Bir ay oncesi sayfalari karistirdim.off ne yzunmys.yaa jizlar ben regl.olmadim daha saki cars.olmayi bekluyordum.onceki ay ne zamanildugumu da unuttum.belki yazmusimdir diye baktim yok.yaa cok korkuyorum yaa.Allah im isteyen herkese ver,benimkiler daha kucuk ya rabbim.ben ne yaparim.yaa insallah gecikmustir ya da ben tarihleri hatirlamiyorum.cok da duzenli olurum halbuki.
Dun gece uyuyamadim.psikolojim bozuldu iyice.cocuklar uyutmuyor bi yandan.Allahimyardim et.
**2. TAKIM 352. ETAP **[/COLOR]
akrep33 (63 / / / %)
Seldom ( 80.1/ 79.7/0.3 /0.375 %)
hedef52 ( 63,3/63,3 / 0/0,0%) sabit
selennnnn ( 60, 8/ / / 0%)
Siyahbeyaz06( 71,3 / / / %)
Ambuyanbu ( 74.4 / / / %)
nurceng( 62,2 / 61.8/ 0.4/ % )
uhs ( 68,2/ / / % )
2. TAKIM ORTALAMASI:
bende daha olmadım canım şimdi bende telaşlandım ben istemiyorum ya allah olmayana versin bebeğim daha 6 aylık ve çok zor bebek büyütmek
dün gece beyfendiyi uyuttum hemen yatağa serdim arkasından o yatınca bizde yatıyoruz(çıt çıksa uyanıyor ) tam dişlerimi fırçaladım yatağa girdim(biraz uyuma hayalindeyim) ağlamaya başladı babası hadi ben uyuyorum dedi uyudu horul horul ben 1 saat yine ayağımda salladım en son dayanamadım ağladım
çok zor
siz normal cevap olareak yazabilirsiniz
başlangıç kilom:
şu anki kilom:
hedef kilom:
benimkilerden biri 9 aylıkken emmeyi bıraktı diğeri emse de az emiyordu. biberon mamasını da 4-5 aylık olana kadar verebilidim. 9. aydan itibaren geceleri yedirebildiğim tek şey muhallebiydi. o hazır kaşık mamalrını falan bazen yerler bazen yemezlerdi. elimden geldiğince muhallebiyi besleyici yapmaya çalıştım , bazen pirinç unu+ tam buğday unu ile yapardım içine muhakkak 1 yumurta katardım, bazen tadını almayacakları şekilde peynir ezerdim, şekerini en son eklerdim falan...gene de çok severek yemezlerdi resmen emzikle tıkardım. Allahtan bakıcım güzel yediriyordu. muhallebiyi de geçen yaz yani 1,5 yaşında bıraktılar. bir boşluğa düştüm ne yediricem nasıl yediricem diye makarnaya başladılar şükür. 1-2 aydır de pipetle kutu sütten içmeyi sevmeye başladılar. biri meyve yiyebiliyor. mandalina portakal soyup dilimlere ayırıp önüne koyuyorum yiyor. diğeri de ilaç içmek istiyor ben de balık yağı veya karadut pekmezi veriyorumkiloları çok az elimden geleni yapıyorum ilerde inşlalah toparlarlar .
moralin bozulmasın çok iyi gidiyordun...karatay hocayı takip ediyor musun o hep insülin direncinden falan bahsediyor, ben bu kiloda olmama rağmen baktırdım çünkü ailemde şeker hastalığı var. bence baktırmadınsa insülin direncine baktır.
bir de ne şimdiden çörek otu sabah açkarna su ile yutmaya başla. tarçın da iyi geliyor.
