2. takım perşembe günü bildirim yapıyor. cuma saat 4 kilo bildirim saati değil düzenlenmiş takım listelerinin en son paylaşılma saatidir, liste paylaşılmazsa takım ceza alır! perşembeden perşembeye de 7 gün yapıyor sonuçta fark eden birşey yokbaşlangıç kilom : 59
şu anki kilom: 58,4
hedef kilom : 53
ama yarışma detayında cuma günü 16 küsüre kadar bildirilmeli denmiş. ben yarın belki az biraz daha zayıf olcam
perşembe sabahları mı tartılacağız şimdi yoksa cuma sabahları mı?
ya ben karatayı debiyorum seviyorum ama kilo veremiyorum.diyet uzadıkça ceviz badem yemekten öğk geliyor, ekmeği özlüyorum hadi diyorum bi ksır yapıp yiyim 1 tabak kısır da kesmiyor. karatayı birakip normal miktarda bile olsa ekmek emeye başlayınca da kilolar geri geliyorhiç karatay denediniz mi?
ben de aç duramazdım karatay a göre tıka basa yiyip hiç acıkmamıştım. canım hiç tatlı çekmemişti. ve vereceğim kg oranı az olmasına rağmen 1 ayda 64 ten 55,7 ye kdr düşmüştüm. ve bırakınca kg da 2 yılda 59 oldum. yani öyle bir seri geri alış olmadı.
tabi bu sefer karatay değil farklı bir şey denemek istiyorumama olmazsa gene karatay a yapışacağım
bu yoğurtlu karışım neye iyi geliyor seldom
Hayırdır canım bir problem yok inş.bugun menumu planlayamıyorum, kızımı alıp birkac gunlugune ailemin yanına gidicem ....
sabah kızımdan once kalktım,40 dk patesimiyaptım. aksam yorgun olmazsam yolculuktan sonra, bir saat yururum..
**2. TAKIM 352. ETAP **
akrep33 (63 / / / %)
Seldom ( 80.1/ / / %)
hedef52 ( 63,3/63,3 / 0/0,0%) sabit
selennnnn ( 60, 8/ / / 0%)
Siyahbeyaz06( 71,3 / / / %)
Ambuyanbu ( 74.4 / 74.9/ / %)
nurceng( 62,2 / / / % )
uhs ( 68,2/ / / % )
2. TAKIM ORTALAMASI:
buhafta yarim kilo versem yeter diyodum aksine almisim.iki gun bozdum diger gunler iyiydim amaaaaaaaaa sonuc husran
Tatlım beni yoğunluktan dolayı perşembe sabahına aldık, bu şekilde daha iyi oldu cumaları telaş yapmıyoruz en azından..Hatırlattığın iyi oldu bu son durumu kurallara da işletirsem iyi olacak..başlangıç kilom : 59
şu anki kilom: 58,4
hedef kilom : 53
ama yarışma detayında cuma günü 16 küsüre kadar bildirilmeli denmiş. ben yarın belki az biraz daha zayıf olcam
perşembe sabahları mı tartılacağız şimdi yoksa cuma sabahları mı?
Hiç bişii yapma canım zaten çok güzel gidiyosun.. Takılma dönemin demekki biraz sabırlı ol bu dönemde inat yapar kilolar ama sonrası çorap söküğü gibi gelir inş.Hiç baktırmadım canım ilk fırsatta inceleyeceğim karatayı da...
