Canım yatarken oku öyle yat o zaman daha guvenlu hissediyorsun evlenmeden önce goreve basladigimda yalnız kalmıştım bendesaat 4 gibi kızım uykusunda inlemeye çığlık atmaya başladı, uyandırmaya çalıştıkça tekmeliyor daha çok bağırıyordu, aslında biliyorum çişi geldi uyanamıyor derdi o, hep olan şey..ben tam pes ettim ki o da sustu yatıyoruz..birkaç dakika sonra yatak odasının kapısı sessizce açıldı uyanığım yani, o an aklımdan salisede geçenleri size anlatamam baya kafamın bir tarafı anında uyuştu..yataktan bir fırladım ki benim cadı yanımdan kalkmış tuvalete gidiyor ışığı da yakmadan ve o kadar sessiz ki ben hissetmemişim bile :/ tabi uyku falan yalan oldu..çocuğu da korkuttum çığlığımla :/ görünüşte de cesur kadınım heee :) allahım kimseyi korktuğuna uğratmasın...ev zaten banka kasası gibi allah muhafaza yangın deprem olsa ben kilitleri açana kadar olan olur o derece ama yine de bu tedirginliği yenemedim ben bir türlü :/
1-evet haklısın artık tombik değil balık etliyim :) e balıklar da çeşit çeşit :) bu sene gelen bir öğrencim geçenlerde (geçen yıl çok şişmandım bu yıl şişmanım gibi bir cümle kurduğumda) gözlerini kocaman açtı daha da mı şişmandınız?? dedi :) ah canıııııııııım istikbalini yaktı haberi yok :)
2-ewet ewet alalım ama biz farklı dünyaların insanlarıyız!! şişliye param yetmez benim
3-çağıran bir arkadaşımın kızıydı (arkadaşlarımın kızları evleniyor :) ve evet aynen böyle söyledi, inşallah benimki gibi olsun :)
4-ben verememekten çok geri almaktan korkuyorum, nicelikten ziyade nitelik önemli az gitsin gittiği yerde kalsın :)
5-koruyucu aile ve evlat edinme derneği ile mutlu yuvam derneğindeyim..çoluk çocuk işleri :)
6-e para lazım yeni evimi dekore ettiriyorum bi yandan :) ben hep çocuklarlayım, ama özel derslerim meslektaşlarıma, beni bilgilerimi dilimi dinç tutuyor..yoksa körelir giderim bir müddet sonra[/QUOTE
Haa haaaa haaaa sen Nisantasindaki unlu modacilara layiksin canimmmmmmm.
Bir yabanci yoneticim vardi hep " giderlerinizin kolesisiniz" derdi. Kizardim adama. Cok hakli imis. Ev al ode. Dekore et ode. Cocuk okut ode. Allah boyle zevkli harcamalar yapmani ve bir cirpida odemeni nasip etsin. Aaaaa ozel ders verip para almiyor musun?
+1kg olunca ertesi gun 1ogun corba yeniyorsaYa ne güzel..burada hava o kadar kasvetli ki alışverişe bile çıkmak içimden gelmiyor..aylardir bekledim halbuki..masallah size..
Evet aynen öyle :)
Evet aynen öyle..ertesi gün öğle yada akşamı bi kase corbayla geçiştiriyoruz..bir arada kahvaltimi 1er küçük çay bardagi badem ceviz/findik yanına bir bardak süt yapmıştı...yalnız bu sadece bir hafta sürdü..sanırım bu da duraklamadaydi..
