Tam 2 senede verdim dogum kilolariydi hergun spor bol su ve yediklerimin yarisiydi olcum...ne zaman yedim tekrar geri aldim fakat simdi veremiyorum ve bunu goruncede tekrar moral bozuklugu oluyor..
Ben bir senedir 83 kiloyum ne aliyorum nede veriyorum vucut bu gidise alismis sanirim..
Seldom oncelikle cok tesekkur ederim...
Aksam yemegi salata ve nohut yiycem tabi tam bugday ekmegiyle..
Hosgeldin aramizaBenide araniza alirsaniz cok mutlu olurum ben 115 kilodan 69 a kadar dusmustum tekrar yemeye baslayinca 83 oldum bi senedir ne yaptiysan bir gram bile veremiyorum ...motivasyon icin araniza katilmak istiyorum
benim bugünkü menüm
sabah
6 çilek
1 yerli muz
1 portakal
3 labne peynirli altınbaşak
1 nutellalı altınbaşak
1 fıstık ezmeli altınbaşak
3 zeytin
10 ar badem, fındık, antep fıstığı
1 ceviz
öğlen ki saat 16:30 gb ancak
buharda haşlanmış karnıbahar ve yarım havuç
tabi göz doymadı
üzerine azcıcık tatlı mısır
meksika fasülye
ve ve ve labne peyniri
5 er badem, fındık, antep fıstığı
1 ceviz
ve acayip şiş hissediyorum kendimi
akşam gene 10 saatte 10 yaş programını denicem
Ip atliycam 300 kere baslangicim boyle olsun.
Evet bugun karstay yapiim dedim(dun gece yefigim borek ve tavuk gogsunden sonra)Karataycı gördüm seni
Seldom duydun canım zilin sesini akadaş fırçasız olmaz diyor
Bu arada seldom nerde yahuu
Hoşgeldin canım
Bu mesajin sag alt kosesinde bir tane konusma balonu kutucugu neysr oyle bi isaret var ona tiklarsan benden alinti yaparsin.kutucuk+isareti ile toplu alinti yaparsinAlinti nasil yapiliyor biri yardim edebilirmi
Bu mesajin sag alt kosesinde bir tane konusma balonu kutucugu neysr oyle bi isaret var ona tiklarsan benden alinti yaparsin.kutucuk+isareti ile toplu alinti yaparsin
Alinti nasil yapiliyor biri yardim edebilirmi
Bu mesajin sag alt kosesinde bir tane konusma balonu kutucugu neysr oyle bi isaret var ona tiklarsan benden alinti yaparsin.kutucuk+isareti ile toplu alinti yaparsin
Diyet listrsi degil padisah fermani masallah madallah:)
Misafirim vardı simdi deneyeceğim ben ama cok zorlanmadan. Bu çünkü sezaryen ile dogum yaptim ve 3ay olduben daha bunu tam yapamıyorum bir haftada anca alışırım gibi geliyor. özellikle karın hareketlerinde boynumu kasmadan yapamıyorum.
Benide araniza alirsaniz cok mutlu olurum ben 115 kilodan 69 a kadar dusmustum tekrar yemeye baslayinca 83 oldum bi senedir ne yaptiysan bir gram bile veremiyorum ...motivasyon icin araniza katilmak istiyorum
Bende tou tobeden bulup yaptim cok terledim yuruyuste bukadar terlemem ustune 100 ip atladim deminki 300 ipi atlamaya gittim ama misafir gelince yapamadimkizlar ilk defa leslie yaptim.Insaallah dizim agrimaz.tabiii tam bir eziyetti kumandanin pillerini istiyip agliyan ufaklikla offfffff nezaman biticek diyen buyuk canavarla hicbisey anlamadim ama cok yorucu degildi. daha aksam bizim evde yeni basliyo esim gelmedi daha yemek fasli var bebeler uyuycak.yaz gelsede parkta yorulup erken uyusalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?