca eteğim var ama hepsini giyeceğim

benim hamileyken giydiğim kıyafetlerim bile olmuyor,67 kiloyla girdim doguma :-(
hamileyken bile almadım bu kadar ,cok can sıkıcı...

günaydın canım hoşgeldin ben uhs 162 cm boyundayım inş bu hafta 67 li kilolara düşücem
memurum 6 aylık bir bebeğim var doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum böyle bu arada sabah öğünün biraz fazla olmuş

benim hamileyken giydiğim kıyafetlerim bile olmuyor,67 kiloyla girdim doguma :-(
hamileyken bile almadım bu kadar ,cok can sıkıcı...

ben yazın aldığım kotu denim dedim dizimde kaldı kg alınca bide masrafı var sürekli alınan yeni pantolon

Allah sifa versin
Sen nasil kilo veriyirsan dogrusu odur bence. Listrsini onvefen yaxanlarin kilo verip vermedigini bilim adamlarinin arastirfigini zannetmiyorum

allah yardımcın olsun tatlım desene çocuklar büyüdükçe sorunları da büyüyor bende hiç spor yapamıyorum eve git çocuğu uyut temizlik yap yemek yap koca gelsin bulaşık yıka çocukla ilgilen........

merhaba ceydy hoşgeldin canım hedeflerimiz kilolarımız durumumuz çok benzer
bende 63 kilo ile hamile kaldım 75 ile doğurdum 6 aylık bebeğim var şubat 5 te işe başladım 71 kiloydum yarın inş 67 li rakamları görücem ve yaza kadar 60 olmak istiyorum inş

o ne güzel peki önceden faydasını gördünmü benim daha 5 gün oldu yapmaya başlayalı

Ben cok terlemeyi sevmem.de.callan terletmiyor cok hosuma gittmisti.ama kilo verdirmiyor sikilastiriyor.biliyorsundur zaten.leslie teyzemi de araya kattigina gore:)

merhaba arkadaşlar ben geldim. bir önceki günün menüsünü mü paylaşıyoruz nasıl yapıyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hosgeldinnnn.tez zaman da kilo ver fit insallah.

Ben.de uyumak istiyorum yaaaa..uykucu seldom cok kiskandim seni..

Hosgeldin.kilolarimiz yakin.bakalim kim once 69,9 olcek:)

demirin emilimini engelliyor diye et ve baklagille sut-sut urunu tuketmemeye ozen gösteriyorum.
Al benden. Bir tane.daha.ben.de hic et ile yogurt yemem yillardirr..

Burada cogumuz uzerime yapisan.uniformalarimizla geziyoruz.alisveris zamani gelecek yakinda ins.

ben yazın aldığım kotu denim dedim dizimde kaldı kg alınca bide masrafı var sürekli alınan yeni pantolon

Almanyinca masraf da olmuyor.ben.de:)ama zayifleyim ise de baslayinca ilk maasim alisveriste yenilip bitevek:)hayali bile guzel

menün güzel canım

Bugun de bogazimi tutarsam gecen haftaki kilomu ancak yakalicam.bir hafta kilo vermemis olmak hedefe bir hafta daha gec kalmak oluyor aslinda.aklinibasina al.......

merhaba kızlar dün yediklerimi yazayım
sabah iki dilim ekmek 2 çatal çikolata ,çay
arada 3 tane ülker ikram (çok acıkmıştım)
öğlen
terbiyeli köfte(4 adet)
4 kaşık pilav ,2 adet turşu
akşam
yarım tabak mantı bol salata (korkarak yazıyorum çok mu yedim acaba)

bugün
domates,salatalık,3 dilim peynir,2 çatal yumurta 2 dilim ekmek
öğlen
tavuk (avuç içi kadar)
4 kaşık pilav (vazgeçemiyorum ya)
bir kase cacık

akşam
salata haşlanmış yumurta yapıcam yarın tartıda 67 yi görmek istiyorum bu arada hala hasta olmadım.doğumdan sonra çok düzensizleşti.
kızlar sizce çok mu yedim

sen benden iyi durumdasın,6kilo var aramızda kesin 60 ı gorursun yaza, be de gorurum insallah.

hosbulduk canım, ben de unuformamla dolasıyorum,dogru demişşin.kac kilosun? cizelgen vardır belki ama bende görunmuyor.
sezon sonundan deli gibi alısveris yaptım aslında,pantolon haric aldım, sifon gomlekler,ayakkabılar,montlar, kazaklar.... zayıflayınca giyicem. gelecege yatırım...indirim gordum mu dayanamıyorum, cok guzel ceketler vardı, birine bayıldım ama olmazsa diye almaya cesaret edemedim, indirimli hali bile
baya tuzluydu...
yalnız uzerime olan tek kıyafetim var,bedenime gore almıyorum,alasım yok, zayıflıycam ya..

Son düzenleme:
civcivim 40dk uyudu ben de yuruyus bandında yurudum 3km ye yakın.aksama da vakitlı bir sekilde uyursa 40 dk platesimi yaparım.

ceydy ve nazperver hoşgeldiniz

ben de kendimi tanıtayım. 33 yaşında 3 çoocuk annesiyim 5 yaş + 2,5 yaş ikiz oğluşlarım var.
spora öğle arası 30 dk vakit ayırabi,li,yorum onun dışında mümkün değil
alışılmış kilom 54 tü tabi en son bu rakamı 8 yıl önce gördüm. 56 ile evlemndim 61 ile hamile kaldım 74e çıkıp 61e düştüm ve ikinci gebelik.
65,5 ile doğumdan çıkıp emzirme ile gene 73leri buldum.68,5e düüşüp 2. takıma geldim. şu sıralar 63 civarıyım.
bu arada takıma temmuz ayında girmiştim öyle boğazını tutup hızlı kilo verenlerden değilim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…