Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Cok kalori yaktiriyo diye bariz bisey yok o yuzden zayiflayan kisi kac dk. Yapmis diye sordum.elindekinin kiymetini bil onu yap bence

kizlar bugun cok kotu basladi.esim ise buyuk oglus halasina gitti.bizde ufaklikla onlar cikarken(unutsun diye) disari ciktik.1.5 saat disarda yuruduk.gelince uyudu.oglen uyutup onu babasina birakip oglumun arkadasina gidicektik bakalim ne olucak
sabah bir simit
ara nescafe
oglen yogurt metcimek yemegi
ara misafirlikte Insaallah az yerim
aksam bilmiyorum
kizalar bu vucudun az yemeye alismasi bendede var.aksam yemegi hic yemesem genede tarti hic oynamiyo.bide cok super hastayim basim gozlerim boynum ayri agrio hapsirik burun tikanikligida eksik degil

Ayni gun juri üyeliği ve nikah sahitligi süper.
Ugursuzluk niye olsun, umarim yeni eşler de sizin gibi birbirlerini cok severler. Ugursuzluk yok ama hayra yormak var

Cok kalori yaktiriyo diye bariz bisey yok o yuzden zayiflayan kisi kac dk. Yapmis diye sordum.elindekinin kiymetini bil onu yap bence

Stepper da bazen sıkıyor insanı gerçi televizyon falan izlerken yapılması kolayda işte üşengeçlik
bu arada ipimi de kutusundan çıkarayım bari

bu sabah kalktım tavaya sucukları doğradım yağı koydum sonra dedim ki kendi kendime bunu yeme özge ya zaten karnın da öyle çok aç değil
lapa yapmaya karar verdimbugün prinç lapası günü ilan ediyorum kendime
pazartesi günü abim gelecek babam rahatsız o yüzden
yarın anneme gidip yaprak sarması ve börek yapacağım (ayıptır söylemesi mutfakta çok iyiyimdir)
ama ben yiyecekmiyim
şimdilik bilmiyorum duruma bakarız

çok geçmiş olsun canım şu yoğurt kürünü dene yada pirinç lapasını dene gerçekten harekete geçiriyor benimde durdu bugün baktım 85 insan mutlu oluyor

Ben de mesleki bi seminerdeyim.il disindayim.arkadaslardan bir kac kisi gorurum dedim ama yok sadece 1 kisi.
Kalabalik cok tanidik yok cogu genc ben yadlanmisim beaaa...
Bi de 11yildir gormedigim univ arkadasimi brnim gibi hafif kilo almis gorunce içimde bi mutluluk oldu zira arkadas cok bakimlidir.sonra ogrendim ki 7 aylik hamile
Kizim hefef acilen kilo verrr :))))

oo seminerler çok eğlenceli olur hedef senin mesleğin ne bu arada sende yoğun çalışıyorsun sanırım

Aslında calissan senin için daha iyi olur.surekli evde olmak iyi olmuyor ben simdi sıkılıyorum evde bazen bunaliyorum evde durdukca sinir katsayıları artıyor maalesef. Ama insan dışarı cikinca hem kendini faydalı görüyor hemde hava almış oluyosun hemde gelince cocuklara daha iyi bakiyorsun mesela ben ilk doğumdan sonra işe başlayınca oyle oldum ama tabi yorucu oluyor evde duruncada yorucu bence
Günün çok yogunmus
Geçmiş olsun canım
Hedefcim çok guldurdun beni ya evet acilen hemen zayiflamaliyiz hepimizzzzx

merhabalar.... menum
kahvalti: 3 yk melemen 2 tane icli kofte 1/3dlm ekmek 1/2dlm kasar bol tere roka maydanoz
ara: 1/2sb sut 2 parmak kalinliginda metro cikolata
ogle: 5yk bakla 1 kase yogurt 1 dlm ekmek
ara: 2 dlm ekmekle kasarli maydonozlu tost 1cb sut
aksam: bol marul salatasi izgara et 1dlm ekmek
ara: 1cb sut 1 meyve
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
merhabalar
formu yeni gördüm, ben de kilo vermek isteyenlerdenim.
son iki yıldır kilo vermeye çalışıyorum, ama vermem gerekirken kilo aldım şu an 65 kiloyum, boy:167
olmak istediğim kilo 52-53 arası kabul ederseniz ben de aranıza katılabilir miyim?

vuhuhuhuhuhuhuuuuu kahvaltıya bak
ben onlarım yesem 1500 kilo olurum herhalde

ama ama zararlı hiçbişi yok bi nutella

öhö öhöh kilo çizelgemi değiştirdim darısı 75 lerin 65 lerin başına İNŞAAAALLLAAAAAHHHH

ay inş bende kısa sürede değiştiririm

ayrıca kızlar eve şimdi girdim yavrularımız doğmuş

Eklentiler

• $1394884833619.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 42
menümü resim atim
akşam ki 2 yumurta tuzsuz biberli zeytinyağında

akşam brüksel lahanası yiyeceğim buharda haşlanmış inş.

Eklentiler

• $1394887031780.webp
    28 KB · Görüntüleme: 45
Hoşbulduk :)) Ben şimdi 65,5 kiloyum boyum 165cm. İlk hedef kilom 60. İnşallah kısa sürede ulaşabilirim. Bugünkü menüm sabah 1 dilim tam buğday ekmeği, 3 zeytin ve 2 kibrit kutusu peynir. Kahvaltıyı öğlene doğru yaptığım için öğle yemeğini şimdi yiyeceğim. bu ara da 2 büyük fincan bol limonlu tarçınlı yeşil çay içtim. :))

Ben de 2 gün önce jm ripped in 30'a başladım
Umarım faydası olur

Kahvaltı,
2 yumurta ile omlet
2 dilim ekmek
Kahve(çay demlemeye üşendim)
bu kadar

Kilo vermek için haftada kaç gün spor yapılmalı?
Ya da bir ayda kaç kilo vermek sağlıklı?

4 tane kofte iki kucuk cig kofte arada annem sagolsun 1 tane kurabiye hepsini yemek istedim ama dayandim yinede .bi parca ekmek ve 3 kasik barbunya yemegi

öhö öhöh kilo çizelgemi değiştirdim darısı 75 lerin 65 lerin başına İNŞAAAALLLAAAAAHHHH
Amin insallah.
Gecmis olsun .kilo direncini kirmanin egzersiz ve sabirdan badka secenegi yok gozukuyo

Bak princin glismik indeksu yuksek.kuulanacaksan kepekli pirincle yap bunu ve muhakkak yogurt ve bol sirkeli salata.yoksa kaş yapayim derken goz cikartirsin

oo seminerler çok eğlenceli olur hedef senin mesleğin ne bu arada sende yoğun çalışıyorsun sanırım
Canim ben meslek soyleyemiyorum adres tanimlamak adina.ne guzel devlet memuruyum diyip kapaiyoduk mevxuyu:)
Is yogunlugu bizim donem donem artar azalir.haftasonu bu defalik ozel bir durum oldu seve seve katildim.
Acayip enerjik oldum.hocalar arkadaslar dertlesmeler...
bir sıkıntı oglefen sonraki oturumda tam benim gorus alanimin ortasindaki bir adamin sürekli kafadini kasimasiydi.4-5 defa yer degistirmek icin koltuk bakindim ama yer degistiremedim.
Diger ptoblem de oglen yemek gecikince saat 2gibi masadaki ekmekgi yemeye basladim sonra da kahvalti tabagini sildim supurdum.
Suan cok tokum.umarim aksam azaltabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…