Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

menu filan yazicak yuzum yok +500 gr benim moralimi yerle bir etti gene

ya ne çabuk pes ediyorsun allah aşkına!! öyle 500 gr.da yerle bir olsaydım ben olurdum...bunca kilo nasıl verilecek??

1-geçmişe takılma önüne bak,
2-hayata küseceğine hatalarından ders çıkar!!

çok ukalaca gelebilir ama şöyle bir haftanı değerlendir nerede hata yaptığını biliyorsan onları çıkarmaya çalış gündeminden..ben böyle demoralize olduğum zamanlarda nasıl temmuzun sıcağında oruç tutarken dayanabiliyorsun?? demekki yapabilirsin diye kendimi motive ediyorum...ve açıkçası bazen bilinçli olarak koyveriyorum kendimi..mesela şubatta bile bile yedim yedim yedim ama bir yandan da bu da geçecek ve ben bu aldıklarımı da vericem diye yerken bile hatırlattım kendime...insanın ruh haliyle alakalı bir şey bu biliyorsun, sen de çok daralınca yemeğe saranlardansın, belki bir hafta mola ver dibine kadar yeyip yeniden başla belki iyi gelir...ya da eşine de resti çekip o ıvır zıvırları eve hiç sokma..zaten çocuklara nasıl veriyorsun ki onlara da zararlı biliyorsun ve muhtemelen zaten genetik kodlarında kiloya yatkınlık var...benim kızım napoliten çikolata bir iki bisküvi dışında hazır hiçbir gıdanın meyvesuyunun cipsin vs tadını bilmiyor..öyle de yaşanıyor yani..çocuklara da yedirme bence..böylece eve de girmeyince sen de aşmazsın sınırı....kusura bakma belki haddimi zorladım ama bu kadar çabuk pesetmen walla kızdırıyor beni yaaa :)

bu yoğurtlu karışım neye iyi geliyor seldom

bu yoğurtlu karışım neye iyi geliyor seldom

bu karışım yağ yakıcı diye paylaşılıyor, zerdeçal,zencefil,tarçın yoğurt..

ama benim dr. şeker düzenleyici olarak hurma+ceviz, kuru siyah üzüm+ceviz olarak öneriyor..ben de bazen kayısı, bazen yaban mersini katarak çeşitlendiriyorum..özellikle insülin direncin varsa, sanırım sendin dimi, hurmayla ara öğün olarak tüketebilirsin..ara öğünde 3 hurma ama an öğünde tüketeceksen 7 hurmaya kadar koyabiliyorsun...tadı da fena değil, tatlı krizlerine iyi gelebilir

benim bugünkü menüm
sabah
4 labne peynirli 1 fıstık ezmeli 1 nutellalı altınbaşak
1/3 ananas
7 çilek
10 ar fındık, badem
1 ceviz
5 antep fıstığı
10 ar fındık, badem, antep fıstığı
1 ceviz

su 1 lt dir
şekersiz birsürü çay

spor için called yapıcam şimdi 10 günde 10 yaş genç

gün içinde squat ve yarım şinav bi kaç yoga hareketi

baya yedim yani

öğlen
buharda haşlanmış karnıbahar ve yarım havuç

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım senin yaptigin şu sporu internetten arastiriyorum hemen simdi

su saatte nesfit yiyorum.valla sen beni iyi tanimissin.gercekten bunalmislik var bende artik ac kalasim gelmiyo tabii eve giren cikolatalarinda katkisi var.ben 18 kilo verince durdum daha veremiyorum.(tabii hareketsizlik ve yedigm tatlilarinda payi var)ama beni dusunup usenmeden benim icin bu kadar uzun msj yazman beni cok mutlu etti(biliyosunuz ilgiye dayanamam)cok sagol.bugun dedigin gibi canim ne istediyse yedim.yarin Insaallah daha dikkat edicem

Iyi alsamlar kizlarr sayfalarin hepsi acilmiyor 10 dk dir cizelge bulmaya calisiyorum. 60.3 geldim. Lutfen biri cizelgeye kayit edebilir mi? Hepinizi optum.

gunum yolculukla gecti,kizimla ananesine dedesine geldik.aksam yemegi yemedim cok gec oldu diye. hatta biraz once babamin dogum gununu kutladik neler neler vardi ama hic yemedim yarin ara ogunumde kahvaltimda azar azar tadina bakicam.

bugunki menum
kahvalti: 2 dlm ekmekle kasarli tost ,5 zeytin ,2ince dlm salam
ogle:karnabahar yemegi az havuclu patatesli,1 kase yogurt
aksam: 2dlm ekmekle kasarli maydonozlu sandwich
ara:15 findik biraz dut kurusu

bizde arkadaşlarımıza gittik çay içmeye ben ikramların hiçbirisinden yemedim sadece çay içtim eklerleri yemedim de kalp şeklindeki kurabiyleri canım çekmedi değil....
1 saat sonra dedim ki kendimi iyi ki yemedin özge :) kendimi tebrik ettim tabi içimden

Kalkınca : yarım armut

sabah : 2 ucgen peynir
3 s+ 2 y zeytin
domates
2 dlm ekmek

öğle : büyük bir porsiyon kepekli sade makarnayla hazırlanmış bol yesillikli tursulu zeytinli salata

ara : 3 kayisili yoğurt karışımı

akşam : 1 kupa yayla çorbası
4 yk menemen
1 dlm ekmek

kilo bildirimi cuma yapılıyorsa kilom 58.1

öyle düşünme tatlım benim kuzenimin kızıda usluydu bi kaç ay önce oğlu oldu o da çok uslu allahım bağışlasın ama sen kendini hazır hissettiğinde hamile kal bence

günaydın kızlar dünkü menü
sabah
haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek
2 zeytin
2 dilim peynir,domates,salatalık

öğlen
sebzeli köfte
4-5 kaşık pirinç pilavı
2 dilim ekmek
bir kase yoğurt

ara da portakal

akşam
bir haşlanmış patates
bol salata
bir kase yoğurt

kaçamak yaptım bir avuç çerez canım çok çekiyodu dün akşam dayanamadım yedim.

özgecik senin diskalifiye durumunu netleştirdik, sağolsunlar tüm takım kaptanları listede olmanı kabul etti..Haftaya listemizde olursun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…