Zaten spor yapınca olunan kilodan daha az gözüküyor
Her turlu onerinize acigim mesela sizler kilo vermenin durdugunda nasil kirdiniz o noktayi bana onerileriniz varmi
1- Bir daha kendine tombik deme, terfi ettin. Artik balik etlisin.
2- Hala persembe gununden onceki bir kac sayfayi acamiyorum alisveris ile ilgili yazdiklarima cevap verdiysen okuyamiyorum. Havalar duzelince pantalon bakacagiz tamam mi?
3- Keske herkes seni nikahina sahit olarak cagirsa ve evlilik anlayisin, sevgin bulasici olsa.
4- Ben de yavas yavas verilen kilolarin kiside yeme aliskanligini degistirdigini ve bu yuzden geri alinmasi ihtimalinin zayifladigina inananlardanim. Hele hele kilo verip, buraya geri donen biri oldugum icin yazdiklarina katiliyorum.
5- Hangi dernektesin? O kadar kosturmacaya bir de dernek faaliyetleri mi ekledin masallah sana. Kizi kime birakiyorsun? Biliyor musun dua ettiniz bir dernekten haber geldi. Hayirlidir veya degildir bilemem, Allah nasip ederse bu hafta gorusecegim. Dualarinizin benimle oldugunu biliyorum.
6- Ozel ders de mi veriyorsun? Anacigimmmmmmmmm.
canim ben oyle bir yogurt yiyemem.sadece recelli yerim :))))
gecmis olsun diyen arkadaslar cok sagolun.suan yesil cay iciyorum bogazim yumusasin rahat uyuyabiliyim diye.
yeni gelen arkadaslar hosgelmisler.kilolariniz az geldi gozume Insaallah tez zamanda verirsiniz.
seldom sen yakinda benden zayif olucan gibi:))))
calisma mevzusuna gelince hic dusunmuyorum.biz ailecek ilgi istiyen bir aile oldugumuzdan hepimiz benim bezmis halimden mutsuz oluruz kimseye yetemem cunku.
herkese iyi gecelerrrrrr
Günaydın herkeseHayırlı sabahlar ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu arada bugün benim ödül günüm :) aslında dünmüş maili gözden kaçırmışım :) iyi de oldu bugün olması ohooooo ne yesem ne yesem :)
Ben bi dinem kilo vetdigimde direnci eve gidip haftafa 3 gun 30ar dk kosu bandinda yuruyerek kirmistim.Her turlu onerinize acigim mesela sizler kilo vermenin durdugunda nasil kirdiniz o noktayi bana onerileriniz varmi
Davetin icin cok sagol belki bir gun neden olmasin...Yeni arkadaslarimizin hepsine "hosgeldiniz paylasiminiz su iki gunde oldugu gibi bol olsun" diyorum.
Sayfalar 4 nala kosturmus
Hedef52 Istanbul'a gel burada bir egitim organizasyonu yok mu? Yoksa ben sana bir zirvenin biletini bulayim. Gel bulusalim. Su sanal kahve beni kesmedi. Kardesim o kosturmacayi ben okurken yoruldum. Nasil ustesinden geldin? Masallah.
Ambu is bul,nefes alirsin. Nurceng dogru soyluyor.
Akrep33
Odul hangisi:) minik minik bi sürü odul pesinde gibi gordum seniödül mödül ben yine de yazayım ne olur ne olmaz :)
05.00 : yarım armut (sırf metabolizma çalışmaya başlasın diye walla :)
10.00 : çok az sucuklu bol maydanozlu 2 yumurtadan omlet (kızımla paylaştık ama ben götürdüm sanırım :)
3 siyah+2 yeşil zeytin
1 üçgen peynir
1 dlm ekmek
1 kalem börek
1 lokma nutellalı kek
1 lokma haşhaşlı çörek
biberiyeli yeşilçay
domates ve bol yeşillik (yaz yaz bitmedi ne yemişim beya :)
öğle : 1 armut
limonlu haşlanmış brüksel lahanası,çiğ karnabahar,brokoli
akşam : bol yeşillikli 2 kase kısır
1 küçük tavuklu sebzeli kalem börek
1 küçük katmer poğaça (misafirim olacak inşallah)
1 çay kaşığı zerdeçal, bir çay kaşığı zencefil , bir çay kaşığı tarçın ve 3 kaşık yoğurt ile karıştrılıp yeniliyor ben böyle okudum internettenBu yogurt kuru nasil yapiliyor banada anlatirmisiniz
aynı önerilere benimde ihtiyacım var açıkçasıHer turlu onerinize acigim mesela sizler kilo vermenin durdugunda nasil kirdiniz o noktayi bana onerileriniz varmi
bnde sade gögüs kısmı var. kalça vb yok.
ekte 55 değil 56 kg hatta küsüratlı. geçen çektiğim 59 kg resmi var aynı kot.
spor mühim ki o ara karata deli gibi yemecetabi leslie ve koşu bandı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rabbim korusun , insan bazen çok tedirgin hissediyor kendini bende eşim balığa gidiyor bazen geceden o zaman korkuyorum sonra yatarken Rabbim kızım ve ben sana emanetiz diye dua edince çok rahatlıyorum...saat 4 gibi kızım uykusunda inlemeye çığlık atmaya başladı, uyandırmaya çalıştıkça tekmeliyor daha çok bağırıyordu, aslında biliyorum çişi geldi uyanamıyor derdi o, hep olan şey..ben tam pes ettim ki o da sustu yatıyoruz..birkaç dakika sonra yatak odasının kapısı sessizce açıldı uyanığım yani, o an aklımdan salisede geçenleri size anlatamam baya kafamın bir tarafı anında uyuştu..yataktan bir fırladım ki benim cadı yanımdan kalkmış tuvalete gidiyor ışığı da yakmadan ve o kadar sessiz ki ben hissetmemişim bile :/ tabi uyku falan yalan oldu..çocuğu da korkuttum çığlığımla :/ görünüşte de cesur kadınım heee :) allahım kimseyi korktuğuna uğratmasın...ev zaten banka kasası gibi allah muhafaza yangın deprem olsa ben kilitleri açana kadar olan olur o derece ama yine de bu tedirginliği yenemedim ben bir türlü :/
walla benim öyle özel bir formülüm yok, sebat edip pes etmeyerek daha çok :) bir ara diyetisyenim sabah akşam kilo takibi yaptırmıştı o işe yaradı o dönemde onun farkındayım onun dışında aynı düzende devam edince zaten bir müddet sonra yeniden vermeye başlıyorsun...sabah aç karnına ve yatarken ki kilom arasında en fazla 1 kg olma şartı vardı..eğer fazla çıkarsam ertesi gün bir öğünü 1 kase çorbayla geçiriyordum...
Park gezimiz devam ediyor.
2.parkimizda cocuklar oynuyor biz de bitisigindeki acik hava cafesinde cay iciyoruz.
Odul hangisi:) minik minik bi sürü odul pesinde gibi gordum seni
Rabbim korusun , insan bazen çok tedirgin hissediyor kendini bende eşim balığa gidiyor bazen geceden o zaman korkuyorum sonra yatarken Rabbim kızım ve ben sana emanetiz diye dua edince çok rahatlıyorum...
bu sabah akşam 1 kilo şartı iyiymiş kilo kontrolü açısından... sabah atıyorum 79 çıkıyorsun akşam yemekten sonra en fazla 80 mi çıkman lazım öyle birşey mi biraz açabilirmisin ilgimi çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?