Cok kalori yaktiriyo diye bariz bisey yok o yuzden zayiflayan kisi kac dk. Yapmis diye sordum.elindekinin kiymetini bil onu yap benceip atlamaya bende başlayayım o zaman
trambolin süper birşey ya sedef 5 dak. yarım saat koşu yapmaktan daha fazla kalori yakıyorsun ama eşim bana almıyor
evde stepperım var o yüzden ona binmiyormuşum tramboline de binmezmişimçok biliyo
Ayni gun juri üyeliği ve nikah sahitligi süper.7.00 : 1 dlm ekmek
2 yk menemen
11.00 : 1 simit
14.00 : yoğurt karışımı (6 kayısı ile)
17.00 : 2 kase yayla çorbası
bol salata
2 dlm ekmek
bugün 9-12 özel dersim var (e para lazım :) 1-4 arası bir yarışmada juriyim (şiir yarışması ne anlarsam!!) akşam 6da bir nikahta şahidim (bahtsız bedevi halimle inşallah uğursuzluk getirmem).bu hengâmede ancak bu kadar menü ayarlayabilirim...şimdiden yaziyorum ki oralarda ikramlardan tirtiklamayayim :/
Cok kalori yaktiriyo diye bariz bisey yok o yuzden zayiflayan kisi kac dk. Yapmis diye sordum.elindekinin kiymetini bil onu yap bence
kizlar bugun cok kotu basladi.esim ise buyuk oglus halasina gitti.bizde ufaklikla onlar cikarken(unutsun diye) disari ciktik.1.5 saat disarda yuruduk.gelince uyudu.oglen uyutup onu babasina birakip oglumun arkadasina gidicektik bakalim ne olucak
sabah bir simit
ara nescafe
oglen yogurt metcimek yemegi
ara misafirlikte Insaallah az yerim
aksam bilmiyorum
kizalar bu vucudun az yemeye alismasi bendede var.aksam yemegi hic yemesem genede tarti hic oynamiyo.bide cok super hastayim basim gozlerim boynum ayri agrio hapsirik burun tikanikligida eksik degil
Ben de mesleki bi seminerdeyim.il disindayim.arkadaslardan bir kac kisi gorurum dedim ama yok sadece 1 kisi.
Kalabalik cok tanidik yok cogu genc ben yadlanmisim beaaa...
Bi de 11yildir gormedigim univ arkadasimi brnim gibi hafif kilo almis gorunce içimde bi mutluluk oldu zira arkadas cok bakimlidir.sonra ogrendim ki 7 aylik hamile
Kizim hefef acilen kilo verrr :))))
Aslında calissan senin için daha iyi olur.surekli evde olmak iyi olmuyor ben simdi sıkılıyorum evde bazen bunaliyorum evde durdukca sinir katsayıları artıyor maalesef. Ama insan dışarı cikinca hem kendini faydalı görüyor hemde hava almış oluyosun hemde gelince cocuklara daha iyi bakiyorsun mesela ben ilk doğumdan sonra işe başlayınca oyle oldum ama tabi yorucu oluyor evde duruncada yorucu bencesagol canim.benim sikintin kendim icin bir saatim bile olmamasi.esim yorgun herzaman.cocuklar devamli birbirlerine satasiyo.annemler tasinmadan cok iyidim ama simdi kimsesiz kaldim sanki.neysem aglamakli oldum kendime uzulfum gene.bide esim calis diyo cocuklar ev is ben asla yapamam.cunku gene kimsem olmiycak neysem hep kendime diyorum gecicek bugunler :)))))desteginiz icin sagolun.tek ozelim burasi oldu zaten
Günün çok yogunmus7.00 : 1 dlm ekmek
2 yk menemen
11.00 : 1 simit
14.00 : yoğurt karışımı (6 kayısı ile)
17.00 : 2 kase yayla çorbası
bol salata
2 dlm ekmek
bugün 9-12 özel dersim var (e para lazım :) 1-4 arası bir yarışmada juriyim (şiir yarışması ne anlarsam!!) akşam 6da bir nikahta şahidim (bahtsız bedevi halimle inşallah uğursuzluk getirmem).bu hengâmede ancak bu kadar menü ayarlayabilirim...şimdiden yaziyorum ki oralarda ikramlardan tirtiklamayayim :/
Geçmiş olsun canımkizlar bugun cok kotu basladi.esim ise buyuk oglus halasina gitti.bizde ufaklikla onlar cikarken(unutsun diye) disari ciktik.1.5 saat disarda yuruduk.gelince uyudu.oglen uyutup onu babasina birakip oglumun arkadasina gidicektik bakalim ne olucak
sabah bir simit
ara nescafe
aksam bilmiyorum
kizalar bu vucudun az yemeye alismasi bendede var.aksam yemegi hic yemesem genede tarti hic oynamiyo.bide cok super hastayim basim gozlerim boynum ayri agrio hapsirik burun tikanikligida eksik degil
Hedefcim çok guldurdun beni ya evet acilen hemen zayiflamaliyiz hepimizzzzxBen de mesleki bi seminerdeyim.il disindayim.arkadaslardan bir kac kisi gorurum dedim ama yok sadece 1 kisi.