Ben de bekarlik hayati yaşadım. Bir eve tasindigim ilk ay evin borulari patladi.15 gun ben anahtari ev sahibine bitaktim eve ustalar geldi gitti.Canım yatarken oku öyle yat o zaman daha guvenlu hissediyorsun evlenmeden önce goreve basladigimda yalnız kalmıştım bende
Callanetic yaparken kilo verilmiyormuş. Yani öyle okudum. Peki kilo da verebilmek için diyet yapmak yeterli mi ?:what:
+1kg olunca ertesi gun 1ogun corba yeniyorsa
+2kg olunca ertesi gun 2 ogun corba mi olacak:)) ben yarin en az 2ogunu corbayla gecistireyim hatta ben dogrudan oruca niyet edeyim:)
Ben de bekarlik hayati yaşadım. Bir eve tasindigim ilk ay evin borulari patladi.15 gun ben anahtari ev sahibine bitaktim eve ustalar geldi gitti.
Ev yol gecen hani...korku filmi seyredemem ama sharlack holmes
Hayranlugim vardir.seldoma tanidik gelir the hounds of baskereviles kitabi ortaokul reading kitamizdi.ordan basladi hayranlik. Sen git o tadilat doneminde holmes filmi al seyret.bilgisayardan seyrediyorum hoparlor yok kocaman internetcafe kulakligi ile hayatla bagimi kesmisim:)
Arada kulakligi cikartip tikirti var mi diye dinliyorum sonra filme devam...derken 1.cd.nin sonunda elimle kapatip durdugum agzimda bir yanma, bir aci...korkudan dudagim ucuklamis!
Ama film güzeldi:)
evet callan zayıflatmıyor sadece inceltiyor bu da daha ince görünmemizi sağlıyor
kizlar cok kotuyum.antibiyotik ictigim halde kotuye gittim.yarin doktora gidicem.
sabah az kahvalti
oglen yok
arada. saat 5 te bir kase corba ince dilim pasta bir dilim baklava(misafirlige gittim buhalde)
aksam yani simdi yemek yapamadim lahmacun yolda gelyo.bir lahmacun ayran olucak
cok sacma birgun yemek konusunda
Geçmiş olsun
O zaman ben yapmam hem spor yap yorul hemde zayiflama( işime grlmiyor ya)Callanetic yaparken kilo verilmiyormuş. Yani öyle okudum. Peki kilo da verebilmek için diyet yapmak yeterli mi ?:what:
Ben yslnizken asla cesaret edemem .geçenlerde bi korku filmi izledim ama gece bebeğe uyandim bi mutf a ga su icmeye gidisim vardi sorma koşarak sonra hemen yattım sarıldı m eşime+1kg olunca ertesi gun 1ogun corba yeniyorsa
+2kg olunca ertesi gun 2 ogun corba mi olacak:)) ben yarin en az 2ogunu corbayla gecistireyim hatta ben dogrudan oruca niyet edeyim:)
Ben de bekarlik hayati yaşadım. Bir eve tasindigim ilk ay evin borulari patladi.15 gun ben anahtari ev sahibine bitaktim eve ustalar geldi gitti.
Hayranlugim vardir.seldoma tanidik gelir the hounds of baskereviles kitabi ortaokul reading kitamizdi.ordan basladi hayranlik. Sen git o tadilat doneminde holmes filmi al seyret.bilgisayardan seyrediyorum hoparlor yok kocaman internetcafe kulakligi ile hayatla bagimi kesmisim:)
Arada kulakligi cikartip tikirti var mi diye dinliyorum sonra filme devam...derken 1.cd.nin sonunda elimle kapatip durdugum agzimda bir yanma, bir aci...korkudan dudagim ucuklamis!
Afiyet olsunBenim odul gunum bugunmus ...sapancaya bi akraba ziyaretine gittik sabah yolda kahvalti ettim ama acmayla 1 taneden sonra kayraninkilere saldirmadigim icin kendimi kutluyorum.. koy boregini yemeseydim hersey iii gibiydi mangalda koftelerdende tadim derken guzel bi ogun yemis oldum...
O gece uyuyamazdim herhaldeSen beni guldurdun Allah da seni guldursun. Ben de heyecanli heyecanli okuyorum dudaginda yanma neden acaba derken UCUK cevabini yazmissin.
