işte buuuuu
avm'ye gittiğinde bir de kahve içer misin, hadi bendensinhatta bizdensin, 2. takım olarak biz sana ısmarlıyoruz
Eki Görüntüle 1020558 Eki Görüntüle 1020558
menu filan yazicak yuzum yok +500 gr benim moralimi yerle bir etti gene
menüyü yazamadım fırsat bulup sabah, hemen arada fire oldu :/
7.30 : 1 baharatlı tost
9.30 : 3 kuru kayısı, zencefil, zerdeçal, çörekotu, tarçın, 1 cevizli 3 yk yoğurt
13.00 : 7 yk zeytinyağlı kereviz
1 dlm ekmek
1 dlm un helvası (işte bu olmayacaktı menü yazılsaydı :)
17.30 : 6 yk kepekli sade makarna
avuç içi kadar haşlanmış tavuk göğsü
1 kaseye yakın yoğurt
3-5-35 süs biberi turşusu :)
2 lt su
bu yoğurtlu karışım neye iyi geliyor seldom
benim bugünkü menüm
sabah
4 labne peynirli 1 fıstık ezmeli 1 nutellalı altınbaşak
1/3 ananas
7 çilek
10 ar fındık, badem
1 ceviz
5 antep fıstığı
10 ar fındık, badem, antep fıstığı
1 ceviz
su 1 lt dir
şekersiz birsürü çay
spor için called yapıcam şimdi 10 günde 10 yaş genç
gün içinde squat ve yarım şinav bi kaç yoga hareketi
baya yedim yani
öğlen
buharda haşlanmış karnıbahar ve yarım havuç
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya ne çabuk pes ediyorsun allah aşkına!! öyle 500 gr.da yerle bir olsaydım ben olurdum...bunca kilo nasıl verilecek??
1-geçmişe takılma önüne bak,
2-hayata küseceğine hatalarından ders çıkar!!
çok ukalaca gelebilir ama şöyle bir haftanı değerlendir nerede hata yaptığını biliyorsan onları çıkarmaya çalış gündeminden..ben böyle demoralize olduğum zamanlarda nasıl temmuzun sıcağında oruç tutarken dayanabiliyorsun?? demekki yapabilirsin diye kendimi motive ediyorum...ve açıkçası bazen bilinçli olarak koyveriyorum kendimi..mesela şubatta bile bile yedim yedim yedim ama bir yandan da bu da geçecek ve ben bu aldıklarımı da vericem diye yerken bile hatırlattım kendime...insanın ruh haliyle alakalı bir şey bu biliyorsun, sen de çok daralınca yemeğe saranlardansın, belki bir hafta mola ver dibine kadar yeyip yeniden başla belki iyi gelir...ya da eşine de resti çekip o ıvır zıvırları eve hiç sokma..zaten çocuklara nasıl veriyorsun ki onlara da zararlı biliyorsun ve muhtemelen zaten genetik kodlarında kiloya yatkınlık var...benim kızım napoliten çikolata bir iki bisküvi dışında hazır hiçbir gıdanın meyvesuyunun cipsin vs tadını bilmiyor..öyle de yaşanıyor yani..çocuklara da yedirme bence..böylece eve de girmeyince sen de aşmazsın sınırı....kusura bakma belki haddimi zorladım ama bu kadar çabuk pesetmen walla kızdırıyor beni yaaa :)
Iyi alsamlar kizlarr sayfalarin hepsi acilmiyor 10 dk dir cizelge bulmaya calisiyorum. 60.3 geldim. Lutfen biri cizelgeye kayit edebilir mi? Hepinizi optum.
Canım senin yaptigin şu sporu internetten arastiriyorum hemen simdi
off kızlar sizleri görünce ikinci çocuktan daha bir korkar oldum çünkü ben kızımdan hiç yorulmadım
bebekken gece 2 saatte bir emmesi gerektiği için zorla uyandırıdım 22 ay emzirdim bu arada
akşam 10 uyur sabah 8-9 gibi uyanırdı hiç gece kalkmadık
hala uslu bir kız
anlatınca tamam anne diyor gittiğim hiçbiryerde mahçubiyet yaşatmadı şimdiye kadar ama eğer ilki usluysa 2. yaramaz olur diyorlar
duru da tutturdu kardeş kardeş diye geçen gün nike gittik orada bebek ayakkabılarını bulmuş bunu kardeşime alalım diyo ben istemiyorum ama eşim ya sen tarihi belirle yada ben belirleyeceğim diyerek son noktayı koydu bu konuya bende zayıflayayım öyle dedim birde lazere gidiyorum o bitsin sonra düşünüyorum artık
lazerde 8 seansım kaldı bakalım sonrası Allah Kerim
Canım senin yaptigin şu sporu internetten arastiriyorum hemen simdi
bizde arkadaşlarımıza gittik çay içmeye ben ikramların hiçbirisinden yemedim sadece çay içtim eklerleri yemedim de kalp şeklindeki kurabiyleri canım çekmedi değil....
1 saat sonra dedim ki kendimi iyi ki yemedin özge :) kendimi tebrik ettim tabi içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?