bu arada kilom takıldı benim galiba nasıl hızlandıracağımı bilmiyorum
beyaz çay, yeşil çay , yeşil kahve ve bol miktarda su içiyorum
akşamları yemek yemiyordum sünnet olduğunu öğrendiğimden beri 1 kaşık bile olsa salata yada yoğurt yiyorum :2::2:
sporumu muhakkak yapmaya çalışıyorum birşeyler ters gidiyor ama ne anlayamadım açıkçası ara öğün olarak meyve yemeye gayret ediyorum beyaz ekmek tüketmiyorum kepekli o da enfazla 2 dilim falandır bir dün akşam yedim offf ne yapsam acaba ben
Demekki yeni bebe zamanı gelmiş..Hadi hayırlısı olsun bakalım ama dediğin gibi biraz kilo ver sonrası dediğin gibi Allah Kerimoff kızlar sizleri görünce ikinci çocuktan daha bir korkar oldum çünkü ben kızımdan hiç yorulmadım
bebekken gece 2 saatte bir emmesi gerektiği için zorla uyandırıdım 22 ay emzirdim bu arada
akşam 10 uyur sabah 8-9 gibi uyanırdı hiç gece kalkmadık
hala uslu bir kız
anlatınca tamam anne diyor gittiğim hiçbiryerde mahçubiyet yaşatmadı şimdiye kadar ama eğer ilki usluysa 2. yaramaz olur diyorlar
duru da tutturdu kardeş kardeş diye geçen gün nike gittik orada bebek ayakkabılarını bulmuş bunu kardeşime alalım diyo ben istemiyorum ama eşim ya sen tarihi belirle yada ben belirleyeceğim diyerek son noktayı koydu bu konuya bende zayıflayayım öyle dedim birde lazere gidiyorum o bitsin sonra düşünüyorum artık
lazerde 8 seansım kaldı bakalım sonrası Allah Kerim
**2. TAKIM 352. ETAP **
akrep33 (63 / / / %) kilo bildiriminde bulunmadı
Seldom ( 80.1/ 79.8/0.3 /0.38 %)
hedef52 ( 63,3/63,3 / 0/0,0 %) sabit
selennnnn ( 60, 8/60,3 /0,5 / 0,83 %)
Siyahbeyaz06( 71,3 / 71,3/0 / 0%) sabit
Ambuyanbu ( 74.4 /74,9 / -0,5/ -0,67%)
nurceng( 62,2 /61,8 /0,4 / 0,64 % )
uhs ( 68,2/67,3 /0,9 /1,32 % )
2. TAKIM ORTALAMASI: 0,31
kızlar 2 gündür işler de yoğun takım da. kim yeni geldi kim ne yazdı kim kilo bildirdi valla kafam karıştı:111:
mesajları yeni bitirebildim. yeni arkadaşlara da zaman içinde adapte olucas inşallah.
dün koşturmaca çok falan derken menü bildirimi yapamadım.
ikindi araöğünü yapmaya vakit bulamadım. eve gittiğimde yorgun ve açtım veee yarım saat sonra misafirim gelecekti.
çarmba günü saat 20ye kadar evde temizlik vardı (yardımcım yeni işe girdi mecburen mesai sonrası aldım onu yoksa ben perşembe gündüz temizlik yapılsın istiyordum) saat 8e kadar süren hummalı temizlik çalışmasından sonra benim veletler saat 10 kadar daha da hummalı çalışarak evi pislettilerSabah kalktığğımda bütün minderler yerlere inmiş, silinen sehpaların üstünde hamur oynanmış, rengarenk hamur kırıkları shagy halılların yünleri arasına girmişti sabah evi o haliyle bırakıp anca kendimi dışarı atabildim , ikizler hazırlandı bakıcıya, abileri kreşe... öğle arasında eve gidip evi topladım + yemeğimi yedim. akşam da biraz erken gidip evi süpürdüm
neyse misafirler bendeyken ikizler bakıcımızdaydı. dün zordu zor olacağı belliydi o yüzden dua ederek çıktım evden ve elhamdülillah o yoğunluğu atlattım.
Tatlım dün sabah aceleden telaşeden tartılmayı unutmuşum..Bugün sabah da haksızlık olmasın diye tartılmadım..
Dün ne yoğun bir gündü ne yoğundu anlatamam.. Başbakanımızı ağırladık, tabi bu ağırlamaya katılabilmek için diğer işleri kısa zamana sıkıştırarak yapabilme koşturmacası....
Akşam eve geçtiğimde kızımla yemek yedik ve ben masayı bile toplayamadım, hemen uzandım dalmışım acıcık irkilerek uyandım, ateşim çıkmış yüzüm al al olmuştu, boğazım ve kemiklerim sızlıyordu resmen..Hemen bir ağrı kesici ateş dürücü içtim..Akşam 8 den sonra eşim geldi, onada yemek hazırladım ve bende oturdum ne hikmetse onlada atıştırdım..
Sabah bir küçük peynirli börek yemiştim ve akşam kızımla yiyene kadar onlaydım canım bişii istememiştiki.. Rahatsızlıktanmı içtiğim ilaçtanmıdır nedir sanki içimde kocaman bir boşluk vardı sırf onu doldurmak adına atıştırdım sanırım ama yediğimden hiç tada alamayınca bıraktım onun yerine kupaya çay doldurdum onu içtim sıcak sıcak içimi ısıtsın diye..
Dün birde soğuktuki bizim burası aman Allahım..Rüzgar soğuk yağmur...Ben bu üçlünün sadece yağmur kısmını seviyorum..Diğer ikisi beni fena bozuyor..
Özetle beni bildirimde bulunmadı olarak yazmak en güzeli..
