ceydy ve nazperver hoşgeldiniz
ben de kendimi tanıtayım. 33 yaşında 3 çoocuk annesiyim 5 yaş + 2,5 yaş ikiz oğluşlarım var.
spora öğle arası 30 dk vakit ayırabi,li,yorum onun dışında mümkün değil
alışılmış kilom 54 tü tabi en son bu rakamı 8 yıl önce gördüm. 56 ile evlemndim 61 ile hamile kaldım 74e çıkıp 61e düştüm ve ikinci gebelik.
65,5 ile doğumdan çıkıp emzirme ile gene 73leri buldum.68,5e düüşüp 2. takıma geldim. şu sıralar 63 civarıyım.
bu arada takıma temmuz ayında girmiştim öyle boğazını tutup hızlı kilo verenlerden değilim malesef
Oglen yefiklerim
Adana kebap
Aculi ezme tarator
Domates biber
Az corba
4parmak kadar lavas
2yk bulgur pilavi
.......yazinca ne kadar da cok gozukuyor
cendy ve nazperver hosgeldiniz.(Insaallah dogru yazmisimdir) benimde iki oglusum var biri 5 digeri 2,5 yasinda ve burdaki tek ev hanimida benim galiba kilomuda yarin beraber gorucez.
seldom inanmazsin uc gundur tartilmadim bu benim icin bir ilk oluyo.yarin sabah Insaallah uzulmem
cendy ve nazperver hosgeldiniz.(Insaallah dogru yazmisimdir) benimde iki oglusum var biri 5 digeri 2,5 yasinda ve burdaki tek ev hanimida benim galiba kilomuda yarin beraber gorucez.
seldom inanmazsin uc gundur tartilmadim bu benim icin bir ilk oluyo.yarin sabah Insaallah uzulmem
Tebrikler tartilmadan nasildurdun.tarti sana suprz yapip 69 demesin mi?
ne guzel,sutun var demekki.. benim kız 1 yıldan sonra biberonu bıraktı,sutum de az,biberon da almıyor,uyanıp duruyor gece surekli, 1 yasına kadar hic uykusuz kalmadıgımdan zor geliyor simdi.Bugun yediklerim/yiyeceklerim
Sabah bir kivi,bir ceviz
Ara 3-4 yk kadar kuymak
Ogle peynirli salata
Ara tam tahilli ekmekle tost
Ara 2 yk yogurt
Aksam balikli salata
Aksam sporum var.30 dk aerobik step,30 dk Plates
Kac gundur yuruyuse cikamadim malum soguklar..
8 bardak detojs cayi
5,6 sayfa kitap.
Cok su iciyorum.en az 3 lt vardir herhalde.ozellikle geceleri 1 surahi bitiyor.benim oglan sabaha kadar her saat kalkip emdigi icin vucut suyu emiyor resmen..
ne guzel,sutun var demekki.. benim kız 1 yıldan sonra biberonu bıraktı,sutum de az,biberon da almıyor,uyanıp duruyor gece surekli, 1 yasına kadar hic uykusuz kalmadıgımdan zor geliyor simdi.
canim gece yatmadan gogly mamalardan yapsan tok tutar uyur bebisin.ben oyle yaptim
Tatlım kansız bir bünyeye sahipsek buda epey kan depolarının boşa yakın bi miktarı oluyor ki hiçbirimiz bu şekilde değiliz şükür..demirin emilimini engelliyor diye et ve baklagille sut-sut urunu tuketmemeye ozen gösteriyorum.
Giyiceksin inş. canım.ahhh ahh o kıyafet kısmına hiç girmeyelim benim önceden üst beden S beden alt kısım 38 bedendi sonra bir baktım 46 tam oluyor:2::2::2:
dolabımda içine sığamadığım onlarca eteğim var ama hepsini giyeceğim
Çok değil canım da sedace dün sabahki menü çok saçma olmuş daha sağlıklı olursa daha güzel olur.merhaba kızlar dün yediklerimi yazayım
sabah iki dilim ekmek 2 çatal çikolata ,çay
arada 3 tane ülker ikram (çok acıkmıştım)
öğlen
terbiyeli köfte(4 adet)
4 kaşık pilav ,2 adet turşu
akşam
yarım tabak mantı bol salata (korkarak yazıyorum çok mu yedim acaba)
bugün
domates,salatalık,3 dilim peynir,2 çatal yumurta 2 dilim ekmek
öğlen
tavuk (avuç içi kadar)
4 kaşık pilav (vazgeçemiyorum ya)
bir kase cacık
akşam
salata haşlanmış yumurta yapıcam yarın tartıda 67 yi görmek istiyorum bu arada hala hasta olmadım.doğumdan sonra çok düzensizleşti.
kızlar sizce çok mu yedim
Yerken acıcık ama demiiOglen yefiklerim
Adana kebap
Aculi ezme tarator
Domates biber
Az corba
4parmak kadar lavas
2yk bulgur pilavi
.......yazinca ne kadar da cok gozukuyor
Aslında hepimiz ev hanımıyız canım.. Bir yanımız hep ev hanımı değilmi?cendy ve nazperver hosgeldiniz.(Insaallah dogru yazmisimdir) benimde iki oglusum var biri 5 digeri 2,5 yasinda ve burdaki tek ev hanimida benim galiba kilomuda yarin beraber gorucez.
