Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

gunaydin kizlar,
menum
9:00 1dlm su boregi 5 zeytin yesillik 1 dlm beyaz peynir
11:30 1cb sut 1/2elm
13:00 4yk ispanak yemegi 4 tane lahana sarmasi 1 kase yogurt bol marul salatasi
15:30 kibrit kutusu kadar pasta 1 cb sut
17:30 kucuk dlm su boregi 1 cb sut
19:30 pirasa yemegi izgara tavuk bol salata 1 dlm ekmek

2. takım perşembe günü bildirim yapıyor. cuma saat 4 kilo bildirim saati değil düzenlenmiş takım listelerinin en son paylaşılma saatidir, liste paylaşılmazsa takım ceza alır! perşembeden perşembeye de 7 gün yapıyor sonuçta fark eden birşey yok
ya ben karatayı debiyorum seviyorum ama kilo veremiyorum.diyet uzadıkça ceviz badem yemekten öğk geliyor, ekmeği özlüyorum hadi diyorum bi ksır yapıp yiyim 1 tabak kısır da kesmiyor. karatayı birakip normal miktarda bile olsa ekmek emeye başlayınca da kilolar geri geliyor
ben özellikle kilolu kişilerin karatayla güzel kilo verdiğini düşünüyorum ama senin gibi bir kaç kişi( 60 kilo civarı )onların da kilo verdiğine şahit oldum...ben mi çok yiyorum anlamadım ki. insülin seviyem falan normal. sadece sporum çok yok günde en fazla 30 dk 5000 adım yürüyebiliyorum o da haftanın 5 günü

mesaj tekrarı............

Son düzenleme:
**2. TAKIM 352. ETAP **

akrep33 (63 / / / %) kilo bildiriminde bulunmadı
Seldom ( 80.1/ 79.8/0.3 /0.38 %)
hedef52 ( 63,3/63,3 / 0/0,0 %) sabit
selennnnn ( 60, 8/60,3 /0,5 / 0,83 %)
Siyahbeyaz06( 71,3 / 71,3/0 / 0%) sabit
Ambuyanbu ( 74.4 /74,9 / -0,5/ -0,67%)
nurceng( 62,2 /61,8 /0,4 / 0,64 % )
uhs ( 68,2/67,3 /0,9 /1,32 % )

2. TAKIM ORTALAMASI: 0,31

bugun menumu planlayamıyorum, kızımı alıp birkac gunlugune ailemin yanına gidicem ....

sabah kızımdan once kalktım,40 dk patesimiyaptım. aksam yorgun olmazsam yolculuktan sonra, bir saat yururum..
Hayırdır canım bir problem yok inş.

Tatlım dikkat et kendne..İstikrarlı ol yoksa sonuç hüsran..
Tatlım beni yoğunluktan dolayı perşembe sabahına aldık, bu şekilde daha iyi oldu cumaları telaş yapmıyoruz en azından..Hatırlattığın iyi oldu bu son durumu kurallara da işletirsem iyi olacak..
Hiç bişii yapma canım zaten çok güzel gidiyosun.. Takılma dönemin demekki biraz sabırlı ol bu dönemde inat yapar kilolar ama sonrası çorap söküğü gibi gelir inş.
Demekki yeni bebe zamanı gelmiş..Hadi hayırlısı olsun bakalım ama dediğin gibi biraz kilo ver sonrası dediğin gibi Allah Kerim

