Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hosbulduk.... ne guzel vermissin, benim de vermem gereken 21 kilom var,kısa surede olmayacaktır. motivasyonumu uzun sure korumam lazım.verdiğimi hissetmeye basladıgımda daha kolay olur herhalde motive olmak ama su an sanki bozuverecekmisim eski duzene donuverecekmisim gibi geliyor....

canım senin sekerin dusmus herhalde,hipoglisemi olabilir,dikkat et. bende reaktif hipoglisemi var,karbonhıdrat agırlıklı yer bir de ogun atlarsam fena oluyorum, 40 lara dusuyor sekerim,senin yasadıgını yasıyorum:-(

akşam yemekte yiyemedim spor da iştr squat fln
gün içinde 30 yarım şinav tezgah kullanarak
100 squat
bir kaç esneme gerilme hareketi

kahvaltıda
4 altınbaşak 3 ü labne peynirli, 1 i fıstık ezmeli
10 zeytin
8 çilek
2 yerli muz
1/3 ananas
5 er fındık, badem, antep fıstığı
1 ceviz

öğlen
ton balığı
marul
tatlı mısır
tatlı kırmızı biber
meksika fasülysi
bol limon

akşam boş

gün içi

1 elmaçayı
şekersiz birsürü çay
bide olabildiğince su. bnm bünyem su sevmiyo 1 lt anca içmişimdir

ben gün başı değil sonu yazayım yoksa arada kaçamak yapsam atlamış olurum

Son düzenleme:
Mesajim bi daha bi daha neden gitmiş anlamadım..bu ödül işi güzel oluyor bir de ben ödülü sabahları yiyorum kendimce..bugün tıka basa yedim sabah mesela...akşama kadar en azından yakar azicik..

Sana oyle gelmistir o kadar cok yememissindir. Masallahin var guzel gidiyorsun.

Buralar biraz karisik gaz duman dagilsin gel bas basa alisveris yapalim.

Tombik o da kim?

Son düzenleme:
ceydy ve nazperver.hosgeldiniz.

Kizlar selam bu hafta yogun geciyor. Bugun de garip garip yollari kullanarak sokagima varabildim ama sokak onu mahser yeri gibiydi eve zor girdim.

Sabah bol kuru meyveli corn flakes

Ara badem

Ogle corn flakes bademli

Aksam peynir, zeytin, 2 d ekmek, az kavurma.

Onceki gun

Sabah corn flakes badem ve kuru meyve
Ara badem
Ogle sinitzel, haslanmis brokoli ve karnibahar kucuk birer parca
Aksam kapuska ve salata

Merhaba arkadaşlar. Ceydy ve nazperver hosgeldiniz.bende size kendimi tanitayim.32 yaşındayım 1.58 boyunda ve 62 kiloyum .sinif ogretmeniyim suan dogum iznindeyim.biri 4 yasinda diğeri 3aylil 2oglum var.dogum oncesi 54kiloydum ona geri inmek istiyorum .İnşallah hepimiz kisa zamanda kilol as ri vetiriz.
bu arada hasta c ok galiba herkese acil sifalar diliyorum benim kucukte duzelmedi bir türlü .

hosbulduk canım....

hosbulduk.... ne cok ögretmen var forumda, ben de kimya ögretmeniyim, ücretsiz izindeyim su an, 1 yasıda kızım var,haziran 15 te baslamayı dusunuyorum tekrar ama belli de olmaz, belki 1 yıl daha uzatırım iznimi.

benim yatıs kalkıs saatlerim kızıma bağlı, 1.15 te onu uyuttum, 40 dk platesimi yaptım ,anca yatıyorum.
iyi geceler herkese...

çok güzel ya malatya kayısısı bize de geliyor komşular getiriyor ben çok seviyorum satsalar alacam ama satan yok

başın sağolsun canım zevkle okudum yazını 1 yılda 24 kilo süper maşallah bir gün başarı öykülerinde seninde başarı öykünü okuruz inş bende geçen hafta alışveriş yaptım benimkilerin hepsi dar geliyor ya da işyerinde giyilecek kıyafetler değiller

günaydın kızlar bugün çok mutluyummm 67 li rakamları gördüm sabah çok güzel
geçen hafta 68,2
bu hafta 67,3
daha hasta olamadım inş olunca daha da rahatlarım.kızlar ben sezeryanla doğum yaptım zayıflayınca bu göbeğimde eriyecek değil mi hala önümde kocaman bir göbek var da

Allah ablana gani gani kolaylıklar versin. ikiz bakımında en zor aylar bana göre 6-12. aylar arasıdır. ekbesinlere geçilir ama ne yiyebilir ne de içebilir ne anne sütü yeter ne oturabilir ne de eskisi gibi uyur... ablana yakınsanız uzun süreli değil ama en azından haftada 1 saatlik bile olsa tam olarak ablanı rahatlatabilirsen çok sevaba girersin

Merhaba canım hoş bulduk.
çocuklar başlı başına spor 3 çocukla 63 kilo bana gayet makul geldi ben şimdiden 59 um ama hırslandım ve sabırsızım inş. kısa zamanda sonuç alırım.

tabi boy 1,57 olunca fazla beaaa

siyanbeyaz ve ambu iyi gidiyor gözüküyor bakalım kilolar nasıl değişmiş

**2. TAKIM 352. ETAP **

akrep33 (63 / / / %)
Seldom ( 80.1/ / / %)
hedef52 ( 63,3/63,3 / 0/0,0%) sabit
selennnnn ( 60, 8/ / / 0%)
Siyahbeyaz06( 71,3 / / / %)
Ambuyanbu ( 74.4 / / / %)
nurceng( 62,2 / / / % )
uhs ( 68,2/ / / % )

2. TAKIM ORTALAMASI:

arakadaşlar aceleyle liste yayınlandı mı göremedim.
vakti olan bilidirilien kiloları listeye geçirirse makbule geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…