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz...çabucak çıtır olursunuz inşallah :) ben de kendimi tanıtayım benim neyim eksik38 yaşında bir İngilizce öğretmeniyim...taaaaaam 104 kilo olduktan sonra kafama dank edip diyete başladım, (bu arada son 3 yılda 30 kg almıştım) 1 yılda 24 kg vererek yıllık hedefime 80 kg ile geçen hafta ulaştım çok şükür...şimdi hedef ramazan bayramına kadar 75 olmak..e malum artık kilo vermelerim epey yavaşladı...gruba 11 ay önce katıldım ve burası beni oldukça disipline etti..aslında burada gördüğüm hiçbirşeyi (yoğurt karışımı hariç) denemedim, mucizelere pek inanmıyorum açıkçası, sporda da uzun bir süre plates ve step yaptıktan sonra vakitsizlikten pes edip istikrarlı olamadım, ama gruba menü bildiriyor olmak beni disipline etti. sabah erkenden günlük menümü paylaşıyorum, ve üzerine bir leblebi dahi yemiyorum bi nevi söz veriyorum..bu da benim yöntemim...
grubun en tombiğiydim taaaaaki düne kadar :) ama hiç tevazu gösteremicem en istikrarlısıyımyani pes etmeden 11 aydır istikrarla hedeflerime adım adım yürüdüm...her ayın 1inde diyetisyen kontrolüm var her ay yeni hedef belirliyoruz, arada çılgın uygulamalar yapıyoruz...
7 yaşında maalesef 1e giden :/ bir kızım var...eşimi 2 yıl önce kaybettim..kızımla yalnız yaşıyoruz, o nedenle diyet listesi uygulamak kolay ama evin her derde devası olunca spora vakit ve enerji kalmıyor...aman ne konuştum he...yarın 79.9u görmek ve haftasonu çılgııııııııınlar gibi alışveriş yapmak istiyorum..çünkü gerçekten gerçekten walla gerçekten hiçbirşeyim olmuyor...hepsi bol geliyor
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz...çabucak çıtır olursunuz inşallah :) ben de kendimi tanıtayım benim neyim eksik38 yaşında bir İngilizce öğretmeniyim...taaaaaam 104 kilo olduktan sonra kafama dank edip diyete başladım, (bu arada son 3 yılda 30 kg almıştım) 1 yılda 24 kg vererek yıllık hedefime 80 kg ile geçen hafta ulaştım çok şükür...şimdi hedef ramazan bayramına kadar 75 olmak..e malum artık kilo vermelerim epey yavaşladı...gruba 11 ay önce katıldım ve burası beni oldukça disipline etti..aslında burada gördüğüm hiçbirşeyi (yoğurt karışımı hariç) denemedim, mucizelere pek inanmıyorum açıkçası, sporda da uzun bir süre plates ve step yaptıktan sonra vakitsizlikten pes edip istikrarlı olamadım, ama gruba menü bildiriyor olmak beni disipline etti. sabah erkenden günlük menümü paylaşıyorum, ve üzerine bir leblebi dahi yemiyorum bi nevi söz veriyorum..bu da benim yöntemim...
grubun en tombiğiydim taaaaaki düne kadar :) ama hiç tevazu gösteremicem en istikrarlısıyımyani pes etmeden 11 aydır istikrarla hedeflerime adım adım yürüdüm...her ayın 1inde diyetisyen kontrolüm var her ay yeni hedef belirliyoruz, arada çılgın uygulamalar yapıyoruz...
7 yaşında maalesef 1e giden :/ bir kızım var...eşimi 2 yıl önce kaybettim..kızımla yalnız yaşıyoruz, o nedenle diyet listesi uygulamak kolay ama evin her derde devası olunca spora vakit ve enerji kalmıyor...aman ne konuştum he...yarın 79.9u görmek ve haftasonu çılgııııııııınlar gibi alışveriş yapmak istiyorum..çünkü gerçekten gerçekten walla gerçekten hiçbirşeyim olmuyor...hepsi bol geliyor
öncelikle Allah rahmet eylesin ve kolaylık versin.
çok güzel bir motive oldu bn 3-5 kg yu veremedim kendimden utandım şu an
sanırım boğazıma düşkünüm ve spor konusunda tembelim yazdan beri.güzel bir gaza ihtiyacım var.
bu hafta güzel gaza geldim. önceden burada bir grupla 64 ü gördüğümde bir ayda 8 kg vermiştim. gene veririm inş.
hepberaber bekleyip göreceğiz.
ooo bir ayda yine 8 kilo versen hedefine ulaştın demektir hazirana kadar kesin verirsin yaza çıtır girersin
grubun en tombiğiydim taaaaaki düne kadar :)
hahahah bu bana geldi galiba seldom
fazla sevinmeee peşindeyim yakalıycam seni
bu arada eşine çok üzüldüm Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah Rabbim seni kızına bağışlasın inşallah çok güzel günler görürsünüz hayatta herşey bizim için ki çok güzel bir işin var yolun açık olsun
öncelikle Allah rahmet eylesin ve kolaylık versin.
çok güzel bir motive oldu bn 3-5 kg yu veremedim kendimden utandım şu an
sanırım boğazıma düşkünüm ve spor konusunda tembelim yazdan beri.güzel bir gaza ihtiyacım var.
bu hafta güzel gaza geldim. önceden burada bir grupla 64 ü gördüğümde bir ayda 8 kg vermiştim. gene veririm inş.
hepberaber bekleyip göreceğiz.
ya ben birşey itiraf etmek istiyorum bugün öğlen yemeği ve ara öğünler yapmadığım için olabilir işten gelince elim ayağım titredi ve içimdeki canavar ortaya çıktı:2::2::2::2:
1 tabak kadar yaprak sarmasını götürdüm hemde ekmekle
çok pişmanım çok off ne yapacağım moralim bozuldu birazdan eşim gelecek ve ben arkadaşlarımla çıkacağım ancak eve gelince 2 mile daha leslie yapacağım buda bana yeme cezası olsun ama bugün 85 leri gördüm yarın kesin ++++lar beni bekler :26::26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?