Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tmm benim prş raporum o zaman başlangıç 59 prş sabahı 58,4 hedef 53 tü daha normale çektim 56 benim eşik kilom çünkü 55 yaptım :18:

Canım akşam yemek yemedinmi ?? Sporun harika

ya açıkçası sabah ve öğlen gayet abartıyorum bu hafta azıcık midem küçülsün diye akşam yememeyi seçtim. herhalde pazartesi yemeye başlarım. ama aç aç oturmuyorum erken yatıyorum

spor da tam yapamasam da hareketleri olduğu kadar. tembelliğim gidince leslie ve en güzel spor koşu bandıma çıkacağım inş.

geçen hafta 57,5 gördüm bu haftabaşı 60 ı gördüm. yani 57 ye kdr kolay inerim dikkat ederek ama sonraki sözde azıcık kilo çok zor gidecek

ilk defa denedim bende. kk de var linkleri. ofise geçince bilgisayardan link yapıştırırım gene
Tamam canım

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=578600

yukarıdaki linkte var. çok değişik geldi bana tarzı ama esneme vb bir süre denemeyi düşünüyorum.
Teşekkürler canım

Allah kolaylık versin canim cok zor

Ben daha yeni buldum akrepcim

Aynen öyle bizim evde cumalari temizlenir ama hafta sonu hemen batar .ama ben cuma aksamlari aynen soyleyim .aman dikkat edin dokmeyin ev yeni supuruldu esime ve ogluma surekli soylerim

Ben bilme artık canım..Öyle yada böyle seni hedefine ulaştırıcaz.. Seni boş bırakmaya gelmiyor ve seldom gördüğüm kadarı ile güzel bekçilik yapıyor..

bu sabah: sucuklu yumurta, 1 dilim kaşar, yarım çb ceviz badem
ara:yok​
öğlen: 4 ızgara köfte, 200 ml ayran, domates, turşu
ara: yok
akşam: bol limonlu tavuk olacak inşallah bi de salata olsa misssssss

benim bugünkü menüm

sabah

6 çilek
1 yerli muz
1 portakal
3 labne peynirli altınbaşak
1 nutellalı altınbaşak
1 fıstık ezmeli altınbaşak
3 zeytin
10 ar badem, fındık, antep fıstığı
1 ceviz

öğlen ki saat 16:30 gb ancak

buharda haşlanmış karnıbahar ve yarım havuç
tabi göz doymadı
üzerine azcıcık tatlı mısır
meksika fasülye
ve ve ve labne peyniri
5 er badem, fındık, antep fıstığı
1 ceviz

ve acayip şiş hissediyorum kendimi

akşam gene 10 saatte 10 yaş programını denicem

sabah peynir top yumurta bir dilim ekmek 5 zeytin kayisili cay

ara kusburnu cayi

oglen ufaklikla uyudum saat 5 te iki portakal 5 kasik sutlu nesfit

ara bilmiyorum

aksam yesil mercimek yogurt

Arkadaşlar merhaba, Ben bir süre önce kk ile zayıflama gruplarından birine katılmıştım ama özel nedenlerden dolayı devam edemedim. Şimdi şartlarım iyileşti ve sizin takımınızla devam etmek istiyorum. Takımınıza katılabilir miyim ve ne yapmam gerekiyor? Sevgiler :))

Hosgeldin öncelikle bol paylaşımda bulunman gerekiyor 1-2hafta icinde takima dahil olabiliyorsun.kaptanimiz akrep canım

Ben 20dk lik bölgesel çalışmayı indirdim ama cep tel.indirdim bakalım yapabilicek miyim birax zor görünüyor

ben daha bunu tam yapamıyorum bir haftada anca alışırım gibi geliyor. özellikle karın hareketlerinde boynumu kasmadan yapamıyorum.

bu sabah: sucuklu yumurta, 1 dilim kaşar, yarım çb ceviz badem
ara:yok​
öğlen: 4 ızgara köfte, 200 ml ayran, domates, turşu
ara: yok
akşam: bol limonlu tavuk olacak inşallah bi de salata olsa misssssss

Karataycı gördüm seni
Insaallah ulasirim kaptanim.sen genede beni bos birakma ara sira firca at ben hemen toparlaniyim
Seldom duydun canım zilin sesini akadaş fırçasız olmaz diyor

Bu arada seldom nerde yahuu
Hoşgeldin canım

Cok guldum.cok tatlusin yaa.

Kilo aldigimi saniyordum.coksevindim.ayni cikmisim cok mutlu oldum

Kizlar yatili musafirim var.ve henuz regl olmadimmm..

Benide araniza alirsaniz cok mutlu olurum ben 115 kilodan 69 a kadar dusmustum tekrar yemeye baslayinca 83 oldum bi senedir ne yaptiysan bir gram bile veremiyorum ...motivasyon icin araniza katilmak istiyorum

Karataycı gördüm seni

Seldom duydun canım zilin sesini akadaş fırçasız olmaz diyor

Bu arada seldom nerde yahuu

Hoşgeldin canım

Burdayım kaptanım burdayım ancak ödev bitti :) elimden gelen ilgiyi!!!! gosteririm musterih ol sen ambu korkma şekerim ben yumuşak yumuşak yaparım takibimi :) sessiz ve derinden :) burada birbirimize müdahale için variz sonuçta di mi ama?? Karış bana karisayim sana

Benide araniza alirsaniz cok mutlu olurum ben 115 kilodan 69 a kadar dusmustum tekrar yemeye baslayinca 83 oldum bi senedir ne yaptiysan bir gram bile veremiyorum ...motivasyon icin araniza katilmak istiyorum

Amaaaaan gel arkadaşım gel :) basardigini basarmak için debelenen bize de motivasyon olur..ne kadar sürede vermiştin 45 kg.i ve ne kadar sürede aldin aldıklarını? Bi özet geçersen sevinirim..

Tam 2 senede verdim dogum kilolariydi hergun spor bol su ve yediklerimin yarisiydi olcum...ne zaman yedim tekrar geri aldim fakat simdi veremiyorum ve bunu goruncede tekrar moral bozuklugu oluyor..

Ben bir senedir 83 kiloyum ne aliyorum nede veriyorum vucut bu gidise alismis sanirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…