Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Oglen yefiklerim
Adana kebap
Aculi ezme tarator
Domates biber
Az corba
4parmak kadar lavas
2yk bulgur pilavi
.......yazinca ne kadar da cok gozukuyor

Merhaba canım hoş bulduk.
çocuklar başlı başına spor 3 çocukla 63 kilo bana gayet makul geldi ben şimdiden 59 um ama hırslandım ve sabırsızım inş. kısa zamanda sonuç alırım.

Oglen yefiklerim
Adana kebap
Aculi ezme tarator
Domates biber
Az corba
4parmak kadar lavas
2yk bulgur pilavi

odul yemeği gibi görunuyor, dolu dolu.... ben her seyden az az yenmesi taraftarıyım,gidecekse sporla gidecek ki metabolizma yavaslamasın,diyeti bırakınca kilo alma. afiyet olsun...
kendini taqnıtmıssın, ablamı gordum sende.ablamda seninle yasıt, 5 yasında oglu bir de 7 aylık ikizleri var

cendy ve nazperver hosgeldiniz.(Insaallah dogru yazmisimdir) benimde iki oglusum var biri 5 digeri 2,5 yasinda ve burdaki tek ev hanimida benim galiba kilomuda yarin beraber gorucez.
seldom inanmazsin uc gundur tartilmadim bu benim icin bir ilk oluyo.yarin sabah Insaallah uzulmem

Bugun yediklerim/yiyeceklerim
Sabah bir kivi,bir ceviz
Ara 3-4 yk kadar kuymak
Ogle peynirli salata
Ara tam tahilli ekmekle tost
Ara 2 yk yogurt
Aksam balikli salata

Aksam sporum var.30 dk aerobik step,30 dk Plates
Kac gundur yuruyuse cikamadim malum soguklar..
8 bardak detojs cayi
5,6 sayfa kitap.
Cok su iciyorum.en az 3 lt vardir herhalde.ozellikle geceleri 1 surahi bitiyor.benim oglan sabaha kadar her saat kalkip emdigi icin vucut suyu emiyor resmen..

hosbulduk canım...

Tebrikler tartilmadan nasildurdun.tarti sana suprz yapip 69 demesin mi?

bugunku menum Insaallah
sabah herzamanki ama yumurta yok

ara nescafe bir avuc fistik

oglen kofte yogurtlu kereviz salatasi biraz ceviz 5 kayisi

ara nesfit

aksam corba devamini bilmiyorum

ara elma

kizlar malatyadan kayisi geldi.bu kayisiysa burdan alip yediklerimiz ne? yok bizimkiler kayisiysa bu ne? yarim kilo var bitince cok uzulucem cunku cok tatli tam benlik :)))))

ne guzel,sutun var demekki.. benim kız 1 yıldan sonra biberonu bıraktı,sutum de az,biberon da almıyor,uyanıp duruyor gece surekli, 1 yasına kadar hic uykusuz kalmadıgımdan zor geliyor simdi.

ne guzel,sutun var demekki.. benim kız 1 yıldan sonra biberonu bıraktı,sutum de az,biberon da almıyor,uyanıp duruyor gece surekli, 1 yasına kadar hic uykusuz kalmadıgımdan zor geliyor simdi.

canim gece yatmadan gogly mamalardan yapsan tok tutar uyur bebisin.ben oyle yaptim

canim gece yatmadan gogly mamalardan yapsan tok tutar uyur bebisin.ben oyle yaptim

yatmadan muhallebi yapıp yediriyorum, 1sb sut, 1 yumurta,bolca labne peynir,fındık badem ceviz ve pekmezle tatlandırılmıs bir sekilde. banamısın demiyor,3 saat tutuyor en fazla. dediğin mamayı hic bilmiyorum canım, devam sutu veriyordum,onu da biberonla bıraktı.

Son düzenleme:
demirin emilimini engelliyor diye et ve baklagille sut-sut urunu tuketmemeye ozen gösteriyorum.
Tatlım kansız bir bünyeye sahipsek buda epey kan depolarının boşa yakın bi miktarı oluyor ki hiçbirimiz bu şekilde değiliz şükür..
Bizler için problem yok canım, sağlıklı bir bünyede kan emilimi de calcium emilimi de sağlıklı bir şekilde oluşuyor hamdolsun..Menülerin yanında yoğurda yer verin biz bayanların buna çok ihtiyacı var hem kemiklerimiz için hemde kilo vermemiz için yoğurt şart. İçine kuru nane kırmızı biber katın dahada artırın meto hızını, duruma göre sarımsak da ekleyebilirsiniz meto ve yağ yakma hızı tavan yapsın.
Giyiceksin inş. canım.
Çok değil canım da sedace dün sabahki menü çok saçma olmuş daha sağlıklı olursa daha güzel olur.
Oglen yefiklerim
Adana kebap
Aculi ezme tarator
Domates biber
Az corba
4parmak kadar lavas
2yk bulgur pilavi
Yerken acıcık ama demii
Aslında hepimiz ev hanımıyız canım.. Bir yanımız hep ev hanımı değilmi?