ögunlerini artırsan 6-7 ögun yapsan metabolizman hareketlenir belki. ben 6 haftada 10 kilo vermiştim zamanında o sekilde. bazen 8 ögun bile yiyordum .gece yarısına kadar...Hiç baktırmadım canım ilk fırsatta inceleyeceğim karatayı da...
bu arada kilom takıldı benim galiba nasıl hızlandıracağımı bilmiyorum
beyaz çay, yeşil çay , yeşil kahve ve bol miktarda su içiyorum
akşamları yemek yemiyordum sünnet olduğunu öğrendiğimden beri 1 kaşık bile olsa salata yada yoğurt yiyorum :2::2:
sporumu muhakkak yapmaya çalışıyorum birşeyler ters gidiyor ama ne anlayamadım açıkçası ara öğün olarak meyve yemeye gayret ediyorum beyaz ekmek tüketmiyorum kepekli o da enfazla 2 dilim falandır bir dün akşam yedim offf ne yapsam acaba ben
h ehe he menüleri benim menüylere benziyo yok yok maşalllah çeşit boooool...ya bence bu kadar çok çeşit olunca az ondan az ondan derken çok oluyor bi de azar azar diye plan yapıyorsun ama ölçüyü kaçırma ihtimali de var
Çocuk büyütmek zor canım ya hele birde calisinca dahada zor.benim esim allahtan yardim eder ama yinede o gelene kadar cok yoruluyorum 2 cocukla ayaklarım ağrıyor. Benim büyük daha zor bi cocuk
ögunlerini artırsan 6-7 ögun yapsan metabolizman hareketlenir belki. ben 6 haftada 10 kilo vermiştim zamanında o sekilde. bazen 8 ögun bile yiyordum .gece yarısına kadar...
deneyeceğim battı balık yan gider
bende insülin direnci var,ögun atlarsam sekerim dusuyor hem. hic ac kalmadan zayıflamıstım.sabah 8 gibi ise gitmeden bir tost yapıyordum, 2 dlm ekmek kasar yesillik 3 zeytin yanında da az sut, 2 ara ogun yapıyordum öğlene kadar yarımsar meyve 100 er ml sut veya 100-150 ser ml ayran.1,5-2 saate bir yiyordum. oglen etimi sebzemi yogurdumu getiriyordum. yada etli bol yesillikli bir sandwıch yapardım. öğleden sonraki aramda 7-8 badem 3-4 kuru kayısı yerdim. aksam yemeginden önce de yine kahvaltıda yaptıgıma benzer bir tost ve 1 cb sut içerdim. aksam da sebze yogurt 1 dlm ekmek bol salata. aksamki arada da meyve sut, veya badem yerdim. sabah aksam kesinlikle sporumu da yapıyordum. 62 den 52 ye dustum. . bence dene,sporu da ihmal etme.
hiç karatay denediniz mi?
ben de aç duramazdım karatay a göre tıka basa yiyip hiç acıkmamıştım. canım hiç tatlı çekmemişti. ve vereceğim kg oranı az olmasına rağmen 1 ayda 64 ten 55,7 ye kdr düşmüştüm. ve bırakınca kg da 2 yılda 59 oldum. yani öyle bir seri geri alış olmadı.
tabi bu sefer karatay değil farklı bir şey denemek istiyorumama olmazsa gene karatay a yapışacağım
hiç karatay denediniz mi?
Ben de aç duramazdım karatay a göre tıka basa yiyip hiç acıkmamıştım. Canım hiç tatlı çekmemişti. Ve vereceğim kg oranı az olmasına rağmen 1 ayda 64 ten 55,7 ye kdr düşmüştüm. Ve bırakınca kg da 2 yılda 59 oldum. Yani öyle bir seri geri alış olmadı.
Tabi bu sefer karatay değil farklı bir şey denemek istiyorum :d ama olmazsa gene karatay a yapışacağım
denedim de yapamiyorum halsizlestim ben nedense.3-4 gun yaptim sadece. biraz devam etsem belki alisirdim ama yapamadim ya. uzun sure devam edemem zaten ona. hic mi ekmek.yemiycem kahvaltida. ben kendimi taniyorsam borek corek ne varsa az az yerim dayanamam ki. ekmekle corbayla degistirir yerim.
r.
