Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canım yatarken oku öyle yat o zaman daha guvenlu hissediyorsun evlenmeden önce goreve basladigimda yalnız kalmıştım bende

Callanetic yaparken kilo verilmiyormuş. Yani öyle okudum. Peki kilo da verebilmek için diyet yapmak yeterli mi ? :what:

Son düzenleme:

+1kg olunca ertesi gun 1ogun corba yeniyorsa
+2kg olunca ertesi gun 2 ogun corba mi olacak:)) ben yarin en az 2ogunu corbayla gecistireyim hatta ben dogrudan oruca niyet edeyim:)
Canım yatarken oku öyle yat o zaman daha guvenlu hissediyorsun evlenmeden önce goreve basladigimda yalnız kalmıştım bende
Ben de bekarlik hayati yaşadım. Bir eve tasindigim ilk ay evin borulari patladi.15 gun ben anahtari ev sahibine bitaktim eve ustalar geldi gitti.
Ev yol gecen hani...korku filmi seyredemem ama sharlack holmes
Hayranlugim vardir.seldoma tanidik gelir the hounds of baskereviles kitabi ortaokul reading kitamizdi.ordan basladi hayranlik. Sen git o tadilat doneminde holmes filmi al seyret.bilgisayardan seyrediyorum hoparlor yok kocaman internetcafe kulakligi ile hayatla bagimi kesmisim:)
Arada kulakligi cikartip tikirti var mi diye dinliyorum sonra filme devam...derken 1.cd.nin sonunda elimle kapatip durdugum agzimda bir yanma, bir aci...korkudan dudagim ucuklamis!
Ama film güzeldi:)

Benim odul gunum bugunmus ...sapancaya bi akraba ziyaretine gittik sabah yolda kahvalti ettim ama acmayla 1 taneden sonra kayraninkilere saldirmadigim icin kendimi kutluyorum.. koy boregini yemeseydim hersey iii gibiydi mangalda koftelerdende tadim derken guzel bi ogun yemis oldum...

Sen beni guldurdun Allah da seni guldursun. Ben de heyecanli heyecanli okuyorum dudaginda yanma neden acaba derken UCUK cevabini yazmissin.
Alemsin arkadasim ya.

Ben de bekarken bir eve tasindim. O gece nasil yagmur, nasil firtina anlatamam. O evde ilk gecem. Cama bir el degiyor asagi dogru kayiyor. Eyvah biri eve tirmanmaya calisiyor deyip sabahi sabah ettim. Korkudan o bes parmagin sahibini gormek icin cama bile yaklasamadim o kadar yusuf yusuf durumlari. Sabah oldu, ilk is disari ciki baktim. Meger kapinin onundeki erik agacinin yapragi 5 parmak gibi cama yapisip ruzgarin etkisiyle hareket ediyormus

Eğer gece çok acıkırsanız ve bi şey yemek istemezseniz suyu kaynatıp içine tarçın çubuğu atarak demleyin karnınızı tok istersiniz . ara öğün yerine de içilebilir :)

Eğer gece çok acıkırsanız ve bi şey yemek istemezseniz suyu kaynatıp içine tarçın çubuğu atarak demleyin cok sogutmadan için. karnınızı tok istersiniz . ara öğün yerine de içilebilir :)

kizlar cok kotuyum.antibiyotik ictigim halde kotuye gittim.yarin doktora gidicem.
sabah az kahvalti
oglen yok
arada. saat 5 te bir kase corba ince dilim pasta bir dilim baklava(misafirlige gittim buhalde)
aksam yani simdi yemek yapamadim lahmacun yolda gelyo.bir lahmacun ayran olucak
cok sacma birgun yemek konusunda

Geçmiş olsun

Son düzenleme:
Lahmacun ve ayran aksam olarakta karbonhidrat yuklendim resmen bugun yarin xok az yemeliyim cok uzuldum bugun icin evden ayri olunca duzen kayboluyo...

Callanetic yaparken kilo verilmiyormuş. Yani öyle okudum. Peki kilo da verebilmek için diyet yapmak yeterli mi ? :what:
O zaman ben yapmam hem spor yap yorul hemde zayiflama( işime grlmiyor ya)
Ben yslnizken asla cesaret edemem .geçenlerde bi korku filmi izledim ama gece bebeğe uyandim bi mutf a ga su icmeye gidisim vardi sorma koşarak sonra hemen yattım sarıldı m eşime
Afiyet olsun
O gece uyuyamazdim herhalde

Geçmiş olsun canım

Bugünkü menüm
kahvaltıda bir aile dostumuzla dışarı çıktık o yüzden fazla yedim ama öğle yemeği yemedim öyle dengeledim yani
Kahvaltı( 09.00-09.30 arası)
4 dilim ekmek
Çay (şekersiz)
1.5 kk peynir
2 zeytin
0.5 dilim köy ekmeği
Domates-salatalik yeşillik
Dil peyniri 3 tane
Çömlek peyniri (1 tatlı kaşığı kadar)
Tereyağı (çok değil)
Petek bal
Kahvaltı benim tüm öğünler arasında en sevdiğimdir.yani kahvaltıyı abartirsam çok üzülmem sonra dengelerim diye düşünürüm. Ama akşam yemeği öyle olsa üzülürüm. :sly:
Ara1
ayran
Ara2
1 bardak süt
2tane tahıllı bisküvi
Akşam(19.00 gibi -evet biraz geç oldu)
4 yk pilav
5 yk patlıcan yemeği
1 dilimin yarısı kadar pide

Spor olarak
Jm ripped in 30 week 1/day4

Spordan sonra
1 bardak süt
2 tane bisküvi

Bu kadar:)

İyi geceler !

Peki aynı zamanda diyet yapmak kilo verimi için yeterli mi ?
Yoksa haftada bir kaç gün cardio ya da yürüyüş de yapılmalı mı?
:what::what::what:

ayrıca kilo vermek için cardio callan var lotus35 in açtığı konuda linkleri de vardı
ama leslie falan yapıyorsan gerek yok ayrıca birşey yapmana

çok geçmiş olsun

hamileymiş demek
Hoşgeldin canım
Seviyorum seniiii
Busabah.cork.otuyagi.elma sirkesi
Mantarli kasarli domatesli omlet
4 etimek

Simdi cocuklarla parktayiz
Bugün nedense sen aramak seninle konuşmak geldi içimden

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…