Ne özet ama
bende insülin direnci var,ögun atlarsam sekerim dusuyor hem. hic ac kalmadan zayıflamıstım.sabah 8 gibi ise gitmeden bir tost yapıyordum, 2 dlm ekmek kasar yesillik 3 zeytin yanında da az sut, 2 ara ogun yapıyordum öğlene kadar yarımsar meyve 100 er ml sut veya 100-150 ser ml ayran.1,5-2 saate bir yiyordum. oglen etimi sebzemi yogurdumu getiriyordum. yada etli bol yesillikli bir sandwıch yapardım. öğleden sonraki aramda 7-8 badem 3-4 kuru kayısı yerdim. aksam yemeginden önce de yine kahvaltıda yaptıgıma benzer bir tost ve 1 cb sut içerdim. aksam da sebze yogurt 1 dlm ekmek bol salata. aksamki arada da meyve sut, veya badem yerdim. sabah aksam kesinlikle sporumu da yapıyordum. 62 den 52 ye dustum. . bence dene,sporu da ihmal etme.
Ben de karatayı öneriyorum..hiç karatay denediniz mi?
ben de aç duramazdım karatay a göre tıka basa yiyip hiç acıkmamıştım. canım hiç tatlı çekmemişti. ve vereceğim kg oranı az olmasına rağmen 1 ayda 64 ten 55,7 ye kdr düşmüştüm. ve bırakınca kg da 2 yılda 59 oldum. yani öyle bir seri geri alış olmadı.
tabi bu sefer karatay değil farklı bir şey denemek istiyorumama olmazsa gene karatay a yapışacağım
Harikasın.. Ben her ne kadar ara ara yapıp dışarda bozmak zorunda kalsamda karatay beslenme şeklini sonuna kadar onaylıyorum..ebook diye arat internette bulursun. bence uygulaması çok kolay. ve ben diyetteymişim gb ufak porsiyon yemedim. yani normalde yediğimden çok yemek yedimama yasaklara dokunmadım.
ben aç duramayan insandım hiç açlık çekmedim. bir de benim çok şeye alerjim var fındık yumurta domates... ama düzgün beslenince alerji de azalıyormuş. hiç alerji olmadım o süreçte her gün deli gibi yumurta yememe rağmen.
Ya ben bu yoğurt karışımını iki gündür yapamıyorum vakitsizlikten ve boğazım ve halsizlikte ilerliyor tabi doğal olarakmenüyü yazamadım fırsat bulup sabah, hemen arada fire oldu :/
7.30 : 1 baharatlı tost
9.30 : 3 kuru kayısı, zencefil, zerdeçal, çörekotu, tarçın, 1 cevizli 3 yk yoğurt
13.00 : 7 yk zeytinyağlı kereviz
1 dlm ekmek
1 dlm un helvası (işte bu olmayacaktı menü yazılsaydı :)
17.30 : 6 yk kepekli sade makarna
avuç içi kadar haşlanmış tavuk göğsü
1 kaseye yakın yoğurt
3-5-35 süs biberi turşusu :)
2 lt su
Aafiyet olsuunnnay sağoluuuuuuuuuuun hemen pazar günü atcam kendimi sokaklara...kahvenin yanına minik bir çifte kavrulmuş da yerim artıksizin içiiiiiin ayol :)
Yaz sen yaz, kendimizi ancak o listelerle disipline edebiliyoruz biliyosun..menu filan yazicak yuzum yok +500 gr benim moralimi yerle bir etti gene
Seni ayakta alkışlıyorum canımya ne çabuk pes ediyorsun allah aşkına!! öyle 500 gr.da yerle bir olsaydım ben olurdum...bunca kilo nasıl verilecek??
1-geçmişe takılma önüne bak,
2-hayata küseceğine hatalarından ders çıkar!!
