merhaba arkadaslar... bugun itibariyle ben de aranıza katılmıs bulunmaktayım. kilom 73 hedefim 52. hamilelikten once 52 kiloydum. dogumdan cıktıgımda 61,emzirme döneminde kilo aldıkca aldım 73 oldum. haziranda tekrar işe baslıycam, hazirana kadar 60 olmalıyım,yaz sonuna kadar da hedef 52
hadi bakalım yolun açık olsun dilerim hazirana kadar 59,9 ları görürsün :)
wuhuuuuuu takımın en tombiği tacını sana devretmişim ben :) yehuuuuuuama sen yeni başladın hızlı verirsin beya!! yine o taç bana kalır yakında :/
canım tam 12 ayda verdim 24 kiloyu...yavaş ve emin ilerlemek ve mümkünse bir daha tombikleşmemek istiyorum :) o nedenle çok yavaş gidiyorum ben..ama istikrarlıyım şükür..ilkkez geçen ay 3 kilo geri aldım ama bir haftada :/ benim için zor bir dönemdi..şimdi yeniden eski ben burada çok şükür..yavaş ve sakin sakin vericem inşallah yine..değişik bir diyetisyenim var..garip otlar çöpler uygulamalar yapıyor ama ben çok memnunum..bu arada şeker hastasıyım ve şu ara içinden çıkamadığımız bir sağlık sorunu yaşıyorum tüm bunlara rağmen verebiliyor olmak çok güzel :)
bana da karışım iyi geldi ama akrebin dediği gibi daha hastalığın başında yaptım ben de...bu arada boğaz enfeksiyonunda sıcak birşeyler içmemek gerekiyormuş bunu da yeni öğrendim :)
spor gerçekten çok önemli insan daha ince duruyor biz fırsat yaratmıyoruz sanırım sorunumuz buvalla spor azmi hepimize lazımbaşlayana kadar insan tembellik ediyor ama başladım mı her gün insan daha dinç oluyor hele ki sağ sol birazcık toparlanınca
bu ara marulla balık veya buharda sebze haşlama yiyorum ama evde 7 de oluyorum. oyalan falan 8 de yemek için çok geç oluyor
bugün sebze haşlarsam yarın akşam eve gider gitmez sebze yerim. akşam 6 da işten çıkarken de gene kuru yemiş yiyebilirim.
sabırsızım biraz ve bi yaştan sonra kg vermek gençlikteki gb kolay olmuyor
insallah , motivasyonum bozulmazsa veririm diye dusunuyorum. ne kotu sey bu kilo, hicbir kıyafetim olmuyor,alısveris yapasım da gelmiyor,cok sıkıntı yasıyorum. vermek zorundayım, ev dubleks, in cık dizlerim agrıyor fazla kilolarımdan. onceden sıkıntım yoktu boyle. nefes nefese kalıyorum artık biraz hareket edince:-( sağlık boyutu da var.
benim hamileyken giydiğim kıyafetlerim bile olmuyor,67 kiloyla girdim doguma :-(ahhh ahh o kıyafet kısmına hiç girmeyelim benim önceden üst beden S beden alt kısım 38 bedendi sonra bir baktım 46 tam oluyor:2::2::2:
dolabımda içine sığamadığım onlarca eteğim var ama hepsini giyeceğim
tanıtayım o zaman :)
doğum 6 nisan 1984. boy 163 kg 57,5 tu sbh nedense 59 tarttı. 59 diyelim :)
bir haftadır sağlıklı yemek derdindeyim ama sağlıklı yiyincede kg gitmiyor
bir haftadır yavaştan rkmek ve şeker i kestim. spor olarak Sadece squat yaptım bir kaç bel göbek hareketi.
sağlıklı öğünlerimin porsiyonunu azaltmak istiyorum. bir de önceden leslie ile spor yapmıştım her akşam. akşam ona başlamaya niyetim var.
son dönem beslenmeme göre bugünün programını yazayım. spor u akşam yazarım
sbh yediğim
4 altınbaşak labne peynirli
10 siyah zeytin
1/3 ananas
7-8 çilek
2 yerli muz
5er tane badem, antep fıstığı, fındık
1 ceviz
öğlen
ton balığı
marul
tatlı mısır
meksika fasulye
bol limon
kırmızı biber şu közlenen tatlı olandan
akşam
bu ara çok yiyorum bir kaç gün akşam yemeklerini atlamayı düşünüyorum.
benim hamileyken giydiğim kıyafetlerim bile olmuyor,67 kiloyla girdim doguma :-(
hamileyken bile almadım bu kadar ,cok can sıkıcı...