Kalabalik cok tanidik yok cogu genc ben yadlanmisim beaaa...
Bi de 11yildir gormedigim univ arkadasimi brnim gibi hafif kilo almis gorunce içimde bi mutluluk oldu zira arkadas cok bakimlidir.sonra ogrendim ki 7 aylik hamile
Kizim hefef acilen kilo verrr :))))
vuhuhuhuhuhuhuuuuu kahvaltıya bak
ben onlarım yesem 1500 kilo olurum herhalde
öhö öhöh kilo çizelgemi değiştirdim darısı 75 lerin 65 lerin başına İNŞAAAALLLAAAAAHHHH
Bu yogurt kuru nasil yapiliyor banada anlatirmisinizçok geçmiş olsun canım şu yoğurt kürünü dene yada pirinç lapasını dene gerçekten harekete geçiriyor benimde durdu bugün baktım 85 insan mutlu oluyor
Amin insallah.öhö öhöh kilo çizelgemi değiştirdim darısı 75 lerin 65 lerin başına İNŞAAAALLLAAAAAHHHH
Gecmis olsun .kilo direncini kirmanin egzersiz ve sabirdan badka secenegi yok gozukuyokizlar bugun cok kotu basladi.esim ise buyuk oglus halasina gitti.bizde ufaklikla onlar cikarken(unutsun diye) disari ciktik.1.5 saat disarda yuruduk.gelince uyudu.oglen uyutup onu babasina birakip oglumun arkadasina gidicektik bakalim ne olucak
sabah bir simit
ara nescafe
aksam bilmiyorum
Bak princin glismik indeksu yuksek.kuulanacaksan kepekli pirincle yap bunu ve muhakkak yogurt ve bol sirkeli salata.yoksa kaş yapayim derken goz cikartirsinStepper da bazen sıkıyor insanı gerçi televizyon falan izlerken yapılması kolayda işte üşengeçlik
bu arada ipimi de kutusundan çıkarayım bari
bu sabah kalktım tavaya sucukları doğradım yağı koydum sonra dedim ki kendi kendime bunu yeme özge ya zaten karnın da öyle çok aç değil
lapa yapmaya karar verdimbugün prinç lapası günü ilan ediyorum kendime
pazartesi günü abim gelecek babam rahatsız o yüzden
yarın anneme gidip yaprak sarması ve börek yapacağım (ayıptır söylemesi mutfakta çok iyiyimdir)
ama ben yiyecekmiyim
şimdilik bilmiyorum duruma bakarız
Canim ben meslek soyleyemiyorum adres tanimlamak adina.ne guzel devlet memuruyum diyip kapaiyoduk mevxuyu:)oo seminerler çok eğlenceli olur hedef senin mesleğin ne bu arada sende yoğun çalışıyorsun sanırım
Kilo vermek için haftada kaç gün spor yapılmalı?
Ya da bir ayda kaç kilo vermek sağlıklı?
ayrıca kızlar eve şimdi girdim yavrularımız doğmuş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?