Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Tam 2 senede verdim dogum kilolariydi hergun spor bol su ve yediklerimin yarisiydi olcum...ne zaman yedim tekrar geri aldim fakat simdi veremiyorum ve bunu goruncede tekrar moral bozuklugu oluyor..

Ben bir senedir 83 kiloyum ne aliyorum nede veriyorum vucut bu gidise alismis sanirim..

Seldom oncelikle cok tesekkur ederim...

Aksam yemegi salata ve nohut yiycem tabi tam bugday ekmegiyle..

Bir kere olduysa tekrarı neden olmasın inşallah burada motivasyonu yeniden saglariz ve olur..ben 38 yaşında ıngilizce öğretmeni bir tombigim :) 104le başladım tam 1 yıl oldu ve bu hafta 79.8i gördüm benim de zincirim 80di..inşallah bi daha gelmez :) hedefim 75 yaza kadar..bu bana yeter öyle çok beklentim yok açıkçası..yemek de disiplinim süper spor sıfır..kızlarda sporda superler inşallah sana da iyi geliriz..hadi hayırlı olsun bakalım :)

Benide araniza alirsaniz cok mutlu olurum ben 115 kilodan 69 a kadar dusmustum tekrar yemeye baslayinca 83 oldum bi senedir ne yaptiysan bir gram bile veremiyorum ...motivasyon icin araniza katilmak istiyorum
Hosgeldin aramiza

Diyet listrsi degil padisah fermani masallah madallah:)

Cok tesekkur ederim bende muhasebeciyim 33 yasindayim bir oglum var su mesaja direk karsilik vermeyi cozemedim bir turlu ...haftaya kadar 100 gram bile versem raziyim....

Iyi niyetlerin icin sagol bir kilo versem cozulucek hersey ama ozel bisey yapiyormusun bu takildigin zamanlarda uyguladigin bisey varmi...

Sirkeli su ...en cok onun faydasi oldu ama hergun duzenli olarak ictim.simdi 3 gun oldu karbonatli suya basladim...

Karataycı gördüm seni

Seldom duydun canım zilin sesini akadaş fırçasız olmaz diyor

Bu arada seldom nerde yahuu

Hoşgeldin canım
Evet bugun karstay yapiim dedim(dun gece yefigim borek ve tavuk gogsunden sonra)
Aksam tavuktan once kereviz salatasi yaptim.dereotu olmayinca tadi agir geldi.
Ceyrek kereviz.ceyrek cb. Badem.1sb yogurt.1dis sarmisak. Cok doyurucu oldu.

Son düzenleme:
Sabahlari maydanozun ve limonunda faydasi cok oluyor tansiyon hastasi olmayanlar kullanabilirlee

Diyet listrsi degil padisah fermani masallah madallah:)

bide yarın cmt temizlik var tesellisiyle az önce 1 yumurta, yeşil biber, sogan la menemen gb bişi yaptım. yanına peynir az ve galiba bi dilim kdr ekmek
ekmek canım çekmiyordu da sade sade gzl gelmedi
tam olmamakla değişik bir kas ağrım var called i yapmadım.
bakalım yarın nasıl geçecek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben daha bunu tam yapamıyorum bir haftada anca alışırım gibi geliyor. özellikle karın hareketlerinde boynumu kasmadan yapamıyorum.
Misafirim vardı simdi deneyeceğim ben ama cok zorlanmadan. Bu çünkü sezaryen ile dogum yaptim ve 3ay oldu
Benide araniza alirsaniz cok mutlu olurum ben 115 kilodan 69 a kadar dusmustum tekrar yemeye baslayinca 83 oldum bi senedir ne yaptiysan bir gram bile veremiyorum ...motivasyon icin araniza katilmak istiyorum

Hosgeldin canim

kizlar ilk defa leslie yaptim.Insaallah dizim agrimaz.tabiii tam bir eziyetti kumandanin pillerini istiyip agliyan ufaklikla offfffff nezaman biticek diyen buyuk canavarla hicbisey anlamadim ama cok yorucu degildi. daha aksam bizim evde yeni basliyo esim gelmedi daha yemek fasli var bebeler uyuycak.yaz gelsede parkta yorulup erken uyusalar

Bende tou tobeden bulup yaptim cok terledim yuruyuste bukadar terlemem ustune 100 ip atladim deminki 300 ipi atlamaya gittim ama misafir gelince yapamadim

Daha ilk gunden cok yardimci oldunuz hepiniz sagolun bana cok ii geldi icimde bi umut belirdi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…