şu karatayın mantığından birazcık bahsedebilirmisiniz bana ben ciddi ciddi düşünmeye başladım bir yandan bende bakıyorum yok ya ben hazirana kadar 69,9 olsun 6 lı rakamları göreceğim kafaya koydum
bende daha olmadım canım şimdi bende telaşlandım ben istemiyorum ya allah olmayana versin bebeğim daha 6 aylık ve çok zor bebek büyütmek
dün gece beyfendiyi uyuttum hemen yatağa serdim arkasından o yatınca bizde yatıyoruz(çıt çıksa uyanıyor ) tam dişlerimi fırçaladım yatağa girdim(biraz uyuma hayalindeyim) ağlamaya başladı babası hadi ben uyuyorum dedi uyudu horul horul ben 1 saat yine ayağımda salladım en son dayanamadım ağladım
çok zor
dur canım ya sıkma canını simdiden,benim de hep cok duzenlidir, persembeden persembeye 4 haftada bir,dogum yaptım 40 ım cıktı aynı duzen devam etmeye basladı. bir kac ay once tam 5 gun gecikti ,odum patladı, test yaptım birkac tane ,birinde cok hafif 2. cızgı cıkmasın mı,test hatalıymıs herhalde. baya gerilmiştim ben de.
Bir ay oncesi sayfalari karistirdim.off ne yzunmys.yaa jizlar ben regl.olmadim daha saki cars.olmayi bekluyordum.onceki ay ne zamanildugumu da unuttum.belki yazmusimdir diye baktim yok.yaa cok korkuyorum yaa.Allah im isteyen herkese ver,benimkiler daha kucuk ya rabbim.ben ne yaparim.yaa insallah gecikmustir ya da ben tarihleri hatirlamiyorum.cok da duzenli olurum halbuki.
Dun gece uyuyamadim.psikolojim bozuldu iyice.cocuklar uyutmuyor bi yandan.Allahimyardim et.
Evet genelde öyle diyorlar ama belli olmaz erkek çocuk daha zor Nazlı oluyorlaroff kızlar sizleri görünce ikinci çocuktan daha bir korkar oldum çünkü ben kızımdan hiç yorulmadım
bebekken gece 2 saatte bir emmesi gerektiği için zorla uyandırıdım 22 ay emzirdim bu arada
akşam 10 uyur sabah 8-9 gibi uyanırdı hiç gece kalkmadık
hala uslu bir kız
anlatınca tamam anne diyor gittiğim hiçbiryerde mahçubiyet yaşatmadı şimdiye kadar ama eğer ilki usluysa 2. yaramaz olur diyorlar
duru da tutturdu kardeş kardeş diye geçen gün nike gittik orada bebek ayakkabılarını bulmuş bunu kardeşime alalım diyo ben istemiyorum ama eşim ya sen tarihi belirle yada ben belirleyeceğim diyerek son noktayı koydu bu konuya bende zayıflayayım öyle dedim birde lazere gidiyorum o bitsin sonra düşünüyorum artık
lazerde 8 seansım kaldı bakalım sonrası Allah Kerim
O zaman karatay tam bana görehiç karatay denediniz mi?
ben de aç duramazdım karatay a göre tıka basa yiyip hiç acıkmamıştım. canım hiç tatlı çekmemişti. ve vereceğim kg oranı az olmasına rağmen 1 ayda 64 ten 55,7 ye kdr düşmüştüm. ve bırakınca kg da 2 yılda 59 oldum. yani öyle bir seri geri alış olmadı.
tabi bu sefer karatay değil farklı bir şey denemek istiyorumama olmazsa gene karatay a yapışacağım
Bende az da olsa mutlaka yemem lazım duramam ama az yerimdenedim de yapamiyorum halsizlestim ben nedense.3-4 gun yaptim sadece. biraz devam etsem belki alisirdim ama yapamadim ya. uzun sure devam edemem zaten ona. hic mi ekmek.yemiycem kahvaltida. ben kendimi taniyorsam borek corek ne varsa az az yerim dayanamam ki. ekmekle corbayla degistirir yerim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim iki kucuk bebegim var.ve ikisinin arasi.da 15 16 ay.yani dertliyim demeyimde cok sikinti cektim zaten bu konuda.o yuzden korkuyorum yaa.hic kolay degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?