hosbulduk.... ne guzel vermissin, benim de vermem gereken 21 kilom var,kısa surede olmayacaktır. motivasyonumu uzun sure korumam lazım.verdiğimi hissetmeye basladıgımda daha kolay olur herhalde motive olmak ama su an sanki bozuverecekmisim eski duzene donuverecekmisim gibi geliyor....yeni arkadaşlar hoşgeldiniz...çabucak çıtır olursunuz inşallah :) ben de kendimi tanıtayım benim neyim eksik38 yaşında bir İngilizce öğretmeniyim...taaaaaam 104 kilo olduktan sonra kafama dank edip diyete başladım, (bu arada son 3 yılda 30 kg almıştım) 1 yılda 24 kg vererek yıllık hedefime 80 kg ile geçen hafta ulaştım çok şükür...şimdi hedef ramazan bayramına kadar 75 olmak..e malum artık kilo vermelerim epey yavaşladı...gruba 11 ay önce katıldım ve burası beni oldukça disipline etti..aslında burada gördüğüm hiçbirşeyi (yoğurt karışımı hariç) denemedim, mucizelere pek inanmıyorum açıkçası, sporda da uzun bir süre plates ve step yaptıktan sonra vakitsizlikten pes edip istikrarlı olamadım, ama gruba menü bildiriyor olmak beni disipline etti. sabah erkenden günlük menümü paylaşıyorum, ve üzerine bir leblebi dahi yemiyorum bi nevi söz veriyorum..bu da benim yöntemim...
grubun en tombiğiydim taaaaaki düne kadar :) ama hiç tevazu gösteremicem en istikrarlısıyımyani pes etmeden 11 aydır istikrarla hedeflerime adım adım yürüdüm...her ayın 1inde diyetisyen kontrolüm var her ay yeni hedef belirliyoruz, arada çılgın uygulamalar yapıyoruz...
7 yaşında maalesef 1e giden :/ bir kızım var...eşimi 2 yıl önce kaybettim..kızımla yalnız yaşıyoruz, o nedenle diyet listesi uygulamak kolay ama evin her derde devası olunca spora vakit ve enerji kalmıyor...aman ne konuştum he...yarın 79.9u görmek ve haftasonu çılgııııııııınlar gibi alışveriş yapmak istiyorum..çünkü gerçekten gerçekten walla gerçekten hiçbirşeyim olmuyor...hepsi bol geliyor
ya ben birşey itiraf etmek istiyorum bugün öğlen yemeği ve ara öğünler yapmadığım için olabilir işten gelince elim ayağım titredi ve içimdeki canavar ortaya çıktı:2::2::2::2:
1 tabak kadar yaprak sarmasını götürdüm hemde ekmekle
çok pişmanım çok off ne yapacağım moralim bozuldu birazdan eşim gelecek ve ben arkadaşlarımla çıkacağım ancak eve gelince 2 mile daha leslie yapacağım buda bana yeme cezası olsun ama bugün 85 leri gördüm yarın kesin ++++lar beni bekler :26::26::26::26::26::26::26:
Mesajim bi daha bi daha neden gitmiş anlamadım..bu ödül işi güzel oluyor bir de ben ödülü sabahları yiyorum kendimce..bugün tıka basa yedim sabah mesela...akşama kadar en azından yakar azicik..
hedef canım senin face adresini yazarmısın özelden, seni face e eklemek istiyorum
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz...çabucak çıtır olursunuz inşallah :) ben de kendimi tanıtayım benim neyim eksik38 yaşında bir İngilizce öğretmeniyim...taaaaaam 104 kilo olduktan sonra kafama dank edip diyete başladım, (bu arada son 3 yılda 30 kg almıştım) 1 yılda 24 kg vererek yıllık hedefime 80 kg ile geçen hafta ulaştım çok şükür...şimdi hedef ramazan bayramına kadar 75 olmak..e malum artık kilo vermelerim epey yavaşladı...gruba 11 ay önce katıldım ve burası beni oldukça disipline etti..aslında burada gördüğüm hiçbirşeyi (yoğurt karışımı hariç) denemedim, mucizelere pek inanmıyorum açıkçası, sporda da uzun bir süre plates ve step yaptıktan sonra vakitsizlikten pes edip istikrarlı olamadım, ama gruba menü bildiriyor olmak beni disipline etti. sabah erkenden günlük menümü paylaşıyorum, ve üzerine bir leblebi dahi yemiyorum bi nevi söz veriyorum..bu da benim yöntemim...
grubun en tombiğiydim taaaaaki düne kadar :) ama hiç tevazu gösteremicem en istikrarlısıyımyani pes etmeden 11 aydır istikrarla hedeflerime adım adım yürüdüm...her ayın 1inde diyetisyen kontrolüm var her ay yeni hedef belirliyoruz, arada çılgın uygulamalar yapıyoruz...