Alemsin arkadasim ya.
Ben de bekarken bir eve tasindim. O gece nasil yagmur, nasil firtina anlatamam. O evde ilk gecem. Cama bir el degiyor asagi dogru kayiyor. Eyvah biri eve tirmanmaya calisiyor deyip sabahi sabah ettim. Korkudan o bes parmagin sahibini gormek icin cama bile yaklasamadim o kadar yusuf yusuf durumlari. Sabah oldu, ilk is disari ciki baktim. Meger kapinin onundeki erik agacinin yapragi 5 parmak gibi cama yapisip ruzgarin etkisiyle hareket ediyormus
kizlar cok kotuyum.antibiyotik ictigim halde kotuye gittim.yarin doktora gidicem.
sabah az kahvalti
oglen yok
arada. saat 5 te bir kase corba ince dilim pasta bir dilim baklava(misafirlige gittim buhalde)
Peki aynı zamanda diyet yapmak kilo verimi için yeterli mi ?
Yoksa haftada bir kaç gün cardio ya da yürüyüş de yapılmalı mı?
:what::what::what:
sabah az kahvalti
oglen yok
Ben de mesleki bi seminerdeyim.il disindayim.arkadaslardan bir kac kisi gorurum dedim ama yok sadece 1 kisi.
Kalabalik cok tanidik yok cogu genc ben yadlanmisim beaaa...
Bi de 11yildir gormedigim univ arkadasimi brnim gibi hafif kilo almis gorunce içimde bi mutluluk oldu zira arkadas cok bakimlidir.sonra ogrendim ki 7 aylik hamile
Kizim hefef acilen kilo verrr :))))
Hoşgeldin canımmerhabalar
formu yeni gördüm, ben de kilo vermek isteyenlerdenim.
son iki yıldır kilo vermeye çalışıyorum, ama vermem gerekirken kilo aldım şu an 65 kiloyum, boy:167
olmak istediğim kilo 52-53 arası kabul ederseniz ben de aranıza katılabilir miyim?
Seviyorum seniiiiYeni arkadaslarimizin hepsine "hosgeldiniz paylasiminiz su iki gunde oldugu gibi bol olsun" diyorum.
Sayfalar 4 nala kosturmus
Hedef52 Istanbul'a gel burada bir egitim organizasyonu yok mu? Yoksa ben sana bir zirvenin biletini bulayim. Gel bulusalim. Su sanal kahve beni kesmedi. Kardesim o kosturmacayi ben okurken yoruldum. Nasil ustesinden geldin? Masallah.
Ambu is bul,nefes alirsin. Nurceng dogru soyluyor.
Akrep33
Bugün nedense sen aramak seninle konuşmak geldi içimdenBusabah.cork.otuyagi.elma sirkesi
Mantarli kasarli domatesli omlet
4 etimek
Simdi cocuklarla parktayiz
+1kg olunca ertesi gun 1ogun corba yeniyorsa
Sen beni guldurdun Allah da seni guldursun. Ben de heyecanli heyecanli okuyorum dudaginda yanma neden acaba derken UCUK cevabini yazmissin.
Alemsin arkadasim ya.
Ben de bekarken bir eve tasindim. O gece nasil yagmur, nasil firtina anlatamam. O evde ilk gecem. Cama bir el degiyor asagi dogru kayiyor. Eyvah biri eve tirmanmaya calisiyor deyip sabahi sabah ettim. Korkudan o bes parmagin sahibini gormek icin cama bile yaklasamadim o kadar yusuf yusuf durumlari. Sabah oldu, ilk is disari ciki baktim. Meger kapinin onundeki erik agacinin yapragi 5 parmak gibi cama yapisip ruzgarin etkisiyle hareket ediyormus
Çok geçmiş olsun canımkizlar cok kotuyum.antibiyotik ictigim halde kotuye gittim.yarin doktora gidicem.
sabah az kahvalti
oglen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?