Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bende daha olmadım canım şimdi bende telaşlandım ben istemiyorum ya allah olmayana versin bebeğim daha 6 aylık ve çok zor bebek büyütmek
dün gece beyfendiyi uyuttum hemen yatağa serdim arkasından o yatınca bizde yatıyoruz(çıt çıksa uyanıyor ) tam dişlerimi fırçaladım yatağa girdim(biraz uyuma hayalindeyim) ağlamaya başladı babası hadi ben uyuyorum dedi uyudu horul horul ben 1 saat yine ayağımda salladım en son dayanamadım ağladım
çok zor

Nihayet bu hafta 61li rakamları gördüm ama beklemiyordum valla artı çıkarım diyordum

Çocuk büyütmek zor canım ya hele birde calisinca dahada zor.benim esim allahtan yardim eder ama yinede o gelene kadar cok yoruluyorum 2 cocukla ayaklarım ağrıyor. Benim büyük daha zor bi cocuk

siz normal cevap olareak yazabilirsiniz

başlangıç kilom:
şu anki kilom:
hedef kilom:

başlangıç kilom : 59
şu anki kilom: 58,4
hedef kilom : 53

ama yarışma detayında cuma günü 16 küsüre kadar bildirilmeli denmiş. ben yarın belki az biraz daha zayıf olcam
perşembe sabahları mı tartılacağız şimdi yoksa cuma sabahları mı?

Hiç baktırmadım canım ilk fırsatta inceleyeceğim karatayı da...
bu arada kilom takıldı benim galiba nasıl hızlandıracağımı bilmiyorum

beyaz çay, yeşil çay , yeşil kahve ve bol miktarda su içiyorum
akşamları yemek yemiyordum sünnet olduğunu öğrendiğimden beri 1 kaşık bile olsa salata yada yoğurt yiyorum :2::2:

sporumu muhakkak yapmaya çalışıyorum birşeyler ters gidiyor ama ne anlayamadım açıkçası ara öğün olarak meyve yemeye gayret ediyorum beyaz ekmek tüketmiyorum kepekli o da enfazla 2 dilim falandır bir dün akşam yedim offf ne yapsam acaba ben

ögunlerini artırsan 6-7 ögun yapsan metabolizman hareketlenir belki. ben 6 haftada 10 kilo vermiştim zamanında o sekilde. bazen 8 ögun bile yiyordum .gece yarısına kadar...

işte o ölçüleri azaltmaya niyetlendim
geçen hafta dedim rejim yapmim hareket edim. baktım sade bol sağlıklı gıda ile zayıflanmıyor. bende porsiyonları ufaltıyorum inşallah yavaştan.
güzel sonuçlar görürüz inşallah

Çocuk büyütmek zor canım ya hele birde calisinca dahada zor.benim esim allahtan yardim eder ama yinede o gelene kadar cok yoruluyorum 2 cocukla ayaklarım ağrıyor. Benim büyük daha zor bi cocuk

off kızlar sizleri görünce ikinci çocuktan daha bir korkar oldum çünkü ben kızımdan hiç yorulmadım
bebekken gece 2 saatte bir emmesi gerektiği için zorla uyandırıdım 22 ay emzirdim bu arada
akşam 10 uyur sabah 8-9 gibi uyanırdı hiç gece kalkmadık
hala uslu bir kız
anlatınca tamam anne diyor gittiğim hiçbiryerde mahçubiyet yaşatmadı şimdiye kadar ama eğer ilki usluysa 2. yaramaz olur diyorlar
duru da tutturdu kardeş kardeş diye geçen gün nike gittik orada bebek ayakkabılarını bulmuş bunu kardeşime alalım diyo ben istemiyorum ama eşim ya sen tarihi belirle yada ben belirleyeceğim diyerek son noktayı koydu bu konuya bende zayıflayayım öyle dedim birde lazere gidiyorum o bitsin sonra düşünüyorum artık
lazerde 8 seansım kaldı bakalım sonrası Allah Kerim

deneyeceğim battı balık yan gider

bende insülin direnci var,ögun atlarsam sekerim dusuyor hem. hic ac kalmadan zayıflamıstım.sabah 8 gibi ise gitmeden bir tost yapıyordum, 2 dlm ekmek kasar yesillik 3 zeytin yanında da az sut, 2 ara ogun yapıyordum öğlene kadar yarımsar meyve 100 er ml sut veya 100-150 ser ml ayran.1,5-2 saate bir yiyordum. oglen etimi sebzemi yogurdumu getiriyordum. yada etli bol yesillikli bir sandwıch yapardım. öğleden sonraki aramda 7-8 badem 3-4 kuru kayısı yerdim. aksam yemeginden önce de yine kahvaltıda yaptıgıma benzer bir tost ve 1 cb sut içerdim. aksam da sebze yogurt 1 dlm ekmek bol salata. aksamki arada da meyve sut, veya badem yerdim. sabah aksam kesinlikle sporumu da yapıyordum. 62 den 52 ye dustum. . bence dene,sporu da ihmal etme.