Son düzenleme:
kızlar 2 gündür işler de yoğun takım da. kim yeni geldi kim ne yazdı kim kilo bildirdi valla kafam karıştı:111:
mesajları yeni bitirebildim. yeni arkadaşlara da zaman içinde adapte olucas inşallah.
dün koşturmaca çok falan derken menü bildirimi yapamadım.
ikindi araöğünü yapmaya vakit bulamadım. eve gittiğimde yorgun ve açtım veee yarım saat sonra misafirim gelecekti.
çarmba günü saat 20ye kadar evde temizlik vardı (yardımcım yeni işe girdi mecburen mesai sonrası aldım onu yoksa ben perşembe gündüz temizlik yapılsın istiyordum) saat 8e kadar süren hummalı temizlik çalışmasından sonra benim veletler saat 10 kadar daha da hummalı çalışarak evi pislettiler Sabah kalktığğımda bütün minderler yerlere inmiş, silinen sehpaların üstünde hamur oynanmış, rengarenk hamur kırıkları shagy halılların yünleri arasına girmiştisabah evi o haliyle bırakıp anca kendimi dışarı atabildim , ikizler hazırlandı bakıcıya, abileri kreşe... öğle arasında eve gidip evi topladım+ yemeğimi yedim. akşam da biraz erken gidip evi süpürdüm
neyse misafirler bendeyken ikizler bakıcımızdaydı. dün zordu zor olacağı belliydi o yüzden dua ederek çıktım evden ve elhamdülillah o yoğunluğu atlattım.

Tatlım dün sabah aceleden telaşeden tartılmayı unutmuşum..Bugün sabah da haksızlık olmasın diye tartılmadım..

Dün ne yoğun bir gündü ne yoğundu anlatamam.. Başbakanımızı ağırladık, tabi bu ağırlamaya katılabilmek için diğer işleri kısa zamana sıkıştırarak yapabilme koşturmacası....
Akşam eve geçtiğimde kızımla yemek yedik ve ben masayı bile toplayamadım, hemen uzandım dalmışım acıcık irkilerek uyandım, ateşim çıkmış yüzüm al al olmuştu, boğazım ve kemiklerim sızlıyordu resmen..Hemen bir ağrı kesici ateş dürücü içtim..Akşam 8 den sonra eşim geldi, onada yemek hazırladım ve bende oturdum ne hikmetse onlada atıştırdım..
Sabah bir küçük peynirli börek yemiştim ve akşam kızımla yiyene kadar onlaydım canım bişii istememiştiki.. Rahatsızlıktanmı içtiğim ilaçtanmıdır nedir sanki içimde kocaman bir boşluk vardı sırf onu doldurmak adına atıştırdım sanırım ama yediğimden hiç tada alamayınca bıraktım onun yerine kupaya çay doldurdum onu içtim sıcak sıcak içimi ısıtsın diye..
Dün birde soğuktuki bizim burası aman Allahım..Rüzgar soğuk yağmur...Ben bu üçlünün sadece yağmur kısmını seviyorum..Diğer ikisi beni fena bozuyor..
Özetle beni bildirimde bulunmadı olarak yazmak en güzeli..
Ne özet ama

Son düzenleme:
dünkü menüm
Sabah: 2 kayısı, 2tk kaymak
2 etimek, 1 üçgen peynir

ara: 6 fındık badem

öğlen:1 tabak pırasa+1 kase baharatlı yoğurt

akşam: pırsa+8-10 parça kuşbaşı et+ 1 kase baharatlı yoğurt, 1 dilim börek (buna izin diyelim)

gece: birer ikişer derken 15 kadar badem fındık yemişimdir, misafirler gidince de niye yedimse 1 dlim tavuk göğsü 2 dilim börek

bu sabah: sucuklu yumurta, 1 dilim kaşar, yarım çb ceviz badem
ara:yok

Maşallah sana Yoğunluğu atlattığınada sevindim canım..

geçmiş olsun. hem hastalık hem yoğunluk üstü üste olunca kötü gerçekten. bizim buranın havası da aynı dediğin cinsten bi karanlık bi fırtınalı

Ben de karatayı öneriyorum..
Harikasın.. Ben her ne kadar ara ara yapıp dışarda bozmak zorunda kalsamda karatay beslenme şeklini sonuna kadar onaylıyorum..
Ya ben bu yoğurt karışımını iki gündür yapamıyorum vakitsizlikten ve boğazım ve halsizlikte ilerliyor tabi doğal olarak
ay sağoluuuuuuuuuuun hemen pazar günü atcam kendimi sokaklara...kahvenin yanına minik bir çifte kavrulmuş da yerim artık sizin içiiiiiin ayol :)
Aafiyet olsuunnn
menu filan yazicak yuzum yok +500 gr benim moralimi yerle bir etti gene
Yaz sen yaz, kendimizi ancak o listelerle disipline edebiliyoruz biliyosun..
Seni ayakta alkışlıyorum canım
Canım akşam yemek yemedinmi ?? Sporun harika
Canım senin yaptigin şu sporu internetten arastiriyorum hemen simdi
Ben bulamıyorum netten yaa