Allah sifa versinherkese gunaydin.ben ufakliga antibiyotik basladim malesef.onu icincede cok gicik oluyo.dun komsuya gittik iceri girmedi eve geri geldik.daha 2,5 yasinda.bunun buyumus hali nasil olucak bilmiyorum.bide biraz once 40 kilo veren birinin yazisini okudum onceden yiyceklerinizi yazmiyin beyin sartlanir kilo veremez diyo ama hangisi dogru anlamadim
bugunku menum Insaallah
sabah herzamanki ama yumurta yok
ara kahve
oglen kofte yogurtlu kereviz salatasi
ara nesfit
aksam corba devamini bilmiyorum
ara elma
heeeeeee tabi senin bebe daha minnak :) bi de evde sepetleyecek bir koca var :) biz de 5te eve beraber giriyoruz..direk mutfak ve yemek faslı ve daha ben mutfağı toparlarken bi yandan ödev seremonisi başlıyor, 7de anne-kız saati başlıyor..dün akşam körebe oynadık spordan sayılırmıki :) 8.30da kitap oku 9da uyu...çoğunlukla ben de onunla sızıyorum artık enerjim bitmiş oluyor :/ tembelim galiba yaaaa :/
merhaba arkadaslar... bugun itibariyle ben de aranıza katılmıs bulunmaktayım. kilom 73 hedefim 52. hamilelikten once 52 kiloydum. dogumdan cıktıgımda 61,emzirme döneminde kilo aldıkca aldım 73 oldum. haziranda tekrar işe baslıycam, hazirana kadar 60 olmalıyım,yaz sonuna kadar da hedef 52
o ne güzel peki önceden faydasını gördünmü benim daha 5 gün oldu yapmaya başlayalı
merhaba arkadaşlar ben geldim. bir önceki günün menüsünü mü paylaşıyoruz nasıl yapıyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hosgeldinnnn.tez zaman da kilo ver fit insallah.tanıtayım o zaman :)
doğum 6 nisan 1984. boy 163 kg 57,5 tu sbh nedense 59 tarttı. 59 diyelim :)
bir haftadır sağlıklı yemek derdindeyim ama sağlıklı yiyincede kg gitmiyor
bir haftadır yavaştan rkmek ve şeker i kestim. spor olarak Sadece squat yaptım bir kaç bel göbek hareketi.
sağlıklı öğünlerimin porsiyonunu azaltmak istiyorum. bir de önceden leslie ile spor yapmıştım her akşam. akşam ona başlamaya niyetim var.
son dönem beslenmeme göre bugünün programını yazayım. spor u akşam yazarım
sbh yediğim
4 altınbaşak labne peynirli
10 siyah zeytin
1/3 ananas
7-8 çilek
2 yerli muz
5er tane badem, antep fıstığı, fındık
1 ceviz
öğlen
ton balığı
marul
tatlı mısır
meksika fasulye
bol limon
kırmızı biber şu közlenen tatlı olandan
akşam
bu ara çok yiyorum bir kaç gün akşam yemeklerini atlamayı düşünüyorum.