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz...çabucak çıtır olursunuz inşallah :) ben de kendimi tanıtayım benim neyim eksik 38 yaşında bir İngilizce öğretmeniyim...taaaaaam 104 kilo olduktan sonra kafama dank edip diyete başladım, (bu arada son 3 yılda 30 kg almıştım) 1 yılda 24 kg vererek yıllık hedefime 80 kg ile geçen hafta ulaştım çok şükür...şimdi hedef ramazan bayramına kadar 75 olmak..e malum artık kilo vermelerim epey yavaşladı...gruba 11 ay önce katıldım ve burası beni oldukça disipline etti..aslında burada gördüğüm hiçbirşeyi (yoğurt karışımı hariç) denemedim, mucizelere pek inanmıyorum açıkçası, sporda da uzun bir süre plates ve step yaptıktan sonra vakitsizlikten pes edip istikrarlı olamadım, ama gruba menü bildiriyor olmak beni disipline etti. sabah erkenden günlük menümü paylaşıyorum, ve üzerine bir leblebi dahi yemiyorum bi nevi söz veriyorum..bu da benim yöntemim...

grubun en tombiğiydim taaaaaki düne kadar :) ama hiç tevazu gösteremicem en istikrarlısıyım yani pes etmeden 11 aydır istikrarla hedeflerime adım adım yürüdüm...her ayın 1inde diyetisyen kontrolüm var her ay yeni hedef belirliyoruz, arada çılgın uygulamalar yapıyoruz...

7 yaşında maalesef 1e giden :/ bir kızım var...eşimi 2 yıl önce kaybettim..kızımla yalnız yaşıyoruz, o nedenle diyet listesi uygulamak kolay ama evin her derde devası olunca spora vakit ve enerji kalmıyor...aman ne konuştum he...yarın 79.9u görmek ve haftasonu çılgııııııııınlar gibi alışveriş yapmak istiyorum..çünkü gerçekten gerçekten walla gerçekten hiçbirşeyim olmuyor...hepsi bol geliyor

grubun en tombiğiydim taaaaaki düne kadar :)

hahahah bu bana geldi galiba seldom
fazla sevinmeee peşindeyim yakalıycam seni

bu arada eşine çok üzüldüm Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah Rabbim seni kızına bağışlasın inşallah çok güzel günler görürsünüz hayatta herşey bizim için ki çok güzel bir işin var yolun açık olsun

öncelikle Allah rahmet eylesin ve kolaylık versin.
çok güzel bir motive oldu bn 3-5 kg yu veremedim kendimden utandım şu an

sanırım boğazıma düşkünüm ve spor konusunda tembelim yazdan beri.güzel bir gaza ihtiyacım var.
bu hafta güzel gaza geldim. önceden burada bir grupla 64 ü gördüğümde bir ayda 8 kg vermiştim. gene veririm inş.
hepberaber bekleyip göreceğiz.

ya ben birşey itiraf etmek istiyorum bugün öğlen yemeği ve ara öğünler yapmadığım için olabilir işten gelince elim ayağım titredi ve içimdeki canavar ortaya çıktı:2::2::2::2:

1 tabak kadar yaprak sarmasını götürdüm hemde ekmekle

çok pişmanım çok off ne yapacağım moralim bozuldu birazdan eşim gelecek ve ben arkadaşlarımla çıkacağım ancak eve gelince 2 mile daha leslie yapacağım buda bana yeme cezası olsun ama bugün 85 leri gördüm yarın kesin ++++lar beni bekler :26::26::26::26::26::26::26:

ooo bir ayda yine 8 kilo versen hedefine ulaştın demektir hazirana kadar kesin verirsin yaza çıtır girersin

ooo bir ayda yine 8 kilo versen hedefine ulaştın demektir hazirana kadar kesin verirsin yaza çıtır girersin

inş. canım ya. bn 60 ı görünce psikolojim bozuluyo. bide kızlarla plaja gitmiştik yani arklar saolsun uuu dediler. insan kendini anlamıyor. onun gibi mi bunun kadar mı diye benzerlerime bakım fena gaza gelmiştim.
karatay ve leslie ile vermiştim. azim yani
ama şu an o kadar gaza gelmiş değilim gidecekse de daha yavaş gider gibi.
bakalım inş. girerim eski elbiselerime

amaaan ben alışkınım şampiyon olmaya :) yakalarsın tabi ki ben artık oldukça yavaş veriyorum bildiğin gr gr gidiyor..

1 ayda 8 kilo çok yeeeaaaa :/ yani ben 104le başladığımda bile ilk ay 5.5 kg vermiştim bunu bile çok bulmuştu dr. gerçi herkesin bünyesi tarzı farklı benim dr bir de 3 ayda bir sabitleme yaptırıyor, yani 1 ay hiç kg vermiyor olduğum kiloda kalmaya çalııyorum..böylece kırılma noktaları oluşturuyoruz falan...ama hani içimden de gelmiyor değil şöyle ayda 5er kilodan 3 ayda 65 olsam falan :) hayal tabi :/

arada bir cozutma hakkı ver canım kendine..sarma varken yemeyelim mi ölelim mi yani :) olmuş bitmiş takılma bence madem yedin keyfini çıkar vicdan yapıp durma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…