Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

saat 4 gibi kızım uykusunda inlemeye çığlık atmaya başladı, uyandırmaya çalıştıkça tekmeliyor daha çok bağırıyordu, aslında biliyorum çişi geldi uyanamıyor derdi o, hep olan şey..ben tam pes ettim ki o da sustu yatıyoruz..birkaç dakika sonra yatak odasının kapısı sessizce açıldı uyanığım yani, o an aklımdan salisede geçenleri size anlatamam baya kafamın bir tarafı anında uyuştu..yataktan bir fırladım ki benim cadı yanımdan kalkmış tuvalete gidiyor ışığı da yakmadan ve o kadar sessiz ki ben hissetmemişim bile :/ tabi uyku falan yalan oldu..çocuğu da korkuttum çığlığımla :/ görünüşte de cesur kadınım heee :) allahım kimseyi korktuğuna uğratmasın...ev zaten banka kasası gibi allah muhafaza yangın deprem olsa ben kilitleri açana kadar olan olur o derece ama yine de bu tedirginliği yenemedim ben bir türlü :/

Her turlu onerinize acigim mesela sizler kilo vermenin durdugunda nasil kirdiniz o noktayi bana onerileriniz varmi

walla benim öyle özel bir formülüm yok, sebat edip pes etmeyerek daha çok :) bir ara diyetisyenim sabah akşam kilo takibi yaptırmıştı o işe yaradı o dönemde onun farkındayım onun dışında aynı düzende devam edince zaten bir müddet sonra yeniden vermeye başlıyorsun...sabah aç karnına ve yatarken ki kilom arasında en fazla 1 kg olma şartı vardı..eğer fazla çıkarsam ertesi gün bir öğünü 1 kase çorbayla geçiriyordum...

1-evet haklısın artık tombik değil balık etliyim :) e balıklar da çeşit çeşit :) bu sene gelen bir öğrencim geçenlerde (geçen yıl çok şişmandım bu yıl şişmanım gibi bir cümle kurduğumda) gözlerini kocaman açtı daha da mı şişmandınız?? dedi :) ah canıııııııııım istikbalini yaktı haberi yok :)
2-ewet ewet alalım ama biz farklı dünyaların insanlarıyız!! şişliye param yetmez benim
3-çağıran bir arkadaşımın kızıydı (arkadaşlarımın kızları evleniyor :) ve evet aynen böyle söyledi, inşallah benimki gibi olsun :)
4-ben verememekten çok geri almaktan korkuyorum, nicelikten ziyade nitelik önemli az gitsin gittiği yerde kalsın :)
5-koruyucu aile ve evlat edinme derneği ile mutlu yuvam derneğindeyim..çoluk çocuk işleri :)
6-e para lazım yeni evimi dekore ettiriyorum bi yandan :) ben hep çocuklarlayım, ama özel derslerim meslektaşlarıma, beni bilgilerimi dilimi dinç tutuyor..yoksa körelir giderim bir müddet sonra

geçmiş olsun..yoğurda tatlandırmak için bir tk bal ya da pekmez koy...zencefil zerdeçal boğazına da kilolarında da iyi gelir..yeni gelenler sinir bozucu yaaaa :) bizim yanımızda bunları konuşmaya utanmıyorlar da dimi ambu :) ay göbeğim var walla mı nerdeeee diyesim geliyor bazen :) şaka bir yana herkes kendini iyi hissettiği kiloda ideal bence..psikolojik bir şey sonuçta..