heeeeeee tabi senin bebe daha minnak :) bi de evde sepetleyecek bir koca var :) biz de 5te eve beraber giriyoruz..direk mutfak ve yemek faslı ve daha ben mutfağı toparlarken bi yandan ödev seremonisi başlıyor, 7de anne-kız saati başlıyor..dün akşam körebe oynadık spordan sayılırmıki :) 8.30da kitap oku 9da uyu...çoğunlukla ben de onunla sızıyorum artık enerjim bitmiş oluyor :/ tembelim galiba yaaaa :/
Hosgeldin.kilolarimiz yakin.bakalim kim once 69,9 olcek:)merhaba arkadaslar... bugun itibariyle ben de aranıza katılmıs bulunmaktayım. kilom 73 hedefim 52. hamilelikten once 52 kiloydum. dogumdan cıktıgımda 61,emzirme döneminde kilo aldıkca aldım 73 oldum. haziranda tekrar işe baslıycam, hazirana kadar 60 olmalıyım,yaz sonuna kadar da hedef 52
Al benden. Bir tane.daha.ben.de hic et ile yogurt yemem yillardirr..demirin emilimini engelliyor diye et ve baklagille sut-sut urunu tuketmemeye ozen gösteriyorum.
Burada cogumuz uzerime yapisan.uniformalarimizla geziyoruz.alisveris zamani gelecek yakinda ins.insallah , motivasyonum bozulmazsa veririm diye dusunuyorum. ne kotu sey bu kilo, hicbir kıyafetim olmuyor,alısveris yapasım da gelmiyor,cok sıkıntı yasıyorum. vermek zorundayım, ev dubleks, in cık dizlerim agrıyor fazla kilolarımdan. onceden sıkıntım yoktu boyle. nefes nefese kalıyorum artık biraz hareket edince:-( sağlık boyutu da var.
ahhh ahh o kıyafet kısmına hiç girmeyelim benim önceden üst beden S beden alt kısım 38 bedendi sonra bir baktım 46 tam oluyor:2::2::2:
dolabımda içine sığamadığım onlarca eteğim var ama hepsini giyeceğim
ben yazın aldığım kotu denim dedim dizimde kaldıkg alınca bide masrafı var sürekli alınan yeni pantolon
bugunki menumu paylasayım,
09:00 ceyrek ıspanaklı gözleme,5 siyah zeytin,1 dlm beyaz peynir
11:30 1 cb sut ile kahve
13:00 6 yk havuclu karnabahar yemegi ,bol marul salatası, 1kase yogurt
15:30 15 tane fındık
18:00 bol marul salatası, 120 gram ızgara tavuk,1 dlm ekmek
Ben cok terlemeyi sevmem.de.callan terletmiyor cok hosuma gittmisti.ama kilo verdirmiyor sikilastiriyor.biliyorsundur zaten.leslie teyzemi de araya kattigina gore:)
leslie yi biliyorum geçen de onla çok seri kg vermiştim rejimle. acaba bu callan ne oluyor. herhangi bir link var mı bakabileceğim.
gerçi leslie öncesi bu hafta koşu bandıyla geçecek gb ama bakalım.
bu arada şimdiden 10+20 tezgahta şinav ve 50 squat yaptımişte arada üşüyünce hem spor olsun hem ısınayım diye iyi oluyor.
merhaba ceydy hoşgeldin canım hedeflerimiz kilolarımız durumumuz çok benzer
bende 63 kilo ile hamile kaldım 75 ile doğurdum 6 aylık bebeğim var şubat 5 te işe başladım 71 kiloydum yarın inş 67 li rakamları görücem ve yaza kadar 60 olmak istiyorum inş
Ben cok terlemeyi sevmem.de.callan terletmiyor cok hosuma gittmisti.ama kilo verdirmiyor sikilastiriyor.biliyorsundur zaten.leslie teyzemi de araya kattigina gore:)
hosgeldinnnn.tez zaman da kilo ver fit insallah.
Ben.de uyumak istiyorum yaaaa..uykucu seldom cok kiskandim seni..
Hosgeldin.kilolarimiz yakin.bakalim kim once 69,9 olcek:)
Al benden. Bir tane.daha.ben.de hic et ile yogurt yemem yillardirr..
Burada cogumuz uzerime yapisan.uniformalarimizla geziyoruz.alisveris zamani gelecek yakinda ins.
Almanyinca masraf da olmuyor.ben.de:)ama zayifleyim ise de baslayinca ilk maasim alisveriste yenilip bitevek:)hayali bile guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?