çok ukalaca gelebilir ama şöyle bir haftanı değerlendir nerede hata yaptığını biliyorsan onları çıkarmaya çalış gündeminden..ben böyle demoralize olduğum zamanlarda nasıl temmuzun sıcağında oruç tutarken dayanabiliyorsun?? demekki yapabilirsin diye kendimi motive ediyorum...ve açıkçası bazen bilinçli olarak koyveriyorum kendimi..mesela şubatta bile bile yedim yedim yedim ama bir yandan da bu da geçecek ve ben bu aldıklarımı da vericem diye yerken bile hatırlattım kendime...insanın ruh haliyle alakalı bir şey bu biliyorsun, sen de çok daralınca yemeğe saranlardansın, belki bir hafta mola ver dibine kadar yeyip yeniden başla belki iyi gelir...ya da eşine de resti çekip o ıvır zıvırları eve hiç sokma..zaten çocuklara nasıl veriyorsun ki onlara da zararlı biliyorsun ve muhtemelen zaten genetik kodlarında kiloya yatkınlık var...benim kızım napoliten çikolata bir iki bisküvi dışında hazır hiçbir gıdanın meyvesuyunun cipsin vs tadını bilmiyor..öyle de yaşanıyor yani..çocuklara da yedirme bence..böylece eve de girmeyince sen de aşmazsın sınırı....kusura bakma belki haddimi zorladım ama bu kadar çabuk pesetmen walla kızdırıyor beni yaaa :)
Canım akşam yemek yemedinmi ?? Sporun harikabenim bugünkü menüm
sabah
4 labne peynirli 1 fıstık ezmeli 1 nutellalı altınbaşak
1/3 ananas
7 çilek
10 ar fındık, badem
1 ceviz
5 antep fıstığı
10 ar fındık, badem, antep fıstığı
1 ceviz
su 1 lt dir
şekersiz birsürü çay
spor için called yapıcam şimdi 10 günde 10 yaş genç
gün içinde squat ve yarım şinav bi kaç yoga hareketi
baya yedim yani
öğlen
buharda haşlanmış karnıbahar ve yarım havuç
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben bulamıyorum netten yaaCanım senin yaptigin şu sporu internetten arastiriyorum hemen simdi
su saatte nesfit yiyorum.valla sen beni iyi tanimissin.gercekten bunalmislik var bende artik ac kalasim gelmiyo tabii eve giren cikolatalarinda katkisi var.ben 18 kilo verince durdum daha veremiyorum.(tabii hareketsizlik ve yedigm tatlilarinda payi var)ama beni dusunup usenmeden benim icin bu kadar uzun msj yazman beni cok mutlu etti(biliyosunuz ilgiye dayanamam)cok sagol.bugun dedigin gibi canim ne istediyse yedim.yarin Insaallah daha dikkat edicem
çok sevindim çok teşekkür ediyorumözgecik senin diskalifiye durumunu netleştirdik, sağolsunlar tüm takım kaptanları listede olmanı kabul etti..Haftaya listemizde olursun inş.
şişgoluğao yüzden ikinci takım olarak müdavimiyiz bir de kış hastalıklarından insülin direncinden hatta kanserden bilenem koruyor kendisi
Hiç bişii yapma canım zaten çok güzel gidiyosun.. Takılma dönemin demekki biraz sabırlı ol bu dönemde inat yapar kilolar ama sonrası çorap söküğü gibi gelir inş.
Demekki yeni bebe zamanı gelmiş..Hadi hayırlısı olsun bakalım ama dediğin gibi biraz kilo ver sonrası dediğin gibi Allah Kerim
kızlar 2 gündür işler de yoğun takım da. kim yeni geldi kim ne yazdı kim kilo bildirdi valla kafam karıştı:111:
mesajları yeni bitirebildim. yeni arkadaşlara da zaman içinde adapte olucas inşallah.
dün koşturmaca çok falan derken menü bildirimi yapamadım.
ikindi araöğünü yapmaya vakit bulamadım. eve gittiğimde yorgun ve açtım veee yarım saat sonra misafirim gelecekti.
çarmba günü saat 20ye kadar evde temizlik vardı (yardımcım yeni işe girdi mecburen mesai sonrası aldım onu yoksa ben perşembe gündüz temizlik yapılsın istiyordum) saat 8e kadar süren hummalı temizlik çalışmasından sonra benim veletler saat 10 kadar daha da hummalı çalışarak evi pislettilerSabah kalktığğımda bütün minderler yerlere inmiş, silinen sehpaların üstünde hamur oynanmış, rengarenk hamur kırıkları shagy halılların yünleri arasına girmişti sabah evi o haliyle bırakıp anca kendimi dışarı atabildim , ikizler hazırlandı bakıcıya, abileri kreşe... öğle arasında eve gidip evi topladım + yemeğimi yedim. akşam da biraz erken gidip evi süpürdüm
neyse misafirler bendeyken ikizler bakıcımızdaydı. dün zordu zor olacağı belliydi o yüzden dua ederek çıktım evden ve elhamdülillah o yoğunluğu atlattım.
kızlar, motivasyon isteyenler halil kargulu veya vücudun şifresi diye google a aratın , acayip motive edici başarı öyküleri fotoğraflar var
adam spor hocası vücudun şifresi mi,fresi diye işi gizemli gösternler hoşuma gitmez ama başarı güzel. e adam para için yapıyo bu işi şifre mifre diyip arada ürün de satıyor.
ama genel olarak bildirğim tarzı sıkı bir diyet+sıkı bir egzersiz programı+bazı sporcu ürünleri (iştah kapatan yağ yaktıran)+ bi sürü para ödeyerek aldığınız internet üzerinden sürekli danışma, yazışma motivasyon hizmeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?