beraber zayıf olcaz şekerim öyyyyle yarıyolda bırakmak yok...bir de bence de çalışma :) yani mesela ben 18 yıldır çalışıyorum arkadaş (3 yılı özel dersti sadece) yalnız kalıncaya kadar keyfi çalışıyordum ya amaaaan nasıl gönüllüydüm..şimdi mecburen çalışıyor olma duygusu beni çok yoruyor resmen her sabah işe sürünerek gidiyorum, ki işimi ve çocuklarımı çok seviyorum ve şükür ki derse girdiğimde anında motive oluyorum..ama zaten çalışırken de ev hanımısın her işi yapıyorsun çocuğa yetiyorsun vs. belki bir dernek vs gibi seni meşgul edip arada bir kaçmana vesile olacak birşeylerle uğraşabilirsin..nefes almana yardım eder..gerçi sen zaten bunları defaatle düşünmüşsündür ama ne bileyim belki bir ışık yanar zihninde..ya da haftada bir kaç saat bir hobi kursuna falan..sana özel vaktin olsun diye sadece..çocukları da yanına alabileceğin...hangi şehirdesin bilmiyorum ama burada çocuk oyun alanları da olan bir sürü etkinlik var..biliyorsun benim de burada kimsem yok ve ben de bazen 2 saate ihtiyaç duyuyorum..dün mesela yarışmada jüriyim kızım da jüri masasında :) hatta bakanın eşini ittire kaktıra jüri masasında atıp kendi yerleşti koltuğuna :) bazen her daim çocukla olmak yoruyor insanı..ki ben bu yorgunluğu senelerce bekledim :) o yüzden bazen dillendirmeye korkuyorum allahın gücüne gider nankörlük etme diyorum kendime..ama içim daralıyor bu da gerçek yani..vesselam kendine ayırabileceğin bir vakit yaratman noktasını düşün derim..babaannesine bırak arada bi yaaa :) hep anneanne şartmıdır?? haftada yarım gün yeter sana...seni seviyorum ben yaaa :)

bu arada bugün benim ödül günüm :) aslında dünmüş maili gözden kaçırmışım :) iyi de oldu bugün olması ohooooo ne yesem ne yesem :)

Günaydın herkese Hayırlı sabahlar ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın herkese Hayırlı sabahlar ;-)

günaydınlar

kahvaktıda yumurta peynirli mücver mi yapsam önce çay koyayım

gunaydin .... dun kizima alisverise ciktim. cok yoruldum spor filan yapamadim. gece de uyuyamadim ustelik. berbat hissediyorum kendimi. menum
kahvalti:1 yumurta 2dlm ekmekle kasarli tost yesillik ve 5 zeytin
ara:1/2 portakal ve 1 cb sut
ogle: yogurt bakla ve 1 dlm ekmek
ara:2dlm ekmekle kasarli yesillikli tost
aksam: izgara et bol salata 1dlm ekmek
ara: sutlu kahveyle 1 kare cikolata olabilir

bu arada bugün benim ödül günüm :) aslında dünmüş maili gözden kaçırmışım :) iyi de oldu bugün olması ohooooo ne yesem ne yesem :)

bende seni seviyorum seldomcum kalpler karsilikli :))) valla bende kapiyi cok kilitliyorum bide birinci kattayim evin altina minubus araba koyarlarsa direkt bizim evdeler.bide esimin uykusu cok agir hep derim bizi kacirsalar duymazsin diye.ben bir hikaye okumustum bir nine evini Allaha emanet edip biryere gidiyo.geldiginde evi yikilmis yerine saray yapilmis.bunu gorunce Rabbim emanetim sanaydi diyo ve saray bir anda yikiliyo.tabii daha guzeldi ama benim aklimda bukadari kaldi.bende yatarken evimi ve ailemi Allaha emanet ediyorum icim daha rahat ediyo.
ben istanbul avrupa yakasinda oturuyorum.alisveris merkezinde yarim saat cocuk birakilan toplu havuzlara oglumu bir kere biraktim rahat kiyafet deniyim diye.ordaki kiza tembih ettim.ama o kattan ayrilamadim.park ortan gozukuyodu devamli ajan gibi kontrol ettim.bundan sonra birakinca onundeki bankta oturup bekliyorum :)))) bu arada bana hergun odul gunu:)))))))

Her turlu onerinize acigim mesela sizler kilo vermenin durdugunda nasil kirdiniz o noktayi bana onerileriniz varmi
Ben bi dinem kilo vetdigimde direnci eve gidip haftafa 3 gun 30ar dk kosu bandinda yuruyerek kirmistim.
Davetin icin cok sagol belki bir gun neden olmasin...

