Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben uzagım canım da annem babam bakıyor zaten cocuklara, ablamın işler cok yogun bu ara. 6 aydan sonra cok sıkıntılı oldu. bir de cok hareketliler... ben de gidince tam oluyor. 4 tane cocuk evde,3 u yuvarlanır yuvarlanır birbirini yolar,dusen kalkan, biri kıskanclık krizinden ortalıgı yıkar, cocukları hırpalar. tam senlik. ben bile kaldıramıyorum bvazen, hakkaten cok zor bir sey..

senin de bebeğin varmış ben de ablanın çocuklarına yardım et falan diyorum

biliyo musun 'depremle yaşamaya alışınca'' +1 bebeğin yapacağı sarsıntı ablanı rahatsız bile etmiyodurama seni rahatsız eder çünkü alışık değilsin
eve biri gelmişse eğer 1-2 çocukluysa ben seviniyorum çünkü yetişkin başına düşen çocuk ortalaması 3ten 2 ye düşüyo.3 çocukluysa da değişen bişey olmuyoağlanacak halime gülerim

zor ama cok tatlılar,bi gulmeleri konusmaları var birbirlerini gorunce, bayılıyorum...

bugun menumu planlayamıyorum, kızımı alıp birkac gunlugune ailemin yanına gidicem ....

sabah kızımdan once kalktım,40 dk patesimiyaptım. aksam yorgun olmazsam yolculuktan sonra, bir saat yururum..

Bir ay oncesi sayfalari karistirdim.off ne yzunmys.yaa jizlar ben regl.olmadim daha saki cars.olmayi bekluyordum.onceki ay ne zamanildugumu da unuttum.belki yazmusimdir diye baktim yok.yaa cok korkuyorum yaa.Allah im isteyen herkese ver,benimkiler daha kucuk ya rabbim.ben ne yaparim.yaa insallah gecikmustir ya da ben tarihleri hatirlamiyorum.cok da duzenli olurum halbuki.
Dun gece uyuyamadim.psikolojim bozuldu iyice.cocuklar uyutmuyor bi yandan.Allahimyardim et.

Geçen hafta 80.1
Bu hafta 79.8
Fark 0.3
% 0.375

Yine gramlara döndüm amaaaaa 7li rakamları gördüm ya wuhuuuu :)
işte buuuuu
avm'ye gittiğinde bir de kahve içer misin, hadi bendensinhatta bizdensin, 2. takım olarak biz sana ısmarlıyoruz

tebrik ederim
tickerfactory'den kilo çizelgesi yapar mısın? hem seni motive eder hem de biz senin durumunu daha net görürüz

bir de aynı yazı içerisinde bir çok iletiye nasıl cevap veriyoruz bana anlatır mısınız

'alıntı ile cevapla ' butonunun yanında 'kutucuk +' butonu var, kutucuk şekli klavye ile yapılmıyo diye yazdım işt e o butona basıyosun topluca cevap yazıyorsun

Son düzenleme:
Buarada kilom 71,3 ciktu.gecen hafta kacti hatirlamiyorum.onceki sayfalara baktim ya ksfam davul oldu.bir iki saat sonra girer bakarim.yuzdeyi hesaplarim.bisey de yazmamisim regl oldum diyw.o kadar saattir bakiyorym yaa.offff

dur canım ya sıkma canını simdiden,benim de hep cok duzenlidir, persembeden persembeye 4 haftada bir,dogum yaptım 40 ım cıktı aynı duzen devam etmeye basladı. bir kac ay once tam 5 gun gecikti ,odum patladı, test yaptım birkac tane ,birinde cok hafif 2. cızgı cıkmasın mı,test hatalıymıs herhalde. baya gerilmiştim ben de.