7 yaşında maalesef 1e giden :/ bir kızım var...eşimi 2 yıl önce kaybettim..kızımla yalnız yaşıyoruz, o nedenle diyet listesi uygulamak kolay ama evin her derde devası olunca spora vakit ve enerji kalmıyor...aman ne konuştum he...yarın 79.9u görmek ve haftasonu çılgııııııııınlar gibi alışveriş yapmak istiyorum..çünkü gerçekten gerçekten walla gerçekten hiçbirşeyim olmuyor...hepsi bol geliyor
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz...çabucak çıtır olursunuz inşallah :) ben de kendimi tanıtayım benim neyim eksik38 yaşında bir İngilizce öğretmeniyim...taaaaaam 104 kilo olduktan sonra kafama dank edip diyete başladım, (bu arada son 3 yılda 30 kg almıştım) 1 yılda 24 kg vererek yıllık hedefime 80 kg ile geçen hafta ulaştım çok şükür...şimdi hedef ramazan bayramına kadar 75 olmak..e malum artık kilo vermelerim epey yavaşladı...gruba 11 ay önce katıldım ve burası beni oldukça disipline etti..aslında burada gördüğüm hiçbirşeyi (yoğurt karışımı hariç) denemedim, mucizelere pek inanmıyorum açıkçası, sporda da uzun bir süre plates ve step yaptıktan sonra vakitsizlikten pes edip istikrarlı olamadım, ama gruba menü bildiriyor olmak beni disipline etti. sabah erkenden günlük menümü paylaşıyorum, ve üzerine bir leblebi dahi yemiyorum bi nevi söz veriyorum..bu da benim yöntemim...
hosbulduk canım....ceydy ve nazperver.hosgeldiniz.
Kizlar selam bu hafta yogun geciyor. Bugun de garip garip yollari kullanarak sokagima varabildim ama sokak onu mahser yeri gibiydi eve zor girdim.
Sabah bol kuru meyveli corn flakes
Ara badem
Ogle corn flakes bademli
Aksam peynir, zeytin, 2 d ekmek, az kavurma.
Onceki gun
Sabah corn flakes badem ve kuru meyve
Ara badem
Ogle sinitzel, haslanmis brokoli ve karnibahar kucuk birer parca
Aksam kapuska ve salata
Merhaba arkadaşlar. Ceydy ve nazperver hosgeldiniz.bende size kendimi tanitayim.32 yaşındayım 1.58 boyunda ve 62 kiloyum .sinif ogretmeniyim suan dogum iznindeyim.biri 4 yasinda diğeri 3aylil 2oglum var.dogum oncesi 54kiloydum ona geri inmek istiyorum .İnşallah hepimiz kisa zamanda kilol as ri vetiriz.
bu arada hasta c ok galiba herkese acil sifalar diliyorum benim kucukte duzelmedi bir türlü .
çok güzel ya malatya kayısısı bize de geliyor komşular getiriyor ben çok seviyorum satsalar alacam ama satan yokbugunku menum Insaallah
sabah herzamanki ama yumurta yok
ara nescafe bir avuc fistik
oglen kofte yogurtlu kereviz salatasi biraz ceviz 5 kayisi
ara nesfit
aksam corba devamini bilmiyorum
ara elma
kizlar malatyadan kayisi geldi.bu kayisiysa burdan alip yediklerimiz ne? yok bizimkiler kayisiysa bu ne? yarim kilo var bitince cok uzulucem cunku cok tatli tam benlik :)))))
Allah ablana gani gani kolaylıklar versin. ikiz bakımında en zor aylar bana göre 6-12. aylar arasıdır. ekbesinlere geçilir ama ne yiyebilir ne de içebilir ne anne sütü yeter ne oturabilir ne de eskisi gibi uyur... ablana yakınsanız uzun süreli değil ama en azından haftada 1 saatlik bile olsa tam olarak ablanı rahatlatabilirsen çok sevaba girersinodul yemeği gibi görunuyor, dolu dolu.... ben her seyden az az yenmesi taraftarıyım,gidecekse sporla gidecek ki metabolizma yavaslamasın,diyeti bırakınca kilo alma. afiyet olsun...
kendini taqnıtmıssın, ablamı gordum sende.ablamda seninle yasıt, 5 yasında oglu bir de 7 aylık ikizleri var
Merhaba canım hoş bulduk.
çocuklar başlı başına spor3 çocukla 63 kilo bana gayet makul geldi ben şimdiden 59 um ama hırslandım ve sabırsızım inş. kısa zamanda sonuç alırım.
cendy ve nazperver hosgeldiniz.(Insaallah dogru yazmisimdir) benimde iki oglusum var biri 5 digeri 2,5 yasinda ve burdaki tek ev hanimida benim galiba kilomuda yarin beraber gorucez.
seldom inanmazsin uc gundur tartilmadim bu benim icin bir ilk oluyo.yarin sabah Insaallah uzulmem
Bugun yediklerim/yiyeceklerim
Sabah bir kivi,bir ceviz
Ara 3-4 yk kadar kuymak
Ogle peynirli salata
Ara tam tahilli ekmekle tost
Ara 2 yk yogurt
Aksam balikli salata
Aksam sporum var.30 dk aerobik step,30 dk Plates
Kac gundur yuruyuse cikamadim malum soguklar..
8 bardak detojs cayi
5,6 sayfa kitap.
Cok su iciyorum.en az 3 lt vardir herhalde.ozellikle geceleri 1 surahi bitiyor.benim oglan sabaha kadar her saat kalkip emdigi icin vucut suyu emiyor resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?