Busabah.cork.otuyagi.elma sirkesi
Mantarli kasarli domatesli omlet
4 etimek

Simdi cocuklarla parktayiz

ödül mödül ben yine de yazayım ne olur ne olmaz :)

05.00 : yarım armut (sırf metabolizma çalışmaya başlasın diye walla :)

10.00 : çok az sucuklu bol maydanozlu 2 yumurtadan omlet (kızımla paylaştık ama ben götürdüm sanırım :)
3 siyah+2 yeşil zeytin
1 üçgen peynir
1 dlm ekmek
1 kalem börek
1 lokma nutellalı kek
1 lokma haşhaşlı çörek
biberiyeli yeşilçay
domates ve bol yeşillik (yaz yaz bitmedi ne yemişim beya :)

öğle : 1 armut
limonlu haşlanmış brüksel lahanası,çiğ karnabahar,brokoli

akşam : bol yeşillikli 2 kase kısır
1 küçük tavuklu sebzeli kalem börek
1 küçük katmer poğaça (misafirim olacak inşallah)

Park gezimiz devam ediyor.
2.parkimizda cocuklar oynuyor biz de bitisigindeki acik hava cafesinde cay iciyoruz.

Son düzenleme:
Odul hangisi:) minik minik bi sürü odul pesinde gibi gordum seni

Bu yogurt kuru nasil yapiliyor banada anlatirmisiniz
1 çay kaşığı zerdeçal, bir çay kaşığı zencefil , bir çay kaşığı tarçın ve 3 kaşık yoğurt ile karıştrılıp yeniliyor ben böyle okudum internetten
metabolizmayı hızlandırıyormuş
aynı önerilere benimde ihtiyacım var açıkçası

orada bir stepper gördüm biniyormusn???

bende de var ama uzun süredim kullanmadım

Rabbim korusun , insan bazen çok tedirgin hissediyor kendini bende eşim balığa gidiyor bazen geceden o zaman korkuyorum sonra yatarken Rabbim kızım ve ben sana emanetiz diye dua edince çok rahatlıyorum...

bu sabah akşam 1 kilo şartı iyiymiş kilo kontrolü açısından... sabah atıyorum 79 çıkıyorsun akşam yemekten sonra en fazla 80 mi çıkman lazım öyle birşey mi biraz açabilirmisin ilgimi çekti

dün öğlen yemek yedim sadece ...
yeteri kadar su da içemedim spor da yok eşimin kuzeninin nişanı vardı
akşam ikram edilen pastalardan colalardan kuruyemişlerden bir tane bile almadım
oradan arkadaşımız aradı çok çok yakınızdır 11,30 du onlara gittik zaten program belli olduğu icin pijamalarda yanımızdaydı
oda bisküvili bir tatlı yapmış ondan da yemedim
ve sonuç sabah 86 kg off ben şu başımı dağlara taşlara vurmayayım da ne yapayım bana bir söyleyin o yarım kilo da neyin nesi kınıyorum kendimi:13::44::44::44::44::44::44:

Park gezimiz devam ediyor.
2.parkimizda cocuklar oynuyor biz de bitisigindeki acik hava cafesinde cay iciyoruz.

Ya ne güzel..burada hava o kadar kasvetli ki alışverişe bile çıkmak içimden gelmiyor..aylardir bekledim halbuki..masallah size..

Odul hangisi:) minik minik bi sürü odul pesinde gibi gordum seni

Evet aynen öyle :)

Evet aynen öyle..ertesi gün öğle yada akşamı bi kase corbayla geçiştiriyoruz..bir arada kahvaltimi 1er küçük çay bardagi badem ceviz/findik yanına bir bardak süt yapmıştı...yalnız bu sadece bir hafta sürdü..sanırım bu da duraklamadaydi..

Eve yeni g3ldim şimdi geri çıkacağım kısa bir süre için. Yediğimi akşam yazacağım da kahvaltıda çok yedim hala tokum öğlen yemeği yememeyi düşünüyorum. Hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…