hiç karatay denediniz mi?
ben de aç duramazdım karatay a göre tıka basa yiyip hiç acıkmamıştım. canım hiç tatlı çekmemişti. ve vereceğim kg oranı az olmasına rağmen 1 ayda 64 ten 55,7 ye kdr düşmüştüm. ve bırakınca kg da 2 yılda 59 oldum. yani öyle bir seri geri alış olmadı.

tabi bu sefer karatay değil farklı bir şey denemek istiyorum ama olmazsa gene karatay a yapışacağım

denedim de yapamiyorum halsizlestim ben nedense.3-4 gun yaptim sadece. biraz devam etsem belki alisirdim ama yapamadim ya. uzun sure devam edemem zaten ona. hic mi ekmek.yemiycem kahvaltida. ben kendimi taniyorsam borek corek ne varsa az az yerim dayanamam ki. ekmekle corbayla degistirir yerim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şu karatayın mantığından birazcık bahsedebilirmisiniz bana ben ciddi ciddi düşünmeye başladım bir yandan bende bakıyorum yok ya ben hazirana kadar 69,9 olsun 6 lı rakamları göreceğim kafaya koydum

öle deme. ben hiç kısmadım. mercimekse tabak ağzına kadar dolu. yumurtaysa 3-4 tane. yani dediklerinden az az yemedim. tıka basa yedim.
meyve yemedim. ama serbestlerden de olabildiğince hiç acıkmadım ki o dönem takmış şekilde sporla yorulduğum halde.

şu karatayın mantığından birazcık bahsedebilirmisiniz bana ben ciddi ciddi düşünmeye başladım bir yandan bende bakıyorum yok ya ben hazirana kadar 69,9 olsun 6 lı rakamları göreceğim kafaya koydum

ebook diye arat internette bulursun. bence uygulaması çok kolay. ve ben diyetteymişim gb ufak porsiyon yemedim. yani normalde yediğimden çok yemek yedim ama yasaklara dokunmadım.

ben aç duramayan insandım hiç açlık çekmedim. bir de benim çok şeye alerjim var fındık yumurta domates... ama düzgün beslenince alerji de azalıyormuş. hiç alerji olmadım o süreçte her gün deli gibi yumurta yememe rağmen.

Benim iki kucuk bebegim var.ve ikisinin arasi.da 15 16 ay.yani dertliyim demeyimde cok sikinti cektim zaten bu konuda.o yuzden korkuyorum yaa.hic kolay degil.

canim bende iki hafta once cok az olsum sonra kesildi Allahhhhhh dedim .iki hafta sonra normal hastalandim.Insaallah Allah korktugundan emin etsin.ama cok merak ediyosan bir test al ogren bisey varmi diye.
bide sana demistimya bu haftaki hefefim yarim kilo diye verememisim almisim ama genede tam yarim kilo almisim hayret valla

Evet genelde öyle diyorlar ama belli olmaz erkek çocuk daha zor Nazlı oluyorlar
O zaman karatay tam bana göre
Bende az da olsa mutlaka yemem lazım duramam ama az yerim
Benim iki kucuk bebegim var.ve ikisinin arasi.da 15 16 ay.yani dertliyim demeyimde cok sikinti cektim zaten bu konuda.o yuzden korkuyorum yaa.hic kolay degil.

Allah kolaylık versin benimkilerin arası 3.5 yaş yinede zorlaniyorum

menüyü yazamadım fırsat bulup sabah, hemen arada fire oldu :/

7.30 : 1 baharatlı tost

9.30 : 3 kuru kayısı, zencefil, zerdeçal, çörekotu, tarçın, 1 cevizli 3 yk yoğurt

13.00 : 7 yk zeytinyağlı kereviz
1 dlm ekmek
1 dlm un helvası (işte bu olmayacaktı menü yazılsaydı :)

17.30 : 6 yk kepekli sade makarna
avuç içi kadar haşlanmış tavuk göğsü
1 kaseye yakın yoğurt
3-5-35 süs biberi turşusu :)

2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…