**2. TAKIM 352. ETAP **[/COLOR]

akrep33 (63 / / / %)
Seldom ( 80.1/ 79.7/0.3 /0.375 %)
hedef52 ( 63,3/63,3 / 0/0,0%) sabit
selennnnn ( 60, 8/ / / 0%)
Siyahbeyaz06( 71,3 / / / %)
Ambuyanbu ( 74.4 / / / %)
nurceng( 62,2 / / / % )
uhs ( 68,2/ / / % )

2. TAKIM ORTALAMASI:

senin doktor benim 1,5 yıllık sabitlemeyi görse bayılırdı herhalde

canım senin sekerin dusmus herhalde,hipoglisemi olabilir,dikkat et. bende reaktif hipoglisemi var,karbonhıdrat agırlıklı yer bir de ogun atlarsam fena oluyorum, 40 lara dusuyor sekerim,senin yasadıgını yasıyorum:-(
insülin direncin de var mı?

h ehe he menüleri benim menüylere benziyo yok yok maşalllah çeşit boooool...ya bence bu kadar çok çeşit olunca az ondan az ondan derken çok oluyor bi de azar azar diye plan yapıyorsun ama ölçüyü kaçırma ihtimali de var

**2. TAKIM 352. ETAP **

akrep33 (63 / / / %)
Seldom ( 80.1/ 79.7/0.3 /0.375 %)
hedef52 ( 63,3/63,3 / 0/0,0%) sabit
selennnnn ( 60, 8/ / / 0%)
Siyahbeyaz06( 71,3 / 71,3/0 / 0%) sabit
Ambuyanbu ( 74.4 /74,9 / -0,5/ -0,67%)
nurceng( 62,2 / / / % )
uhs ( 68,2/ / / % )

2. TAKIM ORTALAMASI:

evet ,insulin direncim de var maalesef,spor iyi geliyor ama.

tamam canım yapıyorum şimdi çizelgemi bilgi için de teşekkür ederim

ne guzel,sutun var demekki.. benim kız 1 yıldan sonra biberonu bıraktı,sutum de az,biberon da almıyor,uyanıp duruyor gece surekli, 1 yasına kadar hic uykusuz kalmadıgımdan zor geliyor simdi.

canim gece yatmadan gogly mamalardan yapsan tok tutar uyur bebisin.ben oyle yaptim

benimkilerden biri 9 aylıkken emmeyi bıraktı diğeri emse de az emiyordu. biberon mamasını da 4-5 aylık olana kadar verebilidim. 9. aydan itibaren geceleri yedirebildiğim tek şey muhallebiydi. o hazır kaşık mamalrını falan bazen yerler bazen yemezlerdi. elimden geldiğince muhallebiyi besleyici yapmaya çalıştım , bazen pirinç unu+ tam buğday unu ile yapardım içine muhakkak 1 yumurta katardım, bazen tadını almayacakları şekilde peynir ezerdim, şekerini en son eklerdim falan...gene de çok severek yemezlerdi resmen emzikle tıkardım. Allahtan bakıcım güzel yediriyordu. muhallebiyi de geçen yaz yani 1,5 yaşında bıraktılar. bir boşluğa düştüm ne yediricem nasıl yediricem diye makarnaya başladılar şükür. 1-2 aydır de pipetle kutu sütten içmeyi sevmeye başladılar. biri meyve yiyebiliyor. mandalina portakal soyup dilimlere ayırıp önüne koyuyorum yiyor. diğeri de ilaç içmek istiyor ben de balık yağı veya karadut pekmezi veriyorum kiloları çok az elimden geleni yapıyorum ilerde inşlalah toparlarlar .

moralin bozulmasın çok iyi gidiyordun...karatay hocayı takip ediyor musun o hep insülin direncinden falan bahsediyor, ben bu kiloda olmama rağmen baktırdım çünkü ailemde şeker hastalığı var. bence baktırmadınsa insülin direncine baktır.
bir de ne şimdiden çörek otu sabah açkarna su ile yutmaya başla. tarçın da iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…