Ambu sana çok fena kızıcam ama inan ona da vaktim yok
İşte bu yüzden seldomu senden sorumlu bakan ilan ediyorum.Seldomcum güzel kuşum ambu ve onun dalgalanan ruh hali,ara ara boşalan motivasyon kasası sana emanet..

herkese hayirli cumalar bol dualar.
kaptanimmmmm beni seldoma birakma o hergun tartilmama kiziyo:))
bugunku menum
sabah peynir top yumurta bir dilim ekmek 5 zeytin kayisili cay

ara kusburnu cayi

oglen kofte kereviz salatasi

ara bilmiyorum

aksam bilmiyorum

hadi hayirlisi

özgecik senin diskalifiye durumunu netleştirdik, sağolsunlar tüm takım kaptanları listede olmanı kabul etti..Haftaya listemizde olursun inş.
çok sevindim çok teşekkür ediyorum

şişgoluğao yüzden ikinci takım olarak müdavimiyizbir de kış hastalıklarından insülin direncinden hatta kanserden bilenem koruyor kendisi

bun zerdaçılın falan bir miktarı varmı zahmet olmazsa bende miktarlarıyla nasıl uygulandığını alabilirmiyim

evet bu sabah tartıldım 85,5 çıktım çok sevindim bakalım inşallah haftaya güzel rakamlarla gelirim 84 leri görmek gibi bir hayalim var

off çalışan kadın için akşamları misafir ağırlamakta zor oluyor bu hafta benimde 2 akşam misafirim vardı ben yemeklerimin bir tanesini akşamdan yapıyorum o rahat oluyor
haftaya da abim ve eşi geliyor salı günü babamın biyopsisi var inşallah güzel sonuçlar alırız

bugün benimde evde temizlik için bir abla var eve gidince mis gibi bir koku oluyorya bayılıyorum ama pazar günü herşey eski halinde oluyor

kızlar, motivasyon isteyenler halil kargulu veya vücudun şifresi diye google a aratın , acayip motive edici başarı öyküleri fotoğraflar var
adam spor hocası vücudun şifresi mi,fresi diye işi gizemli gösternler hoşuma gitmez ama başarı güzel. e adam para için yapıyo bu işi şifre mifre diyip arada ürün de satıyor.
ama genel olarak bildirğim tarzı sıkı bir diyet+sıkı bir egzersiz programı+bazı sporcu ürünleri (iştah kapatan yağ yaktıran)+ bi sürü para ödeyerek aldığınız internet üzerinden sürekli danışma, yazışma motivasyon hizmeti

BU ARADA BEN SPORUMU YAZMIYORUM KIZLAR AMA HERGÜN MUHAKKAK CALLAN TEYZEMLE BULUŞUYORUM
ARKADAN DA LESLİE AMA BİR TANE DAHA EKLESEM DİYE DÜŞÜNÜYORUM
SİZ NE ÖNERİRSİNİZ
CALLAN BİR HAFTA SONRA FALAN SÜPERİNE GEÇMEYİ PLANLIYORUM BU HAFTA İNDİRMEYE BAŞLARIM ONLARI DA

AMA ŞÖYLE SİX PACK Mİ YAPSAM

GÜNDE BELİRLİ BİR SAYI BELİRLEYİP MEKİK Mİ ÇEKSEM OFF BİR TANE DAHA BULAYIM SIRAYLA VALLA O ZAMAN ÖDEV GİBİ OLUYOR MUHAKKAK YAPIYOR İNSAN

HMM İnceleyeceğim canım

kizimi uyuttum ve 1 saat yuruyus yaptim. gece de 40 dk plates yaparim ebruyla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…